Ízelítő a WrestleMania-ból (RAW Összefoglaló)

12 nappal a WrestleMania előtt Ohio állam, Cleveland városa ad otthont a flagship show aktuális adásának, amelyet a címvédő Universal Heavyweight bajnok indít.

Paul Heyman a szokásainak megfelelően bemutatkozik, majd rátér ügyfelére, aki egy hete alaposan ellátta Roman Reigns baját. Heyman szerint – bár ő vitathatatlanul a WWE történelmének legnagyobb szónoka, még ezzel együtt sem tud versenyre kelni a történtek látványvilágával. Heyman közli, hogy Reigns ideiglenes felfüggesztésének vége. Ennek értelmében, most a legtöbben arra számítanak, hogy félbe fogja szakítani őt. Megszólal a zenéje, és harcra kész állapotban lesétál ezen a rámpán. Roman Reigns azonban nincs itt ma este. Paul e tudatban kezdi ekézni Reignst, valamint annak családját. Szerinte ugyanis mindenre felkészítették és kinevelték, csak épp arra nem, hogy miként legyen férfi. Egy férfinak bizony itt volna a helye, elvégre váltig hangoztatta, hogy ő mindig minden körülmények között itt van. Most viszont mégsem, mindössze két hétre a WrestleMania-tól. Ahhoz sincs benne elegendő kraft, hogy megkaparintsa a címet Brock Lesnartól.
Akármennyire is hajtogatja Paul a dolgok ellenkezőjét, Roman Reigns itt van. Most is a közönség soraiból lép elő. Széket vesz magához, de Lesnar támad. Leteríti Romant egy Clothesline-nal, de mikor tovább aprítaná – Roman visszatámad és a póznának löki őt. Felkapja a széket, és odasóz vele néhányat a bajnok hátára. Roman nyeregben érzi magát, de a Superman Punch-csal egyenesen Lesnar karjaiba ugrik. Elszenved egy Suplexet, innentől pedig egy újabb totális megsemmisítés következik, amelynek végén F5-t kap a lépcsőre.

Lesnar nem is lehetne ennél diadalittasabb..

Nia Jax Vs. Mickie James w/Alexa Bliss 
Niának egyelőre be kell érnie a biztos címmérkőzés tudatával, valamint jobb híján Mickie-vel, akinek kárára erőt demonstrálhat. A hatszoros bajnok becsülettel tartotta magát, bár ez részben annak is betudható, hogy Alexa igyekezett az ő malmára hajtani a vizet. Mielőtt még Mickie túlságosan is lendületbe jött volna, Nia villámgyorsan fordított a kockán, és elég masszívra sikerült Samoan Droppot követően megszerezte a győzelmet.

Alexa nyomban támadott, de nagyobb volt a füstje mint a lángja. Gyorsan el is menekült a tűz közeléből..

Stephanie és Hunter főszereplésével következik egy videó, melyből először is megtudjuk, hogy szerintük Kurtnek pusztán hagynia kellett volna, hogy Ronda végezze a dolgát. Ronda szerződtetése volt a legnagyobb fegyvertény. Steph nem érti, hogy mégis mi ütött Kurtbe. Az Auhority-duó a szerepek pillanatnyi felcserélődése végett igyekszik nyomatékosítani, hogy ebbena kávéházban ők alkotják a szabályokat. Stephanie szerint Ronda kiszolgáltatott, és egy olyan világba lépett, amelyről halvány fogalma sincs. Errefelé mások a szabályok. Nem számít milyen jó sportoló vagy, hisz ha egy számodra addig ismeretlen terepre tévedsz; te leszel az esélytelenebb. Stephane biztosít, hogy ki fogja használni Ronda tapasztalatlanságát. Hunter felhívja rá a figyelmet, hogy eddig rendre dominálta Angle-t. Szerinte, Rondának megalázó lesz, hogy a debütálása után vereséget szenvedett az ügyvezetőktől. Az esélyek ellene szólnak, ugyanis ez nem az Olimpia, nem a UFC, és még csak nem is holmi Judo bajnoki cím a tét. Nem fogják őket lenyomni a saját terepükön. Steph egyértelműsíti, hogy McMahon lévén nem fél Rouseytől.

Cruiserweight-meccs következett, melynek során Cedric és Mustafa legyőzték TJP és Gulak duóját.

A publikum nagy üdvrivalgással fogadja Mizt, aki nem elhanyagolható módon hazatért. Nyomban emlékezteti is a nagyérdeműt, hogy ő már LA-ben székel. Mielőtt még rátérne ma esti vendégeire, szeretne szót ejteni néhány problémáról. Vannak, akik szeretik az ilyen dolgokat privátban rendezni, ő azonban nyíltan és őszintén szeretné. Csakhamar kibukik a szög a zsákból, miszerint Mizanin nehezményezi, hogy az ő áldozatainak és fáradozásainak ellenére nem igazán van hasznára a Miztourage. A srácok próbálják meggyőzni Mizt, hogy igenis számíthat rájuk. A bajnoknál egyre inkább elszakad a cérna, nem hallgat egyik társára sem.
Kapva-kap az alkalmon Seth Rollins, aki a beszélgetésbe csatlakozva máris ütni kezdi a forró vasat. Rávilágít, hogy Bo és Curt igencsak méltatlan bánásmódban részesül. Seth megkérdezi, hogy mikor mondott nekik úgy igazából köszönetet Miz? Nem viccel, ugyanis minden erre adódó lehetőséget meg kellene ragadnia, tekintve, hogy ha nincs a Miztourage – Miz vár rég nem volna Interkontinentális bajnok.
Miz leszögezi, hogy értékelik egymást, és hogy nem ezen múlik a regnálása. Dallasból kibukik, hogy Miz nem több, mint egy hamisítatlan szélhámos, aki egymaga semmire sem viszi. Miz nem hisz a fülének, de már érkezik is Bálor, aki persze tovább lovagol a témán. Addig hadovál, míg Dallas megismétli az iménti kijelentését. Axelnek úgy kell csitítani a kedélyeket.. Miz próbálja elsimítani az ügyet, de rossz fát tesz a tűzre azzal, hogy összességében nagyobb bajnoknak vallja magát – többek között -, mint Curtis édesapja, Mr. Perfect.
Erre már Axelnek sincs ínyére megvédeni Mizt, aki úgy látszik magára maradt. Hirtelen egy négy az egy elleni szituáció bontakozik ki, ám ekkor a Miztourage mégis a két kihívót veszi célba. Miz röhög a markába, majd becsatlakozik a verésbe. Felbukkan a Clubb, akik eltakarítják Dallasékat. Miz magára maradt, de megmenekül egy újabb nagy zakótól. Seth és Finn még kakaskodik kicsit a végére, és felváltva mutatják be, hogy miként néznének ki a bajnoki címmel.

Kane-t láthatjuk, amint figyelmezteti Cenát; vannak démonok, amelyeket nem érdemes bolygatni, és akik inkább békében nyugodnának. Meg kell fizetnie az indiszkrét viselkedéséért, így hát ma este egyenesen a pkolba kerül – nem pedig a WrestleMania-ra.

Asuka Vs. Jamie Frost
Magabiztosabb volt a hölgy, de egyetlen rúgástól bemondta az unalmast.

Nem közhely, hogy Asuka meg sem izzadt..

Láthatunk egy gyors összegzést az Ultimate Deletionről, amelyet Michael Cole még mindig képtelen elraktározni. Matt Hardy ezt követően megjelent a kivetítőn, majd a maga sajátos kis Woken-üzemmódját aktiválva bejelentette, hogy győzelmi reményeket táplál az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Andre the Giant Memorial Battle Royalon.

Az öltözőbe vált a kép. Sasha tudatja Bayleyvel, hogy megkapta az üzenetét. Bayley nyugtázza a hírt, majd tovább állna. Sasha megállítja, ugyanis már a hócipője tele van Bayley viselkedésével. Egymást kezdik oltogatni, de Bayley nyeri a szópárbajt azzal, hogy Sasha “négyszes bajnok vagyok”-kijelentésére visszakérdez; “mégis meddig tudtad tartani azt a címet?” .. Banksnek ennyi elég is, eldurran az agy. Egymásnak esnek, és bizony kő-kövön nem marad. Szép kis bunyót rittyentettek, mire a sporik nagy nehezen szétszedték őket.

Braun Strowman Vs. Sheamus 
A bajnokok tudni akarták, hogy ki lesz Strowman partnere a WrestleMania-n, de Strowman nem volt hajlandó elárulni – hacsak Sheamus le nem győzi őt ma este. Hiába, a Kelta mindent megpróbált, de se egyedül se Cesaro minimális segédletével sem sikerült megoldania Strowmant. Villant a Running Powerslam, melynek nyomán az óriás kopogtatott.  Úgy tűnik tényleg a Mániáig kell várnunk arra a bizonyos partnerra..

Kurt Angle érkezik a kötelek közé, és nem is habozik sokat, hogy szólítsa Ronda Rouseyt. Kurt elmondja, hogy a WrestleMania a lehető legkeményebb színtér a debütáláshoz, de látva Ronda munkásságát – nem aggódik, Ronda készen áll a megmérettetésre. Mindazonáltal figyelmezteti, hogy kemény menet lesz. Ronda ismételten elmondja, hogy ki szeretné érdemelni a lehetőségeket, valamint azt is megtudjuk, hogy még mindig nagyon ácsingózik Steph karjának a tövestől történő kicsavarására.
Némileg meglepő, de az Absolution triója jelenik meg. Paige a ringbe vonul Ronda elé. Köszönteni szeretnék őt, valamint rávenni arra, hogy csatlakozzon hozzájuk negyedikként. Paige nagyon szeretné úgy beállítani a helyzetet, mintha Ronda csak rájuk számíthatna, de főként, mintha rászorulna a segítségükre. Az érintett megköszöni, de elvan nélküle.. Ezzel Paige szerint rossz lóra tett, és már jelzi is a barátnőinek, hogy támadhatnak. Ronda könnyűszerrel veri vissza őket, olyannyira, hogy Kurtnek kell gátat szabni az el-elszabaduló indulatoknak.

Újabb tag team mérkőzés jött, amelyen a Clubb verte a Miztourage-t.

Elias is a közönség elé járult, majd előadását követően legyőzte Rhyno-t.

John Cena Vs. Kane 
A főesemény egy No Disqualification csatára változott menet közben.Mindenki Takert várta, de ő nem akart érkezni, mialatt a felek aprították egymást. Cena elszenvedett egy-két komolyabb manővert, egyszer a korlátba, másszor az asztalba lett vágva. Kiparodizálta Takert is, ám ezzel sem tudta előcsalogatni a Fenomént. A bemutatott Chokeslam kissé ügyetlen volt, nem is hozott eredményt. Kane a második asztal igénybe vételével akarta lezárni a meccset, de nem jött össze neki. Megtette helyette Cena, kiosztotta az AA-t, majd sikeresen kopogtatott.

Cena mikrofont fogott, hogy hangot adjon értetlenségének, persze amiatt, hogy nem jelent meg Taker, dacára a meccstípusnak. Tudja, hogy Taker nem süket. Szerinte csak be van rezelve. Cena nem kér a titokzatosságból. A hallgatás nem válasz, ennél fogva John még mindig egy szimpla egyszavas reakciót vár. Igen, vagy nem? Arra buzdítja tegyen valamit, mert már csak egyetlen hete maradt arra, hogy összegezze a karrierjét. Ha nem tesz semmit, cserbenhagyja a WWE Univerzumot, mint ahogy ma este Kane-t is cserbenhagyta. Egyúttal tiszta vizet önt a pohárba annak kapcsán, hogy sosem érdekelte senki senki sem, saját magán kívül. Cena reméli, hogy jövő héten találkozni fognak.

Folytatás jövő héten, amikor is már csak HAT NAPRA LESZÜNK A WRESTLEMANIA-TÓL!!

18 című bejegyzés “Ízelítő a WrestleMania-ból (RAW Összefoglaló)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én sosem tagadtam, hogy Cena az egyik kedvencem. De ez már sok. Kínos ami történik. Persze jó előadó, mepróbál mindent, hogy eladja az egész sztorit, már ha lehet sztoriról beszélni ebben az esetben. De ez az időhúzás, ez a folyamatos odamondogatás, na, ez egyszerűen kínos. Nem tudom ki és miért döntött emellett a verzió mellett, de hiba volt. Aláássák Cena és Undertaker tekintélyét is. Amit csak tetőzni fog, ha egy nyugdíjas meccset dobnak majd össze. Amire azért jó esély van. Cena-ban még benne egy-egy a jó meccs (lsd pl. Styles elleni derbik), de Undertakerre már vigyázni kell a ringben. Szóval ezek után valamit ki kell találni, hogy nagyot szóljon a meccs, különben a történelem egyik legszarabb feud-jaként fogunk rá emlékezni.

  Kedvelik 1 személy

 2. DE AZÉ MEGLEPŐDNÉNEK HA MONYUK STOWMAN PARTNERE MONGYUK CM PUNK LENE VAGY ESETLEG MECYNTAJER VAGY VALAKI OJAN AKIT MÁR JO RÉGTŐL NEM LÁTAK

  Kedvelés

 3. Ez a feud a megtestesülése annak, amiért utálják Romant.
  Az egész feud alatt ő Brock köcsöge, de a végén a spear lesz a döntő tényező.
  Vagy mondhatnám a chambert is.
  Braun mindenkit kiejtett, hiába fogott össze ellene mindeki, nem találtak rajta fogást, de az nyilván hiteles, hogy Roman egymaga kiejti….
  Tényleg ennyire nem látják a fától az erdőt?
  Attól, hogy becsicskítják, és a végén neki adják az övet csak mégjobban megutáltatják.
  Mintha direkt ezt akarnák.
  Most is mindenki Lesnar mellett volt, és ez a wm en is így lesz.

  Kedvelés

  1. Hát igen braun is azért sikeres mert dominál mindenkit még lesnart is és lesnar úgy sellelte hogy alá van rendelve mint soha de itt…..megint azon bukik az egész hogy romant beállítják egy underdognak mint mondjuk anno bryant csak az a baj hogy tudja mindenki hogy amennyi dolgot meg pusht kapott soha nem lesz mr superman és főleg hogy tudja mindenki hogy ő majd kirúg 3 f5ből aztán egy szupermenpancs meg spear és nyer…..

   Kedvelés

   1. Ez a legnagyobb baj vele.
    Nem mondom, hogy minden feudjában domináljon, hiszen az sem lenne hiteles, ő nem egy strowman, de ez így még rosszabb.
    Én alapjába véve kedvelem őt és a part timer bajnokok ellen vagyok, de látva ezt a feudot a kedvem elmegy az egész meccstől.
    Egyenesen undorító.
    Minden skalpot begyűjtött, amit brockig lehetett, megverte hhh-t, cenát, UNDERTAKERT, idő közben grand slam bajnok lett, az egész story arra alapul, hogy a két legnagyobb fog összecsapni, de az egész feud arról szól, hogy egy senki brockhoz képest.
    És nem látják hogy ezzel alatta vágják a fát.

    Kedvelés

    1. Én se értem ha mindent már annak áldoztak be az utóbbi időkben hogy make roman look strong akkor miért állítják minden nagyobb emberrel szemben egy rongybabának?…..full logikátlan az egész de ugy just wwe kreatív things…..

     Kedvelés

 4. Múlt hét kedden éreztem először a Daniel Bryan szegmensek alatt, hogy végre újra itt a Wrestlemania szezon, és ez érzés ma tökéletesen megerősödött. Az nem annyira jött át, hogy Reignst underdogként próbálják meg kezelni Lesnar ellen és bár a feud nem rossz-nem rossz, nálam a face Roman nagyon nem működik és ha bajnok lesz nagyon nehezen lenyomható mindenki torkán faceként. MizTV szegmens viszont zseniális volt: Ahogy színészi szerepeket előhozták a srácok főleg a három heel, igazságokat vágtak egymás fejéhez Rollins és Bálor tökéletesen adták alájuk a lovat, míg végül kiderült, hogy ez csak egy nagyon hiteles csapda volt. Ez a meccs ellophatja a showt egyébként a Wrestlemanián. Bayley-Sasha szegmens szinte már NXT időszakot idézte, hát rámentek egymás gyenge pontjaira míg Bayleynél ez a “loserség” addig Sasha hiába mondja magát négyszeres bajnoknak igen az, de 4 csúcs mellé járt 3 mélypont is amiket egy éven belül kapott meg nagyon rövid időn belül, csak azt sajnálom, hogy egy ilyen jó feud nem fér rá a cardra hanem mennek egy battle royalba… Undertaker meg már jöhetne, mert a párosítás remek, de ilyen időhúzásokkal, hogy előveszik Kanet meg csak Cena promo van nem igazán hiteles, de nem lepődnék meg ha végül bejelentenék, hogy ez egy újabb carrier vs carrier meccs lesz.

  Kedvelés

  1. Én is a Carrier vs. Carrier meccsre gondoltam. Bár taker mondhatná, hogy ha nyer ha veszít ez lesz az utolsó meccse, de ha nyer Cena-nak is és akkor viszi magával a sírba.

   Kedvelés

 5. Megmondom őszintén nemtudom meddig lesz még cena de már erre az utolsó évekre ezeket a neon színű meg minden kárpántokat levenném róla mert soha nem lehetett ebben komolyan venni de miota látszik hogy öregszik meg minden szwrintem egyre gázabb hogy semmi karakterfejlesztést nem csinálnak hozzá csak legalább ennyit higy komolyabban lehessen venni mert már úgyse a gyerekek színes szuperhős harcosa rég szóval kicsit lehetne rajta alakítani szerintem…..

  Kedvelés

 6. várom ezt a Cena Taker találkozót de ezt már nagyon el húzzák pedig szerintem össze tudtak volna dobni egy jó kis feudot … nah mindegy..

  Brock vs Roman : hogy mit látt a wwe Roman-be nem tudom de inkább már ha Brock elveszti a cimet akkor azt Braun Strowman ellen kellene neki mert már lassan a hangszórót ki kellesz kapcsolni ha Roman fog be vonulni
  Meg amugyis szerintem el b***ták a karakterét ezzel a ,,Én vagyok a szuperhős Reings bla bla bla,,

  Kedvelés

 7. a Miz TV volt a show legjobb része
  nagyon remélem hogy Finn nyeri az övet

  Mickie nekem kicsit szomorú
  egyik legjobb pankrátor a nők között erre meg minden szerencsétlennek jobbol
  Nia meg az óriás akinek a gonosz lányok bántják az érzéseit… a disney iróit sikerült erre felkérni?

  Ronda iszonyatosan kellemetlen
  egyedül az utolsó mozdulata volt ami jól volt megcsinálva
  sikerül olyat hazudni hogy 4 éve edz erre de gyakorlatilag vállalhatatlan amit csinál

  Cena meg szerintem egyedül nem tudja eladni ezt a feudot úgy ahogy pl Bray tette
  persze itt nincs sztori köréírva

  Kedvelés

  1. ja és a Bayley-Sasha feudot is csak sikerült elinditani a hónapokon át tartó izgatás után
   és még csak nem is rosszul

   Kedvelés

  1. nyilván nem fog megjelenni egy Rawn a vénember
   jövő héten lesz valami üzenet (video vagy csak a harang stb) és a WMen meg lesz egy borzalmasan rossz meccsük

   Kedvelés

  2. Én azt is el tudom képzelni, hogy a jövő héten sem lesz válasz. Cena ott lesz a WM-en a közönség között az első sorban, és majd ott jelenik meg Undertaker. Mögötte, vagy előtte a ringben vagy akármi. És megpróbálják majd eladni, hogy ez egy amolyan spontán meccs lesz.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!