RAW Összefoglaló, december 17. – Tiszta lappal!

A TLC-t követő epizód Sacramentóból jelentkezik, meglehetősen ünnepi köntösbe burkollva. A nyitányon nem más érkezik, mint a nagyfőnök, a Chairman, a gépezet mögött álló elme: Vincent Kennedy McMahon!

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinhető meg az adás!

Vince azt mondja sokan nem értik hogy mi folyik a RAW-val, és a kérdést ő is feltette magának. Már 25 éve vannak műsoron, és ennek az egyik oka az, hogy mindig képesek voltak megújulni.
Érkezik Stephanie, majd Triple H, végül pedig Shane McMahon.
Stephanie közli, azért vannak itt, mert mostanában nem végeztek túl jó munkát az érdekünkben. Nem hallgattak a közönségre, és hagyták, hogy egy középkategóriás vezető szórakozzon a dolgokkal. Ennek viszont ma este vége szakad.
Vége bizony – mondja Hunter, ráadásul ők így négyen veszik vissza a RAW kordinálását.
Shane tudatja, hogy ez a folyamat a SmackDownt is érinti. A lehető legjobbat akarják szolgáltatni a közönségnek.
Hunter megjegyzi, hogy megadják amit akarunk. Új lesz és a frissesség erejével hat majd. Az idő múlásával új arcokat és meccseket láthatunk majd. Mostanstól, mi magunk vagyunk a Vezetőség.
Vince tőle szokatlanul, érzelmesen vetíti előre, hogy több lesz abból amit akarunk, semmint abból, amiből elegünk van. WWE akkor, most, örökké!
Érkezik Baron Corbin, akit ugyan a közönség nem igazán hagy érvényesülni, de így is gyorsan kiderül, hogy újra akarja tárgyaltatni helyzetét a McMahonokkal. Szerinte nem volt fair ami történt – mindent és mindenkit felelőssé tesz, kivéve magát.
Stephanie szerint szó sem lehet arról, hogy ő legyen a RAW GM-e.
Hunter valamivel megértőbbnek tűnik. Megadja a lehetőséget Corbinnak arra, hogy bizonyítson és ha megnyeri a mai meccsét – ő lesz a RAW állandó GM-e.
Megszólal Kurt Angle zenéje – Corbin pedig felkészül a végzetére.

Baron Corbin vs. Kurt Angle – Ha Corbin győz, ő a RAW General Managere!
Az első pillanatokban kialakult Angle fölényen még fordítani tudott Corbin, ekkor azonban visszatért a stage-re Hunter, aki bejelentette, hogy a körülményekre való tekintettel, ez igazából egy handicap meccs. Megérkezett a Roode-Gable-Crews trió, innentől pedig igazi fenyítés zajlott a kötelek között. Corbinon átgázoltak, Angle pedig minden reményét szertefoszlatta a pinfallal.

Finn Bálor vs. Dolph Ziggler 
Az egyébként lendületes és jóiramú találkozót Drew McIntyre felbukkanása volt hivatott megzavarni. A Scottish Psychopathet első körben még földre tudták kényszeríteni, második nekifutásra azonban átgázolt a feleken – DQ-t vonva ezzel maga után.

Érkezik az új Intercontinental Champion, a WWE morális útmutatója, Dean Ambrose! Minél több dolog változik, annál több marad ugyanaz – vallja Ambrose. Az embereknek tiszteletet kellene mutatni az irányába. Minden amit mondott, bekövetkezett a TLC-n. Rollins elbukott, és végső soron, Ambrose-nak a címmel a birtokában nincs is szüksége másra a közönség részéről. Elvette a címet Rollinstól, de ennyivel nem éri be. Nem áll, míg mindenétől meg nem fosztja őt. Mivel ő a szervezet erkölcsi iránytűje, lehetőséget ad Rollinsnak, hogy kijöjjön és igazat adjon neki.. Rollins azonban nem jön, így hát Ambrose nyílt kihívást hirdet.

Tyler Breeze vs. Dean Ambrose (c) – Intercontinental Championship Match 
Ambrose-nak nem okozott különösebb gondot Prince Pretty, kiváltképp a jól irányzott Dirty Deedst követően.
Ambrose mikrofont fogott és ismét szólásra nyitotta a száját, ám csakhamar felhangzott Rollins zenéje. A gázmaszkosok elállták az utat, egyikük azonban lerúgta Ambrose-t egy Superkickkel. Rollins túljárt egykori partnere eszén, csépelni kezdte őt, a maszkosok viszont gyorsan leválasztották Ambrose-ról. Jobb híján, Seth őket intézte el.

Shane McMahont hallhatjuk a backstage-ben, amint előrevíteti, hogy a cél érdekében elképzelhető, hogy SmackDown-sztárok bukkannak fel majd fel a RAW-n.. Megjelenik Drake Maverick, aki egyenes úton szeretne maguknak kicsikarni egy bajnoki visszavágót. Shane közli, hogy a dolog nem így zajlik majd le. Mivel Corbin tulajdonképp az ölükbe hullajtotta azokat a címeket, ki kell érdemelniük a visszavágót. Ma este részesei lesznek egy Fatal Four Way meccsnek, amely győztese megváltja jegyét egy jövőbeni címmérkőzésre Roode és Gable ellenében.

NXT-s szupersztárok hada tart a main roster felé! Debütál hamarosan a Heavy Machinery, Nikki Cross, valamint EC3!

Bobby Lashley és Lio Rush érkezett majomkodni egy sort, Elias azonban rövid úton törte le a szarvukat.

Láthatunk egy videót, amellyel a hamarosan visszatérő Sami Zaynt hypeolják. Igen, úgy hírlik a kanadai 2019 elején állhat újra kötelékbe.

AoP vs. The Revival. The B-Team vs. Lucha House Party – Fatal Four Way Match 
Stephanie beváltotta ígéretét, vagyis hallgatnak a WWE Univerzumra. Ennek megfelelően, a szóban forgó F4W-ből a Revival keveredett ki győztesen, miután értékesítették a Shatter Machine-t Bo Dallason.

Seth Rollins beszél a vasárnapi katasztrófáról, amely a szempontjából bekövetkezett. Minden rossz irányt vett, de végső soron ez az egész nem a cím elvesztéséről szól. Visszatéríti a dolgait a rendes kerékvágásba, és bevégzi Dean Ambrose-t.. Betoppan a képbe Corbin, aki Rollinst teszi felelőssé mindazért, ami történt vele az elmúlt hét során. Addig hecceli Rollinst, míg az le nem durrant neki egy sallert.

Ronda Rousey következik. Megmondta, és úgy is lett. Niát, Charlotte-ot és Beckyt is illetően. Nem miattuk van itt, hanem, hogy eleget tegyen a bajnoki kötelességének. Új szokást vezetne be, amelynek értelmében minden PPV-címvédést RAW-címvédés követne. Harcolni akar, így hát nyílt kihívást hirdet.
A kép a gorillába vált, ahol egy emberként pörölnek a lányok a stábbal. Stephanie kivezénylő őket magával, és bejelenti, hogy mivel mindannyiuk érdemes a lehetőségre, lemeccselhetik egymás között. Megrendezésre kerül egy Gauntlet-meccs, amelynek győztese jövő héten összecsaphat Ronda Rouseyval.

Gauntlet Match
Alicia Fox vs. Bayley 
Aliciának a MMC után itt sem termett sok babér, hisz Bayley egy fordítást követően lekopogtatta őt.
Bayley vs. Dana Brooke 
Dana is megmutathatta magát, de hosszútávon ő sem volt képes felvenni a versenyt a Huggable One-nal.
Bayley vs. Mickie James 
Mickie már keményebb falatnak bizonyult a korábbi bajnok számára, és végül bele is tört a bicskája a veteránba. Mickie kihasználta a lehetőségét, és továbbjutott a következő körbe.
Mickie James vs. Ember Moon 
Mickie-nek rövidre lett szabva a mandátuma, hisz Moon gyorsan lenyomta őt a címmeccs reményében.
Ember Moon vs. Natalya 
Nattie lendülete kitartott a TLC után is, így Moont is áldozatul ejtette.
Natalya vs. Ruby Riott 
24 órával a keményre sikeredett Tables-meccsüket követően, Natalya pinfallal is Ruby fölé kerekedett.
Natalya vs. Sasha Banks 
Főesemény a főeseményen belül! Sasha Banks ismét az utolsó pozícióból szállt harcba egy Gauntletben, amelyet legutóbb ilyen körülmények között meg is tudott nyerni. Most azonban nem sikerült neki, ugyanis Natalya őt is megoldotta. Banks a Sharpshooterben kopogott, Nattie pedig visszafogottan vette tudomásul, hogy újra címért szállhat harcba.

Jövő héten és azután – az ünnepekre való tekintettel – tapingelt adásokra kerülnek leadásba. A karácsonyi RAW-t például rögtön ezután vették fel.

Legközelebb Rousey kontra Natalya a címért, de láthatjuk majd Rollinst is Corbin ellenében.

11 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, december 17. – Tiszta lappal!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jönnek újak,jó,meg minden, de a végét tekertem mint állat,pedig nem szoktam, női gauntlet meccs, botchamania returns. Borzalmas meddig akarják letolni ezeket még.

  Kedvelés

 2. Ez ugyan elegge spekulativ, de ez lehet az elso lepes a brandek egyesitesere. A zsiros TV szerzodes szerintem szinvonal emelest kovetel a cegtol. Ha ekkora penzt fizetnek erte a legjobbakat akarjak latni, nem csak a B show-t. Szerintem lassan, de oda fut majd ki a dolog. Mi ertelme lenne egyebkent, hogy SD sztarok is felbukkanhatnak a frissites jegyeben… Mire eletbe lep a papir Raw es SD ismet egybekel… Kulonben ki fogja tudni menedzselni, ki es mikor es miert es melyik adason lepjen ringbe? Kulon- kulon sem tudnak szinvonalat produkalni, pedig igy csak egy musorra kell fokuszalni a kreativnak…

  Kedvelés

 3. Egy minimális javulás érezhető volt, de az előző hetek szutyka után ez nem kunszt. A friss arcok és párosítások jegyében megkaptuk a Corbin vs lúzerek meccset hosszabban a TLC-ről az adás kb harmadára.

  Új arcok mindig jók, csak éppen a meglévőkkel sem kezdenek semmit, a mennyiség ezt nem fogja megoldani. Reméljük, hogy a mai bejelentés mögött valódi változások állnak, mert új kreatívok és irányvonal nélkül ez az egész halott. Az meg ironikus, hogy sztori szerint Corbinra vezetik le az egészet, aki kb az egyetlen szereplő volt az elmúlt hónapokban, aki megfelelően hozta a szerepét.

  A DZ vs Balor jó volt, kérdés, hogy mennek a Triple Threat irányba, vagy elviszik TT vonalra őket, mint anno Sheamust és Cesarot. A Nati pushnak is örülök, megérdemli, kár, hogy csak időkitöltésnek lesz jó a Rumble-ig.

  Kedvelés

 4. welcome to monday night fan service
  legalábbis a nőkig

  Corbint eltávolították, Tyler kapott egy címmeccset, a Revival megkapja a címmeccsét, kaptunk egy Finn-Dolph meccset

  mondjuk az nem tetszett hogy HHH azt mondta hogy én vagyok a vezetőség
  ne engem tegyenek felelőssé az egészért 😀

  Seth megoldása meg olyan egyértelmű volt hogy aki már életében látott akár csak egy WWE adást az tudta hogy ő lesz az egyik maszkos

  Kedvelés

  1. Miert ne lennenek azok ec3 nek akkora karizmaja van facekent es heelkent is amirol sokan csak almodoznanak a hh meg egy nagyon jo kis tag team igazabol az aop face valtozata en szemely szerint ec3 es a hh-t valamint nikkit az sdre a tobbiek a rawra azt ennyi.

   Kedvelés

 5. Azert EC3 elegge nagyot robbant hogy mar most a raw-ra vagy az sdre fog jonni mondjuk en mar blacket vagy az uet varom.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!