RAW Összefoglaló, november 26. – Hatalommal való visszaélés

Három hétre vagyunk a TLC PPV-től, amelyre most a Wisconsin állambeli Millwaukee városából folytatódik az építkezés.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

A nyitányon Baron Corbint, Bobby Lashleyt, Lio Rusht, valamint Drew McIntyre-t láthatjuk a kötelek között. Mindannyian köszönetet mondanak valamiért, Corbin például a GM-munkásságáért, McIntyre pedig a verésért, amelyet Strowmanre szabtak ki legutóbb. Corbin közli, hogy bár jó sokáig nem lesz módon a körünkben üdvözölni Braunt, ő mégis elküldött egy csapatot Birminghambe, hogy a szupersztár üzenhessen a WWE Univerzumnak.
Nem meglepően, Strowman emlékeztet a műtétre és hogy visszatérve az első dolga lesz alaposan helybenhagyni Corbint, McIntyre-t, illetőleg Lashleyt.
Corbin kizártnak tartja, hogy Strowman tisztázzák a TLC-re, vagyis, szerinte úgy működik majd a dolog, hogy ő megjelenik és meccs nélküli győzelemmel szerzi meg magának a végleges GM-pozíciót.
Elias jelenik meg a rámpa végén, majd cikizi ki a srácokat – főként persze aktuális ellenfelét, Lashleyt. Corbinnál, szerinte még Lio Rush, vagy a magát összepisilő Drake Maverick is jobb GM volna. Hozott magával egy dalt, amelynek lényege, hogy Lasley fabatkát sem ér. A közönség Eliasszal kántálja, felbosszantva ezzel a Dominatort.

Bobby Lashley vs. Elias 
Elias a meccs nagyrészében partiban volt, sőt, a végén előtte adódott a nagyobb sansz a győzelemre. Kiosztotta a Diving Elbowt, ám ezt követően Rush kihúzta a sporit a ringből. DQ lett intve, de Corbin nem hagyta ennyiben a dolgot és No Dq rendszerben indította újra a küzdelmet. Eliasnak innentől esélye sem volt a túlerővel szemben, hisz valósággal elsöpörték őt. Lashley megalázó módon kopogtatta le, miután mindhárman eljátszadoztak vele kényűk-kedvük szerint.

Corbin tajtékzik, kirúgja az egyik statisztát, mire Alexa Bliss lép oda hozzá. Alexa a támogatásáról biztosítja Corbint, és felajánlja neki a szolgálatait. Corbin éppenséggel hasznát tudná venni, hisz hogy egyel kevesebb gondja legyen, felkéri Blisst, hogy kontrollálja és felügyelje a női divízió mindennapjait.

Ambrose jelentkezik be egy orvosi rendelőből, ahol épp védőoltásokat adat be magának. Közli, hogy nem hajlandó ma este Millwaukee-ba jönni, Rollins pedig ennek tudatában hirdette meg az Open Challenge-et. Ambrose ugyanakkor biztosít, hogy jövő héten ott lesz a ring kellős közepén Houstonban. Ami a TLC-t illeti: alapos véget vet majd Rollinsnak, és kiragadja őt a nyomorúságából!

Lucha House Party vs. The Revival 
Oda-vissza vereség a Revivalnak, tekintve, hogy Kalistóék tökéletesen kihasználták az emberelőnyt.

Nia Jax és Tamina érkezik a publikum utálatának viharába. Nia mint mondja sok mindenért hálás, és így van ezzel irányába a RAW-roster is, kezdve azzal, hogy egyedüli túlélőként győzelemre vezette a csapatát a Survivor Seriesen, nem beszélve arról, hogy bezúzta Becky Lynch arcát. Rousey nagyon akarta ezt a meccset, de Nia megfosztotta tőle, mint ahogyan a címtől is meg fogja fosztani a TLC-n.
Befutott Rousey is, és kisvártatva felajánlotta, hogy rendezzék az ügyeiket a címmeccs kíséretében itt és most, de Nia nem volt hajlandó a bajnok szabályai szerint játszani.
Ehelyett inkább letámadták volna őt, igen ám, csakhogy felbukkant Natalya. Nattie-t azonban menet közben letarolta a Riott Squad. Rousey elkergette őket, majd kitámogatta barátnőjét az arénából.

Authors of Pain (C) vs. Glorious Gable – RAW Tag Team Championship Match 
Roode-ék addig-addig heccelték Drake Mavericket, míg az csúnya bosszút nem állt. Bevitte a mosdóba Roode köntösét, ráürített – elterelve ezzel a kihívók figyelmét. Akam és Rezar ezután könnyedén befejezték a meccset Roode-on, és megvédték a címeket.

Sasha és Bayley társalognak jókedélyűen, amikor is megérkezik hozzájuk Alexa. Indítványozza, hogy mindannyian tegyék félre az önérzetüket. Segíteni szeretne Sasha-éknak, így hát lehetőséget biztosít nekik, hogy a ringben válaszoljanak néhány kérdésre a WWE Univerzum számára. Az érintettek nem egészen értik miről van szó, mindenesetre tenniük kell majd a dolgukat.

Ember Moon vs. Alicia Fox 
Különösebb megerőltetés nélkül húzta be a győzelmet Ember .. és ha holnap is képesek lesznek erre, megszakad Curt Hawkins negatív szériája. Curt helyettesíti majd Braunt a Mixed Match Challenge-ben.

Jinder Mahal vs. No Way Jose 
A Shanti végre megtette a hatását: Jinder behúzta a kötelezőt!

Seth Rollins (C) vs. Dolph Ziggler – Intercontinental Championship Match 
Ziggler fogadta el a nyílt kihívást, és bár sokáig visszafogott mederben csordogált a találkozó, végül beindultak a srácok és kőkemény adok-kapok alakult ki. Ziggler több nagy sanszot is elpuskázott, így a végletekig nyüstölt Rollins ha nehezen is, de kihasználta a Superplex+Falcon Arrow kombinációt, amelyet követően címvédést érően kopogtatta a ShowOff-t.

Következett a kérdezz-felelek fórum, amelyet egy kaotikus tömegbunyó mentett meg attól, hogy az addiginál is kellemetlenebbé váljon. Alexának megint nem volt más célja, minthogy jól elveresse Sasha-t és Bayleyt, akire csapatostól rontott Mickie, Foxy, valamint Dana. A babyface duó visszaverte a támadást, vagyis Little Miss Bliss terve ezúttal visszafelé sült el.

Finn Bálor vs. Baron Corbin
Az est fénypontjaként, elérkeztünk Finn Bálor és Baron Corbin összecsapásához. Jó iramú tempós meccs volt, de Corbin nem bírta megállni, hogy ne nyúljon bele tisztességtelen eszközökkel. Mielőtt még elszenvedte volna a Coup de Grace-t, mikrofont fogott és bejelentette, hogy ez innentől kettő az egy elleni handicap meccs.. Érkezett McIntyre, aki a pillanatnyi fellángolása ellenére felőrölte Bálort, majd a Claymore Kick nyomán kopogtatta is.. Mindennek a tetejébe befutott Lashley, csakhogy teljes legyen az erődemonstráció.

Folytatás jövő héten, Houstonból!

9 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, november 26. – Hatalommal való visszaélés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem néztem meg a raw-t de így olvasva még átlagosnak sem mondható, nyugtassatok meg, hogy nincs értelme megnézni 😀

  Kedvelés

  1. Hát a esetleg a seth ziggler meccsen kívül kb semmi…..a többi ugyanaz mint hónapok óta minden héten…..

   Kedvelés

 2. Srácokat a Social median nem ertem , tök jó volt az is hogy Ziggler fogadta el a kihivást , ugyebár nem kapott arra visszavágót, plusz az hogy call up -ra számítottak , ekkora hülyeséget , sok storyline van nem értem hogy minek kellett volna akármilyen call up. Wyatt érkezését akkor vártam mikor Elias jött de nekem kellemes csalódás volt az is , nem pofázok hogy megint hülyeséget csináltak. Szerintem is gyengusz Raw volt , csak a Superplex +Falcon Arrow mint meccs nyerő mozdulatot nem értem miért erősitették fel erre, pedig megint el lett azért hitetve hogy Ziggler megnyerheti

  Kedvelés

  1. nem hinném , csak jelenleg nincs szükség rá , majd ha adott lesz megint össze állnak .
   Gondolom én
   Mondjuk én örültem hogy drew nem fordult ziggler ellen mert akkor dolph ugye face lett volna és szerintem neki kibaszott jól áll a heel karakter +heel ként 2 címet is bezsebelt meg majdnem word cup-ot is nyert szoval jobbak a lehetőségei

   Kedvelés

 3. Corbin vs Balor, Seth vs Dolph, Ronda nem tud beszélni, Nia nem tud beszélni, Bayley és Sasha szenvednek, Revival szenved… 4 hónappal ezelőtt kb ugyanez az adás volt csak Romannel a main eventben

  Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!