WWE RAW 2017. június 5. – Egy nappal a PPV után

Visszatekintéssel indítunk a múlt éjjel lebonyolított Fatal 5 Way-t illetően, amit végül hatalmas küzdelem árán Samoa Joe tudott megnyerni. A Destroyer ezzel első számú kihívóvá vált Brock Lesnar Universal Bajnoki övére, de vajon mit hoz a többiek számára a jövő?

 

Bray Wyatt érkezik elsőként az arénába. Mikrofont fog és kijelenti, hogy múlt éjjel volt a vég kezdete. Lehetősége nyílt, hogy leigázza a Fenevadat, valamint, hogy megmentsen mindannyiunkat a kárhozattól. Továbbra is itt van, és továbbra is élettel teli. Itt van továbbá, hogy ítéletet hirdessen mindazok ellen, akik bűnösök. Annak tartja mindegyik ellenfelét, aki részt vett a F5W-ben. Egyesével kell őket büntetni, erre pedig fogdalmat is tett. Mindez, ma este Roman Reigns-szel kezdődik.
Megérkezik az érintett. Roman-t a szokásos vegyes reakció fogadja. A hangzavarra fel Reigns kijelenti, hogy ezért ő a “The Guy”. Megkérdezi Bray-től, hogy tudni akarja-e, hogy mi történik azzal, aki az ő területén jártatja a száját? .. már jön is a jobbos, amitől Wyatt egyenesen a rámpáig hátrál.

Bray Wyatt vs. Roman Reigns
Egymásnak rontanak, Wyatt pedig szinte azonnal elkapja riválisát a Sister Abigail-hez. Reigns kijön belőle, majd azzal a lendülettel válaszolna egy Superman Punch-csal, de Bray elhajol a lendülő jobb kéz elől. Igaz csak elsőre, ugyanis másodszorra már padlóra kerül egy kemény ütést követően. Jobbnak látja elhagyni a ringet, hogy rendezhesse gondolatait a roppant elszánt Roman rohamok előtt.. A reklámot követően Bray tartja irányítása alatt a mérkőzést. Roman egy Samoan Drop-pal kontrázna, de Wyatt könnyedén reagál egy DDT-vel. Hamarosan Reigns elkezd magára találni, olyannyira, hogy felkapja a saroknál csücsülő Bray-t és sikeresen kiosztja neki a Samoan Drop-pot. Ezt követik a Clothesline-ok és újabb rohamok, ám Wyatt időben kapcsol és egy könyököst követően nekivágja Roman-t a póznának. A ringen kívül is meggyötri kicsit, ad egy Senton-t, amitől Reigns arcán a fájdalom jelei kezdenek mutatkozni. Wyatt továbbra is irányít, Reigns pedig jobbára szenved. Egy elkapkodott Bray manőver esélyt kínál Roman-nek a fordításra, amit minden erejével próbál megragadni. Újabb Clothesline-okat zúdít Wyatt-re, hogy aztán egy BigBoot-tal küldje padlóra. Reigns készül a Superman Punch-ra, de Wyatt a hídba emelkedéssel megzavarja.. Roman ettől függetlenül támad, Bray viszont elkapja és kiosztja neki a Side Slam-et.
Kopogtat, Roman azonban felrántja a vállát kettőnél. Roman a sarok tetején, Wyatt a középső kötéről osztja, de a BigDog magára talál és pár ütést követően már emeli is ki Bray-t, hogy aztán kiossza neki a Powerbomb-ot. Roman jelzi a Superman Punch-ot, és ha elsőre nem is, de másodjára sikeresen értékesíti. Kopogtat, de Wyatt az utolsó pillanatok egyikében kitör belőle. Nincs más hátra, Reigns jelzi a Spear-t. Bray kigurul előle a ringből, majd rádől annak szélére. Reigns rögtönöz, jön a Drive-bye, Wyatt pedig azzal a lendülettel reagál egy Clothesline-nal, amit követően mindketten megússzák a kiszámolást. A végjátékban járunk, amire Wyatt-nek szemmel-láthatóan nem sok lapot osztottak. Elszenved egy megrendítő Superman Punch-ot, majd rögtön a Spear-t. Roman kopogtat, és ezzel ismételten nagy győzelmet arat.

Angle kap egy újabb üzenetet, amit belefeledkezve olvas. Megjelenik Bliss, aki előáll azzal az ötlettel, hogy megrendezi “This is my life” nevű ünnepségét. Angle szerint ez egy borzalmas felvetés annak fényében, hogy a múlt heti jelenet a RAW történelmének legrosszabbja volt. A GM úgy véli, hogy ehelyett Alexa-nak inkább azt az ígéretet kellene teljesíteni, amit Nia Jax-nek tett, nevezetesen, hogy amint végzett Bayley-vel ad neki egy lehetőséget a Bajnoki címre. Kurt megfelelően találja a ma estét, így hivatalosítja is a címmérkőzést, aminek Bliss – mondanunk se kell – nagyon nem örül.

Elias Samson kezd énekelni, de befejezni persze nem képes az érkező Ambrose-nak köszönhetően. Dean nekiesik az őt múlt héten legyőző Samson-nak, majd mikrofont ragad és lényegretörően kijelenti, hogy egyetlen oka van ittlétének, mégpedig, hogy itt és most akarja Miz-t, valamint a vele járó visszavágót az Interkontinentális Bajnoki övre.. Az immár hétszeres Bajnok a kivetítőn jelent meg, majd közölte a bosszús Dean-nel, hogy itt ma nem lesz semmilyen visszavágó, ellenben az IC Championship Comeback Tour ünnepségével.. Elias minderre hátulról támad, és kiosztja a Neckbreaker-t.
Ambrose fut össze Angle-lel a backstage-ben. A GM biztosítja Dean számára a visszavágót, de most arra szeretné kérni őt, hogy a békesség kedvéért hagyja el az aréna területét és hűtse le a fejét.

Samoa Joe érkezik a szorítóba, mint a Universal Bajnoki öv első számú kihívója. Mint mondja, az itt álló ember egyáltalán nem fél Brock Lesnar-tól. Képtelen a félelemre, ugyanis túlságosan is irígy Brock Lesnar-ra. Mindenre szüksége van, amit Brock birtokol, ennél fogva meg akarja kaparintani tőle. A magáénak akarja tudni Brock naptárát, ahol nincs rákényszerülve arra, hogy minden héten kijöjjön a hálátlan tömegekhez. Eljöhet, majd távozhat, ahogy tetszik. Szeretné továbbá ha Heyman lenne a képviselője, tárgyaljon a szerződéseiről, illetve irányítsa az ügyeit. Ami pedig a legfontosabb, és amit mindennél jobban akar, az Brock Lesnar Universal Bajnoki öve. Joe ígéri, hogy a Great Balls Of Fire PPV-n megszerzi a világbajnoki övet.
Megjelenik Paul Heyman, aki először is megejti a szokásos bemutatkozást. Paul felhívja rá a figyelmet, hogy az első számú kihívó áll előttünk, az a személy, aki négy másik Szupersztáron jutott túl a Brock Lesnar elleni title shot eléréséhez. Az ember, aki minden egyes helyen roncsokat hagyott maga után. Heyman megérti, hogy Joe nem tart Lesnar-tól, ugyanakkor szeretné egyértelműsíteni, hogy Brock Lesnar sem riad meg Joe-tól. Heyman-t viszont nyugtalanítja Joe-val kapcsolatban az, hogy számára imponál az, hogy Lesnar nem retten meg tőle. Mindemellett, Paul Joe-t tartja a lehető legrosszabb forgatókönyvnek. Ő harcot, és háborút akar Lesnar-ral. Még akkor is, ha Brock képes teljesíteni az aggodalmait, Lesnar nem úgy fog távozni a ringből, ahogy érkezett, ugyanis Joe magával visz majd egy darabkát belőle. Heyman munkája, hogy biztosítsa a szembenállót afelől, hogy Brock Lesnar az ő legrosszabb eshetősége. Mindazonáltal ha akarja őt, megkapja!
Heyman kezet nyújt, Joe elfogadja. A képviselő távozna, de Samoa visszatartja. Betereli a sarokba, majd beszélni kezd hozzá. Szeretné, ha Paul átadna egy üzenet Lesnar-nak, ami a jövőjét takarja.. Nem kell sok, Joe támad és befogja Heyman-t a Kokina Clutch-ba.

Angle kéri számon Joe-n az előbb történteket. Joe-t nem érdekli, sőt közli, hogy mindenki így jár, aki az útjukba kerül. Burkoltan megfenyegeti a GM-et, akinek Rollins érkezik segítségül. A Kingslayer kihívást intéz riválisa felé, Angle pedig ezzel hivatalosítja a főeseményt.

Rhyno & Heath Slater vs. Cesaro & Sheamus – Tag Team mérkőzés 
Cesaro egy ügyes csellel elvonta Slater figyelmét, így a valóban meccsben lévő Sheamus támadhatott. Az új Bajnokok könnyedén uralták a csatát, küzdelmen kívül tartották Rhyno-t, akit főként Cesaro akadályozott. Mindeközben Sheamus kiosztotta a Brouge Kick-ket Slater-nek, majd kopogtatta.

Mustafa Ali vs. TJP 
TJ viszonylag gyors győzelmet aratott annak reményében, hogy így végre megkapja a shot-ot Neville ellen. Megérkezett a Bajnok, akinek viszont továbbra sem volt ínyére megadni pártfogoltjának, amit akar. Perkins megelégelte a kifogásokat, s úgy döntött, hogy inkább közösen tárgyalják ezt meg Angle-lel. Ezt hallva Neville letámadta, majd közölte vele, hogy holnap este megkapja a címmérkőzést.

Alexa szakítja félbe a hölgyek tanácskozását, de Sasha elég hamar faképnél hagyja. Bliss szándéka, hogy meggyőzze és a maga oldalára állítsa társait amellett, hogy még ki is tudjuk bújni a ma esti címmeccs alól. Nem jár sok sikerrel, mindazontál Mickie-ék biztosítják, hogy ott lesznek majd a ring mellett, hogy testközelből figyelhessék mire megy a Nia-t jelentő problémával.

Angle töri meg a kommentátorok mondandóját, majd hívja félre Corey-t az újabb üzenet miatt. Továbbra is rejtély, hogy ki küldi őket, valamint, hogy mi áll bennük.
A reklámot követően Kurt a telefont bújva halad, miközben Mike megállítja, hogy a Corey-val történő eszmecseréről kérdezze, de Angle gyorsan helyreteszi a dolgot, miszerint privát ügyről van szó. A GM elhagyja az arénát, amibe egyúttal visszasunnyog Ambrose.

Kalisto vs. Titus O’Neil
Titus bugyihúzogatós trükkje ezúttal fordítva sült el, ugyanis Kalisto ezáltal kopogtatta őt le.

Miz és Maryse halad az aréna felé, de ekkor megpillantják az oldalt eszméletlenül heverő Cass-t. Érkezik egy spori, majd Enzo is. A hét láb magas Szupersztár nagy nehezen magához tér, nem szól semmit, csak Enzo kezébe nyom egy láncot, ami minden bizonnyal az övé. Vajon ki támadott Cass-re, és ki próbálja meg ráhúzni a történteket Enzo-ra?

Maryse a szorítóban, hogy felkonferálja férjét. Érkezik Miz, miközben láthatjuk az előző esti összecsapás legfontosabb képkockáit. Az #ItCouple mögött bőszen csápol egy beöltözött alak. A közönség azt kántálja “megérdemled”, amire Miz megjegyzi, hogy ez többet jelentene abban az esetben ha nem ez menne minden egyes övnyeréskor. Magát vallja az egyetlennek, aki érdemes erre az övre. Ideje, hogy megnyissuk az Intercontinental Title Comeback Tour-t. Helyre kívánja állítani az öv dicsőségét, valamint olyan magaslatokba emelni, mint ahogy korábban tette. Jön a pohárköszöntő, majd a kisebb vita azzal kapcsolatban, hogy miként is került a ringbe egy táncoló medve. Miután mindketten tagadják, hogy ők intézték volna; Miz egyértelműnek tűnő következtetésre jut, aminek képében lerohanja az alakot, végül pedig kiosztja neki a Skull Crushing Finally-t. Legnagyobb megdöbbenésére, nem Ambrose az. Jön egy újabb meglepetés, ami egy nagyobb dobozba van csomagolva.
Elfér benne egy ember, így persze Miz erről is azt feltételezi, hogy Ambrose lapul a belsejében. A Bajnok széket ragad, és Maryse tiltakozásai ellenére kilapítja a dobozt, amiből végül előkerül Maryse ajándéka, ami nem más, mint a hölgy nagyapjának órája. Maryse annyira megsértődik, hogy faképnél hagyja férjét. Miz egyre dühösebb, Ambrose-ra fogja a történteket és azt szeretné tudni, hogy merre bujkál Dean. Láthatjuk, hogy beöltözött cameraman-nek. Miz a kivetítőről vágja le, hogy mibe keveredett.. Lassan megfordul, annál hevesebben támad, de egy Dirty Deeds a jutalma.. Ambrose elégedett távozik, kezében a pezsgővel.

Gallows & Anderson vs. Enzo Amore & Big Show – Tag Team mérkőzés 
Show gyorsan rendet rakott, majd rávágta Enzo-t Anderson-ra, ami egyben a győzelmet is jelentette a sebtében összeállt csapat számára.

Alexa-t kérdezi a soros címvédésről, aminek kapcsán a Bajnok inkább elégedetlenségének ad hangot a társakkal kapcsolatban, valamint méltatlannak találja a szituációt, amibe került. Jobb bánásmódra tart igényt, mint a Brand “Istennője”.

Nia Jax vs. Alexa Bliss (C) – RAW Women’s Bajnoki Címmérkőzés 
Bliss-nek látszólag semmi esélye sem volt, legalábbis arra nem, hogy érdemben nehezítse meg kihívója dolgát. Jobb híján a könnyebb utat választotta, és rátámadt a ringen kívül időző párosra, ami így természetesen DQ-t eredményezett.. Nia azért még levezette frusztrációját, amiből érezhető volt, hogy nem fogja ezt annyiban hagyni.

Heyman-t ápolják az orvosiban, amikor is megcsörren a telefonja. Lesnar az, ezen felül megtudjuk, hogy a Bajnok jövő héten érkezik a RAW-ra, főként a revans jegyében. Heyman szükségét érzi, hogy szabadjára engedjék a Fenevadat..

Samoa Joe vs. Seth Rollins 
Rollins-nak nehéz dolga van egy minden eddiginél elszántabb Joe ellen. A főmérkőzés első etapja egyértelműen a világbajnoki cím kihívójának fölényéről szól. Seth-nek csak felvillanásai vannak, amik rendre kevesek ahhoz, hogy komolyabban megnehezíthesse riválisa dolgát. A szünetet követően fokozatosan jött vissza a meccsbe Seth, és hajtott végre egyre nagyobb fegyverténnyel bíró manővereket. Mielőtt azonban túlságosan is belejöhetett volna, elsötétült az aréna.. Wyatt bezavart, Joe pedig könyörtelenül kihasználta Seth koncentráció vesztését. Befogta, majd elaltatta a Clutch-ban.

Joe ünneplésével zárult az adás, jövő héten pedig eldől, hogy mire megy majd Lesnar-ral szemben. Úgy tűnik kapunk egy Wyatt & Rollins viszályt, hacsak nem egyszeri történés volt az iménti.

16 című bejegyzés “WWE RAW 2017. június 5. – Egy nappal a PPV után” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kokina vagy Coquina cluch?
  Az itteni Youtube link miért csak 1,5 óra ,az én verzióm megy 2ó10perc? ( jó lenne ez is,ki tudnám tolni tv-re ,de így marad a leszedés…)
  Rhyno/Slater SD champ-ből Raw jobber team. Gratula.
  Neville nagyon unalmas már.
  Mickie J és Dana érdekes volt “alig” sminkkel…. “Alig” lehetett őket felismerni 😀 ,vagy csak más a hajuk,nem tudom 😀

  Kedvelés

  1. Valószínű a második, de az első megfogalmazással sincs gond. Én is külföldi forrásból vettem. Azért csak másfél óra, mert kisebb jelenetejet – semmi fontos – sok esetben kihagynak. A lényegi részek azt hiszem hiánytalanok. Mi igazából csak azért kaptunk rá ennek a linknek a beillesztésére, mert így nincs baj azzal, hogy állandóan le van tiltva a videó.

   Kedvelik 1 személy

   1. ja én is örülök, de nem gond,amíg kalózöböl illetve az elvtársak gyártják a letölthetőt. Így is jó,csak jutub legalább HD lenne,de elég a HD mikor úgy jön. Az izzadság akkor ellep mindenkit 😀 😀 😉

    Kedvelés

 2. Nekem lenne egy ötletem. Nyerje el szamoai jóska az övet Lesnar-tól. Na nem azért mert annyira szeretem, nem. Egyáltalán nem. Inkább azért, hogy legyen sztori a Summer Slamig. Ahol majd Lesnar viszanyeri. És akkor megjelenik Braun… Lezúzza Lesnart. Aztán valahová bele lehet még egy-két öv váltást szőni a történetbe a WM-ig, ahol majd Reigns elnyeri Lesnartol a bajnoki címet.

  Kedvelés

  1. ezzel csak az a gond, hogy brocki a meccs után a summerslamig nem fog szerepelni, és kizárt, hogy az első címvédésénél levegyék róla az övet, hiába van nála már 2 hónapja

   Kedvelés

 3. Persze, Boreman Lames elver mindenkit, Bálor,Rollins,Wyatt is bejobbol neki és ami röhej, h egyre nagyobb megint a cheer. De mire??? Ráadásul meg sem lehet mondani, hogy milyen szerepet tölt be, egyszer heelként viselkedik, másik héten már face. Ambrose-t persze nem pusholják, pedig mekkora main eventer lehetne, de ez vonatkozik még sok szupersztárra.
  Joe meg ki fog kapni, de legalább lesz címvédés.

  Kedvelés

 4. Alexa uralkodása engem is idegesít már. Nekem sincs tippem, hogy ki lesz a kihívó, az is lehet hogy Mickie James, és meg is szerzi az övet, ha már visszahozták.

  Kedvelés

 5. Az a baj, hogy egyértelmű, hogy mi lesz.
  Brock el fogja pusztítani Joet.
  Hiába a push, hiába a destroyer karakter Brock a summerslamig biztos, de az is lehet, hogy egészen a wm ig bajnok marad.
  Küldhetnek rá akár kit, végül Roman lesz az aki elhódítja az övet, sokan mondják Strowmant de én őt sem látom esélyesnek.
  Mindenesetre kár a gőzért Brock címe egyenlőre (sajnos) nincs veszélyben.
  Drukkolok Joenak, mert szívesen látnám őt bajnokként, a raw rosteréből ő a kedvencem és a maga 38 évével már nem sok ideje van azzá válni.

  Kedvelik 1 személy

 6. Elég fura egy adás volt, hogy most akkor Alexa ellen ki fog menni jó kérdés az biztos, hogy Sasha vagy Nia és úgy néz ki Bayleyt most egy picit eltüntetik az övtől talán nem is baj. Most már Casst is megtámadta valaki és milyen meglepő, hogy Enzo lánca volt ott vagy a Revival keveri nagyon jól lapokat vagy csak szépen egy körbe támadás van és Enzot még Cass, őt pedig már a Revival támadhatta meg. Angle és Corey már szinte biztosan, hogy Stephanie elleni dolgon ügyködnek… Maradék 4 main eventer nagy gondba kerülhet a nyárra ugyanis nincs értelmes sztori náluk kialakulóban, és ha Bray vs Rollins lesz akkor értelemszerűen Reigns vs Bálor lehet a másik meccs, de itt nagyon nagy lehet a torlódás és Bálor meglepő módon nem is szerepelt most. Lesnar mint face ebben a feudban egyszerűen nevetséges, de félő nem Joe lesz az aki elveszi tőle az övet (felőlem ő is lehetne), hiszen a Reigns vs Lesnar vagy a Strowman vs Lesnar még gondolom mindig ott lapul a WWE zsebében a SummerSlamre.

  Kedvelés

  1. Szerintem Brockitól WM-ig ( ha tényleg RR/BR meccset akarnak) nem veszik el az övet,vagy ha el is veszik, akkor sem fogja pinnelni senki, max 3treat meccsen mások egymást. S az is 99% RReigns lesz, tán Barna Sómen egy pár hónapra,majd vissza,habár neki még mindig elég korlátozott mozdulatai vannak ( ellenben pl Corbin,akin én látom a fejlődést folyamatosan. Braunon is,de annyira nem. Gondolom vigyáznia kell a termetévek kapcsolatban is 😀 )

   Kedvelés

 7. Alexa-tól remélem Sasha veszi el az övet vagy meglepetés lesz esetleg. Mindenesetre Alexa uralma kezd idegesiteni.

  Kedvelés

 8. Most meg Big Cass volt az áldozat,egyszóval akkor el lehet vetni azt a felvetést hogy Big Cass támadta meg Enzo-t.
  Kíváncsi vagyok hogy vajon ki vagy kik a ludasok…

  Kedvelés

  1. Vagy az is benne van a pakliban hogy Cass “eljátszotta” az egész támadást hogy ne keveredjen gyanúba majd aztán még is kiderül hogy ő volt.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek