RAW Összefoglaló, május 28. – Vesszőfutás

Virginia állam, azon belül is Richmond városa a helyszínünk. Megemlékezéssel indítunk a Memorial Day jegyében. Az arénát is hangos USA-chant árasztja el, erre érkezik ma esti első főszereplőnk, Braun Strowman!

Mikrofont ragad, majd kijelenti, hogy a táska láttán minden egyes alkalommal motiválttá válik, hisz ez a szerződés garantált címmérkőzést biztosít számára bárhol, bármikor. Ígéri, hogy el fogja pusztítani az ellenfeleit, felmászik a létrán, s megkaparintja a táskát. Ezután nem csak Mr Money in the Bank, hanem egyesen Mr Monster in the Bank lesz belőle. Úgy véli, senki sem képes megállítani. Egyértelműsíti, hogy bevált majd Lesnaron, aki bizony meg fogja ízlelni ezeket a karokat.
Múlt heti legyőzöttje, Finn Bálor érkezik. Finn emlékeztet, miközben felhívja Braun  figyelmét arra, hogy ő volt a legelső Universal bajnok, valamint, hogy sosem veszítette el a címet. Nem kisebb a célja, mint visszaszerezni, amely szerinte az övé. Múltkori meccsükre térve, Bálor tudatja, hogy szívét-lelkét beletette. A Money in the Banken azonban nyolcan lesznek, és mindenki magáért küzd majd.
Strowman beszól neki a termetére vonatkozóan, mire Bálor ledurrant neki egy sallert. Strowman a sarokba szorítja, majd méretes lök rajta. Mielőtt még elszabadulnának az indulatok, jön Angle, aki bejelentette a visszavágójukat, ráadásul azonnali kezdéssel.

Braun Strowman Vs. Finn Bálor 
Kevin Owens a kommentátorok mellett osztott és véleményezett mindenkit, aki csak szóba került. Végül a meccsben is döntő szerepe volt, hisz levágta a sarokról a befejezni kívánó Bálort. Kézbe vett egy létrát, s azzal kezdte gyengíteni Bálort. Strowmannel már nem járt sikerrel, így menekülnie is kellett a kiadós verés elől.

Owens elhagyná az arénát a Memorial Day kedvéért, ám Angle tartóztatja, mondván kanadai lévén nem sok köze van az ünnephez. Egyébként is, meccse lesz, méghozzá Bobby Roode ellen.

Sasha közli egy selfie-promó kíséretében, hogy nincs szüksége szerencsére a Gauntletben, elvégre ő a Bo$$.

Elias ad koncertet, de kisvártatva félbeszakítja őt a címvédő Interkontinentális bajnok, Seth Rollins.

Jinder Mahal Vs. Seth Rollins (C) – Intercontinental Championship 
A címmérkőzés dacára, Rollins inkább személyesre vette a figurát. Acélszékkel esett Mahalnak törlesztésként, de csakhamar visszanyalt az a bizonyos fagyi, hisz Elias a gitárral mért rá csapást az előbbi félbeszakításért.

Nia Jax következett, majd Ronda Rousey. Nia erődemonstrációt, valamint bemutatót tartott Rouseynak abból, amely rá vár a PPV-n. Ronda egy idő megunta, belépett a ringbe a bajnok mellé, de Nia ettől sem rettent. Szerinte, Rousey még sosem találkozott hozzá foghatóval. Ez volna az a megfélemlítő aura, melyről annyira sokat hallani? Nia cseppet sem érzi ezt.

Bray Wyatt & Woken Matt Vs. The Ascension 
Könnyed győzelem a bajnokoktól.

Axel és Dallas címmeccset szeretnének, de Angle egyelőre nem adja meg, függetlenül attól, hogy az elmúlt hetekben nagyszerűen teljesítettek.

Riott Squad-promó, melyben a csajok hívják fel a figyelmet az őket illető pozícióról a létrameccsben.

Bobby Roode Vs. Kevin Owens 
Kevin be tudta húzni a győzelmet, ám a megpróbáltatások még csak ezután kezdődtek. Megjelent a revansra szomjazó Strowman, aki a kergetőzés végén elkapta, és Powerslamelte a kanadait. Hasonló sors várt Roode-ra is.

Sami Zayn következett egy bocsánatkérésre Bobby Lashley irányába. Lashley kontrázott, s kihívta a Money In The Bankre riválisát. Zayn elfogadta, majd elszenvedett egy kézropogtatást.

Drew McIntyre Vs. Chad Gable 
Gyors győzelem a skóttól.

Angle kiír egy tag team battle royalt jövő hétre. A győztes, mehet majd a bajnokok ellen a PPV-n.

Gauntlet-meccs az utolsó MITB-pozícióért

Bayley Vs. Liv Morgan 
Villámgyőzelem a Huggable One-tól.

Bayley Vs. Sarah Logan 
A második Squad-tag sem húzta sokáig Bayleyvel szemben.. Igaz, ezután alapos verésben részesítették.

Bayley Vs. Ruby Riott 
Folytatni akarta, ám nem bizonyult innentől komoly akadálynak Ruby számára.

Ruby Riott Vs. Dana Brooke 
Ruby folytatta a menetelést. Dana megállta a helyét, többre azonban nem volt hivatott.

Ruby Riott Vs. Mickie James
A hazai közönségkedvenc igen nagy poppra érkezett, hogy aztán kettőzött erővel vegye fel a kesztyűt Rubyval. Az addigi leghosszabb párharcot láthattuk, Mickie azonban nem tudta kihasználni a hazai pálya előnyét.

Ruby Riott Vs. Sasha Banks 
Végére maradt a két nagy esélyes. Sasha frissebb volt, ennyi pedig bőven elég egy ilyen ütközetben ahhoz, hogy kimaxolja a helyzeti előnyt. Rubyn a társak sem segíthettek, kénytelen volt kopogni a Bank Statementben.

Sasha tehát győzött, kialakítva ezzel a női létrameccs mezőnyét.

5 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, május 28. – Vesszőfutás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Elias szegmens WTF? Vele sem tudnak mit csinálni, mint ahogy a rószter 80%-val sem. Borzalom, h ennyi jó panki és csak ideoda meccselnek…

  Kedvelés

 2. Kicsit fura. hogy Sasha győzelmével 6 face és 2 heel lesz, biztos voltam benne hogy heel nyer és az Ruby lesz, de szerencsére nem ő nyert. Livnek kellett volna nyernie.

  Kedvelés

 3. hát persze hogy Sasha Botchnak kell nyerni… hihetetlen hogy nem lehet egy nagy meccs sem nélküle

  Nia pár hétig Alexa ellen volt az akit mindenki bánt mert kövér de most megint ő a bully
  Alexának volt igaza

  a csapat bajnokokkal kevesebbet foglalkozunk mint az HBKcopy Ziglerékkel meg a borzalmas B Teammel

  hihetetlen hogy ilyen rosterrel egyre rosszabb adásokat sikerül összehozni
  megint a RAW lesz a B show mint a draft utáni időkben
  vagyis inkább C mert az NXT lett az A igazából

  Kedvelés

 4. Banks megérdemelte az elmúlt idők szívatásai után…..És nem valószínű hogy ő nyer de szerintem az ő karakteréhez illene legjobban ha nála lenne a táska…..fura hogy nem volt roman de nem hiszem hogy ez sokáig tartana…..finnel semmit nem kezdenek sőt…..owenseket kulonvették kicsit ami nem is baj szerintem hátha így owens megint egy picit előtérbe kerülhetne…..a tag bajnokok kb súlytalanok se sztori se semmi…..És mcintyre és csak lóg a levegőben ami elég szomorú dolog…..De hat amíg ilyen kreatívok vannak nem is tudom mit várjunk viszont annak örülök hogy elias mindig előtérben van mindig csinál valamit ami miatt az ember megjegyzi de neki is mehetne simán egy interkonti öv lassan

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!