RAW Összefoglaló, április 16. – Csere-bere, fogadom, többet vissza nem adom?! (1. rész)

A WWE Univerzum már tűkön ülve várja a kezdést, felhangzik Kurt Angle zenéje, s már érkezik is a flagship show rendíthetetlen General Manegere.

Kurt a szokásoknak megfelelően köszönt bennünket a RAW-n, s egyúttal a Superstar Shake Up-on. Előrevetíti, hogy találkozhatunk majd néhány új arccal, valamint, hogy egy-két meglepetésben is részünk lesz.
Ekkor félbeszakítják őt, mégpedig Sunil Singh. Mindez nem jelenthet mást, mint a címvédő United States bajnok érkezését. Mahal mikrofont, majd gratulál Angle-nek a helyes döntés meghozataláért, amellyel egyben azt is biztosította, hogy a RAW legyen az A-show. Mindazonáltal, Jindernek problémái vannak azzal, ahogy megjelent a helyszínen. Elvárta volna, hogy a korábbiakhoz hasonlóan limuzin szállítsa őt. Odáig merészkedik, hogy igaza alátámasztásának érdekében kijelenti; mindenkinél jobb, még itt a RAW-n is.
Angle megelégeli a dumát, és rögvest ismerteti Mahallal hogyan is működnek a dolgok errefelé. Bejelenti, hogy címmérkőzés következik, szóval itt a lehetőség azelőtt, aki rácáfolna Mahal szavaira.
Jeff Hardy élt is vele, így már itt is van az este első mérkőzése.

Jeff Hardy Vs. Jinder Mahal (C) – United States Championship 
Jó kis meccset hoztak össze, amely kellően intenzív is volt a tétnek megfelelően. Jeff elszenvedett pár komolyabb jobbost, térdest, vagy épp a Superkicket, ám mindegyik szorultnak tűnő helyzetből kiverekedte magát. Végül aztán kontrázott, és kifektette egy Twist of Fate-tel a meccset már-már befejezni készülő Mahalt. Rögvest rápakolta a Swanton Bombot is, majd kopogtatott a győzelemért!

ÚJ United States- illetőleg GRAND SLAM bajnokot üdvözölhetünk.

Mahal kezd mentegetőzni a backstage-ben, mondván nem volt felkészülve egy címmeccsre. Két hét múlva kívánja értékesíteni a visszavágóját (a GRR-n), Angle-nek pedig nem ajánlja, hogy ehhez hasonlót húzzon még egyszer.

Bayley Vs. Sasha Banks 
A nézeteltérések rendezésére volt hivatott ez a találkozó, Úgy tűnt azonban, hogy a sérelmek menet közben csak szaporodtak. Eszüket vesztve estek egymásnak, ebből Sasha jött ki jobban, hogy aztán kiosszon egy Double Knee-t, majd a fordítás-parádé után a Bank Statementet. Bayley bajban volt, kopogni viszont nem kényszerült, tekintve a semmiből felbukkanó Riott Squadot. Ruby, Liv, valamint Morgan mért demoralizáló csapást a küzdőfelekre.

Heath Slater & Rhyno Vs. Authors of Pain 
Könnyed győzelem Akam és Rezar részéről.

Következik a Miz TV, amelyre a Moneymaker nagyszabású vendégei nem mások, mint Kevin Owens és Sami Zayn. Hatalmas az örömködés, látszólag ők nagyon elhiszik, hogy végre munkahelyre leltek. Miz hihetetlen magaslatokba emeli a ringben álló csapatot, minden és mindenki fölé.
Kurt Angle az ügyeletes ünneprontó, tekintve, hogy szó sincs Kevin és Sami szerződtetéséről. Megvolt rá a lehetőségük múlt héten, de veszítettek.
Owensék tudatják, hogy a dolgot megváltoztak. Zayn olvas fel egy e-mailt, amely Stephanie-tól érkezett, és amely kimondja, hogy Owens és Zayn visszatérhet a RAW-ra.
Miz megkérdezi a döbbent Angle-től, hogy lepergett-e a szeme előtt a GM-pályafutása?
Angle csak csodálkozik, hogy jutott ideje Stephanie-nak a fizioterápia közben irogatni. Lényeg ami lényeg, hogy ez esetben köszönti Owenséket a RAW-n. Amiért azonban ő most kijött ide, az nem más, mint hogy közölje Mizzel: irány a SmackDown. Értekeztek Shane-nel, és hát Daniel Bryan már ég a vágytól, hogy a kék branden tudhassa Mizt. Miz tehát megy, mégpedig egyedül, Axel és Dallas nélkül. Búcsúajándékkal is készült Kurt.. A mai főesemény egy 10 fős tag-meccs lesz, amelyen a ringben látható öt Szupersztár ellenfele Braun Strowman, Finn Bálor, Seth Rollins, Bobby Lashley, valamint egy debütáló fél lesznek.

The Revival Vs. Matt Hardy & Bray Wyatt 
A Woken/Broken csapat győzött, és ezzel ők lesznek a BAR ellenfelei Szaúd-Arábiában.

Cesaro és Sheamus haladnak a backstage-ben, amikor is összefutnak a Breezango-val.

Ronda és Kurt látható, a beszélgetésbe pedig becsatlakozik a frissen érkező, bizonyítási vágytól fűtött Natalya, aki mérkőzést szeretne ma estére.

Mickie James Vs. Ember Moon 
2/2, Ember Moon ezt a fellépését is sikerrel abszolválta.

Dolph Ziggler masírozik a ringbe, mint egy újabb érkező a Shake-Up nyomán. Állítása szerint sok minden változott, ugyanakkor legalább annyi minden maradt a régiben. Ő mindig is el fogja lopni a showt, mindemellett változatlanul a legjobb, aki levonul ezen a rámpán.
Titus O’Neil, Apollo, valamint Dana jelent meg. Titus be akarta szervezni Dolpht a Worldwide-ba, ám Ziggler elutasította, mondván nem egyedül érkezett.. Ekkor robban be a képbe Drew McInytre, aki valósággal átgázol a kezei közé kerülő Worldwide-n.

Roman Reigns veszi birtokba a köteleket. Mikrofont fog, és ismét felhívja rá a figyelmet, hogy Brock Lesnar nincs itt. Roman kitér rá, hogy újra megütközik majd Lesnarral. Ezúttal egy Steel Cage-ben, melynek nyomán, mint az ÚJ és egyben FULL-TIME Universal bajnok tér vissza a RAW-ra.
Samoa Joe szakítja félbe. Joe szerint a munkához való hozzáállás helyett inkább azzal kellene előrukkolnia Romannek, hogy miért nem képes bevégezni a küldetést. Ez ugyan tény, soha nem tudta, és soha nem is fogja tudni. Arról dumál, hogy Steel Cage meccs lesz, és hogy bajnokként távozik majd. Ideje volna felfogni végre, hogy nem egy átlagos Szupersztárral találkozik. Magával a Beasttel néz szembe, aki eddig minden egyes alkalommal a földbe döngölte Romant. Majdhogynem sajnálja Romant, de nem ártana tisztában lennie azzal, hogy hol is van a helye. Nem képes belátni mindaddig, míg valaki nem gondoskodik róla kellőképpen. Miután Lesnar végzett vele a ketrecben, Joe egyszer s mindörökre bealtatja majd a valagát. Emlékeztetni akarja rá továbbá, hogy mit művelt vele eddig Lesnar.
Roman inkább arra volna már kíváncsi, hogy mire képes Joe-nak az a lusta-hájas valaga.
Méregetni kezdik egymást, Joe azonban nem támad.

Mandy Rose Vs. Natalya 
Nattie győzött, méghozzá feladatással.
Deville leteperte, tovább támadták őt Mandyvel, ekkor viszont megjelent Ronda Rousey. Tartott egy kis átmozgató edzést, majd biztosította a terepet Natalya-nak.

Breezango Vs. The BAR 
Hatalmas meglepetésre, egy fordítást követően Breeze-ék zsebelték be a győzelmet.

Miz, Curtis Axel, Bo Dallas, Sami Zayn, Kevin Owens Vs. Bobby Lashley, Seth Rollins, Finn Balor, Braun Strowman, Bobby Roode
Roode tehát a RAW-n. Ami a meccs érdemi részét illeti, Strowman egy gigantikus Powerslammel küldte át (vagy ha úgy tetszik vissza) Mizt a SmackDownra.

Ennyi volt az első felvonás, folytatás ma éjjel a SmackDownnal, amelyre minden bizonnyal veretesebb nevek érkeznek annál, mint az történt a RAW esetében.

Érkező Szupersztárok:

 • Jinder Mahal (United States bajnok)
 • Ruby Riott, Sarah Logan, Miv Morgan
 • Sami Zayn
 • Kevin Owens
 • Tyler Breeze
 • Fandango
 • Natalya
 • Dolph Ziggler
 • Baron Corbin
 • Zack Ryder
 • Mojo Rawley
 • Mike Kanellis
 • Chad Gable
 • Bobby Roode
 • Konnor goes
 • Viktor goes
 • Drew McIntyre (NXT

A Backlash PPV frissített kártyája: 

 • Roman Reigns Vs. Samoa Joe
 • Alexa Bliss Vs. Nia Jax (C) – RAW Women’s Championship
 • Randy Orton Vs. Jinder Mahal/Jeff Hardy (C) – United States Championship
 • The Miz Vs. Seth Rollins (C) – Intercontinental Championship

14 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, április 16. – Csere-bere, fogadom, többet vissza nem adom?! (1. rész)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Atyaég sírok a gyönyörtől, ahogyan Mickie James az eclpise-t sellelte.
  + Egyik legjobb tag finisher már most a zig-zag a claymore-ral.
  Ez a két mozdulat vitte az egyébként is jó adást.

  Kedvelés

 2. Az SD noi reszlegere mar alaposan raferne a frissites. Most, hogy adtak 4 noi pankratort a RAW-nak legalabb ennyit kell vissza is kapjanak. De az sem baj, ha tobbet. Banks, Bayley kettos mindenkeppen mehetne, valamint mehetne mellejuk az Absolution. Banks, vagy Bayley atvenne a vezetesuket es Paige GM tevekenysegevel kiegeszitve nagyon jo kis noi reszleg/konfliktus gyar alakulhazna ott. Azzal el lehetne huzni a szalakat a summer slamig, vagy tovabb is akar.

  Ferfi vonalon igy ki is derult, hogy Orton megint bukja a visszavagojat…

  Ferfi vonalon 10 sztar cserelt adast, igy legalabb ugyanennyi megy is majd at. Miz, Rollins, Balor szerintem biztosnak tunik es meg ki kell talalni ki a masik 7. En Strowman-t nem tartom valoszinunek, mert minden hegyomlas meretu ficko a Raw-n van, es egy Strowman vs Balor meretu ficko csataja pedig a nevetsegesnel is komolytalanabbul hangzik. A maradek 7-bol kb. 4 olyan lesz aki sok vizet nem zavar. Talan Hawkins megtorheti a sorozatat vegre 🙂

  Ami erdekesebbnek hangzik az a tt vonal. Mert ha szigoruan vesszuk akkor csak a Breezango es a Konnor meg Victor valtott. Ide varta mindenki az Uszokat is. Sheamus-ek szerintem biztos mennek, de az En tippem meg a Revival. De azt sem bannam, ha extranak odaadnak Gallows-t es Anderson-t is.

  Kedvelés

 3. VÉGRE 😀
  Miz hazamegy az sd-re, ahová artozik, és immáron egy harcképes Daniel Bryan fogja ott várni!
  Alig várom.
  Egyébként nem volt rossz, látszott, hogy ezt most jobban átgondolták, mint a tavalyit.
  A raw womens és tt részlege sokkal erősebb, mint az sd-jé így ezt az sd viszonylag olcsón megúszta.
  Roode, Owens és Sami pedig már belefásultak az sd-be kellett nekik a változás.
  Megszabadultak Mahaltól és kapnak cserébe egy Rollinst, ez mindenképpen pozitívum lesz, már tavaly át kellett volna őt draftolni, de jobb később, mint soha.
  Egyedül Corint sajnálom, félek a rawon nem kap majd semmilyen komolyabb szerepet.

  Kedvelés

 4. Drew remélem nem egyesül a 3MB másik két tagjával. Most sokkal erősebb mint valaha, tartsák is ezt meg és akár Zigglert elvihetné egy öv győzelemig. Vagy akár mindkettőjük, most a RAW-n így is elég komoly tag team era éleződik ki. (Braun és a kis frodóra itt nem gondolok, az egy eszméletlen komolytalan és lenéző húzás volt a többi csapatra nézve)
  Miz Smackdown-on. Jó is, Bryannal való feudja, elég jónak ígérkezik. Balor, Rollins mehetne Smackdownra, mert oda jobban illenének jelenleg. Meg oda most nagyon kell az erősítés. US öv miatt, szerintem Rollins biztos is, hogy megy. (de remélem Balor is követi)
  Lashley még mindig eszméletlen, kár, hogy nem ő fejezte be a meccset. Miz Tou lépése várható volt, így főleg. Braun mióta face az is jó kérdés, mert kb. mindenkit belebasz egy asztalba.. de ez mind1 most.
  Nagyobb kérdés most Owens és Sami itt folytatják a GM elleni háborúskodást? Komoly ennyi telt a kreatívoktól? Csöbörből vödörbe..

  Kedvelés

 5. Rollinsnak és Braunnak ideje átmenni az SD-re, semmit nem tudnak csinálni a RAW-n. Bálor is jobban tenné, ha átmenne. Sokkal jobban mutatnának Orton meg Styles elleni feudok, mint a Lesnar és Reigns elleniek, Bryan elleniekről meg nem is beszélve.

  Orton-Styles-Bálor-Strowman-Rollins-Bryan: SD

  Reigns-Joe-Lashley-Roode-Mahal-Jeff Hardy: RAW

  Ezek így jóval érdeksebben hangzanak szerintem.

  Kedvelés

 6. szóval most az lesz hogy Kurt gecizik Owensékkel fél évig miközben Shaneék meg most Mizbe állnak bele? mekkora változatosság

  Nattie hirtelen face lett mert átkerült a RAWra? mikor volt a nők között utoljára komolyan vehető turn?
  közben meg úgy néz ki mintha tényleg elkezdenének építeni egy női csapat divíziót

  a Gable-Benjamin csapat eddig élt? kár értük mert jók voltak együtt
  remélem Jordanhez csapják vissza Gablet és Shelton meg kaphatna egy egyéni pusht

  de hogy legyen valami pozitiv is
  Slater, McIntyre és Mahal újra egy helyen
  Three Man Band BayBay

  Kedvelés

  1. Hát szerintem gable és benjamin egyáltalán nem voltak jók….in ringben talán….de annyira karizma nélküli semmilyenek voltak hogy borzalom

   Kedvelés

 7. Szerencsére minden olyan átment aki már nagyon zavart mahal roode(kezdett unalmas lenni), natalya(ő is nagyon unalmas volt), mojo,breezango és remélem ezek helyett minőségi cserék jönnek és talán helyre is jön a smack….bár örültem volna ha orton is megy mert már látványosan nincs kedve semmihez viszont mivel cimmecsekbe rakják elveszik a lehetőséget a többiektől …..Főleg hogy heel turnt nem adnak neki nehogy élvezze az egészet….

  Kedvelés

 8. Hú nekem elsőre borzasztóan a lerabolás szó jutott eszembe, hiszen az NXT-ből szinte mindegyik divíziót nézve a legjobbakat a Raw kapta, bár Almas 100% így, hogy SD-re kerül. de az SD-ről is nagyon kemény nevek jöttek át. Kicsit csalódott is vagyok, mert félő, hogy így a live eventre lehet nem jön se Samy, Owens és Corbin sem, bár a WWE eddig még nem változtatott a listán. McIntyre és Ziggler együttműködése érdekes volt, Ziggler végre egy kicsit érdekes volt megint.

  Miz-Bryan nagyon forró lesz újra az SD-n, és ha holnapra tekintek előre szerintem logikusabb lenne Jeffnek átmennie az SD-re bajnokként, de lehet egyszerre megy át Rollins, Bálor és Strowman is. Low cardon könnyebb cserélgetni most az, hogy Ryder és Mojo melyik branden pazarolják az időt igazából lényegtelen.

  Én annyira nem tartottam nagy számnak ezt a Shake up-ot szerintem mindkét brandbe egyébként volt még potenciál feudok terén.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!