WWE RAW 2017. március 27. – Utoljára a WrestleMania előtt

Philly-ből jelentkezik a WrestleMania előtti utolsó RAW adás, rögtön egy félreérthetetlen utalással, mely szerint Undertaker jelen van ma este. A kissé furcsára sikerült intrót követően Bayley zenéje szólal meg, érkezik a címvédő, miközben megtudjuk, hogy a vasárnapi csata az övért most már nem csak Fatal 4 Way, de Elimination is egyben.

A Bajnok mikrofont fog, és először is megtudakolja a közönségtől, hogy készen állnak-e a WrestleMania-ra, ami Bayley számára az év kedvenc napja és időszaka. Tudja, hogy nem a legjobbak az esélyei a Fatal 4 Way miatt, és ezen érzetén az sem javít sokat, hogy megérkezik Charlotte. A korábbi bajnok megkérdezi Bayley-t, hogy az volt-e az álma, hogy papírbajnokként megy a WM-re? Charlotte ismét felhozza, hogy Sasha csak kihasználta Bayley-t azért, hogy visszakerülhessen a title picture-be, és ha nincs Banks akciója, még mindig Charlotte volna a bajnok. A Flair lány ígéri, hogy ötszörös bajnokként távozik a WrestleMania-ról, ellenben Bayley-vel, akinek a csata után semmi sem marad. Megjelenik Sasha is, aki szerint őrültség a köztük történteket összehasonlítani a Bayley-vel való barátságával. Charlotte csak próbálja megkeverni a dolgokat, ennek ellenére Sasha azt fogja tenni amit kell, hogy megnyerje a címet a WM-en. Nia sem maradhat ki a buliból, hisz unja már, hogy mióta csak a RAW-n van minden a ringben lévő lányokról szól. Ígéri, hogy mindegyiküket kiejti vasárnap, a bajnoki cím pedig hozzákerül.
Pillanatokon belül kitört a bunyó, ami egy Tag Team csatához vezet.

Bayley & Sasha Banks vs. Charlotte Flair & Nia Jax – Tag Team mérkőzés 
Sasha és Charlotte elég hevesen esett egymásnak, aminek következtében még a ringből is kiforogták magukat. Bank tettrekészen és elszántan harcrolt, ami a Flair lány számára nem kecsegtetett túl sok jóval. Az első adandó alkalommal beváltotta Nia-t, de Sasha ettől az akadálytól sem rettent el. Váltás Bayley-vel, majd egy kisebb csapatmunka, ám érdemben ez sem rendítette meg Jax-szet. Charlotte ismét akcióban, dominálja Bayley-t, aki nagy nehezen vált Sasha-val. Charlotte-ra újra nehéz másodpercek várnak, amiből Nia menti egy önkényes váltással. Jax lendületbe jön, Banks pedig hamar a ringen kívül találja magát. A reklámot követően sem enyhült a nyomás Sasha-n, Nia és Charlotte is maximális kontroll alatt tartotta a küzdelmet. Végül egy ügyes megmozdulással, egyszerre likvidálta ellenfeleit Banks, váltott Bayley-vel, aki frissen rohanta le Charlotte-ot. A heves offenzíva végeztével azonban újra a Queen került fölénybe egy lábra mért rúgás következtében, amire egyből értékesítette a Figure 8-et. Bayley-nek látszólag nem volt menekvés, de az utolsó pillanatban megérkezett Sasha, mentve ezzel a meccset. A Bo$$ a ringen kívül keveredett csatába Nia-val, aki kivételesen a rövidebbet húzta. A ringben közben a bajnok kiosztotta a Bayley-to-Belly Suplex-szet, amit követően kopogtatta Charlotte-ot.
Az ünneplés sem tartott sokáig, Nia hátulról rohanta le a Face párost. Sasha a Legdrop-pot, Bayley a Samoan Drop-pot, Charlotte pedig egy letarolást szenvedett el, amit követően Jax magabiztosan magasba emelte az övet. Hat nap múlva eldől, hogy ki lesz képes utoljára állva maradni, kezében a RAW Women’s Bajnoki címmel.

Sami ad interjút a backstage-ben. A kanadai bejelenti, hogy ott lesz a vasárnapi Andre the Giant Battle Royal-ban, sikerét pedig Mick Foley-nak ajánlja. Megjelenik Stephanie, aki viszont gyorsan egyértelműsíti Zayn-nel, hogy a dolgok nem így működnek, pláne nem mostantól. A hölgy kiír Zayn számára egy NO DQ csatát ma estére, méghozzá Kevin Owens ellen. Ha Sami nyer, benne lehet a Battle Royal-ban. Ha veszít, Foley-hoz hasonlóan elveszíti az állását.

Austin Aries vs. Noam Dar
Könnyed győzelem Aries-től, aki nagyon magabiztosan készülhet a vasárnapi címmérkőzésre. Vajon képes lesz megállítani Neville-t?

Seth Rollins halad át a backstage-en egy mankó segítségével, következik a szerződés-aláírás, ami egyben eldönti, hogy látunk-e vasárnap küzdelmet mester és tanítványa között.

Rollins érkezik elsőként a szorítóba, s mivel két széket lát maga körül, ki is hívja Hunter-t magamellé. A COO nem várat magára, megjelenik, kezében a kontraktussal. Hunter a ring szélén megáll, és először is szeretné, ha Rollins megértene két dolgot. Az első, hogy ha rátámad, Hunter meg fogja védeni magát, nem törődve azzal, hogy mi történik Seth-tel. A második, hogy a támadás esetén a szerződés semmissé válik. Mindezek tudatában, Hunter utasítja korábbi kegyeltjét, hogy üljön le. Seth nem hajlandó, Hunter nem sokáig könyörög, kijelenti, hogy nincs meccs vasárnap. Elindul kifelé, de Rollins ekkor helyet foglal a fotelban, amit látva Hunter gúnyosan megdícséri, miszerint jó fiú.. Rollins nem akarja húzni az időt, csak aláírni a szerződést.. Hunter szerint ezzel Seth feladja a jogait. Amikor belépnek a ringbe, és Hunter felhasználja majd azt a mankót Seth térdén, Rollins pedig érezni fog valami szakadást, de Hunter nem áll le, míg el nem pusztítja, amit teremtett. Amikor aláírja ezt a szerződést, feladja a jogait. Ha nem lesz képes talpra állni, és véget ér a karrierje, Seth nem perelheti be se őt, se a feleségét, sem a WWE-t.. Rollins tisztában van a dolgokkal, továbbra is az aláírást sürgeti,, Triple H úgy véli, hogy ha Rollins kihátrál a dologból azzal nem a lelkét adja el, pusztán meghoz egy nagyon okos üzleti döntést. Ugyanakkor, most egy erkölcsi dilemma kellős közepén áll, viszont Hunter megpróbálja egyértelműsíteni vele, hogy csak egy egy élete van, használja ki, és tegyen mindenkire magasról.. A történet egyszerű: ha nem írja alá a szerződést, nem megy a WrestleMania-ra, ha viszont aláírja besétál ugyan, de ki már nem teszi a lábát.. Seth kijelenti, hogy kedvelte magát azelőtt, hogy megismerte Hunter-t, aki tulajdonképp megfertőzte őt. Ez nem csak egy meccs a WrestleMania-n, de még csak nem is a bosszúról szól, hanem a megváltásról. Feladott mindent annak érdekében, hogy Hunter mellé álljon. Kemény verést vetít előre korábbi mentorának, hozzátéve, hogy senki és semmi nem állíthatja meg abban, hogy visszakapja azt, aki azelőtt volt, hogy megismerte Hunter-t.. Rollins is aláírja a szerződést, amit követően Hunter nekiesik. Használná a mankót, de Rollins egy jól irányzott tarkórúgással kifekteti. Kiosztaná a Pedigree-t, de Triple H blokkol és ismét térdre támad. Most ő próbálja meg a Pedigree-t, Rollins azonban átlöki a kötelek fölött. Hunter újra támadásba lendül, de elszenved egy csapást a mankóval, így inkább lassan, de biztosan meghátrál.

Battle Royal Challenge
Valami kihívás félének indult, de egyre komolytalanabbá vált. Show felülkerekedett a jobbereken, majd megérkezett Strowman, aki a szokásos sajátságos stílusában tudatta, hogy ott lesz a vasárnapi Battle Royal-ban, aminek megnyerése mellett az lesz a fő célja, hogy szétrúgja Show valagát.

Roman interjú, ami alatt a BigDog tisztázza, hogy nem foglalkozik Undertaker elmejátékával. Roman a kemény bunyóban hisz, ennek szellemiségében készül tovább a vasárnapi ütközetre.

Cesaro és Sheamus is megszólal, sok érdemi dolgot viszont nem tudnak mondani, ugyanis letámadják őket a bajnokok. Gallows és Anderson könnyedén felülkerekedik, de ami az igazán érdekes, hogy mindezt egy létra segítségével teszik. Vajon létrameccset láthatunk vasárnap a Tag Team övekért?

Neville vs. Jack Gallagher 
A bajnok dolga már kicsivel nehezebb volt, de ettől függetlenül természetesen ő is sikerrel vette a Mánia előtti akadályt.

Roman Reigns érkezik az arénába, mely igen emlékezetes a karrierje szempontjából. Itt nyerte meg a 2015-ös Rumble-t, az év végén pedig Sheamus legyőzésével WWE Nehézsúlyú Világbajnokká avanzsált.. Roman először is erről az időszakról ejt pár szót, valamint arról, hogy kétszeres WM főmeccses szupersztár. Sokáig azt gondolta erről, hogy karrierje legnagyobb pillanata, de tévedett, hisz idén Undertaker-rel néz szembe a WrestleMania-n. Olyat tesz majd, amit soha senki ezelőtt, hisz a verés következtében Taker lent fog maradni a padlón. Nem érdekli senki az ászok közül, ugyanis mint kijelenti: eljött az ő ideje, ez az ő területe.. Megszólalnak a harangok, Undertaker pedig a kivetítőn jelenik meg egy temetőből. Taker szerint, Roman súlyos hibát követett el, a ring pedig ahol épp áll, a DeadMan terepe. Taker megmutatja a sírt, ami Reigns területe lesz. Roman azt vallja, hogy ő az egy, aki mindenki ellen van, így hát Taker-nek van számára egy különleges, mindentől elkülönített helye. Taker ígéri, hogy a WM-en a romani birodalom elbukik, az Ultimate Thrill Ride pedig Reigns utolsó menete lesz. A Fenomén azt tanácsolja Roman-nek, hogy minden napot úgy éljen, mintha az utolsó volna, mert hamarosan az is lesz.. A WrestleMania-n…. – újra megszólalnak a harangok, hosszas másodpercek után pedig Reigns mögött ott áll a ringben Undertaker, mondván – a WrestleMania-n, Roman, Békében Fog Nyugodni!

Enzo & Cass vs. Gallows & Anderson 
A mérkőzés nem indult el, hisz megjelent a törleszteni vágyó Sheamus és Cesaro. A létra ezúttal is központi szerepet töltött be, a bajnokok pedig jól keveredtek ki a bunyóból, hat nappal a WrestleMania előtt. Egyre biztosabb, hogy létrameccs lesz a csapatok között az övekért.

Kevin Owens vs. Sami Zayn – NO DQ mérkőzés 
Owens kezdett jobban, Zayn csak lassacskán talált magára. Viszonylag gyorsan bekeveredtek a nézők közé, hogy aztán körbepofozzák egymást az arénán. Kevin a kommentátor asztalnál büntette Sami-t, majd feldobta a stage-re, honfotársa azonban magára talált, és pillanatokon belül levetette magát Owens-re egy Top Con Hilo-val. A reklámot követően egyre komolyabb megmozdulásokat láthattunk mindkét féltől, de győzelmet érő tust nem tudtak elérni.. Samoa Joe jelent meg, hogy kisegítse Owens-t, ám ekkor felhangzott Jericho zenéje is. Y2J okosan, hátulról terítette le Joe-t, majd egy székkel terelte el a ring közeléből. Owens koncentrációja elveszett, Zayn átfordította, és könnyedén kopogtatta!
Jericho a biztonság kedvéért még adott párat az acéllal KO-nak, majd felírta őt a listára!

A főeseményre Brock Lesnar érkezik elsőként, szokás szerint Paul Heyman társaságában. A Manager újfent csűrte-csavarta a dolgokat, de a lényeg ezúttal is ugyanaz volt: vasárnap új bajnokot avatunk Brock Lesnar személyében.. Megérkezett Goldberg, aki szeretett volna Philly-nek egy kis ízelítőt adni abból, ami vasárnap várható. Megindult a ring felé, Lesnar kirontott elé, de azonnal elszenvedte a Spear-t, amire most sem volt válasza. Meghátrált, Goldberg pedig önbizalomtól duzzadva ünnepelt a kötelek között.


WWE 24 – WrestleMania Monday – Exkluzív dokumentumfilm a WM 32 utáni RAW-ról a szupersztárok tolmácsolásában.


 

4 című bejegyzés “WWE RAW 2017. március 27. – Utoljára a WrestleMania előtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Már megint a végén az a “spear”…. borzalom Goldbergtől ez
  sajnos…a műsor annyira nem volt rossz. Tékör kikap, Leznár nyer ( 1-5-10 perces meccsen…. képzelem)

  Kedvelés

 2. Egy kis finomság délutánra 🙂 5 NAP

  Az adás nem volt rossz Zayn Owens kifejezetten jó volt…viszont a Reigns Taker meccstől félek hogy olyat fogunk látni amit nagyon nem szeretnénk de ne legyen igazam :// 😦

  Kedvelés

 3. Egy egész jó Rawt sikerült elrontani ezzel a Goldberg-Lesnar szegmenssel megint a végén, és ahogy a Raw bookolva volt úgy néz ki a WM-en is ez lesz a legutolsó meccs ami picit szomorú. Fáradt már ez az egész sztori és a WM meccsük sem tudom mitől lenne jobb vagy másabb mint a Survivor Series meccsük.

  Ezen kívül az összes sztorinak megadták a kellő utolsó lökést, Roman-Taker meccsel kapcsolatban hatalmas a kérdőjel először azt hittem, hogy a már pedzegetett buried alive meccs lesz kettőjük között, de maradtak az alapnál úgy néz ki, hogy kifog nyerni és hogyan azt már csak ők tudják.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek