RAW Összefoglaló, június 4. – A cél érdekében bármit

Két hétre vagyunk a Money In The Banktől, így lassacskán felgyorsulnak az eseménysorok. Adásunk nyitányán Eliast láthatjuk, meglehetősen elégedetten azok után, hogy legutóbb szana-szét tört egy gitárt Seth Rollins tarkóján.

Elias a szervezet legértékesebb szupersztárjaként hivatkozik magára, s állítása szerint ez csak fokozódni fog azok után, hogy a PPV-n elhódítja az Interkontinentális bajnoki címet. Említést tesz arról, hogy megtámadta Rollinst, de kellemetlen érzések gyötörték, hisz az egyik kedvenc gitárjával tette mindezt.
Kisvártatva megérkezik az érintett. Rollins acélszéket fog, majd körözni kezdenek a ringben. Egyszerre mérnek csapást a másikra, ám Elias kezéből kirepül a gitár. Seth rátámadna a székkel, de felbukkan Mahal, így a bajnok sansztalannak bizonyul.
A visszatérő Roman Reigns menti Shield-testvérét, méghozzá egy alapos takarítás kíséretében.

Elias & Jinder Mahal Vs. Seth Rollins & Roman Reigns 
Vakos meglepetés született az est első találkozóján, tekintve, hogy Elias kpogtatni tudta Rollinst.

Curt Hawkins fogadkozik, hogy ezúttal véget vet a negatív szériájának.

Curt Hawkins Vs. James Harden 
Na nem a Rockets klasszisa, csak egy róla elnevezett helyi-karakter. Azt hihettük Hawkins megoldja, ám csalódnunk kellett. A 200. vereség lett belőle. Igaz csak DQ-val a megjelenő Corbin miatt, de a vereség attól még vereség marad. Hawkins történelmet írt.

Natalya melegít Ronda Rousey társaságában, a hamarosan kezdődő meccsére Nia Jax ellen.

Corbin érkezik meg Angle-höz, majd tetézi a GM értetlenségét azáltal,  hogy bejelenti; Stephanie McMahon megtette őt egyfajta felelős vezetővé, annak érdekében, hogy egyensúlyt teremtsen Angle megkérdőjelezhető döntései között.

Nia Jax Vs. Natalya 
Nattie számára nem alakult túl fényesen az ütközet, pláne úgy, hogy a vereség tetejében még sérültnek is látszott. Ronda Rousey jelent meg a barátnője oldalán, miközben Nia szép lassan heccelni kezdte Rouseyt. Apróbb szóváltás alakult ki, de semmi komoly..

Braun Strowman Vs. Bobby Roode 
Roode magabiztossága kevésbé kamatozott a mérkőzés során, ugyanis Strowman játszi könnyedséggel győzte le őt.

Owenst nem érdekli senki és semmi, kizárólag a táska megszerzése és Bálor móresre tanítása.

Natalya jegeli a térdét, természetesen Rousey társaságában. Nia lép be az orvosiba, hogy elnézést kérjen a történtekért. Állítása szerint nem volt szándékában sérülést okozni. Nattie-nak csakhamar elege lesz a két lány civakodásából, így faképnél hagyja őket.

Battle Royal egy RAW Tag Team övmeccsért a Money In The Bankre: The Ascension, Breezango, B-Team, Drew McIntyre & Dolph Ziggler, Heath Slater & Rhyno, The Revival, Titus Worldwide
Az elmúlt két hét tükrében nem különösebb meglepetés, hogy Curtis Axel és Bo Dallas behúzták a győzelmet.

Bobby Lashley érkezik a ringbe, mivel van egy-két dolog, amely nyomja a mellkasát. Szeretné, ha Sami Zayn annak rendje és módja szerint rendezné vele a vélt vagy valós sérelmeket. Jöjjön ki ide, és mondja a szemébe. Sami azonban nem jött, helyette inkább csak a nézők közül szövegelte dühösre a riválisát.

Sasha Banks & Alex Bliss & Ember Moon vs. The Riott Squad
Alexa Bliss kiesett, így helyette Bayley szállt harcba. Azzal a lendülettel pedig, meg is nyerte maguknak a meccset Loganen.

Corbin találja be Angle-t, majd jószerével oktatja és utasítja, hogy menjen és tudassa a csajokkal, hogy a győzelmük szabálytalan. Ha nem teszi, Corbin megy és hívja Stephanie-t.

A trió ünnepel, de Angle igen gyorsan lehervasztja a mosolyukat.

Finn Bálor Vs. Kevin Owens 
DQ-val nyert Owens, hogy aztán erődemonstráció gyanánt megpróbálja leszedni a táskát. Bálor azonban keresztülhúzta a számításait, és végül ő emelte magasba az aranyat érő kelléket.

7 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, június 4. – A cél érdekében bármit” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nekem az nem tetszik amit Angel-lel muvelnek. Mar-mar megalazo. Nem tudom mi a celjuk ezzel, csak remelem vezet valahova.

    Kedvelés

  2. Az adás legviccesebb része számomra, ahogy Sami rikácsol már 3 hete Lashleyvel csak az a gond, hogy akkora verést fog kapni és marhára gyengítve lesz meg ez a hirtelen Owenssel való szétválásból egyenlőre ő jött ki rosszabbul (megint). Legszánalmasabb, hogy 1 hét jegelés után Reignsre csak azért is faceként az egyik legnagyobb heattel rendelkező Mahalra érkezik meg… Legjobbja pedig ismét a main event…. Corbint meg egy pillanatra azt hittem arra akarják kivezetni, hogy ő ellene nyerjen először Hawkins.

    Kedvelés

  3. Borzasztó az egész…..tag meccsek hétről hétre a main karakterekkel mert könyebb mint egyedi szegmenseket csinálni már lassan annyi tag meccs van amit teddy long is megirigyelne….drew-al semmit nem kezdenek sőt…..sami és lashley sztorija mindkettőnek csak árt mert ettől mindkettőnek bármi jobbat tenne ja és mostmár konkrétan el is felejtettem hogy van universal öv annyira kikerült a látószögből…..a roman jinder meccs meg hát nemtudom ha múltkor hazamentek páran a joe elleni meccsén itt lehet az egész aréna menni fog…..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!