Két lépésnyire az Álmok Színpadától (RAW Előzetes – március 26.)

Az Ohio állambeli Cleveland szolgál a WrestleMania előszobájaként ma este. Kérdés már csak, hogy mennyire pörögnek fel az események.

Woken Wyatt?

Bray Wyatt elveszítette az Ultimate Deletiont, majd ráadásként a méltán híres tóban végezte. Azóta, a Live Eventeken elindult nála egy változási-folyamat, amelynek vége egyelőre homályos. Csapatban folytatják? Akkor mégis mi lesz Jeff Hardyval, aki egy villámjelenet erejéig szintén feltűnt a múlt heti összecsapásban?


Kell egy partner!

Hiába a nyomatékkal bíró kijelentések, Braun Strowmannek tag team társat kell találni a WrestleMania-ra. Legutóbb Cesaro-t nyomta le, s nem igazán jutottunk közelebb ahhoz, hogy végül ki lesz majd a Monster Among Men segítségére. Curt Hawkins már bejelentkezett, annyi bizonyos.


Lesz-e válasza Stephanie-éknak?

Két hete csend honol a Mixed Tag Team-feud körül. Ronda Rousey és Kurt Angle lenullázták a szebb időket is megélt Huntert és Stephanie-t. Eddig még várat magára a válasz, azonban két héttel a WrestleMania előtt nem igazán van hová húzni a dolgot. Az egykori UFC-s amazon gőzerővel készül a nagy megmérettetésre, amelyen neki is lesz elszámolnivalója a már nem egyszer tiszteletlen Auhority-párossal.


Rollins megkapja a visszavágóját?

Finn Bálor értékesnek mondható győzelmet gyüjtött be The Mizen múlt héten, de pillanatokkal később letámadta őt a Miztourage. Seth Rollins érkezett megtisztítani a terepet, ám Bálort egy ujjal sem bántotta. Az Architect később elmondta, hogy visszavágót akar Bálor ellen a két héttel ezelőtt elszenvedett vereség nyomán. Vajon megkapja most, vagy várniuk kell az utolsó állomásig? The Miz mindenesetre bosszús hangulatban érkezhet, szárnysegédeivel felszerelkezve pedig ez minden, csak nem jó a kihívókra nézve.


Következmények?

Adott egy mindenre magasról tevő bajnok, illetve egy többé-kevésbé hasonló nézőponttal bíró kihívó. Brock Lesnar és Roman Reigns első komolyabb összetűzése csúnya véget ért, miután a Beast a lehető legalattomosabb módon támadta le a megbilincselt riválisát. Roman nagy verést állt ki, és mentőben hagyta el a helyszínt. Hogyan folytatódik a történet? Lesnar és Heyman diadalittas jelenést produkál ma este, de Roman igyekszik majd visszavágni?


Demon vs. Franchise!

John Cena Undertakert akarta, helyette Kane-t kapta. A Big Red Machine megelégelte a tizenhatszoros világbajnok szájtépését a tesó kapcsán, és egy Chokeslammel helyre rakta Cenát. Jött is a bejelentés, hogy a következő epizódban egy az egyben ütköznek. A legnagyobb kérdés továbbra is az, hogy jön-e Undertaker? Reagál-e a kihívásra? Cena lassan kimeríti a provokációs-protokollt, így Takernek időszerű mutatni valamit.

Egy gondolat a(z) “Két lépésnyire az Álmok Színpadától (RAW Előzetes – március 26.)” című bejegyzésnél

  1. Érdekes és várós raw lesz az biztos bár szerintem wyattnek lassan annyi veresége van mint hawkinsnak pedig simán lehetett volna egy undertaker 2.0 feeling de már mindegy hála a kreatívoknak
    A lesnar roman feud is kezd érdekes lenni és kíváncsi vagyok bár szerintem az öreg még nem jön ma de majd kiderül de valszeg egyre közelebb és strowman partnere a wm-ig ha okosak meg azt akarják hogy nagy szám legyen akkor csak akkor hozzák majd ki

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!