RAW Összefoglaló, augusztus 13. – Végelszámolás

Greensboro városából jelentkezik a RAW legfrissebb epizódja, amely az izgalmak mellett történelmi pillanatot is csempész magába, hisz Renee Young személye biztosítja az első hölgyet, aki egy komplett flagship showt dirigálhat végig kommentátorként.

A RAW adása IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

Adásunkat a RAW Women’s bajnoki címének első számú kihívója, Ronda “Rowdy” Rousey nyitja!

Ronda megemlékezik Jim Nidehartról, a támogatásáról biztosítja Nattie-t, valamint felhívja az apák fontosságára a figyelmet. Ezt követően előrevetíti, hogy meg fogja verni Blisst a címért. Egyúttal felkonferálja Bliss ma esti ellenfelét, aki nem más, mint Ember Moon!
Megérkezik Bliss, persze Foxy kíséretében. A bajnok hangot ad nemtetszésének, és továbbra is meggyőződéssel állítja, hogy Rousey nem több egy túlértékelt kezdőnél. Elege van abból, hogy rajta kívül mindenkit megóv Angle. Roman Reignst eltávolítják az épületből, miközben Rousey tör-zúz semmit és senkit nem kímélve. Alexa, ennél fogva felvette a kapcsolatot az egyetlen olyan emberrel, aki érzése szerint támaszkodhat. Constable Corbin pedig ajánlotta is, hogy béreljen személyi-testőröket.
Blissék a ringbe masíroznak, a biztonságiak odaállnak Rousey elé, Bliss pedig támad az első adandó alkalommal. Rousey agresszív-módba vált, és legyalulja az ősszes vitézt – kivéve az utolsót, aki jobbnak látja menekülni.

Ember Moon vs. Alexa Bliss 
Alicia és Ronda a ring körül cirkálva igyekeztek a támogatásukról biztosítani a feleket. Blissnek aktiválni kellett a túlélő üzemmódot, hisz a sikerre éhes SHENOM rohamozta őt.. Rousey aztán földbe döngölte a beavatkozni szándékozó Alicia-t. Bliss gyorsan kicsusszant a ringből, letámadta Rouseyt, majd a kordonnak csapta. Visszatérve a kötelek közé, Moon lassan de biztosan magához ragadta a kezdeményezést, amely az Eclipse-ben csúcsosodott ki. Sikeresen azonban képtelen volt kopogtatni, ugyanis Foxy rávetette magát.
Rousey viszont összeszedte magát, és kitakarította ellenlábasát a ringből – jelezvén a bajnoknak, hogy maximálisan készen áll vasárnapra.

Angle-t láthatjuk, amint valami igencsak felhúzza őt. Corbint mindez nem nagyon érdekli, s mintha egyre inkább átesne a ló túloldalára Angle-lel szemben.

Ziggler és McIntyre lépnek a Constable hűlt helyére. Tudni akarják, hogy mi a helyzet Rollinsszal. Angle tudatja, hogy utazási-nehézségekbe ütközött – elvégre Kínából tart vissza ide a RAW-ra. Angle biztosítja Zigglert, hogy Rollins ide fog érni. Ziggler viszont nem is próbálja véka alá rejteni szkeptikusságát..

Constable Corbin vs. Tyler Breeze 
Corbin az este korábbi szakaszában előre közölte, hogy neki és Bálornak egyaránt meccse lesz ma éjjel, ráadásul, ezeket a meccseket maga Corbin írja ki. Mr Constable választása Tyler Breeze választására esett, jól megfontolt módon. Tyler hősiesen küzdött, de a Deep-Six kifogott rajta.
Corbin egyúttal be is jelentette, hogy Bálornak Mahallal és Owensszel kell összecsapni.

..Angle azonban a sarkára állt, kijött, s közölte, hogy ha már eltörölni nem tudja – inkább hozzáad, így ebből bizony tag team meccs lesz, méghozzá Braun Strowmannel kiegészülve!

Jinder Mahal & Kevin Owens vs. Finn Bálor & Braun Strowman
Owensnek és Mahalnak ez a legkevésbé sem tetszett, de hát nincs mit tenni.. GET THESE HANDS! Strowman pedig ki is engedte a két hete gyülemlő fáradt gőzt. Többé-kevésbé könnyed győzelem!
Strowman ezután Owenst kezdte hajkurászni, Corbin meg a magára maradt Bálornak adott End of Dayst.

Angle megint rossz passzban, hiába próbálja elérni Rollinst telefonon.. Ismét megjelennek Zigglerék, már-már abba a tévhitbe ringatva magukat, hogy sikerült megtörniük Rollinst, aki ennek következtében nem jelenik meg ma éjjel. Angle újfent kijelenti, hogy Rollins márpedig itt lesz.

Ricky Roberts szíves-örömest bizonyított volna Eliasnak, de végül pórul járt Bobby Lashleyvel szemben.

Deleters of Worlds vs. Revival vs. B-Team (C) – RAW Tag Team Championship
Wyatt megteremtette a helyzetet, ám végül őt csapdázta a Revival a Shatter Machine-nel. Igen ám, csakhogy közben Axel beváltotta magát Dawsonon. Kopogtatott is a lerángatás után, és ezzel bizony továbbra is a B-Team uralkodik.

Elhangzik egy kulcsfontosságú mondat Angle szájából. Seth Rollins teljes joggal állíthat maga mögé valakit a SummerSlamen, ha már egyszer Zigglernek is ott lesz Drew.. Eljött Ambrose ideje?!

Következik Roman Reigns, aki vasárnap a Universal övért indul háborúba Brock Lesnarral szemben.. Roman mikrofont fog, majd emlékeztet bennünket a céljára, amely szerint jobb állapotban hagyja itt ezt a helyet, mint ahogyan találta. Minden egyes nap elmondja ezt magának. Viszont ez nem lehetséges mindaddig míg Brock Lesnar itt van. Romannek elege van minden Lesnarral kapcsolatos dologból, így hát most vasárnap véget fog vetni a problémának. Visszaveszi a Universal övét, Lesnar pedig mehet vissza a UFC-be és Dana White hátsójába..
Megjelenik Paul Heyman. Mint mondja, ez maximálisan Roman hete. De miért ne kezdjen itt és most történelmet írni? Múlt héten,Paul elkezdett valamit, de nem fejezte be. Roman Reigns esélytelen Brock Lesnarral szemben, mindaddig.. Mindaddig, míg Paul Heyman el nem árulja Brock Lesnar összes titkát. Heyman szerint, Roman hiszi, hogy le tudja győzni Lesnart. De ha maga Paul Heyman volna ott a sarkában, egyenesen tisztában volna vele, hogy Universal bajnokként távozik a SummerSlamről.
Roman közli, hogy tisztában van az állással. Jeddahban legyőzte Lesnart, de ment volna hamarabb is ha nincs Paul, aki fejbeverte Romant az ajtóval.
Heyman megpróbál rávilágítani arra, hogy milyen sikeresek lehetnének együtt.
Roman azonban átlát a szitán. Már nagyon fiatalon elkezdték őt kiokosítani ezzel kapcsolatban. Megtanulta az apjától, hogy hogyan kell a cápákkal úszkálni ebben a bizniszben. Roman megtanulta, hogy mely példányok a legveszélyesebbek, hisz azok húznak le a mélybe. Roman szerint, Paul pontosan ilyen fajta. Minden jót kíván neki a jövőre nézve!
Heyman mindössze annyit kér – egy kis családdal kapcsolatos puhítás után -, hogy olvassa el Roman ezt a dokumentumot. Nem kell most válaszolnia, ráér vasárnap is.
Roman olvasni kezd, Heyman viszont előhúz egy sprét és belefúj vele a kihívó szemébe.. Roman teljesen vakvágányra kerül. Érkezik Lesnar, akinek innentől könnyű prédát jelent. A bajnok egy  guillotine-nal teszi kisvártatva ártalmatlanná riválisát. Végül még egy F5-t is kioszt neki.

Bobby Roode & Titus Worldwide vs. Authors of Pain & Mojo Rawley 
Roode ismét mattolta Mojo-t, s ezzel behúzta maguknak a győzelmet.

A következő pillanatok Jim Neidhartról szólnak.

Sasha Banks w/Bayley vs. Ruby Riott w/Sarah Logan, Liv Morgan
Rés keletkezett a pajzson Ruby visszatérésével, hisz a Riott Squad zsinórban másodszor tört borsot Banksék orra alá.

Elérkeztünk a főeseményhez, amelyen Ziggler és Rollins nevének egyaránt rá kell kerülni az Interkontinentális övmeccs szerződésére.

Corbin osztja ki az irodában Angle-t, amiért az utolsó pillanatig várt az Interkontinentális övmeccs hivatalosításával. Talán létre sem jön a mérkőzés, hisz Rollins még mindig nem adott életjelet magáról.. Mindenekelőtt, Angle kijelenti, hogy nem fogja felfüggeszteni Lesnart, és az övet sem veszi el tőle a Romannel szemben bemutatott orvtámadás nyomán. Angle azt akarja, hogy Roman szétrúgja Lesnar seggét és hazahozza a címet a RAW-ra.
Megérkezik Drew és Ziggler, akik szeretnék, hogy Rollins távollétében törlésre kerüljön a címmeccs – amennyiben tényleg nincsen sehol. Zigglerék úgy vélik, Rollins egyszerűen megfutamodott. Ziggler előadta szokásos picsogását és álláspontját a rajongók hozzáállásáról, ám ezután csak megérkezett Seth.. Elnézést kér, majd közli, hogy a késésének nem feltétlenül ön-jellegű oka volt. Örül, hogy Ziggler aláírta a szerződését, hisz mostmár nem gondolhatja meg magát. És mivel történetesen Seth is állíthat maga mögé valakit, miért ne tenné ha már egyszer nagyon elege van a folyamatos handicap szituációkból? … MEGJELENIK DEAN AMBROSE! Rövid hajjal, magához képest roppant mód kigyúrva! Rollinsszal pillanatok alatt rendet raknak, McIntyre pedig elszenvedi a Dirty Deedset.
Rollins aláírja a szerződést, és ezzel hivatalos! Összecsap Zigglerrel a SummerSlamen!

Ambrose meg akkora heel turnt fog venni rajta, mint a háztető, de mindegy.. Most csak az a fontos, hogy Deano-Deano-Bambino megérkezett!

Ennyi volt a SummerSlamet megelőző RAW, amelyet majd a SmackDown LIVE követ ma éjjel!

8 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, augusztus 13. – Végelszámolás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hullámzó adás volt ahogy kellett, Heyman szegmens amikor szamoaiul elkezdett beszélni és megzavarta Romant, hogy lehet mégse hazudik, de most már mindent bedobnak Lesnar megutálása ellen, innen nem tudom mit kell még tenni ahhoz, hogy Lesnar ne veszítsen hétvégén. Egyszerűen minden szegmensben felül van, jönnie kell a payoffnak. Corbintól amit elvett, azt most visszaadja a sors, de kérdés meddig lehet húzni még ezt a karaktert van-e benne több mint, hogy Bálort szekálja. Az End of Days után azt hittem Bálort gyorsan átfestik vagy valahogy megidézik a démont, de nem jött végül. Owens esélyei számomra egyre csökkentek, nem úgy tűnik mintha Strowmannek itt bármi gondja lenne hétvégén. Végül Dean 😀 Zenéje még mindig nagyot robban és milyen badassül nézett ki. 😀 Viszont ami nekem is szemet szúrt, hogy mintha észre se vette volna, hogy Seth oldalán tért vissza csak saját magára fókuszált, mintha nem is Sethnek segített volna csak akart egy jót bunyózni és nem is figyelt a másikra. Meg ahogy hozzá vágta a szerződést hát igen az is sokat elárult. SummerSlam remélem pusztítani fog, mert most nagyon jó sztorikat építettek fel rá!!!

  Kedvelés

 2. Ahogy seth pancsizni akart dean inkább tündökölt szerződést ahogy hozzá vágta simán leszürhető hogy seth nyeri a címet és jön a turn Hell dean és dolph vs drew! Hacsak nem indulnak rá a tag team részre és nem bomlik a drew dolph páros de dean cserben is hagyhatja sethet!

  Kedvelés

  1. Kérdés, hogy Drewt mikor akarják leválasztani DZ-ről. Egyelőre jó páros és Drewnak egyéniben nem biztos, hogy tudnának sztorit adni, ezért inkább egy meccs közben Dean turnt várok, hogy DZ-n maradjon a cím.

   Az is lehet, hogy húzzák még, mert a Seth-Dean vs DZ-Drew tipikusan olyan feud, amit sok kombinációban ellőhetnek PPV-kre, ráadásul egy Rawn is bármikor lehúznak 10-20 percet random felállásban.

   Kedvelés

 3. Nem is emlékszem miikor tetszett utoljára egy raw ennyire, mint ez most.
  Let’s go cobin! Corbin suck!
  Ezt is megéltük.
  Corbin az utóbbi hetekben szárnyal, szerintem most meg fogja verni balort.
  Roman megint meg lett alázva, bár az a sprays támadás tényleg váratlan volt heymantől, én tényleg azt hittem, hogy be akar állni mögé, persze úgysem lett volna belőle semmi, hisz roman nem lehet heel ugye.
  Nagyon csalódott leszek, ha nem avatunk új bajnokot, de erre is fel kell készülni.
  De a végén robbant a bomba, dean visszajött, ráadásul jobban néz ki, mint valaha, az ő jelenléte még érdekesebbé teszi a sethék meccsét, lehet, hogy besegít majd, lehet, hogy heel turnt vesz, lehet, hogy besegít, hogy seth megnyerje az övet és utána fordul ellene, hogy már az övért menjen a feudjuk….
  Rengeteg lehetőség, és még hátravannak az sd-s meccsek, ez lesz az utóbbi évek legvárósabb summerslamje, engem esküszöm jobban izgat, mint az idei wm, aztán kitudja, lehet nem lesz olyan jó, de a jelek nem erre utalnak.

  Kedvelés

 4. Hát kicsit menőbb visszatérésre számítottam de dean úgy néz ki az edzőteremben lakott fél évig 😂 nagyon durván néz ki és elég heeles szóval lassan akár vasárnap jöhet a dean vs seth kezdete…..Én úgy csinálnám hogy seth nyer aztán dean utána egyből leamortizálja és így mehetne a feud az övért….De ezen kívül illetve a lesnar roman szegmensen kívül megint nem sok értelmes történt sőt a többi kb vicc kategória……

  Kedvelés

 5. wow Dean még életében nem nézett ki ilyen jól
  jót tett neki ez a kis kényszerpihenő

  amúgy meg Heyman kivételével az egész adás megint nem ért egy forintot sem

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!