RAW Összefoglaló, december 3. – Zigglernek leesik a húszfillér

Ahogy az előzetesben már említettük, a Texas állambeli Houston városa látja ezúttal vendégül a flagship show legjobbjait. A Toyota Centerben már minden és mindenki készen áll arra, hogy kezdetét vegye a fergeteges showműsor.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Ronda Rousey & Natalya vs. Nia Jax & Tamina 
Az előre bejelentett tag team mérkőzés volt hivatott megnyitni az adást, ám mielőtt még kezdetét vehette volna érdemben az ütközet – megjelent a Riott Squad triója, kezükben egy asztallal. Tamina és Nia közben akcióba lendült, legyalulták Rouseyt, Riotték pedig Natalya-t aprították. Nattie próbált visszavágni, de a túlerő csakhamar földre kényszerítette. Rousey is hiába igyekezett, Niáék könnyedén mattolták őt. Végül aztán, Ruby Superkicket adott Natalyának, aki Liv és Sarah apróbb segítségével az asztalon kötött ki.

Rousey támogatja Natalya-t színfalak mögött, míg meg nem érkezik az orvosi személyzet az ellátás érdekében.

Alexa Bliss érkezik a kötelek közé, azzal a szándékkal, hogy újra nekifussanak a múltkori szegmensnek. Sasha és Bayley hiába válaszolnak a feltett kérdésekre többek között olyanokat, hogy Litát és Trisht akarják a Mániára, vagy épp hogy az első női tag-bajnokok szeretnének lenni – a közönség rájuk sem hederít. Kisvártatva felbukkannak a támadók, de Bliss megálljt parancsol az akciónak. Nem engedi, hogy újra elszabaduljanak az indulatok, így hát csapatmeccset ír ki azonnali kezdéssel.

Sasha Banks & Bayley vs. Mickie James & Alicia Fox 
Mickie elsőre ugyan menteni tudta partnerét, de aztán ő került komoly veszélybe. Nem is sikerült kiutat találnia a Belly-to-Belly Suplexből, amely így győzelmet eredményezett Sasha-éknak.

Rousey kéri számon a történtekért Alexát, aki itt is ugyanazt mondja mint Sasha és Bayley esetében, vagyis, hogy nem tudott semmiről. Felajánlja, hogy talál egy új tag-partnert Rouseynak ma estére, de mivel a bajnok nem bízik benne, kijelenti, hogy ő veszi kézbe az irányítást..

Roode és Gable szeretnének újabb lehetőséget a bajnoki címekre. Roode, továbbá el akarja gyepálni a köntösére vizelő Mavericket.. Corbin emlékeztet, hogy kikaptak legutóbb, szóval semmi nem indokolja az újbóli címmeccset. Mindazonáltal, Corbin megadja, amennyiben Roode le tudja győzni ma este Drake Mavericket.. Kikötés azonban, hogy sem Gable, sem az AoP nem lehetnek a ring közelében.

Lucha House Party vs. Scott Dawson 
..

Baron Corbin következik. Corbin előrevetíti, hogy két hét múlva véglegesen övé lesz a GM-pozíció. Mr Money in the Banktől, bajnok-kaliber szupersztáron át a Constable-ig, egészen a GM-jelöltig. Ő a bizonyíték rá, hogy minden elérhető ha jobbnak születsz, mint akárki más. Nem akar azonban az egyedüli megváltó szerepében tetszelegni, így hát felkonferálja azt a személyt, akinek szintúgy megannyi hőstett köszönhető.
McIntyre köszöni a kedves szavakat, az elismerést és a medált. Mint mondja, megtette amire más nem volt képes. Azért van itt, hogy felszámolja az önelégültséget. Sokan ott hátul csak a fizetésre várnak, és tökéletesen elvannak azzal, hogy a telefonjukat nyomkodják és a social media-n élik ki a hajlamaikat. Ő azonban, jött, látott és a saját arculatára formálta a RAW-t. Bálor azt hiszi képviseli ezt a szánalmas csürhét, de valójában csak egy kisember a nagyfiúk világában. Drew arra készül, hogy megtöri őt a TLC-n.
Megérkezik Ziggler, aki szemmel-láthatóan nem hisz sem a szemének, sem a fülének. Emlékezteti Drewt, hogy ő hozta fel a RAW-ra, amelyet aztán együtt domináltak.. Dolph volt az agy, Drew pedig az erő. Dolph nem érti, hogy ő miért nem részese ennek az összejövetelnek..
McIntyre nyers marad, és kijelenti, hogy Ziggler nem kívánatos személy. A részvétel magassághoz van szabva! – szúr oda addigi partnerének. Drew tisztázni igyekszik, hogy Dolph hiedelmével ellentében ő volt egyszemélyben az agy és az erő, sőt minden ami a sikerhez kell. A kapcsolatuk szigorúan üzleten alapult, és bár tökéletesen működött, nincs tovább. Dolph dolga annyi volt, hogy kikaparja a gesztenyét Drewnak. Élete első sikerélménye lehet, nem utolsó sorban: Drew megjegyzi, hogy neki köszönhetően, Ziggler az elmúlt tíz évben most először lett újra számottevő.
..Dolph agya eldurran, nekiesik Drewnak, majd addig-addig pozícionálja magát, hogy kioszt egy ZigZag-et.

Drew McIntyre vs. Dolph Ziggler 
Hiába a több havi együttműködés, Zigglernek sem sikerült tartóan dominálni a Scottish Psychopathet, aki viszonylag gyorsan magához ragadta a gyeplőt. Idővel olyannyira magabiztossá vált, hogy Bálort képzelte Ziggler helyébe.. Az érintett megjelent, ez pedig kissé elterelte Drew figyelmét. Ziggler visszajött a meccsbe, ráadásul elég hatékonyan. Bálornak egyetlen apró sansz elég volt ahhoz, hogy a bíró figyelmén kívül a kordonnak rúgja McIntyre-t, aki ennek következtében éppencsak hogy megmenekült a kiszámolástól. Talán jobban járt volna, hisz a ringbe gurulva Ziggler Superkickje várta.. És igen, ezzel a skót elszenvedte az első vereséget az áprilisi visszatérése óta.

McIntyre magából kikelve alázza ismét szóval Zigglert, akinek ugyanolyan csúnya jövőt jósol, mint amilyen Bálorra vár a történtek nyomán..

Elias énekelne egy sort, de Lio Rush és Bobby Lashley félbeszakítják őt.. Elias megelégeli, hajkurászni kezdi őket, majd Bálor segítségével ripityára töri Lio hátán a gitárját.

Jinder Mahal érkezik Corbinhoz, benyal neki, s kérvényez egy meccset Finn Bálor ellen – amelyet persze Corbin minden további nélkül meg is ad neki. SHAAAAANTI!
Azzal a lendülettel, Heath Slater és Rhyno is betoppan. Corbin közli, hogy költségcsökkentés gyanánt csupán egyikük számára van hely a RAW-n. A helyzet orvosolható, méghozzá azáltal, hogy az egyik felmond a másik érdekében. A srácok le vannak döbbenve, és ezt nem javítja a tény, amely szerint ma este meg kell küzdeniük egymással a branden maradásért. A vesztes tehát ki lesz rúgva!

Bobby Roode vs. Drake Maverick 
Roode alig kezdte el a fenyítést, máris bekapcsoltak a backstage-be, ahol az AoP tagjai Gable-t verték.. Corbin ekkor bejelentette, hogy innentől ez a meccs 2 a 3 elleni handicap.. Roode nem tudta befejezni Mavericket időben, így a berobbanó AoP átgázolt rajtuk.

Dean Ambrose érkezik gázállarcban, jópár hasonló fószer társaságában. Ambrose elnézést kér a drasztikus körítésért, de szerinte ez bőven indokolt egy ilyen helyen, mint Houston. Továbbá, védelemmel szolgál Seth Rollinstól, aki két hete megtámadta őt – minden különösebb ok nélkül. Dean gúnyolódik egy sort azon, hogy kihozta a béketűréséből a saját állítása szerint mindig mindent kontrolláló Rollinst, és még csak nem is kellett megeröltetnie magát hozzá. Seth ugyanolyan nincstelen és forrófejű, mint a WWE Univerzum. Azért istenítik Rollinst, mert fontosnak érezhetik magukat miatta. Ami a Shieldet illeti, Ambrose-t büszkévé tette, Rollins és Reigns azonban elkezdett hősködni és a példaképet játszani. Dean szerint ő az egyetlen, aki megmaradt a becsülete. Annyi a bűne, hogy megbízott bizonyos emberekben. Elégedett, hogy úgy állhat most itt, mint a WWE erkölcsi útmutatója. A TLC-n, megszerezhetné erővel a bajnoki címet, de az túl könnyű volna. Ambrose szisztematikus felőrlésre készül, amelynek végén a kezei között landol majd az Interkontinentális öv.
Beront Rollins, aki körbeveri a dísznek lévő társaságot. Ambrose menekülne, de őt is elkapja. Elkezdődik a bunyó, Rollins osztja Ambrose-t, ő viszont az egyik maszkkal fordít a kockán. Rollins ismét kiszolgáltatottá válik. Ambrose újabb és újabb Dirty Deedsel bünteti…

Heath Slater vs. Rhyno 
Rhyno dominált, Slater azonban mégis behúzta a győzelmet – és ezzel együtt a RAW-n maradást!

Corbin közli Slaterrel, hogy a folytatásban nem mint birkózó, hanem bíró fog tevékenykedni.

Jinder Mahal vs. Finn Bálor 
A Singh testvérek beavatkozás abszolút kézenfekvő volt, na de hogy Apollo Crews miért és hogyan keveredett oda az egy nagyon jó kérdés.. Mindenesetre, Bálor megszerezte a győzelmet a kavarodás végén.

Charley interjúvolná őt a backstage-ben, de McIntyre letámadja. Bálor nagy verést szenved el, dehát valljuk meg kiérdemelte McIntyre-nél a korábban történtek folyamán.

Ronda Rousey & Ember Moon vs. Nia Jax & Tamina 
A hab a tortán, vagyis a főesemény – amely azzal indult, hogy Niáék előnyszerzés gyanánt letarolták a face duót. Rouseynak úgy tűnik egyelőre kár volt még egyszer nekifutni ennek az egésznek, mert ott folytatja ahol szűk három órája abbahagyta.. Viszont, a végére felül tudtak kerekedni az akadályokon is bedarálták ellenlábasaikat.

Folytatás jövő héten, amikor is már csak hat napra leszünk a TLC-től.

6 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, december 3. – Zigglernek leesik a húszfillér” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szégyen… Méghogy Bálor megérdemli? Egy fasírtot. Teljes mértékben egyetértek vele, én soha nem is csíptem Mcintyret.
  Legfőképp Nicket (Zigglert) sajnálom a legjobban, mert most, hogy átment a rostán, megint visszadobják. Chhh. Szerintem Ő egy nagyszerű karakter, és sokkal többet kellene szerepelnie, mert megérdemli.

  Kedvelés

 2. Ez az adás tetszett jó igen vannak benne hibák és a lucha vs revival illetve az aop vs roode &gable kurva unalmas
  De viszont hatalmas volt ziggler szerintem ez a teljesítmény miltó hozzá ès nem csak annyi hogy lehozzon egy 5* meccset majd a végén kikapjon
  És ez miatt drew is sokkal szihopatább lesz
  A face ek is összefogtak végre
  Viszont ziggler remélem nem lesz face mert heel ként nagyon imádom

  Kedvelés

 3. hát… legalább ma a face pankrátorok segítették egymást
  vagyis Finn segített és valahogy Apollo is kapott pár másodpercet

  Kedvelés

 4. Zigler nyert, Mcintyre ellen????!!!! Wwwwáááo!!!!!!!!
  Már azt hittem Jinder is nyer!!!!! Ambrose-ból gyáva csaló lett? Aki egy szociopata-pszichopata killer volt???!! Hát mi van itt????

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!