RAW Összefoglaló, november 12. – Megsemmisítve

Hat nappal a Survivor Series előtt Kansas Cityben állomásozik a flagship show, amely egy kimondottan érdekfeszítő és visszatérésekkel teli adást készül prezentálni a WWE Univerzumnak.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Battle Royallal indítunk. Az összes hadrafogható csapat versenyre kel a kapitányi karszalagáért,ám csakhamar véget ér a küzdelem – legalábbis annak rendeltetésszerű módja. Megjelenik Braun Strowman, aki átgázol mindenkin, aki az útjába kerül. Sorra szedi az áldozatait, majd helyet foglal a ring közepén, mikrofont fog, és kijelenti, hogy nem hajlandó távozni, mindaddig, míg jól meg nem agyalja Baron Corbint.
Corbin helyett azonban a Commissioner, Stephanie McMahon érkezik Strowman mellé. Steph mindenekelőtt leszögezi, hogy megérti Braun dühét, de ez akkor sem a megfelelő módja a probléma orvoslásának. Stephanie szeretné, ha ezt az elszántságot és dühöt inkább a vasárnapi meccsbe konvertálná Braun – ezáltal is büntetve a pimasz Shane-t.
Strowman gyorsan közli, hogy nem érdekli sem Shane, sem pedig az, hogy Stephanie-t képviselje a Survivor Seriesen. Corbint akarja, és magasról hederít a mellébeszélésre.. Stephanie hajlik az egyességre, de csakis a saját szabályai szerint. Amennyiben Braun győzelemre vezeti a RAW-t, úgy bármit megkaphat amit csak akar.. Strowman nem hezitál sokat: Lesnart akarja, ezen felül Corbint egy kikötéses mérkőzésen.. Stephanie belemegy, viszont leszögezi, hogy Braun nem bánthatja Corbint a PPV előtt.
Kisvártatva megérkezik Ronda Rousey, akinek Strowmanhez hasonlóan nem kér a rizsából. Közli, hogy nem is lehetne ennél motiváltabb. Szíves-örömest áll a Becky jelentette kihívás elé, és feladná a leckét a kékek bajnokának. Addig is, gyakorolna egy kicsit Stephanie-n.
Corbin zárja a sort, megmentvén egyúttal Stephanie-t. Nyugtatja a kedélyeket, és igyekszik mindenki tudtára adni, hogy a World Cup nyomán létszükség kérdése a Survivor Series.. Corbin barátságosan helyezi a karját Rousey vállára, de már villan is a csípődobás, amelyet követően Rousey elhagyja a ringet.

Tamina és Nia bullyskodnak egy sort a backstage-ben, mielőtt még a küzdőtér felé vennék az irányt.

Ember Moon vs. Tamina (w/Nia Jax)
Moonnak ugyan sikerült lépést tartania Taminával, abszolút partiban volt vele, de a túlerő végül rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Az Eclipse-t megelőző másodpercekben Nia beavatkozott, így Taminának volt ideje semlegesíteni Embert a Superkickkel. Végezetül csattant a Splash, amelyből végképp nem volt menekvés.

Bobby Lashley kontra Elias ütközet lesz ma este, a győztes pedig elfoglalhatja a Team RAW még árválkodó pozícióinak egyikét.

Corey Graves a kötelek között, és már szólítja is vendégét, aki nem más, mint a címvédő Intercontinental Champion: Seth Rollins. Corey tisztában van vele, hogy Seth mindig a toppon van fizikálisan, de az elmúlt hetek történései nyomán mi a helyzet a dolgok mentális részével? .. Seth emlékeztet, hogy most vasárnap találkozik először a karrierje során Shinsuke Nakamurával, de ha őszinte akar lenni bevallja, hogy most a legkevésbé sem izgatja őt Nakamura.. Corey közli, hogy ez esetben Nakamura le fogja őt gázolni.. Rollins helyesbít, mondván a gongszó pillanatáig kívánja hanyagolni Nakamurát. Onnantól rá összpontosít majd, de perpillanat semmi sem érdekli a válaszokon kívül. Tudja, hogy Deannek pontosan megvannak az okai a tettére, csaképp nem hajlandó elárulni őket.
Dean bukkan fel a kivetítőn. Ő úgy véli, az sem okozna neki különösebb gondot ha bemenne az arénába és a lelket is kipáholná Rollinsból. Seth válaszokat akar? A helyzet az, hogy nem érdemli meg őket. Másrészt, Dean kijelenti, hogy nem is tartozik velük. Elege van a kérdésekből, de egyébként is: Sethnek, mint Architect illő volna tudni a válaszokat. Sethnek valóban úgy kellett bánni vele mint egy hülyével, vagy netán Dean egész végig ugyanaz az ember volt, csak Rollins önelégültsége totálisan elvakította őt? Az is lehet, hogy Dean sajnálja amit tett és megbánást érez. Vajon megbocsátanak neki valaha is a fivérei? – töpreng el hangosan gondolkodva. Dean rávilágít, miszerint azt hitte a Shield az erőt képviseli. Ezzel szemben, a Shield csak gyengítette őt, mint ahogyan Rollinsék is. Minden nap egy esély az újjászületésre.. esély, hogy fogjuk a múltat és felégessük.
Ambrose leönti a mellényt, majd a lángoló hordóba veti.

Visszatekinthetünk a múltkori főeseményre, amely megalázó Angle-vereséggel ért véget.. Drew McIntyre és Dolph Ziggler érkeznek a ringbe. Előbbi vesz magához mikrofont, és kezd vele mondandójába, amelynek értelmében ő már a legelső alkalommal megmondta, hogy hatalomátvétel lesz. Először megtörte a Shieldet, legutóbb pedig Kurt Angle-t. Kurt a legek-legjeként indult csatába, de lenullázva végezte. Angle a legjobbját nyújtotta, de amikor Drew a szemébe nézett látta, hogy nincs tovább számára. Kurt rájött, hogy felsőbbrendű ellenféllel hozta össze a sors. Ezután a sírásra fakadt, ez pedig gyomorforgató volt Drewnak. Több mint boldog volt attól, hogy a saját fegyverével végezte be Angle-t. Tizennyolc éven át dolgozott ezért a pillanatért. Többet áldozott be érte, mint akárki. A RAW immár az ő műsora, és nem tűr meg rajta sem gyengeséget, sem nosztalgiát.
Befut Bálor, aminek láttán Drew elismeréssel adózik a múltkoriak miatt.
Bálor megjegyzi, hogy Drew túl messzire ment. Elég lett volna szimplán legyőzni Angle-t.
Drew szolgálna egy ingyenleckével, vagyis, hogy a méltóság nem mindenkinek fenntartott jog. Sokkal rosszabbat is tehetett volna Kurttel. Azt tanácsolja Bálornak, forduljon meg és menjen szépen vissza hátra.
Bálor tudatja, hogy ehhez hasonló zsarnokoskodással telt az egész karrierje. Ő inkább meccselne.
Drew elfogadja, de nem magának. Nem hajlandó lesüllyedni. Bálornak ahhoz előbb bizonyítani kell, legyőzni egy olyan kalibert, mint a világ legjobbja, Dolph Ziggler.

Dolph Ziggler vs. Finn Bálor 
Finn számára cseppet sem lehetett szívderítő a ring körül lebzselő McIntyre, bár a beavatkozásra a végjátékig kellett várni. Drew támadásba lendült amint karnyújtásnyira volt már csak a siker Bálortól, viszont az ír fenegyerek megoldotta, és a lehetetlennel dacolva egy fordítást követően megszerezte az aranyat érő győzelmet.

Corbin tanácskozik Stephanie-val, amikor is belebotlanak Bálorba. Steph gratulál Finnek az impresszív teljesítményhez, valamint a dolgokhoz való hozzáállásához, amelyeknek összességéért egy hellyel jutalmazza őt a Team RAW-ban! McIntyre robban be a képbe, de Stephanie gyorsan behúzza nála a kéziféket. Egyértelműsíti, hogy a Survivor Series előtt nem akar több balhét a srácok között. Össze kell dolgozniuk, csapatként működniük, győzniük és móresre tanítaniuk a SmackDownt. Ha mindezek megvannak, nyugodtan daraboka szedhetik egymást.

Ronda Rousey a backstage-ből hallatja a hangját. Változatlanul nem tulajdonít nagy jelentőséget Becky fenyegetőzéseinek. Szerinte hamarabb kell ahhoz felkelni a lánynak, hogy a gyakorlatba is áthelyezhesse a taktikáját. Rousey verést jósol vasárnapra! .. Megjelenik Nia és Tamina, akik finoman a bajnok tudtára adják, hogy hamarosan el lesz kenve a szája széle.

A Riott Squadot láthatjuk birtokba venni a köteleket. Ruby előad egy dramaturgikus előadást a széttört napszemüvegről, majd közli, hogy minden percét élvezte. Natalya a család becsületére kelne, de könnyedén elbánnak vele.

Az adás elején drasztikus eszközökkel félbeszakított Battle Royal újfent terítékre került, ráadásul végig is ment. Gable és Roode szerezték meg a győzelmet, tehát ők lesznek a kapitányok vasárnap!

Paul Heyman és Brock Lesnar teszik tiszteletüket, Heyman pedig, mint az egyetlen kétszeres Universal Champion konferálja fel ügyfelét. Nincs senki, akit jobban illetne a gratuláció mint Brock Lesnart, de most mégis kivételt tennének. Braun Strowman kedvéért részben, hisz bizonyította, hogy nem is annyira verhetetlen szörnyeteg. Gratuláció jár továbbá a vasárnap este hatalmas verésben részesülő AJ Stylesnak. A közönség a nevét skandálja, ugyanis a tavalyi meccsre alapozva esélyt adnak neki a győzelmet illetően. Heyman közli, hogy nincs senki, akit perpillanat jobban akarna elverni Lesnar, mint AJ. Nincs senki, akit szívesebben cipelne Suplex Citybe. Vasárnap este Suplex City és F5 lesz a képlet. 1,2,3 – a győztes pedig a bajnok bajnoka, Brock Lesnar!
Jinder Mahal és a Singh testvérek töltötték be ezúttal a bokszzsák szerepét. Lesnar nem volt vevő hosszútávon a Shanti-re, így hülyére verte a triót.

Bobby Lashley vs. Elias 
Lashleynek meggyűlt a baja Eliasszel, így bizony szükség volt a Hype Man segítségére. Lio lefogta Eliast, aki ennek következtében nem tudott időben visszaérni a ringbe.

Alexa Bliss következik, nem is egyedül, hanem Mickie James, Nia Jax, valamint Tamina társaságában. Mint mondja, a vasárnap személyes lesz. Megmutathatják, hogy ők az A-show, míg a SmackDown csak a második legjobb. Alexa nem pusztán elvárja, egyenesen követeli a győzelmet. Csapatának tagjai: Natalya, Mickie, Nia, Tamina, valamint alapos megfontolás és tanácskozások után a soron következő mérkőzés győztese:

Sasha Banks vs. Bayley 
Öt bajnoki cím kénytelen csatázni a jogért, hogy tagja lehessen a női Survivor-csapatnak. Mindent egylapra téve küzdöttek, semmitől sem riadtak a siker érdekében, de mint kiderült Alexa totál hülyére vette őket. A ring körül cirkálók DQ-t érően avatkoztak a meccsbe, amelynek így nem lett nyertese Alexa nézetében. A RAW-nak viszont lett ötödik tagja, méghozzá Ruby Riott személyében.

Bliss mézesmázos tekintette nyomban szertefoszlott, ugyanis a kép a backstage-be, majd onnan az öltözőbe kapcsolt. Becky Lynch a földön és Dis-Arm-Herben tartotta sakkban Ronda Rouseyt. A bírók nagy nehezen leszedték Lynchet, akinek ezután felhangzott a zenéje az arénában. A SmackDown Women’s Champion megindult a RAW-tagokkal teli küzdőtér felé, ám kisvártatva felbukkant a komplett SmackDown-divízió, akik megsemmisítő erejű csapást mértek a RAW-ra. Charlotte Flairen immár a nyoma sem volt érezhető a bizonytalanságnak. Egy mindenkiért elv alapján küzdöttek a kékek, Beckynek ömlött a vér az orrából, de még ez sem tántoríthatta el, hogy aprítsa a riválisokat. Rousey berontott, de pár offenzívát követően a karja feladta az elemekkel vívott harcot. Becky egy székkel tért vissza a ringbe, és sorra verdesett oda a flagship show bajnokának.

Stephanie dühöng a backstage-ben, Corbin értetlenkedik, Becky Lynch pedig a nézőtér tetejéről grimaszol vasárnapi ellenfelének! Mi lesz ezek után a SmackDownon?!

12 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, november 12. – Megsemmisítve” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jézusom Becky mennyire over. Ráadásul így, hogy tiszta vér volt, konkrétan hatalmas pillanat lett. Egyszerre menő és fos, hogy Nia úgy pofán verte, mint a büdös szart. Szépen fogalmazva. Előfordul.. Legalább nem veretik meg Beckyt Rondával.

  Kedvelés

 2. Sajnálom Johnny, én sem számítottam rá, de az év promója most Ambrose kezébe vándorolt. Végre valahára heel a csávó, abban pedig páratlan.

  Illetve amit írtam Bliss képernyőn tartásához, pontosan ez cseszte csak el az összképet a zárósoroknál, hogy ő nem kaphatott egy bumpot se, halál nevetséges, hogy így meglépett csak. Szerencsére elég állat lett a szegmens még így is.

  Na meg kapunk majd egy Drew vs. Finnt is? Nem is volt rossz ez a raw.

  Kedvelés

 3. Értelmesebb lenne ez a brand vs brand, ha minimum kettőnek nem lenne előre fixálva a vége.
  Ronda 100%, hogy nyer. A kretén kreatívok ezzel a “sérüléssel” akarják a közönséget mellé állítani, nem látják, hogy ezzel még jobban Becky mellé tolják őket.
  Lesnar meg… 1% esély sincs rá, hogy az UFC (várható) bukta előtt lefeküdjön AJ-nek vagy bárkinek, mert az rontaná az MMA hitelességét. AJ bukja a meccset, a legjobb esetben valami beavatkozás miatt, de inkább hősies küzdelem után, de tisztán.

  Mivel két RAW meccs fix, ha szorossá akarják tenni, a maradék zömét viszi az SD.
  – TT champ vs champ meccsen a Bar már bukott egyszer, sokkal overebbek, mint az AoP, jó eséllyel behúzzák.
  – A men vs men-t kétszer hozta a Raw zsinórban, jó eséllyel azt is viszi az SD. Drew és Braun jó eséllyel ütik majd egymást, ahogy DZ és Finn is.
  – a TT elimination-ben a Raw csapatok annyira gagyik, hogy nehéz elhinnem, hogy az Usok és New Day kikapjanak. Erősen SD-nek áll, ha nem lesz valami komoly turn.

  A kérdés a women és az ic vs us meccs.
  – Annyira mélyen van, hogy Dean beavatkozása nélkül Nakamurának nincs esélye megvernie Rollinst.
  – A women elimination gyakorlatilag nem érdekes. Ha Rollins bukik, akkor behúzza a Raw (főleg, mivel tavaly Asuka tarolt), ha Rollins nyer, akkor viszi az SD.

  Fentiek szerint 4-3-ra idén nyer az SD, ami már a tévés szerződés miatt is gyanús. Plusz elindíthatja a Corbin vs Angle-t, ha Steph berág Corbinra a bukta miatt.

  Kedvelés

 4. Becky mai produkció az egyik legmenőbb dolog volt amit láttam életemben :O Elképesztően király az a csaj, ez valami hihetetlen.
  Nem láttam pontosan, Nia vagy Dana törte az orrát?

  Kérdés hogy most Beckynek adtak egy überfasza jelenetet és standing tallt hogy ne legyen gáz hogy veszít vasárnap vagy így alapozták meg a győzelmét, hogy sérült lesz Ronda azért tudja megverni vasárnap

  Kedvelés

 5. wow egy jó raw :O
  nem hittem volna hogy látok még ilyet

  Becky meg egyre zseniálisabb (nia meg… remélem nem lesz ebből komoly gondja Beckynek)
  ha ezek után rondát valahogy kihozzák győztesnek az tényleg a világ szégyene lesz

  Kedvelés

  1. Az is a világ szégyene hogy Lesnar egy squash meccsen verte meg Strowmant. Világ szégyene vagy sem nem kizárt a dolog hogy Ronda győz, mint ahogy az se hogy Lesnar megveri Stylest.

   Kedvelés

   1. Becky a legjobb dolog ami az elmúlt években történt
    egyszerűen nem szúrhatják tökön magukat azzal hogy veszít egy hulladék celeb ellen

    Lesnar meg egy legenda a cégnél akármennyire is egy lusta farok
    plusz Braunnal úgy néz ki van millió probléma (amire még rátett szerintem pár lapáttal az instagramon) szóval ez egy büntetés is volt valszeg

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!