RAW Összefoglaló, november 19. – Mindent, vagy semmit!

Helyszínünk változatlanul a Los Angeles-i Stapeles Center, amely immár a flaghip show számára van berendezve. 24 órával vagyunk a vörösök szempontjából tökéletesre sikeredett Survivor Series után. Lássuk mit tartogatnak nekünk a mai adásra!

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg a RAW!

A nyitányon Baron Corbint láthatjuk a kötelek között. Köszönt bennünket az immár vitathatatlanul felsőbbrendű shown, majd felkonferálja azt a személyt, akinek részben köszönhető a múlt éjjel aratott elsöprő siker.. Stephanie McMahon csatlakozik beosztottjához. Stephanie nem vitatja Baron érdemeit, ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a 6:0 az egész RAW-család érdeme. A mai estének egyértelműen az ünneplésről kell szólnia.. Corbin finoman emlékezteti Stephanie-t, hogy tett egy ígéretet arra vonatkozóan, hogy ha a RAW nyer megteszi őt teljes körű GM-nek.. Ha már ígéretek, jön Braun Strowman, aki nyomban felhívja a figyelmet előző esti érdemeire, és jó magaviseletére, amelynek következtében meg fogja kapni Corbint.. Stephanie megadja a mérkőzést Braunnak, méghozzá a TLC-re. Amennyiben Braun győz, övé a Universal Championship meccs is a Royal Rumble-re. Ha Corbin győz, Strowman bukja a címmeccset Lesnarral szemben. Ugyanakkor, Corbin szempontjából is komoly tétje lesz a csatának, hisz ha vereséget szenved, minden hatalmát elveszíti, még csak mint ideiglenes General Manager is.

Baron Corbin & Bobby Lashley & Drew McIntyre vs. Braun Strowman & Finn Bálor & Elias – 6 Man Elimination Tag Team Match 
A reklám alatt kiesésre változott a szabályrendszer. Corbin kezdett, pontosabban kezdett volna Strowmannel szemben, de az ideiglenes General Manager inkább McIntyre-re hagyta a dolgok nehezét. Drew szokás szerint magabiztosan feszült neki Braunnak, de ő sem adta olcsón magán. Földre is tudta vinni a skótot, majd kihasználta a lehetőséget arra, hogy beváltsa a közönségkedvenc Bálort, aki viszont gyorsan a rövidebbet húzta McIntyre-től. A meccs középső szakaszában sem változott sokat a helyzet, hisz Bálort folyamatosan gyötörték annak köszönhetően, hogy nem tudott váltani. Amint sikerült neki nagy nehezen, Elias vetette magát frissen a küzdelembe. Rendezték a sorokat, Bálor ugrott egy gyönyörű Top Con Hilót, ám pillanatokkal később már a Claymore Kick következtében volt kénytelen távozni a mérkőzésből. Elias azonban megörökölte a sanyarúnak mondható sorsát. Alposan megdolgozták a vándorzenészt, akinek így sansza sem volt eljutni Strowmanig. Őt ráadásul még le is rángatták a ring széléről, vagyis megteremdődött Elias befejezésének lehetősége McIntyre-ék előtt. Elias elkapta Liót, megszorongatta, Lashley viszont egy Spearrel robbant a képbe. A spori számolt, és meg sem állt tízig. Braun Strowman magára maradt! Hiába, tekintve, hogy semmit sem tudott kezdeni riválisaival. Majdhogynem játszi könnyedséggel dominálták őt, és amikor elérkezhetett volna a fordulópont, McIntyre egy székkel támadt Strowmanre. Innentől kíméletlen fenyítést láthattunk. Lashley Speart, McIntyre Claymore Kicket osztott ki, Corbin pedig mindennek a végén a lépcső darabjával sózott oda leendő ellenfele karjára.. Érkezett az orvosi stáb, Corbinék viszont nem adták jelét a megbánásnak.

Natalya-nak lehetősége nyílik ma este az elégtételre, hisz egy az egyben csatázik majd Ruby Riottal.

Seth Rollins érkezik a ringbe, mikrofont ragad és megemlékezik a hétvége eddigi fantasztikus részéről. Megjegyzi, hogy tegnap volt hat éve a Shield debütálásának, és hogy ebben az időszakban, ő, Reigns és Ambrose uralták ezt a helyet. Múlt éjjel, miután végzett Shinsuke Nakamurával, volt ideje merengeni az elmúlt hat évről. Bevallja, hogy nehéz neki megemészteni ezt az egész helyzetet Deannel. Négy hete fordult ellene Ambrose, mégis egy örökkévalóságnak tűnik, mivel azóta se vállalta be a szemtől-szembeni konfrontációt. Ez azonban megváltozik a TLC-n, amikor is összecsapnak az Interkontinentális övért. Seth közli, hogy a frissen megjelent Chronicle-ból többet tudott meg Ambrose-ról, mint magától az embertől az évek során. Nem tudta, hogy Ambrose kis híján belehalt egy műtét utáni fertőzésbe, viszont az is igaz, hogy Ambrose egyszer sem reagált a hívásaira a hónapok során. Ambrose azt mondta ebben a bizonyos dokumentumfilmben, hogy imádja a WWE-t. Sethnek ez meghökkentő abból a szempontból, hogy tíz éve ismeri már Deant, mégse hallotta még tőle ezt a szót. Szereti a WWE-t? Ehhez képest mást sem csinál négy hete, mint bujkál és magyaráz. A TLC-n találkozni fognak, de Seth mégis most akarja az összezörrenést.
Ambrose a kivetítőn jelenik meg, és megjegyzi, hogy Rollins egy csöppet kétségbeesettnek tűnik. Azt várja tőle, hogy most azonnal berontson a ringbe? A dolgok megváltoztak. Ami pedig a Shieldet illeti, többet ártottak, mint használtak. Senki sem tudja milyenek voltak a kamerák leállását követően, vagy a színfalak mögött. A sorsukkal játszottak az első pillanattól fogva. Mind meg fognak fizetni az útért, amelyet választottak. Mind megkapják majd, amit érdemelnek. Nézzen csak Romanre. El kell számolnia a mindenhatóval azért, amit a Shieldben művelt. Ami ennél is rosszabb, hogy Sethnek megvannak a válaszok. Arra bíztatja Ambrose, hogy keresse csak meg, és mutassa meg neki, hogy mi következik.

Rollins a backstage-ben kajtat Ambrose után, de nem találja. A biztonságiak igen flegmán állnak Sethez, aki le is durrant egyet-kettőt közülük.

Sasha Banks & Bayley vs. Tamina & Nia Jax
Sasha és Bayley tisztességgel helytálltak, de nem tartóztathatták számottevően ellenfeleik útját.

Charley interjúvolna, de megjelenik mögötte a kivetítőn Ambrose, aki közvetve üzen Rollinsnak és egy az egyben elárulja merre van. Idebent fog várni rá..
Rollins csakhamar megérkezik, mégsem találja a kis zugban Ambrose-t, Ellenben egy feliratot az ajtón: Burn It Down!

Drake Mavericket alaposan szívatják, amiért bevizelt múlt éjjel.

Lucha House Party vs. Revival 
A múlt éjjeli kiugró teljesítményt követően, Dash és Dawsonra ébresztőjellegű vereség várt a luchadorokkal szemben.

Rollins most már kezd nagyon ideges lenni, ráadásul a Romanre tett megjegyzés miatt duplán el akarja páholni Ambrose-t… aki mindeközben ott sétál el mögötte. Seth tovább halandzsázik, mire Titus odaszól neki, hogy épp itt ment el Ambrose.

Ronda Rouseyn a sor, tekintve, hogy a gyötrelmek ellenére is vállalta a szereplést. Rousey tudatja, hogy a TLC-n Nia Jax ellen kell kockára tennie a címet. Ettől függetlenül egyértelművé teszi, hogy mi következik ezután. Nem becsüli le Niát, láthattuk Becky kárára mire képes, de Ronda fel fogja őt adatni, azután pedig megtalálja a módját annak, hogy befejezzék Charlotte-tal amit elkezdtek. A közönség végig Beckyt követeli, ehelyett azonban Rousey tart előadást az igazi bajnok ismérveiről. Végezetül bejelenti, hogy neki ez a mai a legrosszabb a napja és persze ezzel együtt is kockára akarja tenni a címet – bárkivel szemben.
Corbin érkezik, ugyanis jó vezetőhöz mérten meg kell akadályoznia ami kibontakozóban van, egész egyszerűen mert Rousey nincs harcképes állapotban.
A bajnok addig cukkolja Corbint, míg az végül még csak le sem pottyantja az egészségi állapotát. Corbin kijelenti, hogy talál egy kihívót, aki egyben a következő RAW Women’s Champion is lesz.

Ronda Rousey (C) vs. Mickie James – RAW Women’s Championship 
Mickie nem sok vizet zavart, Rousey még így rokkantan is simán átlépett rajta!

Chad Gable & Bobby Roode vs. AoP 
Maverick elhamarkodta ezt a meccs dolgot, hisz ügyfelei váratlan vereséget szenvedtek egy fordítás következtében.

Ambrose közli, hogy szórakozik Rollinsszal, szimplán csak tetszik neki, hogy őrült módjára kutatja őt az arénában. Ez nem Romanről szól, hanem a testvérek közötti kötelékről. Amint megtalálja, Dean össze fogja törni Sethet.

Rollinsnak elege lett. Nem kutatja tovább Ambrose-t. Fogja magát és elindul haza, tudván, hogy négy hét múlva úgyis beletaposhatja majd a fejét a szőnyegbe.

Natalya vs. Ruby Riott 
Nattie felülkerekedtet az esélyeken, és végül legyőzte a szemüvegtörő Rubyt.

Dean Ambrose érkezik a főeseményre. Szerinte ez túl egyszerű. Mindössze annyit akarnak látni, hogy Rollins jól elveri őt amiért hátat fordított nekik, és mindenkinek? Ambrose kijelenti, hogy a kellő motivációért cserébe bárki ezt tette volna. Nem csak a barátját, de a saját családtagját is betámadja bárki ha megvan rá az alapja. Ilyen emberek vették körbe egész életében, így hát nem érez sajnálatot. Rosszul van attól, hogy Rollinst éltetik. A WWE Univerzum nem több, mint egy rakás képmutató szemétkupac.
Rollins a kivetítőn, mégsem hagyta el az arénát.. Ambrose pillanatok erejéig összezavarodik ahogy közelít, de aztán szembenéz vele. Rollins ledönti őt a lábáról, csépelni kezdi, majd kivágja a ringből és Suicide Dive-ot ugrik rá. Oda-vissza kergeti, rávetődik a kordonról, végül pedig odapakol egy rúgás az állára. Jönne a Curb Stomp, Ambrose azonban bemutatja mindazt, amelyet az év során ellesett Nakamurától. Övön alul támad, és ezzel mattolja is Rollinst, aki két Dirty Deedset szenved el a verbális támadás mellett.

Folytatás jövő héten.

10 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, november 19. – Mindent, vagy semmit!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. McIntyre atveszi Strowman helyet a kvazi legyozhetetlen kategoriaba. Lehet erte megkovezni, de ez csak kigyurta magat. Ok promoban sokat fejlodott szerintem, de technikai tudasa meg mindig nincs kozeleben sem mondjuk Zigglerenek. Vagy sok masnak. Mondjuk ez total igaz Braun-ra is.

  Gondolom most egy kis pihenore kuldik, arra volt jo ez a veres. Aztan visszater es egyenkent vadassza le ezeket a “gazembereket”. Kezdi a Corbin-nal. Ha ellene nem gyoz, akkor a masik ketto ellen semmi eselye.

  A tobbi tortenes annyira nem emlitesre melto. Talan csak ket dolog. Ez a here fixacio mindenkinel…az egesz mintha at akarna menni egy ratyi musorba.

  Es ha mar ez a tema. Mi a helyzet ezzel a Finn gyerekkel. Ez “tele” volt most is ratyi szimbolumokkal. Biztos, hogy csak tamogatja oket?

  Kedvelés

  1. az emberek miért ugranak ennyire arra hogy Finn meleg vagy sem? miért olyan fontos ez? támogatja őket mert rendes ember

   (de amúgy Cathy Kellyvel van/volt együtt)

   Kedvelés

  2. McIntyre atveszi Strowman helyet a kvazi legyozhetetlen kategoriaba. Lehet erte megkovezni, de ez csak kigyurta magat. Ok promoban sokat fejlodott szerintem, de technikai tudasa meg mindig nincs kozeleben sem mondjuk Zigglerenek. Vagy sok masnak. Mondjuk ez total igaz Braun-ra is.

   Umm… WAT? Nézted Drewt az nxtben? Braun Strowmantől meg mit akarsz? Hogy pl. nyomjon egy shooting star presst?

   Talan csak ket dolog. Ez a here fixacio mindenkinel…az egesz mintha at akarna menni egy ratyi musorba

   Ha nem tűnt volna fel ez egy hagyomány a heeleknél…

   Kedvelés

   1. Nem, nem nezek NXT-t. Az egyszeruen nem azzal a gonddal, minoseggel elkeszitett adas, ami az ember szemenek kellemes. Szemre latszik, hogy sokkal kevesebb penzt koltenek a rendezesre. Ezert nem nezek ilyen dolgokat. Azaz csak azt ertekelem amit itt mutat. Az pedig nem tetszik. Lehet ugyesebb, mint latszik, de ezt jol titkoljak.

    Strowman a nagy termete miatt korlatozott amit megtehet. De akkor sem az a fajta aki a nagy tecnikai tudsaval tunne ki. Ujitania kell, mert ez igy mar keves lesz.

    Kedvelés

 2. Rohadtul antipatikus és visszataszító szvsz, hogy Roman betegségét promónak használják. Ez nem Ambrose hibája, hanem azé a baromé, aki beleírta ezt a szövegébe..

  Kedvelés

 3. AZTAK.. ilyen gyenge RAW egy ilyen PPV után.. hihetetlen, mintha mindenkit csak úgy kiengedtek volna, hogy csinálj amit akarsz…

  Kedvelés

 4. Semerre se tart semmi logikátlan hülyeségekkel van tele minden héten…az aop megveri a bart hogy legyen egy kis presztízsük aztán most kikapnak de a revival ugyanez…..a dean seth feud nagyon lassú….a mindnekit össze rakunk egy tag meccsbe hogy ne kelljen bookolni külön sztorikat még mindig itt van és valszeg jövőhéten ugyanez lesz csak más felosztásban….tenyleg ez a jobb brand….oh wait

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!