RAW Összefoglaló, április 2. – A WrestleMania küszöbén

Atlanta közönsége már tűkön ülve vár, Coachman pedig nem is húzza sokáig az időt. Szólítja a Mixed Tag Team meccs főszereplőit, akik ellentéteiket hivatottak rendezni.

Érkeznek szép sorban az érintettek, de a kérdezz-felelek érdemi részét Hunter szakítja meg, ugyanis van valami ami nagyon piszkálja a csőrét, s ennél fogva meg akarja tudakolni Angle-től. Milyen érzés, hogy mindenki Ronda nevét skandálja? Kedvelni akarják őt, de Hunter biztosít, hogy ez a fülsiketítő zaj hamarosan fülsiketítő csendbe vált át. Intenzitás, becsületesség, inteligencia – sorolja fel Hunter riválisa erényeit. Az első kettővel egyet is ért, ám szerinte az inteligenciából nem sok jutott Kurtnek. Ronda Rousey, valószínűsíthetően a WWE történelmének legnagyobb igazolása, de Kurt jócskán belepiszkított a levesbe. Kínos helyzetbe hozta, és vereségbe sodorta őt. Mégis miért?
Kurt válaszolna, de Ronda beleszól. Tudni szeretné, hogy Hunter miért alakoskodott és álcázta a valódi szándékait a szerződéskötéskor?
Stephanie szerint Ronda nem érti a csíziót, mindenesetre a WrestleMania után tesznek róla, hogy képbe kerüljön. Leigazolták őt, köszönhetően annak, hogy hatalmas sztár. A közönség egy rendetletnek felel meg, hisz éltetik és követelik Rondát. Látni akarják a ringben, jobban, mint bármi mást. Elhozták hát, ugyanis ő teszi a legjobbat az üzletnek. Stephanie választ akar: ki a francnak képzeli magát Rousey?
Angle válaszol, miszerint partnere egy Olimpiai aranyérmes, korábbi UFC bajnok, és aki nem mellesleg kopogásra fogja késztetni Stephanie-t vasárnap.
Hunter megérti, hogy a UFC-ben egy komplett divíziót építettek Ronda köré, ugyanakkor igyekszik egyértelműsíteni, hogy ez itt cseppet sem számít. Ronda mindis is arról álmodott, hogy a WWE-hez kerüljön, de ne felejtse el, hogy Triple H és Stephanie számára a WWE egyet jelent az életükkel. Ismerik a szabályokat, Rouseynak pedig halvány lila gőze nincs arról, hogy mi fog történni. A napnál is világosabb következtetés, hogy Ronda veszíteni fog.
Kisvártatva eljutunk az első tényleges kérdésig is, amely Stephéknek szegeződik. Mennyire fontos nekik a győzelem vasárnap? Stephanie biztos a sikerben. Megmutatják majd, hogy ha lázadás van még csírájában kell elfojtani a problémát. A beosztottaknak tisztelniük kell az Authorityt.
A második kérdés Angle-é. Milyen érzés csapatot alkotni Ronda Rouseyval? Megkapjuk a szokásos Ronda a baddest woman on the planet kijelentést, amely Kurt szerint nyomatékhoz jut a WrestleMania-n.
Az utolsó szó jogán Stephanie felhívja rá Rousey figyelmét, hogy ő választotta ezt az utat, így csak magának köszönheti az egészet. Steph-vel szemben fogja elszenvedni az első vereséget, melynek nyomán Stephanie nem számít sok pozitívumra – ismerve Ronda hozzáállását a kudarcokhoz. BURN!!
Rouseynak van válasza; megkérdezi, hogy Steph jobb kezes-e? Biztos akar lenni benne, hogy Stephanie a WrestleMania után is képes lesz-e aláírni a fizucsekket? .. Természetesen az indulatok hamar elszabadultak. Hunter a kézfogást követően hátulról támadott, de Ronda gyorsan torkon ragadta őt. Stephanie kontrázott, és megmentve férjét az asztalba vágta Rouseyt.

Ezúttal tehát Ronda kapott ízelítőt a WrestleMania-ból.

Bayley Vs. Sonya Deville 
A Huggable One próbálta mellőzni a Sasha-val kapcsolatot problémákat. A csata előtt megcsodálta az elhódítani kívánt trófeát, majd jöhetett a bunyó az Absolution szárnyai alatt lévő Sonya-val. Bayley küzdelmes percek elé nézett, de végül nagy nehezen csak behúzta a meccset egy fordítást követően. Sonya-nak nem sok hiányzott, mindenesetre levezették a dühüket Bayleyn.
A verés közepette megjött Banks is, takarított, majd elkezdtek kakaskodni Bayleyvel. Sasha kissé nagyképű volt, hisz elvárta, hogy a mentésért cserébe Bayley magasba emelje a kezét. Újra elszabadultak az indulatok, ám Deville és Rose nem hagyták annyiban a dolgot. Erőt demonstráltak, ami tarolást vont maga után.

Asuka-ról láthatunk anyagot, melynek legfontosabb mondanivalója, hogy immár 908 napja veretlen a SmackDown Women’s bajnoki cím várományosa.

Finn Bálor Vs. Seth Rollins 
A több reklámszünettel is tarkított összecsapás során sokáig Miz kommentálása volt az egyedüli élvezet-faktor, ám szép lassan belejöttek a srácok és kőkemény küzdelem váltott fel az alibizést. Nem kímélték egymást a WrestleMania kapujában, mindkettejüknek egyaránt fontos volt a győzelem. Miz nem győzött mark outolni Cole-ék mellett, miközben a ringben öldöklő harc zajlott. Bálornak most nem vezetett eredményre a Superplex megkontrázása, sőt.. Az egyik kontra-kísérletbe bukott bele, miután Rollins értékesítette a Curb Stompot. WHAT A MATCH!

Paul Heymant láthatjuk, amikor is megérkezik mellé Kurt Angle. A GM próbálja még időben megzabolázni Heymant, ugyanis tart tőle, hogy Lesnar és Reigns között elszabadulnak majd az indulatok. Biztonságban akarja tudni a WrestleMania-főmeccsét, és nem utolsó sorban Lesnart. Heyman erre elneveti magát, hisz masszívan hitetlenkedik azon, hogy Angle a bajnok miatt aggódik. A képviselőről ordít, hogy ezen a ponton már nem tudja komolan venni a társalgást. Ráhagyja Angle-re a dolgot.

Sheamus és Cesaro érkezik a ringbe. Taktikát váltottak, hisz állításuk szerint most már nem érdekli őket, hogy ki lesz Braun partnere. Másra helyezik a hangsúlyt. Nem lényeges Strowman ereje, hisz be kell váltania a tag-társát. Egy oldalon kell állniuk, máskülönben Strowmannek szüksége lesz többféle tervre is. Sosem lesznek igazi csapat, mint ahogy a címeket sem kaparintják meg soha.
Felbukkan a legfőbb érintett. Szerinte igazuk van ha arra akarnak kilyukadni, hogy nem igazán hatékony másodmagával. Mivel a vezetés feltételként szabta számára a tag team partnert, ő talált egyet. Egyeztettek az imént, és nem igazán tetszett neki amit összehordtak.
Cesaro kérleli, hogy jöjjön ki ide ha valami gondja van.
Strowman biztosít, hogy jön, de csakis akkor ha meccset kap valamelyikükkel.
Cesaro és Sheamus belemennek.
Megismerhetjük Brains Strowmant. Igen, Strowman megoldotta a dolgot. Persze ez még mindig nem szabályos. A ringet azért biztos ami biztos alapon bajnokmentesítette.

Matt Hardy Vs. Goldust 
Goldust személyében újabb névvel bővült a Battle Royal mezőnye. A szóban forgó mérkőzést Hardy nyerte, elég simán a Twist of Fate-et követően.

John Cena következik, ám a pillanatnyi feltüzeltség meglehetősen gyorsan tovaszáll. Utálja azt mondani, hogy tévedett. Kifutott az időből, ami a választ illeti. Nincs több idő, vagyis a csend egyet jelent a nemmel. Néhányakat talán bosszant a hír, Johnt azonban nem. Ő minden tőle telhetőt megpróbált, hogy kicsikarja a mérkőzést. Kérdezgetik őt arról miben lesz így érdekelt, de Cena továbbra is állítja, hogy szimpla rajongóként megy a WrestleMania-ra. Michael Cole szerint ez hülyeség, hisz nevezhetne a Battle Royalba, vagy épp lehetne Braun Strowman partnere ha szükséges. Cena erre kapásból, telibe tolja a tényt, miszerint öt konstruktív PPV-n szenvedett vereséget – kezdve a No Mercyvel a FastLane-ig bezárólag. Ha mindezek után is bekerülne valamelyik meccsbe, elvenné a helyét egy full-timer Szupersztártól, aki egész évben ledolgozza a valagát ezért a helyért a WrestleMania-ra. Ő Undertakert célozta meg, egyrészt mert ez volt az utolsó esélye, másrészt mert ez volt az a meccs, amely senki útját sem állta.
Tökéletesnek tűnt, az élete pedig megváltozott az elmúlt évben – köszönhetően többek között a külsős projekteknek. Rajongóként fog menni a WrestleMania-ra, és piszok büszke rá. Megtiszteltetésnek veszi, hogy figyelemmel kísérheti ezeket a fantasztikus tehetségeket minden idők talán legütőképesebb WrestleMania kártyáján. Daniel Bryant, aki három évnyi szüntelen harc árán jut vissza oda, ahová tartozik. AJ Stylest, aki megkapja a jól érdemelt WrestleMania-pillanatát a WWE övvel. Büszke az összes női érdekeltségű mérkőzésre, melyek bizonyítják, hogy a siker nem a nemiségen alapszik. Végezetül, szeretne elnézést kérni Undertakertől. Mindent megtett annak érdekében, hogy előcsalogassa.. John ezután csak nem bír magával, és Atlantát is lázba hozza. Követelni kezdik Takert, de a Fenomén csak nem akar felbukkanni. Cena csalódottan jegyzi meg, hogy ez már a negyedik hete annak, hogy a közönség kiönti Takerért a szívét. Ennek ellenére sincs meg benne a kölcsönös tisztelet, hogy reagáljon? Csalódott-e John a WrestleMania-t illetően? Nem. Na és Taker miatt? Igen. Ha figyelmen kívül hagyja a rajongókat, egy két lábon járó halottember. Nyilvánvaló, hogy a ringben hagyta a kalapját, de emellé John azt sem vitatja, hogy a tökei is otthon maradtak.

Kurt lép be Romanhez az öltözőbe. Heyman után őt is szeretné meggyőzni, pláne most, hogy a Cena vs. Taker meccsnek annyi. Roman nem ígér semmit, állítása szerint elég egyetlen provokatív jelző Heymantől ahhoz, hogy kimenjen rendet rakni.

Elias Vs. Heath Slater 
Újabb győzelem a vándorzenésztől.

Strowman halad a backstage-ben, amikor is összetalálkozik Curt Hawkinsszal. A nyeretlen titán igyekszik maga mellett kardoskodni, hogy Strowman őt válassza partnernek. Strowmant nem nyűgözi le, főként a tudat, hogy Hawkins milyen mutatóval kíván egyezségre jutni vele. Hawkins áttörést szeretne. Strowmantől megkapja, méghozzá azon nyomban. Pillanatokon belül, Hawkins a szomészédos helységben találja magát.

Nia Jaxt láthatjuk, hisz Renee Young interjút készített a kihívóval. Nia elmondja, hogy Alexa megjegyzései a fiatalkori énjét juttatták az eszébe. Tisztelned kell önmagad, és nem hagyni, hogy mások szabják meg a szemléleted. Most csalódott, amiért megbízott valakiben, akit a legjobb barátjának tartott. Elsőre lehangoló volt Alexa őszintesége, de aztán tükörbe nézett és elhatározta, hogy nem törődik vele. Ígéri, hogy a WrestleMania-n lesquasholja a bizonytalan kis csitrit.

Alexa Bliss & Mickie James Vs. Dana Brooke & Asuka 
Rögtön jött is a bajnok, valamint elmaradhatatlan szárnysegédje, Mickie James. Dana volt a meccs javában a kötelek között, Asuka-t pedig az ideg rágta szét, hisz veszélybe került a streakje. Dana nagy nehezen eljutott a váltásig, onnan pedig nem volt megállás. Asuka lehengerlő teljesítményt nyújtott, és Alexa pihenése közben feladatta a találkozót a hatszoros címvédővel.
Nia-nak kellett mentőövet nyújtani, hisz Asukáékat alaposan helyben hagyták. Alexa grabanca ugyan a kezei közé került, de Mickie immár sokadszorra mentette barátnőjét a számottevő veréstől. Igaz, ezzel saját magát sodorta a tűzvonalba.

Nia kíméletlen üzenetet címzett a bajnok szeme láttára.

Elérkeztünk a főeseményhez, amelyre a címvédő Universal Heavyweight bajnok járul elénk. Mire beérnek a ringbe, a rámpára megérkezik a biztosítéknak szánt Szupersztárok hada. Ennek láttán Paul odaszúr Kurtnek, majd rátér szándékára, amely szerint tudatja az igazat, és csak is a színtiszta igazat. Az előző New Orleans-i WrestleMania előtt, közölte, hogy ügyfele meghódíthatja Undertaker szériáját. Megmondta, hogy ez nem egy jóslat, hanem spoiler. Mi történt? Brock Lesnar véget vetett a szériának. Hat nappal múlva újra New Orleans ad otthont a WrestleMania-nak, melynek főeseményén az a két személy csap össze, aki egyedüliként mondhatják el magukról, hogy legyőzték Undertakert a legnagyobb színpadon. Lenyűgözhet Roman Reigns, tisztelheted a vérvonalát és a tökösségét, de az igazság ettől ugyanaz marad; Brock Lesnar le fogja őt nyomni egy F5 után. Ez nem egy jóslat, hanem spoiler. Ha netán az ellenkezője történik és Roman Reigns bajnok lesz, ez az utolsó alkalom, hogy a RAW-n látjuk Brock Lesnart és Paul Heymant. Roman egyetlen esélye, elfogadni a vereséget. Ami mondjuk nem nehéz ha nincs is más választásod. Kénytelen lesz úgy hazavonszolni magát a családjához, hogy Brock Lesnar megverte, legyőzte, valamint meghódította. Brock Lesnarral szemben szó sincs arról, hogy Roman Reigns volna a Big Dog, vagy hogy ez Roman Reigns terepe. Csak egy újabb rovátka lesz a címen a meghódítottak között. Az igazság az, hogy Roman Reigns Brock Lesnar csicskája.
Ennyi elég is a kihívónak. Roman útját elsőre elállja a “tömeg”, de gyorsan félre állnak mire Roman elszörnyülködik azon, hogy megvédik tőle Lesnar part-timer valagát. Tiszta a terep. A közönség szórványosan kezdi éltetni Romant. Szemtől-szemben, hat nappal a Mánia előtt. Fair körülmények között, nincs több csicskaság, vagy sunyi módon támadás. Körözni kezdenek, de Lesnar csakhamar megunja. Széket vezs magához, ám Reigns nem hátrál. Lesnar támad, de belenéz a Superman Punchba, amelyet újabb négy követ. Lesnar megrendül, Reigns pedig diadalittasan emeli magasba a világbajnoki címet. Lesnar hirtelen erőre kap, felkapja Reignst és kiosztja neki az F5-t, amely szemmel-láthatóan ki fogta a szelet Roman vitorlájából.

Lesnar kigurul a ringből, és ezzel voltaképp vége is a dolgok érdemi részének.

Folytatás vasárnap, a Superdome-ban.

17 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, április 2. – A WrestleMania küszöbén” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Sziasztok!!
  Cena vs Undertaker meccs akkor így hogy jön össze? Cena bemegy a ringbe üdvözölni a nézőket mint “néző” és egyszercsak elsötétül minden és meccselnek egyet?
  Ez a meccs azért kaphatott volna jó kis feudot, közös üzengetések, ringbe találkozások RAW-kon..

  Kedvelés

 2. Én személy szerint nem hoznám vissza Takert egy mérkőzésre. Inkább az universal mérkőzésen bukanhatna fel. Elsötétül minden amikor mondjuk Reigns speart akar adni Brocknak. Kigyullad a fény és Taker ott ál, mindkettönek add egy Choakslamet s ezzel érne véget. Nincs bajnok váltás, s Taker mindkét legyözöjét egyetlen wm-en padlóztatta.

  Kedvelés

 3. Csak tudnám mi a francért nem hagyják Romant dominálni egyszer. Egyetlen egyszer a meccs előtt. Belefért volna bőven. Remélem a meccsen egy eseménydús kemény, pörgős összecsapás lesz, nem egy fetrengés parádé, mert akkor Reignst tényleg kiutáltatják a világból .

  Kedvelés

 4. Sziasztok! Kedves Pankráció WordPress szerkesztő & Rajongók ! .Éppen ma délután olvastam végig az Április 2. iai Raw,-ról irt összefoglalót és ahogyan a youtube ,-on nézelődtem ( merő véletlenségből ) ráakadtam erre a videóra.https://www.youtube.com/watch?v=xuL1mdmFAF0 ,.A kérdésem a következő lenne. : Akkor most hogy is van az ,hogy Undertaker nem jelent meg a Raw,-n ? . hmm ?. Ki állit valótlanságot ?.

  Kedvelés

 5. Megint brock nevetett utoljára..
  Hihetetlen, azt hittem legalább most hagyják romant dominálni egy kicsit, de hát nem.
  Mindegy úgy sokkal hitelesebb lesz az egész, hogy úgy nyeri meg a meccset, hogy az egész feudban a szőnyegen maradt.
  Így biztos megkedvelik majd.
  Atya úr isten, ezek tényleg ennyire sötétek?…

  Kedvelés

 6. Nekem ez egy csalódás volt.
  A mixed match felvezetése jó volt, bár kicsit jobban is fel lehetett volna építeni a sztorit.
  A lányok meccse nem volt jó, de egy RAW kezdőmeccséhez elment, ha nem a WM-et nézzük. Asukán meg nem értem, hogy mit csípnek. Semmivel sem jobb, mint az átlag mezőny.
  A Seth vs Bálor jó volt, bár már teljesen lenullázták a démont, így hiteltelen az egész.
  Braun szétveri Cesarot és Sheamust egymagában… Oké…
  Goldustot elásták az évek múltán. Vártam már, hogy mikor jönnek rá, hogy mennyit is tett Goldi a cégért, és legalább búcsúzóul valami mini-címet adhatnának neki.
  Az este legnagyobb csalódása Taker volt. Ahogy Cena mondja, elszámolták az időt. Remélem még történik csoda.
  Nia-val meg Brockka próbáltak valamit kezdeni, de inkább semmitmondó WM előtti momentumot produkáltak.
  Braun-nak nincs ellenfele még mindig, a Shasha-Bayley feud is megbukott, és Big Show se szerepel már egy jó ideje. Kane-nek valami lezáró Mániát adhattak volna, mert ez így elég szomorú. Braun-nal Tag Team-ként lehetne egy jó futása, de érdemben nem ezt érdemelné. Kár érte. Akkor legalább a Battle Royale-t megnyerhetné

  Kedvelés

  1. Hát reméljük nem. Kane talán jobb lenne,de ez megint egy ilyen random párosítás lenne. Vagy esetleg visszatérhetne mellé Big Show is

   Kedvelés

 7. Alexának valami anorexiája vagy bulémiája volt fiatalabb korábban
  Mickie Jamest a súlya miatt rúgták ki régen és az akkori utolsó feudjában Piggy Jamesként próbálták alázni
  és akkor ezek után sikerül írni egy olyan sztorit ahol Niát a súlya miatt piszkálják a gonosz lányok
  Nia aki meg egy női Braun volt most meg hisztizik hogy bántsák a kis lelkét
  Mickie szerepe meg amúgyis tökéletes hiszen néhány hete még ő hisztizhetett Alexa miatt mert akkor még öreg volt
  jó én vagyok a hülye hogy azt várom hogy ne egy aranyhal memóriájával rendelkezzenek

  a Raw többi része sem volt egy nagy szám
  Bayley/Sasha vs Absolution ahol Paige kislányai veszítenek de a meccs után támadnak
  egyszer sem láttuk még
  Cena 20 percet beszél Undertakerről és hogy nincs meccse de nem baj
  ilyen sem volt még
  Dana Brooke mit keres Asuka mellett? a WWE 2K18 szokott ilyen random párosításokat összehozni
  ja és persze 1 F5 pedig erősebb mint 42 Superman Punch

  a Seth vs Finn meccs kivételével hulladék volt az egész

  Kedvelés

  1. ja és a női trófea komoly? oké hogy gyorsan kellett levágni róla Moolaht de tényleg ennyit sikerült kitalálni?

   Kedvelés

  2. Tökéletesen leírtad, az utóbbi 2-3 RAW szinte semmiben nem külömbözött a mostanitól, még a felépítés is hasonló volt.

   Engem csak az zavar, hogy miért kell ilyen random meccseket berakni, mint pl most ezt az Asukásat, semmi keresnivalója nem lett volna itt. De mondhatnám Goldberg meg Hawkins meccsét is amik tipikusan csak arra jók, hogy az ember áttekerje őket.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!