RAW Összefoglaló, december 10. – Elszámoltatás

Már csak napok választanak el bennünket a TLC-től, amelynek most a Kalifornia állambeli San Diego városában igyekszik kellően megalapozni a flagship show mezőnye.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Seth Rollinst láthatjuk a nyitányon, minden cécó nélkül a ring kellős közepén. Rollins szeretne egy kicsit elvonatkoztatni Ambrose-tól és a vasárnapi címvédéstől, hogy szóljon néhány szót Baron Corbin viselt dolgainak margójára. Felszólítja az ideiglenes General Managert, hogy csatlakozzon hozzá.
Corbin közli, hogy ha Rollins beszélni akar azt négyszemközt is intézhetik. Irodája ajtaja mindig nyitva áll az olyan kaliberű sztárok előtt, mint Rollins.
Rollins nem kér a hajbókolásból. Annyira el volt foglalva Ambrose-zal, hogy közben nem maradt Corbinra, akinek az irányítása alatt, Seth szerint egyre borzalmasabb a flagship show. Emberek karrierjével játszadozik, és cseppet sem helyénvaló a dolgokban való eljárása.
Corbin figyelmezteti, hogy vegyen vissza.
Különben mi lesz? – kérdezz vissza őszinte hitetlenséggel Rollins. Kirúgja őt? Az öltöző telis-tele van megannyi tehetséggel, Corbinnak mégsincs fogalma arról, hogy mihez kezdjen velük. Srácok, mint a Revival, akik ahelyett, hogy a tag-címekért küzdenek, a Lucha House Rules meccseken vesznek részt. Miért, de egyáltalán mi a fene az a Lucha House Rules?! Ha mindenkit kirúg, itt maradnak hárman Lashleyvel és McIntyre-rel. Na, az aztán segíteni fog a nézettségen – vélekedik Rollins. És mi a helyzet a többi hülyeségével? A döntései csak a bizonytalanságát hivatottak leplezni. Braun annyira megbántotta az önérzetét, hogy tálcán nyújtotta át Brock Lesnarnak a Universal Championshipet?! Annak, aki kénye-kedve szerint jár az adásokra? Hol van a Universal Champion? Nem itt, mert esze-ágában sincs itt lenni. Tudja-e Corbin, hogy mikor birkózott Lesnar utoljára a RAW-n? 2002-ben! Ez az egész hatalmi játszma Corbin részéről nem volt más, mint szánalmas kudarc. Az öltöző morálja, a rajongók támogatása, és a showk iránti érdeklődés egyaránt rekordszinten alacsony – köszönhetően Corbinnak.
Corbin megkéri Rollinst, hogy írja le mindezt, hátha egyszer majd érdekelni kezdi. A RAW immár az ő műsora, és nem érdekli ha túl rossz. Még jó sokáig lesz hatalmon, úgyhogy ha Rollins rosszat sejt, csak győzze kivárni a végét.
Seth kötve-hiszi, hogy bármi is lehet ennél rosszabb..
Corbin kijelenti, hogy Ambrose meg fogja Rollinst, míg ő Strowman legyőzésével állandósítja a pozícióját. Másnaptól pedig, pokollá teszi majd Rollins életét, míg fel nem adja és ki nem lép a WWE-ből.
Miért várjanak múlt hétig? Rollins szerint ma is elkezdhetik. De ne legyen ez sima meccs, hanem inkább TLC – ha már úgyis vágyakozik utána Corbin.
Corbin nem akar belemenni, de Rollins addig provokálja, míg végül rábólint. De hozzáteszi, hogy a meccs Rollins címéért zajlik majd.

Rollins igyekszik a színfalak mögött. Mint mondja, talán nem volt a legbölcsebb kihívnia Corbint, de már elege volt belőle. Példaként kell szolgálnia, és kiállni a társaiért is.

Drake Maverick & AoP (c) vs. Bobby Roode & Chad Gable – RAW Tag Team Championship
Az est első meccse vaskos meglepetéssel szolgált, ugyanis a túlzottan is magabiztos Mavericket lekopogtatta Roode – megszerezve ezzel maguknak a címeket.

A backstage-ben ünnepelve, Roode megjegyzi, hogy nem volt sok reményük erre, de a kemény munka idővel csak kifizetődött. Gable megérti ha bárki kételkedett ennek a pillanatnak a realitásában, de most azt tudja rá mondani, hogy GLORIOUS..!

Natalya érkezik a kötelek közé. Mikrofont fog és elmondja, hogy általában mosollyal az arcán jön ki ide, de van valami, amit ki kell adnia magából Ruby Riott kapcsán. Nattie imádja ezt a bizniszt és a WWE-t, Ruby azonban senkit nem tisztel. Ő tette ezt személyessé a szemüveg összetörésével. Azt állítja, Nattie csak a nevének köszönheti amit elért a WWE-ben. Natalya emlékeztet a Montreal Screwjobra, és hogy neki azon is túl kellett lendülni ahhoz, hogy ma itt lehessen a WWE-ben. Büszke arra, hogy Hart és hogy képviselheti a családját a szervezet kötelékében. A TLC-n tiszteletre fogja tanítani Rubyt, a mérkőzést pedig édesapja emlékének ajánlja majd.
Érkezik a Riott Squad. Felállítanak egy lepellel borított asztalt, Ruby pedig közli, hogy milyen nagy meglepetés: Nattie ismét sírdogál. Szerinte a lány mást sem tud, csak sajnáltatni magát a környezetével. Még senkinek sem volt mersze megmondani neki, de Ruby úgy véli Natalya csak szégyent hoz a Hartokra. Itt van ez az asztal, amelyen az apja látható. Amint Ruby keresztülvágja őt rajta, Natalya közelebb lesz az apjához, mint valaha.

Ziggler emlékeztet, hogy nem tanácsos leírni őt. Rámutat, hogy nem volt szüksége Bálorra. Drew hibázott, amikor összetévesztette vele. Ő nem Finn Bálor, hanem az egyedüli Dolph Ziggler.

Drew McIntyre vs. Dolph Ziggler 
A kezdeti dominanciát kiélezett küzdelem váltotta. McIntyre-nek meg kellett harcolni a győzelemért, amelyhez éppenséggel Ziggler is nagyon közel volt. A ZigZag nem vezetett eredményére, ellenben Drewtól a Claymore Kick, amelynek nyomán kopogtatta egykori partnerét.

Bayley vs. Alicia Fox 
Egy Botchamániát ki lehetne tölteni azzal ami itt volt. Bayley győzelménél bizonyára emlékezetesebb lesz, hogy Crewsnak sikerült intim helyen megragadni Sasha-t a kiemelesnél.. Bayley ezután rövidre zárta a meccset, Alicia legnagyobb bánatára.

Elias vs. Lio Rush 
Elias nagy nehezen elkapta a fickándozó Rusht, de aztán Bobby beavatkozott és a maguk javára fordította a mérkőzést. Nem túl szabályosan, viszont Slater nem kongatta le. Az All Mighty még széttörte a gitárt is Elias hátán, így Liónak szabad útja volt a győzelemhez.

Alexa Bliss következett, de mielőtt még egy szót is szólhatott volna, megérkezett Nia Jax és Tamina. Nia előrevetítette, hogy mint Rousey legrosszabb rémálma meg fogja kaparintani tőle a címet.. Rousey is befutott, támadott volna, Niáék azonban menekülősre vették a figurát. Mikor rászánták magukat akcióra, nem vihették véghez, hisz Ember Moon kisegítette múltheti partnerét.

Tamina vs. Ember Moon 
Küzdelmes menet volna, de Ember csak behúzta az Eclipse-t követően.

Seth Rollins (c) vs. Baron Corbin – Intercontinental Championship, TLC Match 
A főeseményen szinte végig zavartalan és kemény küzdelmet hozott. Rollins karnyújtásnyira került a győzelemtől, ám ekkor a mérkőzést vezető Slater gondolt egyet és felborította őt létrástól.. Corbinnak nem volt elég ereje felkapaszkodni a létrán, így Rollins időben visszaért takarítani. A Bucke Bombbal a sarokban várakozó asztalra hajította Corbint, Slaternek Superkicket adott, ő maga pedig felszökkent a magasba és leakasztotta a bajnoki címet.

Ambrose még megjelent a végén, szemrevételezte Rollinst, aki magabiztosan tekintett riválisára.

5 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, december 10. – Elszámoltatás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jó kis adás volt az eddigiekhez képest
  De ziggler nem vett face turnt ,legalábbis a chilei live event-ön sem fogott kezet bálorral hanem csak kisétált . Most akkor mizu?🤔

  Kedvelés

 2. Látványosan elkezdte komolyan venni a raw a kritikát de még így is vannak hibak….pl miért nem a revival nyerte az öveket tekintve hogy az egyik legjobb team voltak amíg el nem kezdtek őket semmibe venni…..vagy nem értem és nem is értettem soha hogy valós betegségeket,halál eseteket miért kell behozni a sztorikba…..értem én hogy nagyobb súlyt ad a sztoriknak de sztem ez ninca rendben…..a rollins dean feud abból áll hogy dean vagy menekül vagy csak van a színfalak mögött aztán néha kijön megveri rollinst és ennyi….szóval lehet próbált újítani a raw de nem biztos hogy jó irányokba tettek ezt…..

  Kedvelés

 3. Ruby viszont nagyon jó
  kár hogy ezután nem fogják engedni hogy ne Natalya nyerjen
  tényleg olyan lesz szegény mint Wyatt

  Kedvelés

 4. volt egy író aki Rolllinsszal felolvastatott néhány tweetet amit kaptak hogy befogják a rajongók száját egy kicsit…
  értem hogy Seth most a “people’s champ” meg minden de ennek így nincs értelme
  ha meg az a valóság ami a képernyőn történik akkor nem Corbin tehet a folyamatos hugyos viccekről meg a nézettségről hiszen Angle meg Foley alatt is szar volt az egész (és legalább annyira alkalmatlanok voltak)
  sikerült úgy összekeverni a két valóságot hogy egy baromság legyen az egész

  Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!