RAW Összefoglaló, május 14. – London újratöltve

Az O2 arénában már minden készen áll, mindenekelőtt azonban ízelítőt kapunk abból, ami a nap folyamán zajlott le az Államokban Nia Jax és Ronda Rousey között.

Ezt követően az arénába vált a kép, felhangzik Roman Reigns zenéje, amelyet mondanunk sem kell elsöprő ellenszenvvel fogad a publikum. Roman a ringbe sétál, mikrofont fog, hosszasan mérlegel, majd kijelenti, hogy múlt héten meglopták őt. Ezúttal viszont nem a WWE vezérkara, hanem Jinder Mahal. Ennek megfelelően nincs más kérése, mint hogy Jinder jöjjön ki és férfi módjára rendezze a problémáját.
Mahal nem érkezik, ellenben Angle-lel. A GM mintha utasításra beszélne, hisz közli, hogy múlt héten elragadták az érzelmei. Jinder Mahal egy korábbi WWE bajnok, így ma este megkapja a lehetőségét, hogy kvalifikáljon a Money in the Bank létrameccsbe.
Roman szeretné ha Fatal Four Way lenne a mérkőzés, vele kiegészülve.
Angle egyértelműsti, hogy nincs több dobása a bekerülésre. Megérti a dühét az elmúlt időszak nyomán, de ez a helyzet.
Roman ha nehezen is, de elfogadja. Tudja mit-miért tesz Kurt, megérti, de szeretné, hogy Kurt is megértse azt ami következik.
Roman útnak indul. A Backstage-be vált a kép, miközben Mahalt keresi. Rövidesen rá is talál, és nyomban egymásnak esnek. Reigns nagy nehezen felülkerekedik, visszapofozza Mahalt az aréna területére, a bejáratnál kioszt neki egy Superman Punchot, de a Spear előtt megfékezik őt a hivatalnokok.

Kevin Owens Vs. Seth Rollins (C) – Intercontinental Championship 
Újabb nyílt kihívás Sethtől, annyi különbséggel, hogy itt most előre tudtuk ki fog érkezni. A régi szép időket meglebegtető ütközet jó iramot, és KO számára esélyt hozott a győzelemhez. A Superplexet sikerült megkontráznia egy Super Fisherman Busterrel, ám utána Rollins a ringen kívül kötött ki. Elegendő idő telt el ahhoz, hogy a bajnok rendezze a sorait. Kevin összekaparta, visszatolta a ringbe, de mialatt ő is visszamászott, Seth eszmélt, és egy Stomppal a szőnyegbe taposta kihívója fejét. Owensnek nem volt menekvés, Rollins győzelmet érően kopogtatott.

Bővebben is láthatjuk mi történt az NBC Universal Upfrontson. A remek hangulatban telt interjúosztást Nia Jax kavarta fel, méghozzá azzal, hogy kihvta Ronda Rouseyt a Money In The Bankre. Rousey tudta hol a helye, szerényen állt a lehetőséghez, de Jax csak kötötte az ebet a karóhoz. Senki mással nem hajlandó megütközni a gálán. Ronda végül elfogadta a felkérést, így a két amazon összecsap majd a júniusi rendezvényen.

No Way Jose Vs. Baron Corbin Vs. Bobby Roode – (3.) Money in the Bank kvalifikációs meccs 
Egyértelmű esélyekről nem beszélhettünk, hisz Corbin legalább annyira pályázhatott a sanszra, mint Roode. Ettől függetlenül a Glorious One-nak sikerült behúznia a találkozót, amellyel biztosította helyét a táskáért zajló csatában.

Owens álltja meg Angle-t, ugyanis visszavágót akar Rollins ellen. Kurt elutasítja, ám erre Owens bedobja, hogy felhívja Stephanie-t. Kurtnek elege van Owens fenyegetőzéséből, de a birkózó szerint csak a realitást közölte.

Mahal nem a legjobb formájában van, Angle előre is vetíti, hogy talán jobb volna őt kiszedni a kvalimeccsből..

Breezango Vs. B-Team 
Axel és Dallas régóta nem ünnepelhetett győzelmet, de sebaj, hisz ez most megváltozott. Legyőzték a frissen RAW-ra került párost.

Ember Moon & Sasha Banks & Natalya Vs. Riott Squad 
Natalya sikerre vitte a Sharpshootert Morgannel szemben.

Revival Vs. Woken Matt & Bray Wyatt 
A kicsit súlytalan bajnokaink is megmutatkoztak, méghozzá egy győzelem kíséretében.

Bayley készülődik, megpillantja Sasha-t, aki sok sikert kíván neki a selejtezős mérkőzéshez.

Sami Zayn érkezik a kötelek közé, ugyanis még mindig vannak sérelmei Bobby Lashleyvel szemben a pár héttel ezelőtti Dominator nyomán.

Bayley Vs. Mickie James Vs. Alexa Bliss – (3. női) Money in the Bank kvalifikációs mérkőzés 
Sasha után Bayley sem tudta kiharcolni a maga helyét. Bliss kiosztotta a DDT-t, majd kopogtatott.

Mahalt összedrótozták, jelzi is, hogy így már menni fog a részvétel. Ekkor azonban, Roman átspeareli őt a falon.

Angle-t nem különösebben érdeklik a történtek, titkon talán örül is nekik. Közli Sunillal, hogy találjon valakit Jinder helyett mert a meccset nem fogják törölni.

Finn Bálor & Braun Strowman Vs. Drew McIntyre & Dolph Ziggler 
Egészen hihetetlen párosítás az egyik oldalon.. A MITB-meccs két szereplője, szemben a sokkal összeszokottabb heel duóval. Strowman hiába likvidálta Drewt, Bálor nagyot koppant a Coup de Grace-re való felkészülés közben. Ziggler lerántotta a kötélről, majd lekopogtatta őt.

Elias Vs. Bobby Lashley Vs. Kevin Owens – (4.) Money in the Bank kvalifikációs meccs 
Owens tehát másodszor is színre lép, na és milyen jól tette ugyebár.. Sok köze nem lett volna a végjátékhoz, de esélye nyílt, amint Zayn keresztülhúzta Lashley számításait. Owens kiosztotta a Frog Splasht Eliasnak, és kopogtatta a pozícióért.

A Money In The Bank PPV frissített programja:

 • Ronda Rousey Vs. Nia Jax (C) – RAW Women’s Championship 
 • Women’s Money in the Bank Ladder Match (Ember Moon, Charlotte Flair, Alexa Bliss, ??, ??, ??, ??, ??)
 • Shinsuke Nakamura Vs. AJ Styles (C) – WWE Championship Match
 • Men’s Money in the Bank Ladder Match (Braun Strowman, Finn Bálor, Bobby Roode, Kevin Owens, The Miz, Rusev, ??, ??

Körvonalazódik továbbá Roman Reigns és Jinder Mahal, valamint Sami Zayn és Bobby Lashley találkozója.

8 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, május 14. – London újratöltve” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Romannal az a legnagyobb baj, hogy tűzön vízen át, mindenképp így akarják felfuttatni ahogy.
  Viszont az emberek már tudják, hogy mire megy ki a játék és márt csak azért sem fogják éljenezni.
  Nem számít kivel fogják összerakni lehet, hogy ebben a feudban félig-meddig mellé állnak, a jelenlegi rosterben jinder az egyetlen, akit talán még nála is jobban utálnak, de amint vége és megint megy a világbajnoki cím közelébe ismét jön a boo koncert.
  Bár én abban sem vagyok biztos, hogy ebben a feudban beállnak mögé, minden esély meg van rá, hogy a közönség széttrollkodja a feudjukat sőt még az is lehet, hogy a végén jinder mögé állnak, bár ez kevésbé valószínű.
  Sajnos őt is eljuttatták arra szintre, mint anno cenát, a divatutálat szintjére.
  És innen kizárt, hogy visszarángassák.

  Kedvelés

 2. na ez a Roman egy szerethető (vállalható) karakter lenne
  bár ha ezt a Roman vs Authoryt akarják kihozni belőle akkor baszhatják az egészet

  4 tag meccs és 3 triple threat… értem hogy sok a pankrátor akiket szerepeltetni akarunk de nem az a megoldás hogy random bedobáljuk egymás mellé az embereket

  Sami most valami olyat akar mint Alexa a this is your life Bayley katasztrófával? wow de jó lesz
  és úgyis tudjuk hogy Bobby megveri majd sajnos

  Ronda 1 fél meccsel máris övért mehet… egészen nevetséges

  Steph miért alkalmaz olyan idiótát (Kurt) akinek minden döntését felül kell bírálnia? mi értelme van ennek?
  Steph miért áll most Owens mögé aki pár hónapja verte az apját?
  én miért keresek még logikát a WWEben?

  Kedvelés

  1. Bizony, jól írod, Roman a backsategban, már szerintem elindult a hell folyamat, igy kell pár hónapig, meccseket tesz tönkre, az öltözöben alakít, stb légyszives wwe.

   Kedvelés

 3. Roman szegmense már nekem volt kínos….
  Olyan szinten le lett booozva, miközben az egész promo arra volt építve, hogy őt ismételten meglopták és biztosan mellé állnak, nem tudtam, hagy sírjak-e vagy nevessek.
  Viszont Owens mitb szereplésének nagyon örülök, roode helyett szívesebben láttam volna corbint, de úgy fest neki tényleg befellegzett, összeteheti a 2 kezét, ha midcardban hagyják és nem csinálnak belőle jobbert.
  Eddig bobby és strowman kivételével(nekik nincs szükségük táskára, hogy címet nyerjenek) csak olyanok vannak a meccsben, akiknek kijárna a táska.

  Kedvelés

 4. háááát nem volt rossz raw…..DE corbin jobbol,drewnak semmi sulya braunnal úgy fellökették mint egy bábut és a wint is dolphal huzattak be nem pedig drewal…..lashley súlytalan nagyon és nagyon örülök hogy owens bekerült mert ha nem is nyer valszeg de feldobja a meccset….viszont nemtudom ki figyelte de a backstage harcban jindert cheerelték amikor verte romant….ez sokat elárul

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!