WWE RAW 2017. június 26. – Megrendítő támadások

Két héttel a PPV előtt Los Angeles városából, Kalifornia államból jelentkezik a hétfő esti RAW. Roman Reigns érkezik elsőként az arénába, miközben láthatjuk, hogy mi történt egy hete Braun Strowman visszatérésekor.

 

Roman mikrofont fog, majd emlékeztet mindenkit a legutóbb történtekre. Strowman-t gyávának titulálja, amiért akkor támadott mikor Roman védtelenül hevert a padlón. Riválisa kihívta őt egy Ambulance csatára, és annak ellenére, hogy Roman még nem szerepelt ilyen küzdelemben; elfogadja azt. Berakja Braun-t a mentőbe, rácsukja az ajtót, végül pedig megindítja a pokolba vezető úton.. Megérkezik az összecsapásuk legfontosabb kelléke, mire Reigns azonnal odasiet. Kinyitja az ajtót, de nem talál belül senkit. Strowman ügyesen kjátszotta Roman-t, akit ezt követően letámad. A Big Dog próbál ellenállni, ám nagy verést szenved el. Braun a mentőbe rakja, és ha ezt jövő vasárnap is megismétli – jegyet válthat magának a SummerSlam-re.

Hardy Boyz & Finn Bálor vs. Professional Warriors & Elias Samson – 6 fős Tag Team mérkőzés 
Adott két viszály, ezeket viszonylag egybegyúrva pedig íme egy tag team mérkőzés. Nem akármilyen képsorok, Finn Bálor csapatot alkot a történelem egyik legnagyobb duójával.. Az egykori Universal Bajnok rendesen belelendült a végére, mialatt társai elintézték Sheamus-t és Samson-t. Cesaro elszenvedte a Coup de Grace-t, amit a kopogtatás követett.

Goldust és R-Truth meccse jött volna, de a veterán Szupersztár jobbnak látta rongyá verni korábbi partnerét.

Paul Heyman az interjú szekcióban. A manager elmondja, hogy Brock Lesnar itt van ma este. Be fog vonulni a ringbe, hogy meginvitálja maga mellé Samoa Joe-t. Nem másért, minthogy harcoljanak.. Felbukkan a kihívó, mire Heyman gyorsan szabadkozni kezd saját személyét illetően. Joe-nak esze ágában sincs bántani őt, Lesnar-t viszont annál inkább. Ma esti cselekedetei a címvédőnek szólnak.

Feleleveníthetjük mi történt legutóbb a csajok között, ugyanis javarészt ez vezetett a ma esedékes Gauntlet mérkőzéshez.
Bayley választ magának rajt pozíciót Angle társaságában. A Hugger elsőként lép majd szorítóba, amitől meglehetősen elégedett. Nem csoda, ha egyszer bizonyítani szeretne.

Miz, Bo Dallas & Curtis Axel vs. Heath Slater, Rhyno & Dean Ambrose – 6 fős Tag Team mérkőzés 
A megszokottól eltérő Miz TV-t követően a magát a RAW Michael Jordan-ének kikiálltó Mizanin új partnerievel az oldalán küzdhetett meg Ambrose és a korábbi SmackDown Tag Team Bajnokokkal. Ambrose Miz-zel foglalatoskodott, így Rhyno túlerővel volt kénytelen megküzdeni. Nem is sok mindent tehetett ellene – végül legyűrték.

Enzo Amore érkezik a szorítóba. Elmondja, hogy múlt héten végig próbált kapcsolatba lépni Cass-szel, de nem járt sikerrel. Elismeri, hogy valóban tett néhány hülye dolgot a múltban. Nem érdekli, hogy milyen hülyén is néz ki – szükségük van arra, hogy szemtől-szemben, férfiak módjára beszéljék meg a történteket.. Megérkezik Cass. A reakcióra Enzo kijelenti, hogy tudja mindez bántja Colin-t, ugyanis jobban ismeri őt, mint bárki más a világon. Sok minden hangzott el múlt héten, ezekben pedig Enzo igazat ad korábbi társának. Nem ő a legnagyobb srác ezen a földön, de talán neki van a legnagyobb szája, ami vélhetően nagyobb, mint amit meg tud rágni. Olyanok egymásnak, mint a testvérek. Ez egy olyan kötelék, amit Enzo nem enged Cass-nek megtörni. Látta a szemében múlt héten a szenvedélyt, a haragot, a gyülületet és a szeretetet egyaránt. Nem hagyja megszakítani ezt a köteléket maguk között, mielőtt WWE Tag Team Bajnokokká nem válnak.. Colin veszi át a szót, mondván Enzo nem tudja mikor kell befogni. Az óriás úgy érzi, hogy őszintének kell lennie. Múlt heti tettét követően szégyenletesebben érezte magát, mint azelőtt bármikor. Bosszantónak és hangosnak tartja Enzo-t, aki emellett folyamatosan jártatja a száját. Nem lesznek képesek megváltoztatni egymást. Testvérek, épp ezért az egész világ előtt szeretne elnézést kérni mindezért amit tett és mondott az elmúlt hetekben! Kezet nyújt, majd öleléssel zárják a megbeszélést. Elindulnak kifelé, ám a rámpánál Cass-ből ismét kitör a vadállat. Újra elintézi Enzo-t, aki persze tehetetlen.
A reklámot követően Cass még Corey-t is elővette. Nem meglepő, hisz a kommentátor buktatta őt le múlt héten. Colin szíve szerint darabokra szedné Graves-t, de Angle megtiltotta neki, hogy egy ujjal is hozzáérjen. Ugyanakkor egyértelműsíti a korábbi birkózóval, hogy ha jót akar magának kimarad az ügyeiből.

Seth Rollins vs. Curt Hawkins 
Gyors győzelem a Kingslayer-től, ráadásul a rég nem látott térdesnek köszönhetően.
Wyatt is megjelent a kivetítőn, hogy kihívást intézzen riválisa felé a Great Balls Of Fire-re.

Dana, Mickie, valamint Sasha is kiválasztja érkezési számát a contender meccsbe.

Paul Heyman a ringben. Bemutatja magát, mint annak a Beast-nek a képviselője, aki félelmet sugároz minden vele ringbe lépő arcába. Van azonban egy kivétel, ami meghiúsítja ezt a szabályt. A félelem nélküli Samoa Joe, aki egyáltalán nem tart Brock Lesnar-tól. Két héttel ezelőtti alantas húzásainak összességében Joe nem más, mint egy szamoai seggfej. Joe-t nem terheli túl nagy értelem, viszont egy okos embernek tisztában kell lenni azzal, hogy mikor kell félni. Ennek pedig most jött el az ideje, jobb ha Samoa Joe elkezd félni Brock Lesnar-tól!
Érkezik a Universal Bajnok, de pillanatokon belül meglepetés éri. Joe hátulról támad, és befogja a Kokina Clutch-ba. Lesnar ellenáll, de nem sok mindent tehet. Szupersztár jelennek meg, hogy lefejtsék a kihívót.

Lince Dorado vs. Neville
A Cruiserweight Bajnok gyors győzelmet aratott.
Neville a ringbe invitálta Tozawa-t, ám ütésváltásra nem került sor. A japán sztár méltó kihívója lehet a címvédőnek, de vajon képes lesz legyűrni a Cruiserweight-ek királyát?

Heyman kommentálja a történteket. Szerinte Joe alátámasztotta a szavait. Ő az a szamoai, akivel honfitársai nem akarnak azonosulni. A képviselő háborút vetít előre, amiben Joe-t Suplex City és az F5 várja.

Number One Contender Gauntlet mérkőzés a RAW Női Bajnoki övének első számú kihívói jogáért
Nia sorban fogyasztotta az áldozatokat, viszonylag gyorsan. Először Bayley-t, majd Mickie-t, utána Dana-t, végül pedig Emma-t fektette ki. Utolsóként Sasha Banks érkezett, hogy aztán az előbbieknél hosszabb csatában kényszerítse feladásra riválisát.
Kurt Angle érkezett a szorítóba, hogy gratuláljon a háromszoros bajnoknak. Bliss is tiszteletét tette, de Sasha rövid úton kipaterolta a ringből.

A tervezett Brock Lesnar kontra Bray Wyatt dark mérkőzés elmaradt, ugyanis Joe a kelleténél jobban szorította Brock nyakát a szegmensük során, így a címvédő valóban harcképtelen állapotba került. Rollins lépett a helyébe, és győzte le Bray-t.

24 című bejegyzés “WWE RAW 2017. június 26. – Megrendítő támadások” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Még annyi,hogy a műsorban néztem,meg a visszajátszásban is mutatták Brocki feje tényleg rohadtul vörösödött 😀 😀 ,tehát élethűnek az volt 😀

  Kedvelés

 2. Na akkor…
  Elég nézhető adás volt, szinte nem volt üresjárat.
  Roman csattanása a mentőn nagyon tetszett….szerintem érzett belőle rendesen, de tuti megvan a módszere rá 😀
  Hardyék hogy nyomták már Bálor zenéje alatt 🙂
  Miznek az a Lakerses No.1 draft figurája nem nagyon jött be a népnek,ez amúgy ruhamárka reklám akart lenni? ( legalábbis a sok logós póló miatt….meg elég új a márka)
  Titus brand megtalálta helyét Tozawa mellett, kellett neki,meg még érdekes kis a kis Japóval (aki néha úgy néz ki,mintha nem tudná hol lenne) a nemkicsi Titus . Remélem Neville uralomnak is véget tudnak vetni.
  Tudom,h sokat kellett kibírnia Nia-nak a meccsben( igaz annyira rengeteget nem ugrál azért…) de hogy Baley pár perc, Mickie rövidebb, Emma,Dana pár mp. szinte….Banks meg kicsit hosszabban…azért érdekes elosztás volt….

  Kedvelés

 3. Reszemrol ez egy elvezheto adas volt. Ez a Joe mar nagyon idegesit. Kijarna neki, hogy alaposan elverje Lesnar. Nem vagyok egy nagy Lesnar fan, de ott tartok, hogy O a jobb ipcio a bajnoki ovre.

  Big Cass Enzo szegmens alatt vegig azt vartam mikor tortenik meg ami a vegen megtortent. Ez nagyon varhato volt. Csak azt nem tudom mire megy egyedul majd, mert a mukrofonnal talan meg Reigns-nel is gyengebb…

  Kedvelés

 4. nagyon el akarják hitetni, hogy joe eséllyel megy a gbof-re…
  De engem nem vesznek hülyére, bármennyire is szeretik mostanában meglépni a váratlant, joe csak egy áldozat lesz.
  Azért lett p a kihívó, mert bálort nem akarták beáldozni.

  Kedvelés

 5. Épül lassan a Strowman kultusz nagyon helyes 😛 Bliss még mindig viszi a prímet remélem Sashaval és vele a SummerSlamra is terveznek valamilyen jó kis meccstípussal.
  Enzo és Cassnél már kezdtem örülni hogy beláttak nem jó őket különszedni de sajnos nem így alakult mellesleg a meccsükre nagyon nem vagyok kíváncsi attól még hogy egymással működnek nem azt jelenti hogy egymás ellen is….pedig aztán lehetett volna őket küldeni akár Sheamusék vagy a Hardy Boyz ellen is végre nyerhettek volna övet, erre….

  “A tervezett Brock Lesnar kontra Bray Wyatt dark mérkőzés elmaradt, ugyanis Joe a kelleténél jobban szorította Brock nyakát a szegmensük során, így a címvédő valóban harcképtelen állapotba került.” lehet nem ártott volna neki oda szólni, vagy többet bejárni talán és akkor nem esne össze “ennyitől” bár Bray gondolom nem bánta

  Az eddigi PPV meccsekből meg nagyon várom már az Ambulance meccset meg a hölgyek csatáját, Bayleyt sajnálom gondolom vele terveztek az SS-re bár nem látok bele mélyen a bizniszbe de idáig érződik hogy rosszul időzítettek nála szinte mindent…:/

  Kedvelés

    1. Bliss-nek pokoli erős booking-ja van, erősebb, mint ezelőtt bárkinek. Sasha nem nagyon verheti ezzel a gyengült karakterrel. Maximum a SummerSlam-en, bár én oda Emma-nak adnám a shot-ot.

     Kedvelik 1 személy

     1. Blissnek hasonló bookingja van mint Charlottenak volt de meg is érdemli szerintem igaz hogy meglepő főleg ha azt nézzük hogy az NXT-ben nem kapott ekkora pusht mint itt a mainrosteren de itt jobban is működik nem túlzok ha azt mondom én évvégéig simán rajtahagynám az övet mert a jelenlegi roster hiába van tele jobbnál jobb női birkózóval amikor karakterileg kuka az összes majdnem tisztelet a kivétel(ek)nek

      Kedvelés

     2. Lehet de attól még nem gyengült azzal amit elért utolsó Divas champion és egyben az I. Womans champion, egymás utáni övnyerések sorozata , első HIAC győzelem 16 egymást követő PPV veretlenség és a többi és a többi Bliss eddig magának tudhatja hogy ő az első nő aki mind a két brand övét birtokolta na meg a veretlensége de attól számomra Charlotte még mindig erősebb pushban részesült

      Kedvelés

 6. Meglepően jó adás volt, Reigns-Strowman és a Brock-Lesnar feud nagyon jó úton halad, és remélem a PPV meccsük sem lesz egy squasholás Joe részéről. Pillanatra már elhittem, hogy egy látszat békülés lesz Cass részéről aki majd a PPV-n ismét hátba támadja Enzot, hiába volt nagyon jó Enzo promoja itt bizony vége a SAWFT-nak. Stephaniék visszatérése remélem már valahol a SummerSlam környékén megtörténik… Negatívként tényleg csak azt tudnám felhozni, hogy Rollins mennyire borzasztóan nem találja a helyét a Wrestlemania óta. Lányok main eventje is kivételesen rendben volt, és úgy néz ki a nyár slágermeccse mégsem egy Sasha heel turnel megfűszerezett Bayley elleni feud lesz, hanem Bliss ellen ami talán még jobb is. Egészen meghozták a kedvemet a jövő hétvégi PPV-hez. 😉

  Kedvelés

  1. Bayley-nek harangoztak. Plusz ne legyenek igazak a pletykák, de azok szerint “az első csók”-ra felépített sztorit akarnak neki csinálni, amibe belevonják Corey-t is.

   Kedvelés

   1. Rákerestem én is, hát ez borzalmasan hangzik. Ha valaki csak most kezd el WWE-t nézni és nem látta tavaly Bayley debutját, nem fogja elhinni, hogy mennyire várta mindenki a főrosterre Bayleyt.

    Kedvelés

    1. Hunter vakarja a fejét. Mondjuk én a helyében már halántékon vertem volna Vince-t a sok eltékozolt NXT-ből jövő arany miatt. 😀

     Kedvelés

     1. Kb. Corbinon és Alexán kívül mindenki lejjebb került a főrosteren, na jó meg talán Charlotte még nem, de rajtuk kívül borzalmasan bookolnak mindenkit a főrosteren, én nem csodálkoznék ha egyszer kijönne olyan hír is, hogy Hunter kőkeményen harcol a “gyermekeiért” és ezért ilyen össze-vissza a book…

      Kedvelés

     2. ahogy látom 90%ban NXT Hopp ( toppon van) majd WWE kopp ( lezúg) , igen van pár kivétel, de Corbin és Alexa sem volt nagy szám ,most meg ott vannak mindketten ( nem is érdemtelenül azért) miközben akár Bélíz, nem egy TagTeam ( Ascension,Revival ,Vaudevillans…..) , de jópáran még jobbernek is alig vannak ott a Raw vagy SD műsorokban….

      Kedvelés

 7. Összességében nem volt rossz adás, a 6-os tag meccs kifejezetten tetszett, és Joe-t tök jól építették föl Lesnar ellen. Én egy Joe vs Roman meccsre is kíváncsi lennék SS-en, de ez valószínűtlen. A Wyatt vs. Rollins feud valahogy súlytalan nekem, azt valahogy fel kéne pörgetni.

  A női meccsel én nem vagyok kibékülve. Sasha győzelme elég…nos, elég “johncenás” volt. Mondjuk jó párosítás lesz Alexa-val, de remélem az öv marad a bajnoknál. Szerintem most bukik Sasha, és visszavágó lesz a SummerSlamen, és akkor nyer.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek