WWE RAW 2017. május 15. – Extrém módba kapcsolva

Newark városából jelentkezik a flagship show e heti adása, méghozzá egy visszatekintéssel, mely közelebb visz ahhoz, hogy mi is történt Strowman-nel múlt héten, és hogy miért kellett kés alá feküdnie a napokban.. Ezt követően Kurt Angle zenéje hangzik fel, Jersey közönsége pedig kitörő örömmel fogadja a GM érkezését.

Angle említést tesz Reigns múlt heti tettéről, aminek következményeképp Strowman könyöksérülést szenvedett, és kidőlt az elkövetkező hat hónapra. Nem számolhatunk vele a Universal Bajnoki címmeccsel kapcsolatban, de Lesnar-nak kihívó kell, szóval Kurt felteszi a kérdést, hogy ki nézzen szembe a Fenevaddal a világbajnoki címért. Mint mondja a lehetőséget ki kell érdemelni, ennél fogva az Extreme Rules-on megrendezésre kerül egy Fatal 5 Way mérkőzés, aminek győztese kvalifikálja magát egy Lesnar elleni küzdelembe. A résztvevők Seth Rollins, Samoa Joe, Finn Bálor, Bray Wyatt, valamint Roman Reigns. Egy küzdelem, ami történelmi és extrém lesz majd!
Angle távozna, de ekkor megszólal Roman zenéje. A háromszoros világbajnok cseppet sem boldog, a ringbe menetel, majd szúros szemmel kezdi méregetni főnökét. Roman szerint nincs szükség semmilyen Fatal 5 Way-re. Ő az első számú kihívó. Megverte Undertaker-t a WrestleMania-n, majd mentőbe rakta Strowman-t. Nem utolsó sorban pedig úgy véli, hogy ő az egyetlen, aki le tudja győzni Brock Lesnar-t a Universal Bajnoki övért!
Érkezik a Bálor, aki elismétli két héttel ezelőtti önmagát. Ő volt az első Universal Bajnok, és az övet nem vesztette el. Ha Roman, vagy bárki más akar egy darabot Lesnar-ból, akkor a vonal bizony mögötte kezdődik.. Roman elismeri, hogy Bálor-nak van szíve, de nincs meg benne a gyilkos ösztön ahhoz, hogy megverje Lesnar-t. Bálor szerint Roman-nek tisztában kellene lenni a dolgokkal, hisz megverte őt az első este mikor a RAW-ra érkezett.
Joe következik, érzékeltetve, hogy a felek kissé el vannak tájolva. A dolgok nem a szívről szólnak, és még csak nem is arról, hogy ez kinek a területe, vagy kinek a club-ja. A lényeg a tettek és az eredmények. Ezen egyszerű képlettel vázolja fel a ringben állóknak a helyzetet, Rollins-tól kezdve egészen addig, hogy megnyeri a Fatal 5 Way-t és első számú kihívóvá válik.
Wyatt is felbukkan a semmiből, majd elmondja, hogy a Fenevad közeledik. Leendő ellenfelei egyaránt bátorságot próbálnak az arcukra ölteni, de Bray érzi, hogy reszketnek, végül pedig elfutnak majd, és menekülnek.
Rollins zárta a sort, meglepő módon nem akart sokat beszélni, ugyanis érzése szerint Jersey-nek jelen pillanatban harcra van szüksége, ő pedig meg is adja nekik! Ebben a pillanatban egymásnak rontanak Joe-val.. Wyatt közben Bálor-t küldi földre, Reigns pedig Wyatt-et padlóztatja. Utóbbi páros a ringen kívül kezd harcolni, míg Rollins és Joe a szorítóba keveredik.. Seth okosan rámegy riválisa térdére, amit követően Joe meghátrál. Wyatt letámadja Rollins-t, aki kiesik a ringből. Reigns egy Superman Punch-csal fekteti ki Wyatt-et, Rollins pedig egyenesen a karjaiba kapja Bray-t. Ütni kezdi a kordonnál, de ekkor megérkezik Bálor és egy double drop kick-kel a barikádba rúgja őket. Roman-nek kiosztaná a Coup de Grace-t, ami nem jön össze. Reigns visszatámadna, de hamarosan elszenved egy Slingblade-et, amit a Top Con Hilo követ Bálor-tól – egyenesen a Rollins & Reigns párosra.

Jeff Hardy vs. Sheamus
A Kelta lemászik a sarokról, de ahogy megfordul Jeff már támadásban. Ütések és rúgások záporoznak Sheamus-re, aki pillanatokon belül nekiront ellenfelének, ám Hardy időben reagál és a Brouge Kick kísérletet tusba fordítja át. Sheamus következő akciójánál sem jár több sikerrel, Jeff átrakja vállal a kötelek fölött. Hardy a levegőben támad, de Sheamus megragadja és nekivágja a kordonnak.. A reklámot követően is Sheamus-nél az irányítás, Jeff egyelőre tehetetlen, mint ahogy sokáig az is volt. Végül jött a kavarodás, amiben Jeff kiosztotta a Twist of Fate-et, majd a Swenton Bomb-ot ellenfelének, aki ezután könnyedén kopogtatott.

Sasha Banks vs. Alicia Fox
A múlt heti meccs visszavágóját láthattuk, és ezúttal Alicia szerezte meg a győzelmet.

The Miz vs. Dean Ambrose (c) – IC Title
Ambrose irányít, Miz viszonozná, de sokra nem megy, a bajnok azonnal kifekteti egy Neckbreaker-rel. Dean jönne az Elbow-val a sarok tetejéről, ám Miz inkább kigurul a ringből és meghátrál a harc elől.. A szünetet követően már Mizanin dominanciáját figyelhetjük ami alatt előkerülnek Bryan rúgásai is. Ekkor Ambrose egy hirtelen bevetett fordítással kopogtatna, de Miz gyorsan kitör a tusból, majd hárít egy Dirty Deeds kísérletet. Dolgozik helyette a B terv, Dean ugyanis kioszt egy Suicide Dive-ot. A ringbe visszatérve újabb rohamok a címvédőtől, Running Bulldog, majd egy trükkös tuskísérlet, de Miz ebből is kitör. Ambrose felrakja a sarok tetejére, lerántaná onnan egy Superplex-szel, ám Miz hárít, majd leugrik a bajnokra, aki hárítva adná a Dirty Deeds-et. Mike kifordul belőle, megpróbálkozik egy Skull Crushing Finally-vel, de Ambrose hárít és tusba fogja. Ismét tuskísérlet, és ismét Miz szabadulás belőle. Pillanatkon belül jön az Elbow a sarok tetejéről, de ez sem hozza meg a győzelmet Ambrose számára. Folytatná a támadást, Miz hárít, majd alkalmazná a Figure Four-t, Dean azonban résen van. Visszatámadna, Miz csizmája megakadályozza, de csak másodpercekre.. Ambrose kilendül a kötélen, Rebound Clothesline kísérlet, de Miz fordít méghozzá a Skull Crushing Finally-vel. Azonnal kopogtat, de Ambrose felrántja a vállát. Jön az újabb próbálkozás, ezt már viszont hárítja a bajnok. Miz menekül Maryse mögé, hogy megússza a kötélről támadó Ambrose rohamát, de a Lunatic-ot a hölgy sem tántorítja el az ugrástól. Maryse persze megpróbált beavatkozni, amit kihasználva Miz egy picit csalt volna, de Ambrose jól reagálta le a helyzetet. Pontosabban nem jól, mert övön alulra rúgott, ami persze DQ-t eredményezett.

Alexa Bliss érkezett a szorítóba, beszélt egy kicsit, megjött Bayley, ő is beszélt, majd eljutottunk a lényegig, ami a kettejük közti visszavágó az Extreme Rules-ra. Bayley fellökte Alexa-t, egy drop kick-kel kitessékelte a ringből, előkerült egy kendóbot is, ami pedig Bayley hátán csattant a jelenet végén.

Miz és Maryse rohamozzák meg Angle-t azt sérelmezve, hogy Ambrose csalással védte meg az övet. Miz kierőszakol magának egy újabb lehetőséget az Extreme Rules-ra.

Neville & TJP vs. Aries & Gallagher
TJ megszerezte a győzelmet, s ezzel életben tartotta reményeit a címet illetően.

Bayley az orvosiban, jegelik az ütés miatt. Kurt érdeklődik az állapotáról, Bayley pedig győzködi, hogy rendben lesz, valamint, hogy revansot akar. Angle biztosít számára egy Kendo Stick on a Pole  meccset a RAW Women’s Bajnoki címért a PPV-re.

Finn Bálor vs. Roman Reigns
Ma esti WWE 24-es kiadása előtt, Finn Bálor összecsap – mondhatni a tavaly augusztusi meccsük visszavágóján – Romannel. Hasonlóan indul a csata mint akkor: Roman próbálja érvényre juttatni erőfölényét. Viszonylag könnyedén dobálja Bálor-t, aki viszont a kötelek menti akciózásnál magára talál, és egy Enziguri-val fordítani tud. Pici fordulópont, Bálor lendületbe jön és Reigns egyelőre tehetetlen. Amint megpróbál visszatámadni, vállal a póznának csapódik, amit Bálor kihasznál és azonnal támadás alá helyezi ellenfelét. A reklámot követően is Bálor marad fölényben, készül a Corner Dropkick-re, de ezt Reigns egy Superman Punch kíséretében kontrázza. Kopogtat, de Bálor kitör. Jönne a Spear, ezt viszont Finn akadályozza meg egy rúgással, majd a Slingblade-del. Bálor a sarok tetején, előkészíti a Coup de Grace, de Roman felugrik és lerántja a sarokról.. Pillanatokon belül jön a Spear, amit követően Reigns kopogtat.

Wyatt a kivetítőn, mégpedig egy gonoszról, aki a RAW árnyékában leselkedik. Néhánynak “Man”-ként, mások hódítóként beszélnek róla. Bray úgy látja őt, mint egy szörnyeteget. Lehet ez Angle show-ja, vagy Roman területe.. ez attól még Bray világa, melyben a sors lándzsáját egyenesen a fenevad szívébe döfi.. Ma este viszont egy másik lelket kell megmentenie, melynek tulajdonosa többek között Kingslayer és Architect-ként aposztorfálja magát. Wyatt szerint Rollins-nak két választása van, vagy szembenéz a gonosszal, vagy feladja hajlamát a gyávaságra és futásnak ered.

Rollins következik, majd elmondja, hogy az elmúlt év függvényében nem Bray lesz az a személy, aki az útjába áll a Universal Bajnoki öv megszerzésében. Nem kell bejelentenie a világ számára, hogy itt van. Tettei hangosan és tisztán beszélnek. Ha bárki lemészárolja a fenevadat, akkor kizárólag az a személy lehet, aki megtette ezt a király esetében is.

Goldust és Truth érkezett, majd Goldi heel turn-t vett társán.

Cass vs. Titus
Könnyed Cass győzelem.

Bray Wyatt vs. Seth Rollins
Nem sikerült egyértelműen győztest hirdetni, hisz Joe csak beleütötte az orrát a dolgokba. Nekiesett Rollins-nak, akit aztán ketten támadtak Wyatt-tel. Bray végül elkapta Joe-t, villant a Sister Abigail, mint ahogy Rollins-nak is.

2 című bejegyzés “WWE RAW 2017. május 15. – Extrém módba kapcsolva” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Balor – Lesnar egyenesen vicc lenne. Foleg ha Balor tudna nyerni. Komolytalan lenne. Ekkora meretkulonbsegek mellett ez lehetetlen. Hacsak nem ugy, ahogyan a kis luchador taszitotta a kukaba Strowmant. Az is jo volt.

    Szerintem Bray fog Lesnar ellen menni, mert valakit most csak ugy oda kell neki dobni. Erre O tokeletes. Karizmatikus, ugyanakkor szerintem vannak nala sokkal tehetsegesebbek. Nem egy nagy asz. Pont olyan akit oda lehet vetni a fenevad ele idohuzasnak. A tobbiek az otosbol joval jobbak, nem erdemesek arra, hogy az idot huzzak veluk.

    Mit latnak ebben az Alexa Bliss-ben? Mar a masik adason is halalra idegesitett, hiteltelenne tette az egesz noi reszleget es ugy tunik, itt sem kerulheti el a sorsat ez a divizio. 155 cm es kb 45 kg. Ettol hiteltelenebb noi bajnokot mar ki sem talalhatnanak. Mintha Kallisto lenne a Universal bajnok es mondjuk Strowman jobbolna neki. Jol hangzik? Kb ezt erzem, amikor meglatom rajta az ovet.

    Kedvelés

  2. Elég érdekes Rawra sikeredett. Ez az fatal 5 way meccs legalább annyira jól fog elsülni, mint tavaly a Survivor Series 5on5 meccs, mert a nevek nagyon jók, stipuval pláne még jobb nagyon jó meccsre számítok. Sejthető volt, hogy Ambrose címvédés lesz, de az ER-en szerintem ő se kerülheti el a sorsát. Alexa borzasztóan fölényben van Bayleyvel szemben, remélem nem a ppv-n fog megfordulni. Goldust heel turn huhú de kellett, ahelyett, hogy öccse lenne itt és vele kezdenének valami normális sztorit. Két egyéni meccs egész jóra sikeredett, Reigns egy elég tipikus heel manőverrel nyert, illetve a két igazi heel is egymás fordult ahogyan annak lennie is kell. 4 hét helyett szépen meglepett a 6 hónap mikor kijelentette Angle, most ez tényleg annyi vagy csak book, hogy Strowman erősebb tűnjön, hogy sokkal előbb tér majd vissza, de akármelyikük lesz a kihívó, simán ráadnám az övet, talán a méretkülönbségek miatt egyedül a Bálor-Lesnar tűnne furcsán.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek