RAW Összefoglaló, július 30. – Lesnar megmakacsolja magát

Három héttel a SummerSlam előtt eseménydús RAW-ra van kilátás, hisz előre bejelentve, többek között Brock Lesnar és Ronda Rousey is hivatalos ma esti epizódunkra.

A RAW adás IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

Amelyre a fényűző Miami városában kerül sor.

Brock Lesnar jelen van, rögtön őt láthatjuk a promóvideót követően.

Az arénába pedig nem más érkezik a nyitányon, mint az első számú kihívó; Roman Reigns. Roman mikrofont fog, méltatja picit a róla igen konkrét véleménnyel lévő publikumot, majd közli, hogy korábbi állításával ellentétében – köszönhetően két gigászi csatájuknak – nagyon is tiszteli Bobby Lashleyt. Nem mondhatja el azonban ugyanezt Brock Lesnarról. Roman emlékeztet bennünket a bajnok meglehetősen hanyag hozzállásáról a munkát illetően, valamint, hogy felbukkant a UFC-ben Daniel Cormierrel szemben. Roman szerint, Brock itt van ugyan, mégsem fog kijönni ide a ringbe, hogy rendezzék a dolgokat.
Paul Heyman érkezik a bejárathoz. Mint mondja, Brock felhatalmazta őt, hogy elismeréséről biztosítsa Romant, amiért legyőzte Bobby Lashleyt a Universal övmeccs lehetőségéért. Paul úgy véli, az elmebaj definíciója nem más, mint hogy ugyanazt hajszolja valaki újra és újra, miközben más kimenetelt vár. Ezért van az, hogy személyes véleménye szerint Roman Reignsnek a legkevesebb keresnivalója sincs a SummerSlam főmeccsében. Ringathatja magát nyugodtan abba a tévhitbe, amely szerint ő a koronázatlan bajnok, ám valójában, Brock Lesnar el fogja őt intézni a SummerSlamen, hogy aztán a UFC-nél váljon egyszerre két műfajos bajnokká.
Reigns eleget hallott, most már Lesnart akarja.
Heyman tudatja, hogy ügyfele jön, amint jónak látja.
Reigns előrevetíti, hogy ha Lesnar megjelenik a SummerSlamen – ő gondoskodni fog róla, hogy ne Fenevadként, hanem az ő csicskájaként menjen vissza a UFC-be.

Láthatjuk Rouseyt, aki Natalya-val csicsereg – még mielőtt Natty összecsapna Alicával.

Seth Rollins fókuszál, hisz ma este újfent Drew McIntyre-rel találkozik.

Heyman tér vissza az öltözőbe, ahol Lesnar egy magazint olvas. Paul próbálja rábírni, hogy hallgassa meg, amit róla mondott Reigns. Lesnart viszont cseppet sem érdekli; először falhoz vágja Heyman mobilját, majd visszaül a kanapéra és tovább olvassa az újságot.

Finn Bálor vs. Constable Baron Corbin 
Extreme Rules meccsük visszavágója is szívós csatát hozott. Corbin igyekezett kiköszörülni a csorbát, illetőleg móresre tanítani Bálort, aki azonban nem adta könnyen magát. Megszenvedte riválisa rohamait, de végül csak megteremtette magának a Coup de Grace-hez szükséges feltételeket. Corbin az utolsó pillanatban elgurult az útból, majd felkapta a lendületből felé forduló Bálort és kiosztotta neki az End of Dayst, amellyel megnyerte a mérkőzést.

Kurt Angle-t láthatjuk, amint előveszi Heymant, amiért Lesnar nem ment ki a közönség elé. Heyman hárít, mondván ez nem az ő gondja. Ha Angle többet akar, menjen és járja ki személyesen Brocknál. Angle azonban rendíthetetlen, s kijelenti, vagy közönség elé lép Lesnar, vagy Heyman már foghatja is a sátorfáját, ugyanis meneszteni fogja őt a munkavégzés alól. Paul a hitetlenséggel vegyes gondterhelt arcát mutatja, majd elindul, hogy jobb belátásra térítse ügyfelét.

Alexa megkezdi a heti mesterkedését, méghozzá Alicia Fox személyével. Bliss szeretné minél inkább maga mellé állítani a veterán hölgyet, hisz pontosan tudja; Rousey ott lesz a ring mellett!

Natalya vs. Alicia Fox 
Jó kis küzdelmes csata volt, és bár Nattie hősiesen állta a sarat – Bliss bezavarását követően elszenvedett egy Big Bootot, amellyel Alicia megnyerte a mérkőzést.
Rousey eddig bírta, támadásba lendül. Szépen teríti le Blisst, ám Alicia gátat szab a fenyítésnek. Rousey őt is letudja, majd újra Blisst rohanja le. Alicia másodszor is bevédi Blisst, s ezúttal már fölé is tudnak kerekedni Rouseynak.

Heyman győzködi Lesnart, de a bajnokot a legkevésbé sem foglalkoztatja, hogy munkába álljon.  Ki is jelenti kerek-perec, hogy magasról tojik mindenkire, még Heymanre is ebben a pillanatban. Utasítja képviselőjét, hogy hagyja őt magára.

Rousey revansot akar, Angle pedig meg is adja neki. Jövő héten egy az egyben ütközhet Aliciával.

Elias következett, szokásos kis előadása kíséretében. Bobby Lashley érkezett mellé, énekeltek egy sort, majd egymásnak estek. Lashley jött ki jobban a szituból, így Eliasnak jobb híján megmaradt a bosszankodás.

Kevin Owens a tőle telhető legjobbal próbálja lekenyerezni Corbint, ő viszont nem óhajt kivételezni Kevinnel, aki így csak magára számíthat Strowmannel telt hétköznapjai során.

Braun Strowman vs. Jinder Mahal 
Nem sokra mentek, ugyanis Kevin Owens somfordált a ring közelébe – kezében a táskával. Addig-addig szórakozott, míg Strowman jól megkergette. A spori végül kiszámolta Strowmant, vagyis ha így veszít a SummerSlamen is – elbukja a táskát.

Angle telefonon kap utasítást Stephanie-tól, méghozzá azt, hogy le kell védenie a SummerSlam főmeccsét a felesleges perpatvartól.

Mojo-t láthatjuk, amint erődemonstráció gyanánt lenézi a kollégákat. Roode azon nyomban helyre rakja riválisát, majd csúnyán egymásnak is esnek.

Akam vs. Apollo Crews
Na erre kis számított volna? Apollo nyert egy fordítást követően!

Következik az est egyik csúcspontja, vagyis Rollins és McIntyre összecsapása.

Seth Rollins vs. Drew McIntyre
Pörgős mérkőzést rittyentettek a publikumnak, Rollins száztíz százalékon pörgött, csak hát az a fránya túlerő.. Hiába osztotta ki a Stompot, Ziggler rávetette magát.
Rollins ezután is tartotta magát, és visszaverte a rázúduló ostromcsapást.

Angle tájékoztatja Reignst a felsőbb vezetés akarától, amelynek értelmében el kell hagynia az arénát a Lesnarral való balhé elkerülése végett. Ellenkező esetben, elveszíti a címmeccsét a SummerSlamre. Corbin pluszban még biztonsági embereket is hozott, ezért pedig egy méretes szájbaverés a jutalma Reignstől.

Következtek a Tag Team bajnokok, akik továbbra sem képesek megszabadulni Wyatt és Hardy párosától.

…és hogy estéjük rosszabb legyen; következett a Revival!

Deleters of Worlds vs. The Revival 
Axel és Dallas a kommentátorok mellől figyelték a szóban forgó csapatküzdelmet, amely Revival győzelmet hozott, köszönhetően a remekül előkészített, majd értékesített Shatter Machine-nek, amelyet Bray szenvedett el.

Rollins fogadkozik, hogy vissza fogja szerezni a bajnoki címet – kerüljön bármibe is.
Ziggler és Drew rontottak rá, s hagyták alaposan helyben.

Riott Squad vs. Bayley & Sasha Banks
Bayley és Sasha felújított barátsága ismételten gyümölcsözött – nem is akárhogyan -, ezúttal Liv és Sarah kárára.

Paul tesz még egy elkeseredett kísérletet, de mindhiába.. Végül bevallja, hogy kirúgják őt ha Brock nem járul a közönség elé.
Ekkor azonban a legnagyobb meglepetés következik be, ugyanis Lesnar megragadja Heymant és tisztázza vele a játékszabályokat. “Mi nem vagyunk barátok, Paul. Te dolgozol nekem, és nem fordítva!” – jelenti ki a bajnok ellentmondást nemtűrően. Taszít egyet képviselőjén, aki elindul a ring felé..

Elérkeztünk a főeseményhez, amelynek a legnagyobb kérdése előljáróban, hogy méltóztatik-e végre Brock Lesnar? Amennyiben nem, Paul Heyman nem a WWE alkalmazottja többé! Fel is út, le is út!
Angle és Corbin a kötelek között; előbbi pedig közli a helyzet állását. Érkezik Paul, magába roskadva. Heyman bejelenti, hogy Lesnar nem fog kijönni ide a WWE Univerzum elé. Angle-nek erre elönti a kakszi az agyát, és kifakad Lesnarra, aki minden idők legrosszabb Universal bajnokának nevez. Heyman megpróbálja a maga oldalára beszélni Angle-t azáltal, hogy lehordja Lesnart, de Kurt átlát a szitán. Kirúgja Heymant, ám erre már Lesnar is megérkezik. Gondod van velem? – teszi fel a kérdését Angle-nek és Corbinnak. Aztán hirtelen felkapja Angle-t, és F5-val kínálja meg! Heymant alaposan megfenyíti, majd a vállára veti a bajnoki címet és távozik. Miami közönsége pedig, Roman Reignst akarta látni a szegmens végére!

Érdekes fordulatot vett a történet, jövő héten innen folytatjuk!

15 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, július 30. – Lesnar megmakacsolja magát” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem semmi, hogy kicsikarták belőlük, a we want romant.
  Idejét sem tudom mikor hallottam ezt utoljára.
  Mondjuk nem is csoda, ritka nagy gyökérnek állították be brockot, konkrétan nem is hagytak választást, be kellett állniuk roman mögé.
  Viszont az, hogy most összejött, nem garancia arra, hogy tartós lesz.
  Az sem biztos, hogy a summerslamig nem pártolnak vissza brockhoz, bár ha továbbra is mindennel azon lesznek, hogy megutáltassák, akkor még bejöhet.
  De az összképen nem változtat, még ha erre a feudra mögé is állnak, ahogy vége lesz ismét ki lesz boozva.
  Viszont így, hogy végre mellé álltak rá kell adniuk az övet, erre nem lesz még egy ilyen lehetőség.
  Brock körül is elkezdtek szépen felégetni mindent, heyman lehordta, brock nyíltan kijelentette, hogy senki nem érdekli, heyman meg pláne nem, és a végén még kezet is emelt rá.
  Minden jel arra utal, hogy ezúttal tényleg elhagyja a wwe-t.
  Csak akkor tényleg lépjék meg és ne az legyen, mint a wm en volt, hogy mindenki romant várja de mégis rajtahagyják az övet.
  Vagy még az is egy forgatókönyv lenne, hogy strowman vált, szerintem a többség ennek örülne a legjobban.

  Kedvelés

  1. Roman-nel a legnagyobb baj hogy ellentétben van a karaktere a bookolásával……elvileg minden hol az van hogy ő a big dog itt mindenki legyőzője ő a főnök rajta kell mindenkinek átjutni stb stb és akárhányszor egy nagyobb ellenféllel kerül szembe a nagykutyából kiskutyát csinálnak a kreatívok dobálják jobbra balra őt az ellenfelek és elakarják hitetni az emberekkel hogy az “én mindnekit legyőzök mert ez az én yardom” promók után kb megalázva szétverik aztán egy supermanpunch egy spear és nyert is……Na ez itt a fő baj

   Kedvelés

 2. Hát nemtudom így végülis még jó is lehet Ez az övelvétel pedig nem kedvelem romant de legalább ott van az adásokon meg a ppv-ken plusz nem arról híres hogy sokat van nála az öv szóval legalább többen kapnának lehetőséget és hát strowman balor owens rollins csak pár név azok közül akiknek kijárna már

  Kedvelés

 3. Nem volt egy rossz adás a két 1v1-es meccs, jóra sikeredtek és hát Brock számomra már nagyon unalmas… Nincs benne már akkora sztori szerintem tavaly és tavaly előtt Goldberggel már mindent amit csak lehetett ellőttek vele, tényleg menjen UFC-zni ott meg ha veszít Cormier ellen akkor úgyis eltűnik megint csak. Azt nem értem egyedül, hogy a külföldi közönségnek miért kellett ennyi idő, hogy végre meglássák, hogy Lesnarban nincs több, bár az tény, hogy tavaly azért tényleg többet szerepelt, de azért na. Romant meg jól kezelve nagyon jó kis sztorikat lehetne rá írni hiszen végre teljesen új irányokba indulhatna el az egész főöv körüli történet és végre a közönség is észre veszi, hogy egyébként Roman amikor van ő mindent belead adásról-adásra.

  Kedvelik 1 személy

 4. Megcsinálták b*zdmeg… We want Roman skandálás hát ezt nem hiszem el 😀
  Remélem azért ha Lesnar elmegy Paulnak találnak valami szerepet mert zseni az öreg

  Kedvelés

 5. WE WANT ROMAN!
  Vince csak elérte amit akart
  Alig 3 év kellett hozzá de megvan

  amúgy egész jó adás volt
  kaptunk 2 jó meccset és Heyman még mindig zseniális

  Brayt viszont sajnálom
  ő is sokkal többet érdemelne ennél

  Alicia meg simán elpusztitotta Rondát
  neki kéne menni az övért 😀

  Kedvelés

 6. Sikerült elérni,hogy Roman-t akarják. Elég hosszú idő kellett ehhez.
  Minden csoda 3 napig tart, ezt ne feledje Vince.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!