RAW Összefoglaló, június 11. – Egy mindenkiért, mindenki egyért

Hat nappal a PPV előtt Little Rock városa, Arkansas állam látta vendégül a WWE vándorcirkuszát. Szívmelengető képsorokkal nyitunk, hisz akárcsak két éve, úgy most is a létra tetején várakoznak a táskás-meccs résztvevői.

Nyolc Szupersztár, aki a RAW képviseletében száll harcba. Alaposan szemrevételezhetjük őket, egyelőre nem szólnak semmit, ugyanis érkezik a brand GM-e, Kurt Angle. Emlékeztet bennünket a vasárnapi gálára, valamint a szóban forgó összecsapás keménységére és díjára. A legkitartóbb fél egy bajnoki címmérkőzéssel gazdagodik, méghozzá bárhol és bármikor.
Angle-t félbeszakítják, persze nem más, mint Baron Corbin. Friss külsővel, haj nélkül. Ismét felhívja rá a figyelmet, hogy Stephanie-t képviseli, s mint Constable, meg akar róla bizonyosodni, hogy RAW gördülékenyen fog előrehaladni.
Angle közli, hogy örülne ha mindkét szerződés a RAW-ra kerülne.
Corbin nyomatékosítja, hogy jobb ha így lesz, különben Stephanie mélységesen csalódott lesz, azt pedig ugyebár nem akarjuk..
Alexa szól közbe, mondván a fájdalmai ellenére is megkaparintja majd a táskát.
Sasha nagyon kíváncsi rá, hogy milye is fáj pontosan, tekintve, hogy múlt héten faképnél hagyta őket a meccsen.
Csakhamar acsítozni kezdenek, a maguk győzelmét jósolva.
Kurt megtudakolja Natalya-tól, hogy készen áll-e az ütközetre?
Nattie igennel felel, és már készül, hogy a táska megszerzését követően beválthasson barátnőjén, a leendő RAW Women’s bajnokon, Ronda Rouseyn.
Sasha szerint meglehet, hogy Rousey lesz a bajnok, a beváltást azonban ő fogja eszközölni rajta, nempedig Natalya.
Kevin Owens vág közbe. Valami sokkal fontosabbra kívánja irányítani a figyelmet. Sérelmezi Braun Strowman méretelőnyét, és szeretné ha Corbin tenne valamit az ügy érdekében.
Owens csak annyit ér el, hogy az eddigieknél is jobban haragítja magára Strowmant. Alexa szerint Braun fog nyerni, Sasha szerint Finn. Mindenki a saját győzelmében biztos, Strowman meg abban, hogy valaki megízleli majd a karjait..

Alexa Bliss Vs. Ember Moon Vs. Natalya Vs. Sasha Banks
Igen magas színvonalú Fatal Four Wayjel indult a mérkőzések sora. A női meccsben érdekelt négy RAW-lány feszült egymásnak, kimondottan intenzív keretek között. A hajrában mindenkinek megvolt a maga lehetősége a győzelemre, de végül Natalya tudta értékesíteni a sanszot. Bezárta Blisst a Sharpshooterbe, amelyből nem is volt kiút a négyszeres bajnoknak.

Owens megkezdi a szervezkedést Strowman ellen, mivel attól tart, hogy bajnok lesz és akkor aztán senki sem fogja tudni megállítani. Szeretné, ha kivonnák őt a forgalomból – növelve ezzel a saját esélyeiket.

Breezango Vs. The Show 
Tylerék is láttak már szebb napokat, a B-Team után Zigglerék is átgázoltak rajtuk.
A mérkőzést követően, Dolph és Drew hasonló sorsra jegyezték elő a divízió csapatait.

Roman Reignst kérdezik arról, hogy miért hívta őt ki hat napra a gálától Jinder. Reigns szerint, riválisa egy barom. Miatta nincs most a létrameccsben sem, így nem lesz alkalma, hogy beváltson Lesnarral szemben. Jinder rászolgált a valagba rúgásra. Itt az ideje, hogy kiegyenlítse a számlát.

Jinder Mahal és Sunil Singh a kötelek között. Jinder mikrofont fog és elmondja; kihívta Romant annak érdekében, hogy bizonyítsa nem megállíthatatlan. Vitán felül áll, hogy ex-világbajnok és Mánia-főmeccses. Mahal azonban új időket vetít előre.. Célja nem kevesebb, mint a totális megsemmisítés.

Jinder Mahal Vs. Roman Reigns 
..Jindernek azonban esze ágában sem volt küzdeni. Kimagyarázta az ominózus kihívást, majd közölte, hogy Roman ellenfele Sunil lesz.

Sunil Singh Vs. Roman Reigns 
Superman Punch, Spear. Átmozgató edzés a Big Dognak.
Mahal nem tett le az előnyszerzésről, megragadta Romant és kiosztotta neki a Khallast.

Heath Slater & Rhyno Vs. B-Team 
Könnyed győzelem a kihívóktól.

Elias érkezett a maga kis előadására, amelyet ezúttal egy speciális gitárral kívánt előadni.
Jött Rollins is, kialakult egy minimális bunyó, de Elias gyorsan meghátrált. Rollins mikrofont kért és tudatta, hogy örülne az egyenességnek. Ha Elias a címmeccs miatta tette amit, felesleges volt a módszer, hisz Rollins minden héten ugyanabban a pozcióban van. Csak kérnie kellett volna, és megkapja..
A gitár felkeltette a bajnok érdeklődését, így persze hamar szana-szét taposta.

Owens újra akcióban, ezúttal Roode-t próbálja behálózni Strowman kárára.

Ruby Riott Vs. Bayley 
Ruby ezúttal is megverte Bayleyt.

Nia Jax és Ronda Rousey foglalnak helyet a kötelek között. Nia megosztja, hogy kíváncsi volt Ronda reakciójára – ezért cselekedett úgy ahogy az elmúlt időszakban. Még új a WWE-ben, és bár sikeres volt a világban amelyből érkezett, itt más szabályok uralkodnak.
Rousey kijelenti, hogy nincs különösebb taktikája. Improvizál majd, mint ahogy az Armbar esetében is.
Nia felhívja rá a figyelmet, hogy Rondának még nem volt singles meccse a WWE-ben, ellentétben vele, aki már évek óta edződik hasonló szituációkban. Ő nem Stephanie McMahon, hanem a RAW Women’s bajnoka. A meccsük után, ő lesz az a bizonyos baddest woman on the planet. Biztos benne, hogy le fogja győzni Rondát. Ezért hívta ki őt. Szerinte, Rousey nem áll készen.
Ronda úgy van vele, hogy az Olimpia esetében is ezt hajtogatták neki, aztán láss csodát mégis megcsinálta, mint ahogy a rekorddöntéseket és a címszerzéseket a UFC-ben, amelynek leendő HoF-tagja.
Kisvártatva elszabadul a pokol, Nia támadna, de Rousey blokkol. Jaxnek még futtja egy headbuttra, de onnantól Rouseynál az irányítás. Befogja Niát az Armbarba, és végül feladásra is kényszeríti.. Ha vasárnap teszi ezt meg, új bajnokot avatunk.

Curt Hawkins Vs. No Way Jose 
0-201

Újabb hihetetlen szegmens Lashley és Zayn főszereplésével..

Finn Balor Vs. Kevin Owens Vs. Braun Strowman Vs. Bobby Roode
Owens terve visszafelé sült el, hisz csak többel kötötte be.. Strowman egy létrára Powerslamelte őt a győzelem megszerzéséhez.

8 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, június 11. – Egy mindenkiért, mindenki egyért” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Rohadjak meg,de ez a mostani ( szégyenteljes , WTF amúgy) Samy-Lashley szegmensnek volt a spec. olimpiához is köze. Amellett,hogy máskor ilyeneket utólag kivágnak,most meg már nem is tudom hány adás óta szenvednek egymással amúgy . De tényleg : Lashley minek jött vissza?

  Kedvelés

 2. Owens fantasztikus, eleinte nem bírtam, de mostanra már el nem tudnék képzelni egy RAW adást sem. Romant bármennyire is kedvelem, neki ez a feud semmire se kell, ahogy Mahalnak sem, unalmas, és mindenki tudja hogy miért van ez most. Ronda-Nia se valami izgalmas, sőt inkàbb nevetség tárgya, ahogy a Bray-Matt B-Team meccs is, és Lashley-Sami feudról meg nem is akarok beszélni. A női meccs nagyon jó volt, és szerintem a létrameccs is fantasztikus lesz, és megtippelni sem lehet kihez kerül a táska (remélem Sasha vagy Moon szerzi meg). A főmeccs pedig elképesztő volt, de ahogy a többi hozzászóló is mondta, Braunnak felesleges volt odaadni ezt a győzelmet, mert a létrameccsen nem làtok rá sok esélyt, hogy ő, vagy a RAW-ról bárki megszerezze a táskát.
  Összességében elégge hozta az elmúlt idők minőségi adásait a show, nevetséges ami megy ilyen rosterral amilyen a RAW-nak van. Sztem Vincepapa minél hamarabb menjen csak amerikai focizni, és adja át végre Hunternek, jöjjenek a minőségi adások!

  Kedvelés

 3. #thebaldofcorbin
  Viccen kívül szerintem nem áll neki rosszul ez a frissült külső, nem volt bajom a hosszú hajával, de látszott rajta hogy rendesen kezd kopaszodni, főleg elöl, de így tényleg jobban néz ki és még illik is hozzá, viszont ez az egyetlen pozitívum, amit mostanában kapott, nemtudom mi a francot akarnak vele, de talán még valami jó is kisülhet ebből.
  De azért szomorú, hogy tavaly ilyenkor mindenki azt hitte, hogy ő a következő wwe bajnok, most meg itt tart, na de mindegy.
  Ez a roman jinder feud egyszerűen nevetséges, mindenki tudja, hogy mr maharaja a közelében sincs romannek, mindenki tudja, hogy mire megy ki a játék és már csak azért sem fognak roman mögé állni, valószínűbb hogy mindketten ki lesznek boozva a francba.
  Lashleyt meg most kajak ezért hozták vissza?
  Ha roman és jinder feudja nevetséges, akkor az övé és samié egyszerűen szánalmas.
  Konkrétan a visszatérése óta csak alibizik, nem kezdenek vele semmit, ráadásul még a speart is elvették tőle, ami nekem nagyon fájó pont, mert szerintem az ő rolling spearje messze a leglátványosabb az összes közül.

  Kedvelés

   1. Szerintem ez mar a masodik adas a sorban amikor Roman inkabb pozitiv a kozonsegnel. A mult heten (vagy elotte) ugy emlekszem jobban eltettek, de azert most is.

    Kedvelés

 4. Először is szeretném megköszönni, hogy csináltok ilyen posztokat és megkíméltek két és fél óra átpörgetésétől.
  Hihetetlen, de az esetek többségében sokkal jobb olvasni ezt, mint nézni a RAW-ot 😀

  Kedvelés

 5. KO for president!
  az egyetlen gondolkodni képes ember a szervezetben (Y) kár hogy nem jött össze és természetesen megint veszített és természetesen braunnal nem lehet semmit sem csinálni
  kicsit sem lesz nevetséges hogy ezek után hétvégén megint nem nyer

  Bray-Hardy csapatnak egy squash meccset kell hozni B-Team ellen
  nem szabad ebből egy komoly meccset kihozni

  MINDENKIT ki kell rúgni a picsába akinek köze van ehhez a Sami-Lashley feudhoz
  a múlt heti instagram posztokon történő hisztit is sikerült alulmúlni ezzel az NXTs akadálypályával

  Ronda vs Nia egyszerre érdektelen és mégis idegesítő
  ez azért bravúr szerintem

  Kedvelés

 6. Hát a kopasz corbin szerintem nagyon badass lett mint egy maffia főnök kb és szerintem jobban adja mint a hosszú hajával….a lányok meccse nem volt rossz (bár nem ertem hogy ilyen nevek közül miért natalya nyert szegény tehetséges de nagyon nincs karizmája….) a létrás szegmens is jó volt viszont az összes többi kuka kb….a sami lashley vicc még mindig a roman jinder senkit nem érdekel és a többi is csak töltelék meccs volt sajnos….én kedvelem strowmant de azért nem kéne minden meccset vele megnyeretni….most is owens is behuzhatta volna főleg amilyen szép ugrás volt tőle (ilyenkor mondja valaki hogy kevesebb mint a többiek a testsúlya miatt)szóval na dominálhat strowman de néha már kicsit túlzás főleg tekintve hogy ilyen dominanciával a hitelesek lennének egy kézzel elvehetné lesnartol az övet….Na mindegy voltak jó részek benne de nekem még mindig több a rossz sajnos

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!