WWE RAW 2017. június 19. – Feszültebb a hangulat, kuszábbak a történetszálak

A RAW adása 2017. június 19-én Evansville városából, Indiana államból jelentkezett, ahol mindenek előtt Michael Cole hangja törte meg a csendet, aki köszöntött minket a mostani show-n. A kommentátor mondatát követően a rajongók egyhangú moraja vette át az uralmat az arénában, ami Roman Regins érkezésének volt köszönhető.

Roman mikrofont fog és kijelenti, hogy sokaknak valószínűleg nem tetszik, viszont sokan szeretik, ami itt és most történik. Az igazság az, hogy az utálat ellenére Reigns egytől egyik képes volt felülkerekedni az ellenfelein és nem találta magát komolyabb akadállyal szemben. A közönség nagy része ezt hallva egyértelműen tiltakozásba kezd, majd Roman mond pár példát, hogy miért is meri ezt kijelenteni. Bray Wyatt, Finn Bálor, a kistesója Seth Rollins, vagy Braun Strowman, aki táppénzt kap jelenleg Reigns jóvoltából. Emellett 3 WrestleMania csatát tudott sorban nyerni és a legutóbbin visszavonultatta The Undertaker-t…Ez csak olaj volt a tűzre a rajongóknál, akik még komolyabban hangot adtak érzéseiknek, majd a legendás Dead Man nevét kezdték el kántálni.
Félreértés ne essék, Roman kijelenti, hogy nagyon tiszteli Taker-t, valamint Taker is tiszteli őt. Ez az érzés azért kölcsönös, mert Reigns képes volt legyőzni őt és bizonyítani. A Big Dog-ot egy cseppet sem érdekli, hogy kié lesz a Universal Bajnoki öv a Great Balls of Fire-ön. Nem fontos, hogy Brock Lesnar vagy az a srác fog nyerni, akit mindenki csak Joe-nak nevez. Ami számít, hogy az első számú kihívó Roman Reigns lesz a címért a SummerSlam-re. Ha valakiben felvetődne a kérdés, hogy mégis miért pont Roman, akkor arra is megkapjuk a választ: Mert ez Roman Yard-ja és Ő alakítja errefelé a szabályokat.

Folytatná a mondanivalóját a Powerhouse, azonban a Great Balls of Fire főeseményének egyik résztvevője, Samoa Joe érkezik a szorítóba. Joe kijelenti, hogy Roman minden bizonnyal elfelejtette a nevét. Ez csakis azért történhetett, mert nem szerepel a neve azon a listán, amin a Roman által legyőzött fickóké. Ezt követően a Szupersztár bemutatja saját magát, hogyha Reigns-nek még most sem derengene semmi, a neve Samoa Joe és Ő az igazi első számú kihívó a WWE Universal Bajnoki övért, a későbbiekben pedig mindenki csak úgy fogja ismerni, hogy az új WWE Universal címvédő…Roman elmondja, hogy sosem gondolta volna, hogy valaha az életben egyet fog érteni Paul Heyman-el, viszont a mentornak az előző héten teljesen igaza volt. Reigns-nek sosem lesz a pankrátor Samoa Joe, szimplán csak egy Joe a sok közül.
A két pankrátor diskurálása ekkor ért véget, amikor a szavak helyett pofonokat dobáltak. A kisebb bunyónak a Big Dog vetett véget a Superman Punch-al, aminek kövekteztében Samoa Joe a ringen kívülre került.

The Hardys vs Luke Gallows és Karl Anderson

A mostani RAW első összecsapásában Matt Hardy léphetett ringbe a gong megszólalását követően Anderson ellen. A későbbiekben az összeszokott duók próbálták minél hamarabb lezárni a küzdelmet, amihez Gallows és Karl csapata került nagyon közel. A Heel Tag Team képes volt értékesíteni a Boom Of Doom-ot, amit követően kopogtatni próbálták Matt-et, aki azonban sikeresen kirúgott…A harc befejezésénél a testvérek átvették az irányítást és lezárták a küzdelmet Matt Twisted Fate-jével, majd Jeff Swanton Bomb-jával, ami után sikeresen kopogtatták Luke-ot.

Finn Bálor vs Bo Dallas

A küzdelem előtt JoJo és Elias Samson jelentek meg a szorítóban. Samson előadta a saját intro-ját, amit követően Finn érkezett a bejárat felől, aki kiélvezte a közönség minden csepp szimpátiáját. A bevonulását követően Samson elé állt a szorítóban és egy kisebb farkasszemezés következett. Elias nem szeretett volna csatázni és inkább elhagyta a ringet, majd az arénát.
Bo Dallas érkezését követően megszólalt a gong és elindult a küzdelem, amit eléggé egyoldalú papírforma győzelemnek mondhatunk. A sikert Finn tudta megkaparintani, miután értékesítette a Coup de Grace nevezetű Finisher-jét.

A kulisszák mögött Kurt Angle beszélt a telefonján a Money In The Bank-el kapcsolatban, amikor megjelent Corey Graves. A kommentátor elmondta, hogy van egy terve, amit szeretne felvázolni a General Menedzsernek. Ekkor Enzo és Cass érkeztek, akik kíváncsiak arra, hogy mit fog most lépni a RAW GM-je. Valamint, hogy mikor derül már ki, hogy ki is a rejtélyes támadó. Cass Big Show-ra gyanakszik, azonban Kurt nem szeretne találgatásokba belemenni, Angle kijelenti, hogy a mostani adás főeseményén minden apró információ ki fog derülni ezzel kapcsolatban. A Tag Team elhagyja a helyszínt és Corey folytatja a tervének előadását.

A szorítóba Seth Rollins érkezik, aki elmondja, hogy nagyon jó volt a mai napja, valamint remek érzés, hogy a WWE 2k18 borítóján Ő szerepelhet. A rajongók osztoznak a Szupersztár örömében és a „You deserve it” (Megérdemelted) mondatot kezdték el kántálni..Seth folytatja a beszédét és egy ígéretet tenne a rajongóknak, azonban Bray Wyatt szakította félbe a mondanivalóját. A Szupersztárok beszélgetését követően Wyatt kijelentette, hogy a mostani adáson megjelent személyesen is, amit követően elfújta a lámpáját és megszólalt a Face of Fear bevonuló zenéje. Ahogy visszatértek a fények Seth kisietett a szorítóból és nekiesett Bray-nek.

A Backstage-ben Finn Bálor adott egy rövid interjút Charly Caruso-nak, akinek elmondta a Szupersztár, hogy mindig előre tekint és a célja az, hogy megszerezze a WWE Universal Bajnoki övet. A Démon belekezd a Samoa Joe-Roman Reigns csata elemzésébe, de Elias Samson érkezett és esett neki a pankrátornak.

Akira Tozawa vs TJ Perkins

A küzdelem végén Tozawa képes volt blokkolni a Detonation Kick-et, amit követően sikeresen értékesítette a Swanton Bomb-ot és megszerezte a győzelmet…A küzdelem után Titus O’Neil érkezett a szorítóba, aki kért egy visszajátszást, valamint egy nagy tapsot Akira-nak. O’Neil elmondja, hogy a mostani adáson későbbi szakaszában csapatként fog szerepelni Apollo-val, hogy megpróbálják megszerezni a WWE RAW Tag Team Bajnoki öveket. Titus úgy gondolja, hogy Tozawa nagyon közel áll ahhoz, hogy csatlakozhasson a Titus Brand-hez és megszerezze a Cruiserweight Bajnoki övet.
Neville jelent meg, aki eleget hallott és úgy érezte, hogy el kell mondania a saját véleményét is. Konkrétan parasztnak nevezte Titus-t és nem tudja elképzelni, hogy Akira bármilyen formában is képes legyen megszerezni a Cruiserweight Bajnoki övet.

A Backstage-ben Curtis Axel próbál egy kis lelket önteni Bo Dallas-ba a veresége után, amikor The Miz érkezik vállán az Interkontinentális Bajnoki övvel. Miz elmondja, hogy a Marine 5 fogatása komoly és kemény munka volt, ahol együtt dolgoztak. A Bajnok azt szeretné, hogy a két Szupersztár csatlakozzon hozzá és legyenek a kísérete, majd ígéretet tesz nekik arról, hogy olyan sztárokká lesznek, amilyen lenni akarnak és megkapják azt, amit megérdemelnek.

Charly Caruso jelent meg ismét egy interjú erejéig, ahol ezúttal Samoa Joe-val készíthetett egy rövid beszélgetést. Samoa Joe az első kérdésre az válaszolja, hogy rosszul lett feltéve, hogy mit gondol a Roman elleni összecsapásáról. 4 hónnappal ezelőtt a RAW-n már egyszer képes volt a Big Dog-on felülkerekedni. Joe ezt követően megígéri, hogy a mostani csata után Reigns egy összetört emberként fog lehajtott fejjel távozni. Joe szerint a mostani adás után a következő komolyabb megállója a Great Balls Of Fire lesz, ahol a Coquina Clutch-al legyőzni Lesnar-t és megszerzi a Universal Bajnoki címet.

Roman Reigns vs Samoa Joe

A küzdelemben mindkét fél eléggé jól teljesített és komoly eséllyel lépett ringbe. A győzelmet végül Samoa Joe tudta megszerezni TKO-val, hiszen a Clutch-ot követően Roman egyre inkább magatehetetlenné vált. A játékvezető kénytelen volt véget vetni a csatának, hiszen Reigns egyértelműen képtelen volt folytatni az összecsapást. Joe győzelme után a Big Dog még komolyabb veszélybe került, hiszen érkezett Braun Strowman, aki elmondja, hogy Roman egyetlen dolgot figyelmen kívül hagyott, azt, hogy még nem végeztek egymással. Strowman felkapja Roman-t és egy kemény Slam-et visz be, amiből egyenesen az arcára érkezett a Powerhouse…A közönségnek tetszett a mozdulat és a „One more time” (Még egyszer) mondatot kezdték el kántálni. Strowman ismét megfogta a mikrofont és bejelentette, hogy Roman ellen fog csatázni a Great Balls of Fire-ön, ahol egy Ambulance, azaz egy „Mentőautó” mérkőzésen néznek majd szembe egymással.

Miz érkezett a szorítóba, hogy megrendezze a Miz TV nevezetű Talk Show-ját. A ringben két mackó és egy nagy vörös doboz volt felállítva. Az egyik medve a „Sajnálom”, míg a másik a „Kérlek bocsáss meg” feliratot tartották…Miz felkonferálta a mostani vendégét, aki nem más mint a felesége, Maryse.

A Szupersztár egyből megnyugtatta a hölgyet, hogy a mackók ezúttal nem okozhatnak kelletlen meglepetést, hiszen Miz saját kezűleg ellenőrizte őket. Mit vásárolt egyet Maryse kedvenc pezsgőjéből, majd elmondja, hogy nagyon sajnálja, hogy egy hete eltörte az órát, valamint megsemmisített mindent saját maga és felesége körül. Tisztában van azzal, hogy a bocsánatkérés nem elég, ezért egy ajándékkal készült feleségének.

A „Nagyapa órája” volt, amit Miz összetört. Teljesen kijavítva hibátlan állapotban. Miz elmondta, hogy sok YouTube Tutorial-t nézett, amíg a kanapén kellett aludnia és megjavította saját kezűleg a tárgyat. A Szupersztár ezt követően kijelentette, hogy Maryse a szíve, a lelke és a mindene, ezért csak annyit szeretne hallani, hogy a hölgy képes megbocsájtani neki. Természetesen Maryse erre nem tudott nemet mondani és egyszerűen egy csókkal jelezte, hogy hajlandó elfelejteni a történteket.

Dean Ambrose zenéje szólalt meg és a bejárat felől érkezett a Lunatic, aki a ringbe érését követően hirtelen mozdulattal indult az Interkontinentális Bajnok felé. Miz ismét bizonyította, hogy egy hatalmas lovag és berántotta saját maga elé Maryse-t, aki ennek következtében arcon öntötte magát a méregdrága pezsgővel…Miz ezt látva teljes erejével elindult Ambrose felé, aki könnyeden alrébblépett és ki, illetve mi más szenvedett ismét komolyabb sérülést, „nagyapa órája”. Maryse távozott, Miz-t pedig a Lunatic vágta ki a ringből, aki ezt követően kisebb akadállyal találta szemben magát. A két mackó megtámadta Dean-t, akikről később kiderült, hogy az újon sült kíséret tagjai, Curtis Axel és Bo Dallas. Miz befejezésül kiosztott egy Skull Crushing Finale-t leendő ellenfelének.

Sheamus és Cesaro vs The Titus Brand

Apollo és Titus nem voltak túlságosan nehéz és komoly ellenfelei a jelenlegi címvédőknek, akik képesek voltak megállítani a Titus Brand-et.

Sasha Banks vs Nia Jax

A ring mellett megjelent Alexa Bliss, aki csatlakozott a kommentátorokhoz és a szakértők mellől figyelhette az összecsapást. A legkomolyabb fordulatot Emma érkezése jelentette, aki megtámadta a Bliss-t. Egészen a ringig pofozták egymást, ahol Nia Jax kapott egy rúgást, így a játékvezető kénytelen volt diszkvalifikációval véget vetni az összecsapásnak.

A harc után a RAW Díva részlegének több hölgye is becsatlakozott a bunyóba, amiből végül Mickie, Bayley, Sasha és Dana jöttek ki jobban.

Kurt Angle érkezett a főeseményhez, aki szeretné ezúttal lezárni a nyomozást és rájönni arra, hogy ki is volt az ,aki megtámadta Big Cass-t és Enzo-t hátulról. A Hall Of Famer mindenek előtt szeretné a ringbe szólítani Cass-t és Enzo-t, akik egyből érkeztek is. Az érkezésük után Cass kijelentette, hogy komolyan kezelésbe veszi majd azt, akiről, hogy az egész hátterében áll. Kurt ezt követően behívta a ringbe a Revival-t, majd Big Show-t.

A beszédet követően Corey Graves állt fel a kommentátori asztalnál és szakította félbe Kurt Angle mondanivalóját. Corey szerint Cass csak hazudott a sérüléseiről, hiszen a kommentátor beszélt az orvosi stábbal és nem találtak semmilyen említésre méltó problémát sem az óriásnál. Emellett van pár biztonsági kamera által rögzített felévtele, amik alapján pontosan tudja, hogy mi is történt. Látjuk a bejátszásból, hogy Cass gondosan átrendezte a környezetet saját maga körül, majd a földre feküdt, mintha komoly támadás érte volna.

Enzo kicsit értetlenkedik, majd számon kéri csapattársát, hogy mégis milyen céllal tette ezt. Cass elmondja, hogy Amore csak egy röhejes kinézetű bohóc, aki visszatartja őt és nem engedi Cass-nek, hogy kibontakoztathassa a valódi tehetségét. Kíváncsi volt, hogy mennyi időt fog igénybe venni, hogy kiderüljön, azt gondolta, hogy Enzo eléggé okos lesz és rájön erre, viszont olyan hülye, mint amilyennek kinéz. Cass szerint Enzo az egyetlen egy oka annak, hogy az óriás még egyszer sem volt Bajnok, Amore folyamatosan visszatartja őt. Sokáig védte Enzo hátát, de most végeztek egymással…Ahogy ezt kimondta Cass egy kemény Big Boot-ot osztott ki „egykori csapattársának”.

6 című bejegyzés “WWE RAW 2017. június 19. – Feszültebb a hangulat, kuszábbak a történetszálak” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Bo Dallas átalakul? Érdekes kinézete van most….
  Tozawa mellé érdekes a Titus brand,de legalább beszélnek helyette,így tudja tolni Titus őt… Samson még mindig semmi, a többi szál meg….Hát nem is tudom.

  Kedvelés

 2. Na igen ez az adás már sokkal-sokkal jobban tetszett mint a múlt heti borzasztó. Reigns-Joe promo nagyon jó volt, ahogy a meccs is PPV szintű meccset toltak le és visszatért Reigns mumusa is Strowman aki remélem megverheti majd Lesnart, nagyon jól építették fel, iszonyatosan megállná a helyét ez a pusztító heel (bár Reigns ellen face) karakter és ha merészek meghúzzák, hogy a SummerSlamen megveretik vele Lesnart is. Aztán ahogy ez a meccs az adás közepén volt, és hivatalos is lett, hogy mi lesz a main eventben kiderül kitámadt a SAWFT-ra. Show ártatlan (lehet megy az SD-re?), Revival ártatlan akik továbbra is állítottak csak rossz időben voltak rossz helyen és közben Graves bizonyítékkal tud szolgálni… Hát bizony itt a régóta tervezgetett Cass heel turn amire neki tényleg nagyon szüksége volt. Nem lettek bajnokok 1 év alatt tag-teambe, folyamatosan Enzo hátát védte míg Enzoban tényleg egyenlőre nincs semmi több. Gravesre egyébként kíváncsi vagyok olyan mintha Anglet fúrná és Stephaniék kezére dolgozna. Holnap remélem az SD is tartogat ennyi izgalmat.

  Kedvelés

  1. Shownak már nyugdíjba kéne mennie, nem a smackdownba…
   Corey Graveses dologban igazad van, lehet h Stephaniékkal van, örülök h egyáltalán látom kicsit többet szerepelni. Miért nem lett pankrátor? voltak jó meccsei még az nxtben, nem igazán értem ezt a kommentátoros dolgot.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek