RAW Összefoglaló, április 9. – Egy nappal a Mánia után

Helyszínünk újra a Smoothie King Center, az adás nyitányán pedig a brand felelős főirányítója, Stephanie McMahon érkezik a ringbe.

A csata nyomaitól viseltes Steph felhívja rá a figyelmet, hogy mit hajtott végre múlt éjjel. Picit többet várna a közönségtől. Bármilyen publikum ezt leszámítva, szimpátiát tanúsítana az irányába. Stephanie a saját performanszát kezdi fényezni, erőteljesen próbálva feledtetni, hogy mi is történt valójában.
Kisvártatva megérkezik Rousey, akit őrjöngve fogad a publikum. Stephanie elismeri, hogy múlt éjjel a jobb győzött. Ronda egy példaképnek számít világszerte. Stephanie nem érez rosszatt abban, hogy alulmaradt a világ legjobbjával szemben. Steph nagyon simulékony, de a végén Rousey megunja a képmutatást, elkapja a főnökasszonyt és újabb fogásba erőlteti a karját.

Jövő héten visszatér a Superstar Shake-Up!

Nia Jax következik, mint a RAW új Women’s bajnoka. A közönség éltetni kezdi őt, elismerik a teljesítményét.
Alexa Bliss követi őt, Mickie James társaságában. Alexa szerint nincs nagyobb bully Ronda Rouseynál, mindaddig míg nem Niáról van szó. Bliss szerint itt az ideje, hogy halljuk a mi szeretett Niánkról az igazat. Ő itt a zsarnok. Szereti fitogtatni a küllemét, ráadásul háromszor akkora, mint maga Alexa. Múlt éjjel ok nélkül támadta meg Mickie-t. Alexa közli, hogy ezért veszített a WrestleMania-n. Együttérzőnek vallja magát, így nem tudott a mérkőzés összpontosítani. Biztos benne, hogy Nia minden percét imádta, ugyanis olyan fagyos, mint a jég. Ezért nincs is ma estére tag team partnere.
Nia elhallgattatja Alexát, majd tudatja, egyrészt, hogy valóban roppantmód élvezte amit velük tett múlt éjjel, másrészt pedig, hogy igenis van partnere ma estére… Nem más bukkan fel, mint az NXT Women’s bajnoki övet szombaton elveszítő Ember Moon!

Nia Jax & Ember Moon Vs. Alexa Bliss & Mickie James 
Rövid küzdelmet láthatott a pulikum, Moon kisasszony pedig letette névjegyét a Blissnek kiosztott Eclipse-szel, melynek nyomán kopogtatni tudott.

Kurt Angle-t láthatjuk, amint arról ájuldozik hogy erősödik tovább a női divízió a Shake Up során. Braun Strowman toppan be. Kurt gratulál neki, látszólag nem talál kivetnivalót a történtekben. Tudni szeretné, hogy hol van a kisember? Erre elő is bukkan Strowman mögül, ám ezután az óriás bejelenti, hogy lemondanak a címekről. Nicholasnak nem egyeztethető össze a negyedik osztállyal, de Strowman felhívja rá a figyelmet, hogy amint Nicholas végzett az iskolával, vissza fogják szerezni az öveket. Someone is going to get these hands!

No Way Jose Vs. John Skyler
A RAW második debütálója az NXT-ben már rég nem látott táncoslábú, No Way Jose. Mondanunk sem kell, hogy könnyed győzelmet aratott.

Újra Kurt Angle irodájáé a főszerep, hisz ezúttal Sheamus és Cesaro érkezik meg. Tudni szeretnék, hogy most azonnal, vagy egy ceremónia kíséretében kapják-e vissza a Tag Team öveket? Kurt jószerével kineveti őket, mondván egy tíz évessel szemben maradtak alul. Szó sincs arról, hogy átadja nekik a címeket. Meg kell érte küzdeniük, mégpedig Szaúd-Arábiában, április 27-én!

Club Vs. Revival 
Az első tag team eliminátor meccset a Revival nyerte.

Seth Rollins veszi birtokba a ringet, mint a WWE új Interkontinentális bajnoka. A múlt éjjeli meccs után büszkén mondhatja, hogy visszatért Seth ‘Freakin’ Rollins. Tudatja, hogy nagyon sokat jelent számára, miszerint a WrestleMania-n gyűjthette be a még hiányzó darabot a Grand Slamhez, amellyel csatlakozott Romanhez és Deanhez.
Finn Bálor elnézést kér a megszakításért, de van valami amin egész nap gondolkodott, és amit feltétlen ki kell adnia magából. Először is gratulál Sethnek, hisz megérdemelte a győzelmet. Ő volt a jobb múlt éjjel, ám ez egy Triple Threat volt. Seth győzött, Miz veszített, és akkor ott van ő, Finn.. Itt van hát, ugyanis ő akar az első lenni, aki fellép szemtől-szemben a parkettre azért, hogy kihívja Sethet a címért.
Miz is érkezik, állítása szerint több mint boldog állapotban a félbeszakítás nyomán. Nem ért egyet Bálorral, mert szerinte Seth nem érdemi meg ezt – ellenben vele, aki a legértékesebbé tette ezt az övet a WWE-ben. Visszaküldte a Miztourage-t, ugyanis tudta, hogy máskülönben véget nem érően hallgathattuk volna Seth magyarákodását arról, hogy csak miattuk nyert.
Sethék visszakérdeznek, hisz nem biztosak benne jól hallották-e: Miz nem képes a Miztourage nélkül nyerni?
Miz nem így értette. Szimplán csak változtatott a stratégiáján, mint ahogy emberileg is megváltozott. Két hete apa lett belőle, ennél fogva rájött, hogy minden amit tesz az kihatással van a családjára. Miz közli, hogy lánya felsírt, amint látta, hogy Seth ellopja a bajnoki címet.
Seth kegyetlen kioffolta Mizanint, mondván mások is sírva fakadnak, amikor megpróbál birkózást imitálni. A bajnok szerint Miz ahhoz sem elég jó, hogy befűzze Seth csizmáját. Visszavágót akar? Ejtsék meg itt és most!
Miz viszakozik. A saját szabályai szerint akar játszani, vagyis a Backlashen kívánja érvényre juttatni a címmérkőzést.
Felkészülnek, hogy három a kettőben támadnak, ekkor azonban Jeff Hardy érkezik meg a face duó mellé. Mizék végül hátrálni kezdenek, így már nem fűlik a foguk a bunyóhoz.

Sasha Banks Vs. Mandy Rose 
Bayley is ott volt, így persze végül – ha akarata ellenére is, de – döntően befolyásolta a mérkőzést. Sasha elszenvedett egy high knee-t, amellyel Rose kopogtatta őt.

Az adás egy legszomorúbb részéhez értünk, hisz Paige szeretett volna tisztázni egyet s mást. Pokolian nehéz volt a partvonalon tengődni a WrestleMania alatt. Ez a ring jelenti a vérét, a lelkét, mindenét. Sajnálatos módon, tekintettel a nyaki problémáira – soha többé nem birkózhat e kötelek között. Köszönetet szeretne mondani mindenkinek, emellett pedig büszke arra, hogy a divízió részese lehetett. Együtt építettek fel valami hatalmasat, amely egykoron elképzelhetetlennek tűnt. Köszönet illeti a családját, és Daniel Bryant is, aki egy karrierveszélyeztető sérülésből tért vissza a WrestleMania-n. Ez adja neki a reményt. Paige-nek a mai nap folyamán Edge-dzsel is volt szerencséje szót váltani. Edge bizonyította, hogy a ringen kívül is van élet. Köszönetet szeretne mondani mindenkinek, aki figyelemmel kísérte őt az elmúlt négy évben. Négy éve a (ugyanígy a RAW after Mania-n) itt debütált New Orleansban, így hát most itt is akarta befejezni a karrierjét.

Elias következett a szokásos kis szegmenséhez, amelyet ezúttal nem akárki szakított félbe.. A pletykák igaznak bizonyultak, Bobby Lashley pedig mega popra tért vissza a WWE-hez. Elias nem sok mindent tehetett, Lashley könnyedén demonstrált erőt rajta.

Érik az a Lesnar vs. Lashley?!

Kurt Angle elégedetten konstatálja Lashley debütálást, ám ekkor nem várt vendégeket kap. A friss munkanélküli páros teszi tiszteletét nála. Kevin Owens és Sami Zayn ismertetik a szorult helyzetüket. Kurt meg is kérdezi kissé értetlenül, hogy most akkor munkahely után érdeklődnek? Angle finoman hangot az ódzkodásának, hisz mégis csak azokkal áll szemben, akik GM-et és Commisionert támadgattak. Tájkoztatja a párost, hogy a RAW tag team mezőnye telített, de úgy hallotta a TNA-nél felvétel van! Owens igyekszik tisztázni, hogy nem mint csapat jöttek. Neki családja és gyereke van. Mindent megtenne egy lehetőségért a bizonyításra. Kurt végül csak beadja a derekát.. Egy hely még kiadó a rosteren, így ma este össecsaphatnak érte.

Heath Slater & Rhyno Vs. The Authors of Pain 
A harmadik debütálás, érkeznek Paul Ellering fiai. A korábbi NXT Tag Team bajnok- és Dusty Classic győztes Akam és Rezar persze elsöprő teljesítménnyel rukkoltak elő. Érdekesség, hogy ezt követően rögtön eltaszították maguk mellől Elleringet, aki a kezdetek óta velük volt.

Roman Reigns következik. Mint mondja jól látható, hogy megkapta a valagba rúgását múlt éjjel. Ettől függetlenül itt van, ellenben Brockkal. Fogalma sincs róla mi történt tegnap, de ami igazán emészti, az Vince hozzáállása. Egy biztos: Brock kiváló üzletember. Szerdán még volt úgy volt visszatér a UFC-hez, de tegnap már új szerződést jelentette be vele a WWE-nél. Aztán itt van ez a Steel Cage visszavágó, amelyről Roman semmit sem tudott mindaddig míg fel nem került az internetre. Tényleg nem tudja mi ez az egész, azt azonban mindenekfelett, hogy ha továbbra is egy meccsbe erőltetik őt Lesnarral, előbb-utóbb meg fogja kaparintani tőle a Universal övet.
Samoa Joe jelenik meg a bejáratnál, mikrofonnal a kezében. Gúnyolni kezdi az ősszeesküvést sejtő Reignst. Úgy érzi, ideje visszarántani kollégáját a valóság rideg talajára. Brock nem pusztán megverte, egyenesen kicsontozta Romant. Egy éven át jött ki ide azzal a dumával, hogy ő az egyetlen, aki legyőzheti Brockot. Az igazság az – függetlenül attól hány szóbeszédet hallott -, hogy Roman elbukott, vagyis nem több, mint egy kudarc, egy hazug alak. Átvágta a WWE Univerzumot, a családját, de legfőképp saját magát. Ha ringbe lép Lesnarral, mindig ugyanaz lesz a vége; Brock meghódítja őt, Roman pedig kifogásokat kezd gyártani. Joe közli, hogy miután Lesnar ismét elintézte őt és Roman elbukott – Joe várni fogja. Várni fog rá, hogy elaltassa a Backlashen.

Matt Hardy & Bray Wyatt Vs. Titus Worldwide 
Hardy és Wyatt simán nyerte a második eliminátor küzdelmet.

Kevin Owens Vs. Sami Zayn
A szuszt is kiverték egymásból, olyannyira, hogy nem is tudtak talpra állni a bíró számolásáig.. Egyelőre tehát maradnak munkanélküliek.

Jeff Hardy keveredik eszmecserébe testvérével és Wyattel. Finn és Seth döbbenten konstatálja a bizarr jelenetet.

The Miz & Curtis Axel & Bo Dallas Vs. Seth Rollins & Jeff Hardy & Finn Bálor
Az adás főeseményén egy akciómentes tag team meccset figyelhettünk, amelyben a face trió könnyed sikert aratott, miután Rollins kopogtatta Mizt a Blackouttal.

Jövő héten tehát Shake-Up, várjuk a brandek közötti csereberéket.

13 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, április 9. – Egy nappal a Mánia után” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jelenleg úgy néz ki, hogy nem történt más, mint Roman övnyerését eltolták pár héttel. Így megvolt a WM meglepetés és az lesz, amit Vince már két (négy?) éve tervez. Gondolom eredeti tervek szerint Joe már az övért hívta volna ki Romant a Rawn.

  Az AoP-nek örülök, Ellering gondolom nem akarta vállalni a main roster NXT-nél jóval sűrűbb naptárját, így kiírták. A Revivalt sajnálom, mert szerintem az AoP és a Wyatt-Hardy (vicc)páros mellett nem hiszem, hogy övet kapnak.

  No Way Jose hihetetlen módon untat és irritál. Mikor fogja a WWE belátni, hogy ez a táncikálós baromság nem működik main rosteren (még NXT-ben sem nagyon). Adam Rose már belebukott, ez mitől lenn jobb? Az in-ringje meg kb átlagos, az NXT-ből ezerszer tehetségesebb arcokat is felhozhattak volna.

  Sanity jó lenne, ha érkezne SD-re, mehetne egy Harper/Rowan vs Sanity feud. Akár kiegészülve a Wyatt-Hardy csapattal, ha kicsit komolyabban vehetőre alakítják őket és a shake upon egy rosterre kerülnek.

  Kedvelés

 2. Figyeljétek meg ,hogy a SD ilyen hoki Jason Jordannel meg Big Cassel esetleg Hawkinssal fog gyarapodni ,előre sajnálom…

  Kedvelés

  1. Attol meg balor ugyan ugy bullet club tag volt.Meg hat mivel az egesz club gyakorlatilag 1000 szer nagyobb orjongest kap mint a wwe roster fele nem csodalom de ha maskor meg figyeled csak azoknal csinaljak akik regen tagok voltak.

   Kedvelés

 3. Azert varjuk meg a mai sd lehet hogy a raw meg kapta az aop de szerintem az sd igy a sanityt kapja meg ember helyett meg valoszinuleg az iconic duo jon es nagyon remelem hogy drew is.

  Kedvelés

 4. Végre shake up! Jöhet a miz vs bryan és remélem jindert viszik az övvel együtt a raw-ra seth meg jön övvel a smackre…..így hogy strowmanék leadták az övet szerintem így rendbe volt a sztori vicces volt végre braunnak volt wm pillanata és a gyereknek is(csak jo lenne komolyabb vonalra vinni strowmant mostmar)….a jeff matt wyatt backstage jelenet hatalmas volt a csodálkozó rollinsékkal és úgy látom mostmár próbáljak romant távol tartani lesnartol egy darabig szóval valszeg nem tőle fogja ezek után megszerezni a címet ami nem is baj mert a lashley lesnar és a roman joe jobb párosítás sokkal és a közönségnek is jobban tetszik aztán majd max lashleytől elveszi az övet egy spear meccsen (lesnarral nem hiszem hogy össze engedik ezután)

  Kedvelés

 5. Nekem tetszett ez a RAW. Csak az volt a baj, hogy a Universal bajnok megint nem volt jelen. Viszont ez a Greatest Royal Rumble nagyon várós , Wrestlemania kaliberű.
  S akkor most Cena is csak a Greates Royal Rumble-en fog megjelenni? Egy Cena vs Taker 2-t a Summerslam-en megnéznék.

  Kedvelés

 6. tényleg pont Angle talált problémát abban hogy valaki megveri a főnökeit?
  na meg azt a Shanet akivel neki is lehet problémája a Survivor series körnéykén mutatottak miatt
  persze megint logikát és következetességet várok a wwe-ben…

  Eliast meg most már sajnálom hogy Hawkinst kell játszania

  ez a superstar shake-up meg nagyon kell nekünk
  de remélem nem az lesz a vége hogy még azt a maradék 1-2 sztárt is elveszik a Smackdowntól

  Kedvelés

  1. Na igen most is csak néztem hogy az összes jobb nxts arc idejött és csak az nyugatott meg hogy hallottam a shake up-ot….

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!