RAW Összefoglaló, május 7. – Fogd a pénzt

A szép idők emlékére. A PPV-t követő RAW Long Beachről jelentkezett. Kezdésként a flagship show General Managere, Kurt Angle érkezik a kötelek közé.

Kurt a szokásos üdvözlést követően megjegyzi, hogy majdhogynem 20 esztendeje részese már a WWE vérkeringésének, és ami megkülönbözteti a WWE-t más szórakoztatási formuláktól, az az, hogy ők sosem állnak le. Évi 52-hét szórakoztatás, nekünk. Kurt rátér a mondandójának lényegi részére, vagyis, hogy a közelmúltban lezajlott események nyomán már küszöbön van a Money In The Bank. Személy szerint, neki ez az egyik kedvenc gálája. Bejelenti, hogy két létrameccset figyelhetünk majd, egyet az urak, egyet pedig a hölgyek vívnak majd. Két Triple Threat mérkőzéssel indul a kvalifikációk sora. Ruby Riott vs. Ember Moon vs. Sasha Banks, valamint Roman Reigns vs. Finn Bálor vs. Sami Zayn találkozókat bonyolítanak ma le.
Braun Strowman érkezik, ám nem Lesnar miatt – mint azt gondolhatnánk előljáróban. Meglehetősen nyakateker módon próbálja rávezetni Angle-t arra; jobban jár bizalmat szavaz neki a MITB-re.
Kurt reagál, mégpedig helyeslően, hisz szerinte Strowman kiérdemelte az egyenes ágon való meccsbe-jutást.
Kevin Owens jelenik meg, mondván nála jobban senki sem szolgált rá arra, hogy selejtező nélkül kerüljön az ütközetbe. Ő a RAW MVP-je. A tegnapi tag team meccs végén elkövetett hiba eredményeként elvárja, hogy mint igazi győztes ő legyen az első résztvevői a MITB-meccsben, Strowman pedig legjobb esetben is csak kvalifikáció árán kerülhessen be. Kevin kiemeli, hogy Stephanie is figyelemmel kíséri a történéseket.
Angle viszont nem szeppen meg ennek hallatán, sőt.. Kiírja a mérkőzést Strowman és Owens között, méghozzá azonnali kezdéssel.

Braun Strowman Vs. Kevin Owens – (1.) Money in the Bank kvalifikációs meccs 
KO jól tartotta magát és derekasan küzdött, de végül felőrölte őt a megállíthatatlan Strowman. A Powerslamből ezúttal sem volt menekvés, így megvan az első biztos résztvevő a létrameccsben.

Mike kérdezi az oltözőben Romant, aki megintcsak hangot ad véleményének, miszerint rászedték, ennél fogva ő a Universal bajnok. Nem befolyásolhatja az ellene szövetkezőket, de a kötelek között egész más szabályok érvényesülnek. Tudatja, hogy nincs jó hangulatban. Kézben tartja a területét, dominálni, majd nyerni fog. Megkaparintja az aktatáskát, és gondoskodik a végzetéről.

Bayleyt is hallhatjuk, miközben arról álmodozik, hogy leakasztja a címmérkőzést érő táskát.

Kurt sűrű percek elé néz, hisz Goldust után Jinderrel kell törődnie. A Maharaja csalódott, ugyanis jó irányvonalként tekintett a RAW-ra érkezésre. Tudni akarja, miért nem kapott szerepet a mai Triple Threatben, holott Reignsnek lehetősége nyílik.
Angle nem érti mire kapna lehetőséget Jinder, tekintve, hogy még nyeretlen. Mindzaonáltal a GM sem oly szőrös szívű. Ma este bizonyíthat Jinder, mégpedig Chad Gable ellen. Ha jól teljesít, talán kvalifikációs meccs lesz a jutalma.

No way Jose, Titus O’Neil, Apollo Crews Vs. Baron Corbin, The Revival 
Corbin beváltotta az ígéretét, és győzelmet érően fektette ki Jose-t az End of Daysszel.

Sasha Banks Vs. Ember Moon Vs. Ruby Riott – (1. női) Kvalifikációs meccs 
Az este egyik legüdébb színfoltja volt ez a találkozó, amely az első hölgy-érdekeltségű spotról volt hivatott dönteni. Kemény, bevállalós ütközetet figyelhettünk. A Riott Squad nem volt képes elég hatékony támogatást nyújtani Rubynak, aki így el is szenvedte a mindent eldöntő Eclipse-t. Moon egyelőre hibátlan, aktuális sikere pedig a létrameccsbe vezényli őt.

Owens és Zayn kiegyeznek a tegnapi nézeteltérés következtében, és végül csak egyetértenek, hogy a közös érdek mindent felülír.

Jinder Mahal Vs. Chad Gable 
Jinder visszavágott a két héttel ezelőtti vereségért.

Alexa Bliss is új célokat talált. Meg akarja nyerni a táskát, majd beváltani Nián.

Mahal szeretné Fatal Four Wayre alakíttatni a főeseményt, de Angle kategorikusan elutasítja.

Rhyno & Heath Slater Vs. Drew McIntyre & Dolph Ziggler 
Könnyed győzelem a lendületben lévő heel-duótól.

Elias Vs. Bobby Roode 
A sokadik találkozójukat nyerte most Roode. A Glorious One reméli, győzelme kvalimeccshez juttatja majd.

Seth Rollins érkezik, mondván nagyszerűen érzi magát. Szeretjük vagy gyűlöljük Mizt, a lényegen mindez nem változtat; múlt éjjel a határig tolta Sethet. A végén azonban, a Stomp egyet jelentette a rekordot jelentő álom eltiprásával. Seth tudja, hogy nem akar Mizhez hasonló bajnok lenni. Itt akar lenni minden héten, és harcos bajnok módjára fellépni. Igaz minden a MITB-től hangos, és Sethnek van is pár kellemes emléke róla, a fókuszt ő most mégis erre a bajnoki címre helyezi, ugyanis a legjelentősebb címmé óhajtja tenni. Lehetőség biztosítana másnak is a reflektorfénybe kerüléshez, így hát nyílt kihívást intéz a roster felé.

Mojo Rawley Vs. Seth Rollins (C) – Intercontinental Championship 
Hangosabbak voltak a szavak Mojo részéről, ettől függetlenül helytállt a regnáló bajnokkal szemben. Rollins ázsiója hétről-hétre emelkedik, így jönnek is a nagy győzelmek. Térdre rogyasztotta a hathatós manőverekkel Rawleyt, majd a Stomp segítségével abszolválta a címvédést.

Miztourage Vs. Bray Wyatt & Matt Hardy 
Játszi könnyedséggel húzták be a bajnokok.

Finn Bálor Vs. Sami Zayn Vs. Roman Reigns 
A kellő csavar megvolt, szó se róla. Mikor már úgy tűnt, Zayn és Bálor meccseli le – jött Roman és utat tört magának a győzelemhez. A Spear kiviteletése közben azonban felbukkant Mahal, aki elterelte Roman figyelmét. Zayn nem habozott, kiosztotta a Helluva Kicket, ám megfordulva már el is szenvedte a Corner Dropkicket. Bálor innen már ki sem engedte a markából az irányítást, villant a Coup de Grace, amely ezúttal sem hagyta cserben gazdáját.

Így állunk egy kör elteltével:

Férfi MITB-meccs:

 • Braun Strowman, Finn Bálor, ??, ??, ??, ??, ??, ??

Női MITB-meccs:

 • Ember Moon, ??, ??, ??, ??, ??, ??, ??

Folytatás jövő héten, immár az európai turné állomásáról.

14 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, május 7. – Fogd a pénzt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Csak nekem tűnik úgy, hogy itt nem lesz universal meccs, hanem mahalt fogják megetetni romannel?
  Elég erősnek ígérkezik a létrás meccs, bár én nagyon sajnálom, hogy csak 1-1 táska lesz, dehát ez van.
  Braunnak szerintem nincs szüksége táskára, az ő karaktere van olyan erős, hogy saját erőből legyen bajnok.
  Ezért is sajnálom, hogy nem owens került meccsbe, akit valamiért rongybabának használnak, holott tavaly még universal bajnok volt, az sd-t medig végig az ő storyja tartotta életben, erre most?
  Még mahal is nagyobb figyelmet kap, mint ő, ezzel mindent el is mondtam.
  Kicsit félek cass-től, mert dacára annak, hogy semmi tehetség nem szorult bele, valamiért mégis kapja a pusht, simán benne van, hogy a táskát is megkapja semmire.
  Ezen kívül én még corbint is esélyesnek tartom, azok után, hogy tavaly bebukta a táskát szerintem nagyot szólna ha idén is ő nyerne de ezúttal sikerrel váltaná be, bár a karaktere azóta sokat gyengült, hiába az új badass titantron, de a táskával fel lehetne építeni.
  De nálam miz a favorit.
  Hajlamosak rá, hogy az ilyen meccseknél meglépik a váratlant, de én ígyis mizt tartom a toronymagas esélyesnek.

  Kedvelés

 2. azzal senki nem foglalkozik hogy Braun konkrétan arról mesélt hogy megölte a gyerekeket akik nem akartak vele játszani? ki írja a promókat ezeknek?
  meg Braun hogy nem unalmas nektek? annyira nevetségesen erősnek van mutatva mintha ő lenne a Real Madrid egy a magyar harmadosztályban

  a Riott Squad meg idióták gyülekezete
  egy no dq meccsen szépen végignézik a meccs 90 százalékát és egyben a vereséget ahelyett hogy 3 perc alatt lenyomnák a 2 ellenfelet
  legalább nem Sasha nyert

  ja és a MITBn sem lesz universal címmeccs gondolom ha ennyire szarik rá mindenki és a táska lett a fő célpont

  Kedvelés

  1. Nem mondta, hogy megolte oket… Megvarta meg benne bent vannak a treehouse-ban, es veluk egyutt dontotte romba. Nem mondta, hogy megolte oket.

   Kedvelés

   1. szerinted a gyerekek sértetlenül megúszták hogy méterekről lezuhanytak egy fadobozban és rájuk dőlt egy fa? minimum komoly sérüléseik lettek

    Kedvelés

    1. Nem, de nem mondta, hogy megolte oket. Nagy a szemantikai kulonbseg! Amit mondott az vedheto. Ha azt mondta volna, hogy megolte oket, akkor valoszinuleg nem kerulhetne kepernyore nem csak O, de a musor sem egy darabig. Igy viszont nem mondta mi lett veluk, azt a nezo fantaziajara bizta. Nem Te vagybaz egyetlen akinek ez eszebe jutott valoszinuleg. De a nezok fantaziaja miatt nem lehet musorokat letiltani.

     Kedvelés

  2. az én is csak lestem,hogy ledönti velük együtt a házat,de simán belefér 12be. Viszont Braun számomra (is) kezd nagyon unalmas lenni, semmi új mozgás, a finisherje meg régóta böki a csőröm, számomra nulla a running powebomb…

   Kedvelés

 3. Hát én nem bocsájtom meg a wwe-nek hogy jobboltatják owenst hétről hétre…..mahal meg egyből face lesz egy ilyen megmozdulás után és azután a kijelentése után hogy roman egyfolytában kapja a lehetőségeket és hogy nem kéne mindenhova berakni…..mert a közönség véleményét mondta ki ezzel….hardyéknak nem hogy feudjuk sajnos karizmájuk sincs így főleg hogy a sztorijuk is megállt és szellembajnokok voltak eddig….corbint is azért hozták át hogy titusékkal bohockodjon……vicc….rollinsnak is “komoly” sztori van….ja semmi kb….banks jobbol már egy ideje….lashley nagyon súlytalan eddig….és az se jó szerintem ahlogy drewt pusholják ziggler mellett dehát ez van….remélem egyszer telni fog jobb kreativokra is

  Kedvelik 1 személy

  1. az a Drew/Ziggler duó már elejétől látni lehet,hogy nem nagyon egymás miatt vannak,hanem össze lettek rakva,hogy legyen feud majd. Nekem nagyon “külön” mozognak….semmi tag.

   Kedvelés

 4. Hmm. Csak nekem tűnik úgy vagy Mahal tényleg a fejlődés jeleit mutatja? (Mert az eddigoekhez képest jobb volt kategóriákkal)…vagy csak Roode ennyire jól segítette?

  A hölgyeknél Moon meglehetősen jónak tűnik. .

  McIntyre meg meglepően erősnek és energikusnak fest, talán jobban mint nxtben (vagy csak a fények?)

  Kedvelés

  1. Lehet En neztem nagyon el, de Mahal nem Roode-dal hanem Chad Gable-lel meccselt? Es szerintem nem lett jobb Mahal. Gable kb millioszor tehetsegesebb. Viszont a mikrofonnal szerintem sokkal jobb lett Mahal, mint volt. Ezt nem tudom elvitatni tole. Lehet ez az elso lepes neki. Meglatjuk. Reigns azert nagy falat lesz neki.

   Kedvelés

 5. Ohhh, ha az emúlt 2 hónap RAW-jai csak fele ilyen jók lettek volna mint ez….
  Kifejezetten tetszett most. Változatos meccsek voltak.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!