WWE RAW 2017. március 6. – Hadüzenetek a WrestleMania-ra

A karácsonyi adás után újra Chicago-ból jelentkezik a RAW. 24 órával vagyunk a nagy port kavart FastLane után, mely sokaknak csalódást okozott. Láthatunk egy visszatekintő videót a főmérkőzésről, ami alatt Goldberg 21 másodperc alatt győzte Kevin Owens-t a Universal Bajnoki címért. A kép az arénába kapcsol, ahol Y2J zenéje hangzik fel.

Chris mikrofont fog és kijelenti, hogy ma este itt Chicago-ban ez az ő feltámadása. Tegnapi tettét Kevin Owens korábbi árulásával magyarázza. Kevin ellene fordult, és darabokra törte a szívét. Owens fogta azt a bizonyos kést, és hátbaszúrta. Y2J beismeri, hogy jelenleg dühös, és zavart. Épp ezért azt szeretné, ha Owens kijönne, és mint férfi a férfinak magyarázattal szolgálna a miértre.
Érkezik Owens, majd azzal indít, hogy Chris tőle vár választ azok után, amit tegnap este tett? Jericho csendre inti, és nyomatékosítja, hogy válaszokat követel az elmúlt hetek következtében. Owens szerint nem szúrta hátba a legjobb barátját, ugyanis Chris sosem volt az ő legjobb barátja. Ellenben Sami Zayn-nel, aki valóban, és akit valóban hátbaszúrt minden egyes alkalommal. Owens kijelenti: Chris csak egy eszköz volt. Felhasználta őt, mégpedig azért, mert azon az éjszakán mikor elnyerte a Universal övet, Triple H azt mondta neki, hogy mostantól mindenki számára céltábla lesz a cím miatt, így jobb ha van valaki, aki fedezi a hátát. Szüksége volt valakire, aki fedezi őt, szüksége volt egy tapasztalt, és hiszékeny emberre. Chris tökéletes eszköz volt egészen addig, míg Kevin nevében el nem fogadta Goldberg kihívását. Ezen a ponton már tényleg csak teherré vált, és ideje volt megszabadulni tőle. Kevin tudja, hogy ha nincs Jericho akciója múlt éjjel, megveri Goldberg-et. Túljárt Goldberg eszén, Kevin ugyanakkor elismeri, hogy Chris pedig az ő eszén járt túl. A Fastival of Friendship-es cselekedetével pedig csak megkímélte Chris-t. Gondoskodhatott volna arról is, hogy soha többé nem tudjon lábra állni, de végül hagyta elsétálni Chris-t a családjára való tekintettel. Utólag viszont Owens bevallja, hogy ez – a bizonyos kíméletesség – volt élete legnagyobb hibája. Chris karrierjének legnagyobb hibája pedig az volt, hogy megfosztotta őt a Universal Bajnoki címtől.
Jericho viszont úgy gondolja, hogy karrierjének legnagyobb tévedése a Kevin-be fektetett bizalom volt. Ami múlt éjjel történt, csak a kezdet volt. Egy hosszú és rögös út áll előttük, mely a WrestleMania-hoz, és Chris Jericho versus Kevin Owens mérkőzéshez vezet!
Owens szerint a múlt éjjel után azt gondolhatnánk, hogy minden amit akar a Universal öv, de van egy visszavágója akkor, amikor akarja. Jericho elvette tőle az övet, így minden amire gondol, hogy viszonozza a dolgot. Összecsaphatnak a WrestleMania-n, de csak egy feltétellel: kerüljön terítékre a United States Bajnoki cím.. Jericho belemegy, a meccs voltaképp hivatalos. Y2J viszont ízelítőt akar adni a közönségnek, így bunyóra invitálja honfitársát. Owens meglepően készséges, a ringbe rohan, amit követően egymásnak esnek. Megy az adok-kapok, ám ekkor megjelenik Samoa Joe. Chris tehetetlen a túlerővel szemben, de érkezik a segítségére Sami Zayn, méghozzá egy acélszék segítségével.

A rögtönzött bunyót végül a face páros nyeri, Jericho kitakarítja a ringet a szék segítségével. Pár hete még egymás ellen harcoltak az övért, most viszont a közös cél érdekében összefogtak. Jericho megpaskolja Sami vállát, miközben Owens és Joe hátrálni kezd.

Kevin Owens vs. Sami Zayn 
Tag Team meccset vártunk, nem az lett. Sami jobban kezdett annak ellenére, hogy múlt éjjel embertpróbálóbb csatája volt. Owens-nek az első percekben csak felvillanásai voltak, a ringen kívüli akciózás után viszont úgy nézett ki, hogy fölénybe kerül. Jól kontrázta Zayn-t egy Clothesline-nal, majd a Cannonball Senton-nal. KO készült a Powerbomb-ra, Sami hárította egy Dropkick-kel, amit követően következett a Top Con Hilo, félig-meddig a spori fölött. Ekkor viszont minden roszra fordult, leglábbis az ő szempontjából. Visszagurította Owens-t a ringbe, pillanatokon múlva pedig elszenvedte a Pop Up Powerbomb-ot. Kevin tovább támadta honfitársa tarkóját, majd kiosztott neki még egy Powerbomb-ot, és könnyedén kopogtatott.
Meggyőző teljesítmény a Prizefighter-től.

Rich Swann vs. Neville (C) – Cruiserweight Championship Match 
Swann agresszíven kezd, ami látszólag meglepi Neville-t. A bajnok nem is tud reagálni az első pillanatokban, Swann dominál, de aztán a ringen kívüli viaskodásban Neville kisebb-nagyobb erőkifejtéssel belevágja a ring oldalába a korábbi címvédőt. A reklámot követően is Neville irányított, miközben a közönség Austin Aries nevét skandálta.. Swann nemsokkal később fordított egy tarkóra mért rúgással, ami nagy lehetőséghez juttatta. Ugrás a sarok tetejéről, Michinoku Driver, majd a tus, de Neville-en ennyi nem fog ki. Swann ismét a sarok tetején, mielőtt azonban ugrana Neville ott terem, és kioszt egy Superplex-et.. Korábban ez a mozdulat már vezetett győzelemre neki Swann ellen, de most még csak kopogtatni sem tud, hisz ellenfele okosan kigurul a ringből. Neville utána megy, majd dühből a kordonba vágja. Az utolsó etapban aztán viszonylag hamar eldőltek a lényegi kérdések, Swann előtt több, hatalmas sansz is adódott, azonban egyiket sem bírta kihasználni. Neville végül feladatta vele a küzdelmet, újfent bizonyítva, hogy nem nagyon van vetélytársa a divízióban.
Megjelent a ringben Aries, hogy interjút készítsen a bajnokkal, aki viszont meglehetősen arrogánsan és magas lóról beszélt. Aries tényleg próbálta magát visszafogni, de mindezt már nem hagyhatta annyiban.. Nekiesett Neville-nek, aki kénytelen megfutamodni.. Austin Aries hivatalosan is a CW divízióban! Kérdés már csak az, hogy egyéni meccset vívnak majd, vagy a korábban pletykált több fős létrameccsen dől el a cím sorsa a WrestleMania-n.

Enzo és Cass halad a backstage-ben, aminek következtében megtudjuk, hogy ma este újabb esélyt kapnak a bajnoki övekre. Összefutnak Cesaro-val és Sheamus-szel, aki persze jót mulatnak a páros bajnokká válási szándékán.

Goldberg érkezik a szorítóba, derekán a Universal Bajnoki címmel. Mikrofont fog és kijelenti, hogy az öv a WWE Univerzumhoz is tartozik, ugyanis nélkülük nem tudta volna megcsinálni. Ma este egy nagyon alázatos emberként áll előttünk, mint a WWE új Universal Bajnoka. Ez adja neki a lehetőséget ahhoz, hogy közzétegyen pár olyan információt, amiről korábban nem gondolta, hogy nyilvánosságra kerül.
Nem tudja folytatni, hisz megjelenik Heyman. A képviselő bemutatkozik, majd leszögezi, hogy nem eléggé férfi ahhoz, hogy a ringbe menjen kezetnyújtani a gratulációhoz az új Universal bajnoknak, de ez nem is az ő tisztje. Heyman gyorsan tisztázza, hogy nem egyedül érkezett ma este. Itt van, mint annak a személynek a szószólója, aki április 2-án szembenéz Goldberg-gel.
Érkezik Lesnar, hogy aztán a ringbe vonuljon Heyman-nel együtt. Paul kissé irónikusan mutatja be egymásnak a feleket, majd elmondja, hogy Brock Lesnaz az, aki gratulálni kíván Goldberg-nek a bajnokká váláshoz. Goldberg-nél jelenleg csak egy boldogabb ember van, mégpedig Brock Lesnar. Goldberg bebizonyította, hogy van olyan vadállat, mint Brock Lesnar. Bizonyította továbbá, hogy van olyan hódító, mint Brock Lesnar. Április 2-án ketten lépnek majd be a ringbe, de végül csak egyikük távozhat győztesként. Heyman leszögezi, hogy nem szokása jóslatokba bocsátkozni, ő spoilereket közöl. A mérkőzés végén pedig új vitatahatlan Universal Bajnok születik, akinek a neve: Brock Lesnar. Ez egyben azt is jelenti, hogy amint a meccs véget ér, a tekintetek Goldberg-re szegeződnek, és az emberek azt mondják: ott van Brock Lesnar ribanca.
Heyman eléri a kívánt hatást, hisz Goldberg figyelme elterelődik. Lesnar azonnal reagál, felkapja a bajnokot, és kiosztja neki az F5-öt. Az eddig érinthetetlennek hitt Goldberg súlyos csapást szenved el kihívójának keze által.. Ébresztőjellegű offenzíva, még mielőtt Goldberg túlságosan is elkényelmesedne a korábbi győzelmektől.

Enzo & Big Cass vs. Gallows & Anderson (C) – RAW Tag Team Championship Rematch 
A tegnapi csatához hasonlóan a kihívók kezdtek jobban, de lendületüket megtörte Sheamus és Cesaro párosa. A duó úgy döntött, hogy közelebbről figyeli a két csapat komoly tétre menő összecsapását. A reklámot követően Enzo-t agyalták, Cass pedig várt arra, hogy buldózer üzemmódba kapcsolhasson. Amore előtt egy DDT-t követően nyílt lehetőség a váltásra, ami sikeres volt. Cass belevetette magát a küzdelembe, jöttek a szokásos mozdulatsorok Anderson-on, majd az Empire Elbow, de a tusnál Gallows mentette a meccset. Enzo és Gallows került harcba, Amore egy Dive-val ugrott ki ellenfelére, amit követően a nagy ünneplésben és táncban kiverte Cesaro kezéből a kávét, ami persze a korábbi bajnokokra borult. Cesaro kergetni kezdte Enzo-t, nagy lendületében pedig lecsapta Anderson-t, így természetesen DQ a csata vége.
Kialakult az adok-kapok, aminek legemlékezetesebb momentuma egyértelműen Sheamus azon megmozdulása, amikor a Brouge Kick-kel lerúgta társa válláról Enzo-t.

Cass és Enzo, valamint Cesaro és Sheamus duója hadakozik a backstage-ben. Foley megelégeli, és az indulatok megfékezése végett kiír jövő hétre egy kihívói jogért zajló csatát a felek között. Megjelenik Stephanie, aki szemmel-láthatóan dühös a GM-re, ennél fogva utasítja is, hogy kövesse őt az irodájába.

Akira Tozawa vs. Ariyah Daivari 
Daivari szépen lejobbolt, de nincs ezen mit csodálni. Tozawa gyorsan lerendezte akuális ellenfelét, amit követően Kendrick-hez szólt egyszerűen: bunyózni akar vele, szóval induljon meg a backstage-ből. Érkezett is a korábbi CW bajnok, de nem akart a japán srác szabályai szerint játszani, így végül nem került sor ütésváltásra.

Big E & Kofi Kingston vs. Shining Stars – Tag Team Match 
Meglehetősen gyors, és könnyed győzelmet arattak WrestleMania házigazdáink.

Mick Foley a ringben, nem is habozik, azonnal felkonferálja a RAW címvédő Women’s bajnokát. Először is gratulál a sikeres címvédéshez Bayley-nek. A bajnok elmondja, hogy 24 órával később szeretné, hogy bajnoknak nevezhesse magát, de nem érze így. Kérte Charlotte-ot, hogy hagyja Dana-t az öltözőben, hogy láthassuk melyikük a jobb, de végül láttuk, hogy mit tett Sasha. Emelt fővel akar a WrestleMania-ra menni, mert tavaly, miközben a barátai közül hárman is ezért a bajnoki címért harcoltak megfogadta, hogy jövőre ott lesz a WrestleMania-n, most viszont úgy érzi, hogy nem érdemes rá.. Foley szerint a legfontosabb dolog, hogy Bayley ott lesz a WrestleMania-n. A kérdés már csak az, hogy ki lesz az ellenfele.
Megérkezik Sasha, aki természetesen azt szeretné ha ő csaphatna össze Bayley-vel a bajnoki címért. Mindig is erről álmodoztak, ideje megvalósítani. Charlotte-nak viszont más elképzelései vannak.. Az érkező Flair lány szerint ebben az összeesküvésben ő az áldozat, Sasha pedig a saját kedvére formálta a dolgokat, hogy lehetőséget kapjon a címért.. Stephanie sem maradhat ki a buliból, mint a legfőbb döntéshozó. A közönség persze azonnal Punk nevét kezdi skandálni, amire Steph azzal reagál, hogy Punk-hoz hasonlóan Chicago közönsége is csak vesztesekből áll. Mindazonáltal a hölgy szerint Charlotte-nak igaza van. Sasha az öltöző legnagyobb manipulátora, és ennek segítségével akar címmeccshez jutni Bayley ellen, aki egyébként bajnok se lenne, ha nincs a kétszeri beavatkozás. Stephanie szerint az egyetlen ember, aki lehetőséget érdemel az Charlotte, akitől elrabolták az övet.
Ennek értelmében a WrestleMania-n: Bayley megvédi a bajnoki címet Charlotte ellen. Mick nem ért egyet, úgy véli Sasha-t nem lehet csak úgy kihagyni a mérkőzésből. Megérdemli a lehetőséget, épp ezért Mick azt javasolja, hogy jövő héten Charlotte és Sasha egy kihívói jogért zajló mérkőzésen csapjon össze. Steph jóváhagyja: Banks kiérdemelheti a helyét a címmeccsben, de nem jövő héten hanem most, mégpedig Bayley-vel szemben.

Bayley vs. Sasha Banks – Ha Sasha győz, a WrestleMania-n esedékes címmérkőzés Triple Threat-re módosul. 
Elég eseménytelen összecsapás volt, látszott, hogy a legkisebb mértékben sem akarják elsütni a komoly mozdulatsorokat. Charlotte-al kiegészülve a kommentátorok időközben azt találgatták, hogy miért avatkozott Sasha bele a tegnapi címmeccsbe. Charlotte szerint egyértelmű, hisz Sasha egyetlen esélye a title shot-ra az volt, ha Bayley az aktuális címvédő. A reklámot követően a négyszeres bajnok meg is unta a beszélgetést, és inkább a ring mellé vonult Dana-val. Sasha időközben egyre inkább Bayley fölé kerekedett, be is fogta a Bank Statement-be, Dana viszont elterelte a bíró figyelmét. Charlotte érthetetlen módon, Bayley kárára avatkozott be, egyúttal Sasha javára, hisz a Bo$$ stabilizálta a feladásos fogást, amiben Bayley kénytelen volt kopogni.
Jelen állás szerint Triple Threat lesz az övért, de nem szabad megfeledkezni Nia Jax-ről sem, aki a következő hetekben szintén bekerülhet az összecsapásba. Egy hete pinnelte Bayley-t, előtte pedig PPV-n aratott győzelmet Sasha-val szemben.

Seth Rollins-ról kapunk felvételeket, amikből megtudjuk, hogy Seth napi három rehailitáción vesz részt. Mint mondja: ha kényelmesen érzed maga közben, akkor nem dolgozol elég keményen. Így vagy úgy, de ott lesz a WrestleMania-n.
Visszakapjuk a képet az arénából, ahol egy Hunter interjúja következik. Cole az előbb látott videóról, és a WrestleMania ígéretéről kérdez. Hunter szerint Rollins-nak hallgatnia kellene a WWE szakértőire. Amikor Seth múlt héten azt mondta, hogy ott lesz a Mánián, Hunter azt hitte, hogy ez bolondság, de amikor a legjobb orvos mondja, hogy ne menj és nem veszed figyelembe, ez butaság. A WrestleMania a hely, ahol az álmok valóra válnak. Amennyiben Seth Rollins megjelenik a WrestleMania-n az orvosok utasításának ellenére, ezt követően pedig kihívja őt, Hunter biztosít, hogy mindez rémálom lesz a számára. Beigazolódik, amit a múlt héten mondott, miszerint ez lesz az utolsó dolog, amit Seth Rollins a WWE ringjében tesz.

Samoa Joe vs. Chris Jericho 
Jericho sikerre éhesen vetette bele magát a küzdelembe az elmúlt hetek megpróbáltatásai után. Joe igyekezett mihamarabb megakasztani ellenfele lendületét, ami többé-kevésbé sikerült is számára. Adásidő szűkében elég gyors és eseménydús meccs volt, Samoa végül a kényelmesebb utat választotta, a ringen kívül “elaltatta” Chris-t a Clutch kíséretében, majd begurult a ringbe és kiszámolással megnyerte az összecsapást.. Mindet viszont nem volt elég neki, tovább püfölte volna a United States bajnokot, Jericho azonban egy Codebreaker-rel kontrázott.

A főeseményén Braun Strowman érkezik, hogy “befejezze, ami múlt éjjel megkezdett”. Strowman mikrofont fog, és közli, hogy Roman a szerencsének köszönheti a tegnap esti győzelmét. Braun nem meccset akar, nincs szüksége rá. Minden amit szeretne, hogy Roman kijöjjön a ringbe, hogy férfiként rendezzék a dolgot.. Kisvártatva megszólal Reigns zenéje, de szinte ugyanabban a pillanatban felhangzik a haranagszó.. A közönség ellenszenve azonnal imádatba csap át, hisz mindez nem jelenthet más, minthogy érkezik az ember, akinek neve egybeforrt a WrestleMania-val.
The Undertaker bevonulását elképesztő ováció fogadja, a DeadMan a szorítóba sétál Strowman-hez. Pusztán face-offolnak, de Chicago népe óriási hangerővel kezdi zúgni a Holy shit chant-et. Strowman pillanatok múlva bólint, és a legmeglepőbb: önszántából hagyja el a ringet. Tudja, hogy mindketten ugyanazt a személyt akarják jelen pillanatban, viszont egyben azt is belátja, hogy kinek van elsőbbsége. A Monster Among Man távozik, ezt tenné Taker is, de ekkor felhangzik Reigns zenéje.
Érkezik Roman, bevonul a ringbe, miközben alaposan felméri a Legendát. A reakció összehasonlíthatatlan: ezúttal a Roman sucks chant tölti be az arénát. Reigns mikrofont fog és kijelenti, hogy Strowman őt hívta ki a ringbe, nem pedig a DeadMan-t. Roman nem érti, hogy Taker mit keres itt, viszont minden tisztelettel mondja neki: jelenleg Roman területén mozog. Jön a face-off, Taker tekintete pedig lassan, de biztosan a WrestleMania logóra irányul, csak úgy, mint ezután Reigns-é is. Undertaker hirtelen megragadja Roman torkát, és kiosztja neki a Chokeslam-et. Egyértelmű üzenet.

A DeadMan kivonul, a BigDog-ban pedig lassacskán tudatosul, hogy április 2-án egy Strowman-nél is nagyobb kihívás vár rá.

 

 

7 című bejegyzés “WWE RAW 2017. március 6. – Hadüzenetek a WrestleMania-ra” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kár hogy Taker ki fog kapni, Reignsel elveretik, hogy utána hiteles legyen amikor Lesnar ellen megy az övért és őt is elveri, aztán valszeg csak mitb táskával állítják meg Reigns bajnoki uralkodását.
  Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy tényleg megszületik ez az új “Evolution” és amikor Lesnar meg Goldberg szarrá verik egymást Owens berohan, triple threat lesz (azt mondta akkor kap visszavágót, amikor csak akarja) és megnyeri, mint annó a táskával Seth.
  Nagyon jól jönne most egy Cm Punk visszatérés, kb csak ő tudna rendet rakni, nincs senki aki hiteles Reigns ellen, esetleg Rollins az lenne, végülis már elverte tisztán korábban is, csak most Triple H ellen megy.

  Kedvelés

  1. Seth beváltása egyszeri és megismételhetetlen. Olyan történelmi pillanat, amit soha ezután nem űberelnek. A
   kkor kap igen, de Orton pl a WM 30-as vereséget követően majdnem egy évre kapott one-on-one lehetőséget a címre, és ráadásul ez sem visszavágó volt. KO most US bajnok lesz a Mánián, kb egészen a Summerslam-ig, utána pedig mivel a papíforma szerint Reigns lesz a Universal bajnok Lesnar legyőzésével, Kevin megkaphatja kellék szerepben a visszavágót.

   Kedvelés

 2. Nekem nem különösebben tetszett az adás.

  TT szekció: erre a leépülésre szavak sincsenek. A kopaszok az évtized legjelentéktelenebb bajnokai (pedig…), Cass-éket lassan remélhetően megunják, a harmadik TT-ben meg eltemettek két olyan tehetséget, akik egy normális világban egyéniben is bajnokok lennének. Van még a New Day akik a korábbi paródiájuk paródiájává lesznek lassan és sorban verik a jobberek gyengébbjeit. És ennyi…

  Nők: nekem túlságosan elhúzták ezt a történetet, bevallom meguntam. És még Niát is belekeverik majd várhatóan. Esetleg lehet még egy Bayley-Nia-Charlotte Triple-Threat WM-en és Sasha-Steph?

  KO-Y2J: az egyetlen értékelhető. A bevezető jó volt, pusztító KO is jó volt a meccsben (végre), a Joe-Chris meccs is kb úgy alakult, ahogy kellett.

  Braun-Roman-Taker: Strowman karakterét két nap alatt kétszer szúrták tökön, Roman elveri, aztán meg elfut… Roman turn nem lesz, mert nincs face, de ha WM-en megveri Takert, szerintem a stadiont is felgyújtják a nézők. Braunt eltemetik a Memorial Battle Royalban? Pont vasárnap bizonyította be, hogy több lenne benne.

  Lesnar-Goldberg: a kokszos és a nyugger címmeccse szerintem az évszázad parasztvakítása lesz. Egyrészt a WM-ig 2-3 hetente elbohóckodnak egymással, a Wm-ig még talán 2 finishert is láthatunk. A meccsük meg 90%, hogy értékelhetetlen lesz, hiszen Lesnar kb 2 éve nem hajlandó megerőltetni magát, Goldberg meg szerintem már egy 10 perces meccstől is szívrohamot kapna. A feud egyetlen érdekes szereplője Heyman, de az elmúlt fél évben ő sincs annyira formában.

  Kedvelés

 3. Strowman be csicskult Regeinsnek na, ez gáz máshogy kellet volna ezt megoldani. Jericho vs Ko ígéretes viszálynak ígérkezik legnagyobb fénypontja a rawnak hogy Lesnar végre elkussoltatta mr. 30 másodpercet legalja hogy Roman megy Taker ellen, amiből még azt is ki nézem, hogy elveretik vele.

  Kedvelés

 4. Egész jó Raw volt nagyjából minden passzolt, de csak nagyjából. Nyitó szegmens tényleg nagyon érdekes volt, hiszen alakul HHH új bandája és Owens remekül utalt, hogy egy igazi barátja volt azt is hátba szúrta. Erre megint az egyik legnagyobb rivalizálásból csinálnak egy sima heti Raw meccset csak úgy mint legutóbb decemberben… Goldberg kb tényleg így fog búcsúzni ha a WWE elvét követjük, továbbra is elrettentően gyenge meccset várok tőlük. Női szegmens hát ez is borítékolható volt egyedül azt nem értettem, hogy Nia Milwaukeebana maradt vagy csak jövő héten akarják bedobni ide őt is. Fő szegmens hááát én se értettem mire futamodott meg Strowman hiszen ő csak a kihívásokat kereste, Reigns faceként a legnagyobb karakter ellen abszolút esélytelen, de Vincék tovább süllyesztik őt és egyszerűen nem kap heel turnt.

  Kedvelés

 5. Nekem azzal nincs különösebb bajom, hogy Reigns ellen megy az Undertaker. De ne így! Strowman mindenkin simán átgázol, aztán Reigns tisztán veri a PPV-n. Utána Braun fülét-farkát behúzva menekül Takertől, de bezzeg Roman odaáll… Mi az istent gondol Vince???

  Ezer és egy módon lehetett volna ezt jól csinálni. Vince ezredjére kiválasztja az egyetlen rosszat, ami mindig ugyanaz: babyface Reigns végül győz, babyface Reigns bátor, szembenéz bárkivel. Miért nem fogja fel, hogy erre senki sem kíváncsi.

  Simán működött volna az, hogy Reigns vesztésre áll Strowman ellen, és nekiáll csalni. Előveszi a székeket, a kendobotot, bármit, és azzal csépeli Braunt. DQ a meccs eredménye, de ő tovább üti és üti, elgurult a gyógyszer (ez HHH ellen már egyszer nagyon szépen működött). Erre bejön a Taker és bedurvul. Senki sem fogadja el face-ként Reigns-t. Hogy miért nem jut el ez Vince agyáig, az máig rejtély.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek