WWE RAW 2017. március 13. – Mick komoly feladata

A RAW kezdeténél visszatekinthettünk a Fastlane-re, ahol Goldberg képes volt egy rendkívül rövid és egyértelmű küzdelemben megszerezni a győzelmet Kevin Owens ellen, amivel megkaparintotta a Universal Bajnoki övet. Emellett láthattunk egy kisebb összefoglalót az előző RAW-ról, ahol Paul Heyman és Brock Lesnar szemtől szemben álltak a címvédővel…

Detroit városából jelentkezik a mostani RAW, ami nem mással indul, mint a Bestiával, Brock Lesnar-al. Ahogy Heyman és Brock a ringbe sétálnak, a rajongók elkezdik a “Suplex City” szavakat kántálni. Paul, beszéde kezdeténél kijelenti, hogy még mindig képtelen elhinni, hogy egy héttel ezelőtt Brock Lesnar kiosztotta az F5-ot a látszólag érinthetetlen, sérthetetlen Goldberg-nek. Ezt követően bemutatkozik Paul, és biztosra veszi, hogy nem ő az egyetlen, aki látja a tiszta jövőt és a jövőjét Lesnar-nak, aki a WrestleMania-n ringbe szállhat a Universal Bajnoki övért…A rajongók kis idő elteltével Goldberg nevét kezdték el kántálni, amit követően Heyman a bejárat felé mutatott, mintha felkonferálná a jelenlegi címvédőt, azonban hozzátette, hogy “Goldberg nincs itt ma este”. Paul folytja, ahol abbahagyta, miszerint az elmúlt hónapok során Brock és Heyman egymásra néztek és egyetértettek abban, hogy valami probléma van. Az előző Lesnar-Goldberg csata késztette gondolkodásra őket, hiszen nem szólt másról, minthogy: Spear, Jackhammer, Goldberg.
Viszont ezek nem az előző héten történtek, hiszen egy hete a sztori az F5-ról és Goldberg bukásáról szólt. Ha visszatér a jövőről szóló beszédéhez, akkor már mindenki értheti, hogy miért is Brock nevéhez fog fűződni a sportszórakoztatás legnagyobb visszatérése.

Heyman beszédét követően a Backstage-ben láthattuk Mick Foley-t és Steph-et, akik a WrestleMania közeledtéről beszélnek, valamint arról, hogy Stephanie legelőször azt tanulta meg erről a bizniszről, hogy nem kezelheti személyesen a dolgokat. Ezért is szeretné ha Foley, mint a mentoráltja, felkészülne a komolyabb megpróbáltatásokra és első feladataként, valakit kirúgna a RAW Roster-ből. Steph tisztában van azzal, hogy ez rendkívül nehéz és felelősségteljes döntés, viszont kemény vezetőként kell tevékenykednie, akire fel kell néznie a Szupersztároknak. Mick csak arra kíváncsi, hogy meddig kell meghoznia a döntését, amire Steph nem adott túlságosan sok időt, a mostani adás végéig…

Dana Brooke vs Sasha Banks

Egy pillanatok alatt véget érő küzdelemben Sasha volt képes megszerezni a győzelmet kopogtatással. Ezt követően Charlotte sétált a szorítóba, mikrofonnal a kezében és elkiáltotta magát, miszerint Dana nem érdemli meg, hogy Flair oldalán állhasson…Dana nem hallgatta sokáig Charlotte meglehetősen őszinte kritikáját és megtámadta Ric Flair lányát.

Akira Tozawa és T.J. Perkins vs The Brian Kendrick és Tony Nese

A küzdelemben Tony volt képes megszerezni a győzelmet a csapatának, amikor TJ-t nekilökte csapattársának, majd hátulról egy gyors fordítással lekopogtatta.

Chris Jericho és Sami Zayn vs Kevin Owens és Samoa Joe

A küzdelem előtt Kevin szólalt meg és elmondta, hogy miért is történt az a bizonyos támadás, amit végrehajtott Chris ellen. Sosem tekintett, úgy Jericho-ra, mint a barátjára, pláne nem a legjobb barátjára. Egyetlen egy dolog maradt hátra Y2J-nek, ami nem más, mint a “The Tears of Jericho”…
A küzdelemben Kevin és Joe képtelenek voltak a szabályok szerint harcolni, így a játékvezető kénytelen volt diszkvalifikációval véget vetni az összecsapásnak, amit követően folytatódtak a harcok. Több játékvezető volt kénytelen megjelenni a szorítóban, akik szétválasztották a feleket.
A Backstage-ben Mick és Steph folytatták a beszélgetésüket a kirúgással kapcsolatban, amit Nia Jax szakított félbe. Nia szeretne a részese lenni a WWE RAW Women’s Bajnoki övért futó versenynek, amit Steph biztosít neki és a mostani adásra Bayley-t nevezi meg Jax ellenfelének.

Enzo Amore és Big Cass vs Sheamus és Cesaro

A kulisszák mögött a csatát megelőzően Jinder Mahal kereste meg Mick-et és követelt komolyabb csatát és komoly ellenfelet, amit meg is kapott ,Roman Reigns szeményében…A Tag Team összecsapásban kénytelen volt a játékvezető diszkvalifikációt alkalmazni, hiszen Luke és Karl megjelenése és támadása felkavarta a küzdelem állóvizét.
A Backstage-ben Foley találkozott Karl Anderson-al és Luke Gallows-al, akiknek elmondta, hogy mivel nem lett győztese az első számú kihívói csatának, amibe beleavatkoztak, egy Triple Threat küzdelmet fognak megrendezni a WrestleMania-n.

Roman Reigns vs Jinder Mahal

Egy nagyon papírforma küzdelmet láhtattunk, amiben Roman volt képes győzelmet szerezni ellenfele ellen. A küzdelem után Roman kihívta a szorítóba Undertakart, hogy férfiként álljon szemtől szemben leendő ellenfelével. Kis idő elteltével nem kis meglepettség lett úrrá Roman-en és a rajongókon…Shawn Michaels zenéje szólalt meg, aki a szorítóba sétált. Roman kijelentette HBK zenéjének elhallgatása után, hogy látszólag Detroit nagyon szereti a Hall of Famer-t. Viszont nagyon sajnálja, mert nem Shawn-t hívta ki az arénába.
Shawn nem szeretné vesztegetni Roman idejét így rövidre fogja a mondanivalóját. Látta, hogy mi történt egy hete kettejük közt, valamint azt is, hogy mi történik minden egyes pillanatban. Reigns nem képes koncentrálni és düh vezérli, ezért is Undertaker a WrestleMania-n élve meg fogja enni őt. Roman szerint Shawn volt már a ringben Taker ellen és a saját tapasztalatait mondja el, viszont a különbség az, hogy Reigns teljesen más kaliber, mint HBK és Undertaker a Big Dog ellen még nem csatázott.

Shawn próbálta elmagyarázni, hogy Roman oldalán áll és már járt abban a cipőben, amiben most Reigns áll. Tudja, hogy mit gondol és tudja, hogy mi fog történni. A Big Dog elgondolkodott, majd megköszönte a tanácsot és a segítséget, majd minden tiszteletével próbálta kijelenteni, hogy Undertaker visszavonultatta Shawn-t. Roman pedig vissza fogja vonultatni Taker-t a WrestleMania-n…Ahogy Roman távozott volna Braun Strowman érkezett és egy hatalmas ütést mért hátulról a Big Dog-ra.

Austin Aries vs Ariyah Daivari

Egy átlagos küzdelmet láthattunk a felek közt, amiben Austin volt képes megszerezni a győzelmet.

Titus O’Neil vs The Big Show

A mérkőzésen Big Show teljes mértékben dominált, amit megkoronázva egymást követően 3 ChokeSlam-et osztott ki ellenfelének, amit követően könnyedén képes volt lekopogtatni és bezsebelni a győzelmet.

Bayley vs Nia Jax

A harcban Nia teljesen elvesztette a fejét és diszkvalifikációval volt kénytelen véget vetni a játékvezető az összecsapásnak.

A szorítóba Stephanie McMahon és Mick Foley érkeztek. Foley-nak most kell meghoznia azt a bizonyos döntést, aminek értelmében elbocsájt valakit a RAW Szupersztárjai közül. Stephanie nagyon büszke Mick-re, hogy meghozta a döntését és csak arra kíváncsi, hogy mégis ki lesz az, akit kirúg? Foley hosszas gondolkozást követően úgy döntött, hogy Stephanie McMahon-t szeretné elbocsájtani. Steph eléggé felkapta a vizet és elkiáltotta magát, hogy erre nincs hatalma Mick-nek, így képtelen meghozni ezt a döntést, itt és most akar egy nevet, hogy kit választott a General Menedzser. Tegye félre a kelletlen humorát és használja ki ezt a komoly lehetőséget, amit kapott…Mick szerint mindenki rendesen dolgozik és a saját munkáját, kivéve Stephanie-t, akinek mennie kellene a RAW-ról. Mick szerint a legelső pillanatban még képes volt elhitetni vele a hölgy, hogy milyen komoly változásokat fognak ketten hozni a RAW-ra, most viszont már tisztán látja, hogy egy rendkívül hataloméhes és rossz személy Steph, aki nélkül jobbak lennének a RAW adásai…
Kis idő elteltével megérkezett Triple H, aki a szorítóba sétált és egy kemény és erőteljes beszéddel egyértelművé tette, hogy ők irányítják a RAW-t. Emellett Foley-nak inkább hálálásnak kellene lennie, hogy részese lehet ennek a biznisznek és egy ilyen felelősségteljes, komoly munkát kapott. Végül HHH arra parancsolta Mick-et, hogy hagyja el a szorítót…Foley csak megállt a sarokban, amit követően The Game odasétált hozzá. Ekkor a Hardcore Legends hozta jó barátját, Mr.Socko-t. Steph hátulról egy rendkívül érzékeny és kényes helyre mért ütéssel segített férjének megmenekülni Socko-tól.
Seth Rollins zenéje szólalt meg, amire mankóval hónalja alatt bicegett be a Szupersztár, amit aztán eldobott és megtámadta Triple H-et. A támadás végül fordítva sült el és The Game egy kemény verésben részesítette egykori mentoráltját.

9 című bejegyzés “WWE RAW 2017. március 13. – Mick komoly feladata” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem volt nagy szám, a vége elment.
  De most pl a cirkáló-szupersztár TJ Perkins végül is univerzális szereplő ? Van a Raw/cirkálósúlyban, van a 205live-ban ( ugyanez,tudom) , meg múlt héten Nakamurával zúzott az NXT-ben…. 😀 Universal Superstar. 😀

  Kedvelés

 2. Szerintem ez most az átlagosnál jobb adás volt, ha nem is igazán kiemelkedő.

  A sztorivonalak végre mozdultak valamerre (mondjuk 3 héttel WM előtt ez a minimum).
  Charlotte vs Dana szegmens, Rollins és HHH, és még HBK (nekem legalábbis) váratlan megjelenése felhúzta az adást. A fő gond, hogy jó 30-40 percet még így is tekerek automatikusan a cruiderekkel és New Day-el, de a többi elment.
  A döglött TT szekció még mindig haldoklik, de döglődés közben most rúgott egy kicsit. A kopaszokat ilyen akciókkal (meg durvábbakkal) kellett volna felépíteni és lehetnének hiteles bajnokok. Csak nehéz lesz a New Day elleni bohóckodásukat elfelejteni. Isten ne adja, hogy Enzo és Cass legyenek a bajnokok, bár végülis mindegy, mert jelenleg úgyis ugyanez a három csapat tud “feudolni” a címért.

  Roman esete és viselkedése megint értelmezhetetlen. Ha face, akkor minek szólogat be a pankráció egyik legnépszerűbb alakjának, ha meg heel, miért nem spearelte le. Plusz most Braun megint minek kellett? Taker már 2-3 alibi RAW megjelenésre sem alkalmas, hogy a WM-ig Strowman a beugró?

  Hayman mikrofonnal egy zseni, kár, hogy jelenleg csak a part-timerek és alibimeccsek királya jutott neki “ügyfélnek”.

  Kedvelés

 3. Átlagos adás vot, a vége feldobta. Azért Steph/Hunter/Mick még mindig jobban promozik, mint az egész stáb 90%-a, tisztelet a kivételnek.

  Jericho-t szeretném, ha megtartaná az övet, és mondjuk a másnapi RAW-n veszítse el, vagy a következő gálán. KO-t meg felszínen kell tartani, mert az adások már a béka segge alatt vannak, és nem tudom, mit fognak kezdeni a jövőben. A TT szekció döglődik, Enzo és Cass borzasztó bajnokok lesznek, Enzot én már nagyon unom, pedig az elején csíptem. Cass egyedül viheti valamire, de neki is meg kéne tanulnia promozni, vagy menjen Haymonhoz. Apropo Haymon, sajnos jelenleg nem sok hozzá hasonló manager van, konkrétan mindenkit egybevetve a legjobb promós. Viszont sok pankrátornak szüksége lenne jó managerre (Cesaro, Cass, Reigns), de nem ilyen Zeb Colter félékre.

  HHH meg még mindig brutál formában van. Hihetetlen, hogy csak 4 év van közte és a Taker között. Jó lesz szerintem a WM meccse Rollins-szal. Szerintem pont passzolnak egymáshoz. Rollins az agilisebb, könnyebb, aki high-flyer mozdulatokat is tud, Hunter meg a statikusabb, de erősebb. Ezek általában jól sülnek el.

  Reigns meg már megint csak “majdnem” heel. Remélem az, hogy így beszólogatott HBK-nek, az előre vetíti a WM végleges heel-turnt. De idegesítő már, hogy most sem csinált semmit. Minimum egy superman punch kellett volna Michaels ellen, és akkor tényleg körbepisálta volna a területét, de így…

  Kedvelés

 4. Hiba volt visszahozni a like-dislike gombokat, mert túl sok a töketlen troll és csak lepontoznak mindenkit, dislike, ha egyetértesz!
  Foley ismét bebizonyította, hogy miért számít az egyik legjobb promósnak, valami hihetetlen ez az ember!

  Kedvelés

 5. Rollins szegmense feldobta ezt az adast. Nyilvan eddig jol felrevezettek a vilagot a serules sulyossagat illetoen. Lehet meg nincs rendben az a lab, de nincs is olyan rossz allapotban, ha igy lehetett tamadni.

  Ki lesz az uj GM? Nyilvan a Mania utan iktatjak be, vagy szerintem legalabbis ez lenne a logikus. A tortenet szerint egy bologato Janos kell nekik, azaz nem hiszem, hogy egy regi nagy legendat aldoznanak be erre a halatlan feledatra.

  Kedvelés

 6. Foley megint elutazott Promo Landbe, és egy eléggé átlagos Rawt sikerült hármójuknak feldobni (+Seth). Nagyon jól adta Foley magát, hogy bizony nem ő tehet semmiről a Rawn, hanem csak a felette lévők hibája minden konkrétan Stephanie. Hunter is persze aki szerint Foley örüljön, hogy itt lehet egyáltalán meg, hogy a lányának is karrierje lehet itt. Aztán nem tudom, hogy így akarták-e, de még pont látszott a kamerában Foley valami miatt a gatyájába nyúl és Mr.Socko a segítségére sietett. HHH gyepára megérkezett Jamie Lannister :D, de most már szemtől szemben is alulmaradt HHH-val, mert az a láb még mindig nem igazi ami központi szerepet fog betölteni a feudban. Holnap remélem ugyanilyen feszültség lesz Shane és AJ között is.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek