RAW Összefoglaló, május 21. – Győzelemre szerződve

Ígéretének megfelelően, Kurt Angle érkezik a Albanyből jelentkező show nyitányán. Kérdés már csak az, hogy tényleg olyan nagy bejelentésekkel érkezik-e, mint ahogyan azt beharangozta.

Üdvözöl mindenkit a RAW-n, majd tudatja, hogy Ronda Rousey is az épületben tartózkodik. Kurt felvezeti a ma este esedékes szerződés-aláírást Rousey és Jax között, és közli, hogy ő fogja levezényelni. Emellett sor kerül egy Fatal Four Way kvalifikációs meccsre is, melynek győztese a női létrameccsbe kerül.
Ekkor Stephanie McMahon zenéje szakítja félbe a GM-t. Érkezik Steph, hogy aztán mikrofont ragadva egyértelműsítse; nem kívánja feltépni a közelmúlt sebeit. Vezetőhöz és üzletasszonyhoz mérten azt fogja tenni, amely a legjobb az üzletnek. Stephanie elismeri, hogy Kurt nagyszerű munkát végzett a WrestleMania óta, ugyanakkor megjegyzi, hogy ettől sokkal jobb is lehetne. Bejelenti, hogy Kurt helyett ő lesz a szerződés-aláíráson résztvevő felelős személy. Kifogásolja a Romannel szembeni igen elnéző bánásmódot, mire kisvártatva ez érintett is tiszteletét teszi. Roman szeretné, ha Stephanie hozzá intézné a szavait. Steph értetlenül áll Roman viselkedése előtt. Nem tetszik neki a Szupersztár agresszióval telített hangja, így hát figyelmezteti, hogy húzza be magát mielőtt még a szamoai virtusa nyomán máshol kell sorban állnia betevőért.
Roman nem riad, inkább előrevetíti, hogy ezt a szamoai virtust arra is használhatja, hogy összeverje Stephanie kiskedvenceit a backstage-ben. Szerinte, Stephanie távol akarja őt tartani a Universal övtől, de még a létrameccstől is.
Steph szerint, Romannek megvoltak az esélyei. Ha annyira harcolhatnéka van, vegye fel Jinderrel a kesztyűt.
Kevin Owens következik, mondván úgy érzi az adósa lett Reignsnek azáltal, hogy Jinder helyén volt képes megkaparintani a lehetőséget a Money in the Bank létrameccsre. Megnyeri a meccset, KO szerint ez a legjobb az üzletnek. Kevin el fogja mondani, hogy mi a dörgés Roman kapcsán. Ő kedveli Romant, sőt; úgy véli a közönségnek is el kellene ismerni őt. Amennyire kedveli őt, legalább annyira vitatkozna vele abban, hogy Stephanie előnyben részesít másokat. Dacára annak, hogy Kevinnek gondjai akadtak Vince-szel és Shane-nel, Stephanie a RAW alappillérének tette meg őt. Mindezt azért, mert első látásra felismeri a tehetséget.
Stephanie azonban korántsem olyan elnéző és barátságos Owensszel szemben, mint ahogyan azt a Szupersztár hiszi. Először is megkéri, hogy ne érjen hozzá. Másodszor, kedvez Romannek azáltal, hogy kiír neki egy meccset a frusztrációjának levezetése érdekében Kevin ellen, méghozzá rögtönzött kezdéssel.

Roman Reigns Vs. Kevin Owens 
Újabb nosztalgia-meccs a régi szép idők emlékére. Owens derekasan küzdött ezúttal is, és legalább sikerült elkerülnie a vereséget. Roman hiába osztotta ki nagy nehezen a Superman Punchot, hisz KO kigurult a ringből. Reigns jobb híján a küzdőtéren kívül adott egy Speart, ám a befejezés nem sikerült, mivel Mahal megtámadta őt.

A spori beszüntette a meccset, Roman túlerővel szembesült, de Seth csakhamar mentette őt.

Jinder Mahal & Kevin Owens Vs. Seth Rollins & Roman Reigns 
A második felvonásra Seth vállalt oroszlánrészt. Mahallal küzdött meg alaposan, védte a Khallast, majd Owens beváltását követően is szabadulni tudott a Pop Up Powerbombból. Először még elvétette a Stompot, de másodszorra már sikerre vitte a manővert.
Az utolsó szó azonban Mahalé volt, miután a Maharaja egy acélszékkel látta el a győztesek baját.

Sami Zayn főszereplésével láthattunk egy egészen bizarr szegmenst, amely már-már vetekedett Bliss tavalyi produkciójával, amelyben Bayleyt parodizálta. Lashley végül ledarált mindenkit, beleértve a három nőnek öltözött palit.

Alexától tudhatjuk meg, hogy előző vereséget Emberrel szemben az ismeretlenség számlájára írja. Biztosít, hogy ma este kiköszörüli a csorbát és győztesen hagyja el a ringet.

Ember Moon Vs. Alexa Bliss 
..elméleti síkon nagyszerűen is működött a taktika. A gyakorlatban azonban, Moon ellenálhatatlannak bizonyult. Újfent villant az Eclipse, amelyből eddig senki nem lelt kiutat.

Bálor és Strowman érkeznének Angle-höz, de Stephanie-val találkoznak. Tudatják, hogy reavansot szeretnének Zigglerékkel szemben. Steph felhívja a figyelmet a tényre, miszerint Finn és Braun nem hivatalos tag team, valamint, hogy a Money in the Bank létrameccsben ellenfelek lesznek. Szerinte, Bálor talán Strowmant okolja a múlt heti kisiklásért. A főnökasszony rögtönöz, és meccset ír ki a srácok között.

Baron Corbin Vs. No Way Jose 
Corbin még mindig Jose-val feudol, most pedig le is tudta győzni az End of Dayst követően.

Angle tanácskozik Gable-lel, mire megjönnek Zigglerék. Szóváltás a vége, és egy későbbi meccs Ziggler és Gable között.

B-Team Vs. Breezango 
Back-to-back! Axel és Dallas elkapták a fonalat!!

Stephanie újra a kötelek között, hisz jön a szerződés-aláírás. Mint mondja, a WWE Univerzum továbbra is hitetlenül áll az egész világot bezengő kihívás előtt. Nia Jax az egyik legnagyobb box office draw, Ronda Rousey ellen teszi kockára a RAW Women’s címet, miután hivatalosították az erre vonatkozó szerződést.
Érkezik a bajnok. Stephanie gratulál Niának a cím megszerzéséhez, majd sikeres megvédéséhez. Hozzáteszi; Nia bátran választott magának ellenfelet a Money In The Bankre.
Érkezik a kihívó. Ahogy arra számítani lehet, Steph rögtön elkezd kötöszködni. Arra kíváncsi Rouseytól, hogy milyen érzés a komplett divízió elé ugorva címmeccshez jutni.
Ronda egyértelműsíti, hogy kapta, nem pedig intézte a kihívást.
Miért őt hívta ki Nia? – teszi fel a kérdést Stephanie. Talán az ő kárára kívánja letenni a névjegyét? Rondának még sosem volt egyéni meccse a WWE-ben, vagyis a zavarosban halászik. A harmat- és légsúlyúak világából származik. A WWE-ben azonban nincsenek ilyesfajta divíziók. Nia nagyobb, és erőteljesebb, mint ő. Nia tudhatja, hogy Rondának nem fűlik a foga a vereséghez, szóval utána foghatja magát és leléphet.
Niához fordulva, Stephanie megjegyzi, hogy 15-20 percbe tellett neki a jóval kisebb Alexa legyőzése. Ronda tisztában van ezzel. Miért tartott ennyi ideig? Talán mert Nia lusta? Ha így van, szerinte mégis mennyi időbe telik majd Rondának, hogy elkapja őt az Armbarral?
Nia is szót kér. Úgy véli, ez az opció nem játszik, nem lesz az Armbar áldozata. Elege van ebből a lustasági dumából. Leteszi a névjegyét azáltal, hogy megveri Ronda Rouseyt a Money In The Banken.
Mindketten aláírják a szerződést!
Rousey feláll, mikrofont fog, és tudatja; örömmel tölti el, hogy Nia elé állt. Így van ez rendjén. A kezét nyújtja, amit Nia el is fogad. Rousey kijelenti, hogy meg fogja szerezni a címet. Megszerzi, s egyúttal az Armbar is a helyén lesz.

Chad Gable Vs. Dolph Ziggler 
Gable-nek ezúttal sem volt szerencséje, a headbuttot követő Superkick megpecsételte a sorsát.

Natalya Vs. Srah Logan Vs. Liv Morgan Vs. Dana Brooke – Money in the Bank kvalifikációs meccs 
Nattie igazolta a papírformát, s győzelmével bekerült a létrameccsre.

Elias Vs. Bobby Roode 
Elias a meccs előtt kijelentette, hogy neki köszönhető a WWE részvényeinek emelkedése. Ezután jött a nyomaték a szavaira, hisz legyőzte Roode-t.

Jövő héten újabb IC-címmeccs, Rollins ellenfele Mahal lesz.
Egyúttal bejelentik a Second Chance Gauntlet a lányoknak, benne az összes eddigi vesztessel.

Braun Strowman Vs. Finn Bálor 
Strowman győzött a Running Powerslam kiosztását követően, majd tiszteletet tanúsított Bálorral szemben.

7 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, május 21. – Győzelemre szerződve” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hát az én meglátásom az, hogy Rousey csak azért kap címmeccset, hogy vele “pótolják” Lesnar hiányát, mivel Lesnar neve már nézőcsalogató, és Rouseynál is ez a helyzet. Azt, hogy az övet megkapja e hát nagy kérdés, ezt is két okból gondolom. Az egyik amit már leírtam, a másik meg az, hogy fejlődésileg màr elért egy olyan szintet, amivel már lehet adni neki egy esélyt.

  Mahalból meg face lesz ezalatt a feud alatt. Én kedvelem Roman-t, de neki tényleg egy másik karakterre lenne szüksége, hogy a közönség elfogadja őt.

  Lashley-nek eddig kár volt visszajönni….

  A TT bajnokok meg hol maradnak? Ezzel közös PPV-s dologgal nagyon hátrakerültek, és amilyen team-ek vannak, hát szinte csak az AoP az, akiket ellenfélnek lehet mondani… mert ebből a Dolph-McIntyre team-ből sem lesz örökkévalóság.

  A kreatívoknak pedig üzenném, hogy ami nem megy, nem kell eröltetni.

  Kedvelés

 2. Annyira a tanácstalanságot érzem most az egyik legfontosabb PPV előtt… Nem értem Stephanie visszatér és megint ugyanott tartunk heelként szét oltja Kurtöt meg Romant úgy, hogy kb 1,5 hónapja a karját törték el marha unalmas már az ő karaktere inkább maradna már csak háttérben. Rouseyt rögtön címmeccsbe pakolni ebből se tudom mit akarnak kihozni szerintem Rondából egyből bajnokot csinálni igencsak kockázatos lenne. Reignsre most olyan negatív pop nem jött, de most megint visszanyúlunk a Shield tesós sztorihoz? Következő mi lesz Ambrose is az ő segítségére tér vissza? Main eventet is a szükség hozta ami viszont marha jó meccs lett.

  Úgy néz ki akkor Lesnart megint nyárig nem látjuk és így kerülhet egy sima Raw meccs Reigns vs Mahal egy PPV cardra….

  Kedvelés

 3. Mahal eddig gyakorlatilag a tökéletes heel volt, de ezek után fogalmam sincs, hogy fogják majd újra utálni….

  Kedvelés

 4. Mahal face lesz,sami hagyjuk amit csinálnia kell vince nőnek öltöztetett férfi fétise miatt….És ott van balor akit a régi független és nxt sikerek utan úgy leépítette a mainroster kreatív csapata hogy rossz nézni….vagy jobbol vagy random meccsekben van,egy normális sztorija nem volt amióta felhozták és ott van rollins feud nélkül és mehetnének egymás ellen hogy balor végre kapjon egy övet de nem…..inkább menjen roman mellé rollins megint egy tag meccsbe( ami úgy néz ki mostmár heti program mert könyebb mint egyedi sztorikat írni )hátha akkor nem fújóknak annyira….vicc…az interkonti öv így egy feud nélkül a levegőben a legjobbakat semmire nem használják és a tag övek kb megszűntek….kössz wwe…Csak így tovább….

  Kedvelés

 5. Steph promózik kb maga ellen a két beszéldre alkalmatlan lány helyett
  egész jó megoldás
  ez is mutatja hogy kellenének vissza a managerek

  ez a Sami cucc meg kellemetlenebb volt mint számítani lehetett rá
  hihetetlen hogy Vincenek még mindig poén a nőnek öltözött férfi
  Lashley talán még az Impactet (vagy mi most a nevük) is visszasírja

  Romant meg egyre jobban sajnálom
  kéne neki is egy pár hónapos szünet és egy teljes redesign

  a “kreatívok” 90 százalékát meg ki kéne rúgni végre

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!