RAW Összefoglaló, november 5. – Szisztematikus felőrlés

Két héttel a Survivor Series előtt az európai turné keretein belül Manchesterből jelentkezik a flagship show, amelynek nyitányán a komplett roster ki van vezényelve a stage-re. A ring előtt biztonsági emberek sorakoznak, és minden feszülten várja, hogy mire ez a nagy felhajtás.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Baron Corbin érkezik elsőként, változatlanul, mint a RAW ideiglenes General Managere. Mindenekelőtt köszönt bennünket a RAW-n, majd rávilágít, hogy a testőrség valójában kézenfekvő egy hozzá hasonlóan magas rangú személynél. Mint mondja, elérkeztünk az év legizgalmasabb szakaszához. Jön a Survivor Series, amely alatt fej fej mellett versengenek a brandek. Braun Strowman felett aratott domináns sikerét követően, láthatjuk majd a Universal Champion Brock Lesnart, amint összeméri erejét a WWE Champion AJ Stylesszal. Ronda Rousey ellenfele Becky Lynch lesz, emellett megrendezésre kerülnek a tradicionális kieséses meccsek is. Minden ütközet egy lehetőség, hogy az ittlévők bizonyítják: a RAW a legdominánsabb brand. Corbin előrevíteti, hogy Shane önkényes World Cup-cselekedete jövő héten szót kap majd Stephanie által. A Survivor Seriesen a RAW fog dominálni, így pedig, Baron szerint főállású GM lesz belőle. A dominanciához azonban megfelelő vezetőkre van szükség. Tudatja, hogy a férfi csapatnak ő a vezére, de dacára annak, hogy nem szerepel majd a meccsben, kötelessége, hogy a lehető legerősebb alakulatot állítsa ki. Az első két tag Dolph Ziggler és Drew McIntyre, a harmadik pedig Braun Strowman, aki idővel belátja majd, hogy a Crown Jewelen történtek a saját és a közösség érdekeit szolgálták.. Corbin végül bejelenti, hogy a női csapat menedzsere és kapitánya nem más, mint az ötszörös Women’s Champion, Alexa Bliss.
Alexa is mikrofont fog, és közli, hogy megtisztelőnek tartja a kinevezést, amely által a legerősebb csapatot válogathatja össze. Corbinhoz hasonlóan ő sem lép ringbe, de ötszörös bajnokként ettől még van mit tanulniuk tőle a társaknak. Született vezérnak vallja magát, ennek megfelelően sikerre viszi a RAW-t. Közelről fogja figyelni a lányok meccseit, hogy kiderüljön kiben van meg a szükséges gyilkos ösztön. Nem engedhetik, hogy vereséget szenvedjenek a B-showtól.
Kurt Angle érkezik, mitöbb: teljes harci díszben. Kijelenti, hogy a World Cup lángra lobbantotta benne a tüzet. Tavaly győzelemre vezette a RAW-t, és idén is harcba akar szállni. Mikor ő volt hatalmon, hagyta a ringben eldőlni a dolgokat. Szóval azt javasolja, hogy meccseljenek majd Corbinnal, és ha Kurt megveri őt, nem pusztán benne lesz a csapatban, de egyben ővé is a kapitányi karszalag. Kurt számonkéri Corbint, hisz szerinte gyáva módon futamodik meg állandó jelleggel, mikor az ellenkezőjét kellene tennie. Kurt szerint, Corbin a RAW szégyene.
A végére befutott Braun Strowman is, jól megkergette Corbint, de kifelé menet útját állták a szupersztárok. Kialakult egy kis tömegbunyó, amelyből csak Strowman jött ki jobban.

Natalya & Sasha Banks & Bayley vs. The Riott Squad 
Részben ahogyan az előre lett vetítve, ennek az Evolution-visszavágónak arról is kellett szólnia, hogy ki tudja minél inkább lenyűgözni a kapitányt, Alexa Blisst. Sasha igencsak heves offenzívába kezdett a mérkőzés közepén, egymaga próbálta megoldani a feladatot, de a Bank Statementet nem vihette sikerre a túlerővel szemben. Bayley a váltást követően hasonló lendülettel vetette magát a küzdelembe, ám Rubyék csakhamar visszajöttek a partiba, majd az irányítás átvételével kontrollálni kezdték az összecsapást. A záró felvonásban aztán ismét a face triónál volt a gyeplő, míg nem aztán Ruby csúnya módon darabokra törte Nattie édesapjának szemüvegét. Eredmény nem lett, sírás azonban annál inkább.

Braun Strowman kajtat továbbra is Baron Corbin után a backstage-ben. Feldúlja a mosdót, rárúgja az ajtót egy statisztára, ellenlábasát viszont sehol sem találja.

Jinder Mahal vs. Apollo Crews 
Apollo pusha folytatódik, ezúttal a tavaly ilyenkor még éppen WWE Champion Jindert verte különösebb nehézség nélkül.

Seth ‘Belt Collector’ Rollins érkezik, rögtön mindkét Tag-címmel a nyakában. Lehetségesnek tartja, hogy nevetséges látványt nyújt, mindenesetre úgy tervezte, hogy a három cím mellé még egy hatalmas trófeát is magával hoz. A World Cup sajnos nem jött össze neki, ráadásul Corbin hozzásegítette Brock Lesnart a Universal  Championshiphez. Rollins botrányosnak tartja ezt, mindazok után, amit Roman tett annak érdekében, hogy elszakítsa a címet Lesnartól. Mondaná ő a véleményét Brock szemébe is, de csodák-csodájára nincs itt ma este. Aki viszont igen, az Dean Ambrose. Nehéz elhinni ezt az egészet, hisz pár hete még a világ tetején volt a Shield. Múlt héten, Seth kihívta a válaszokért Ambrose-t, de nem kapott semmit sem. Megtenné újra, de nem akarja a Manchesteriek idejét pazarolni. Helyette inkább a tag-címekről ejtene pár szót..
Corbin jelenik meg a kivetítőn, majd közli, hogy Sethnek és Deannek most azonnal meg kell védeniük a címeket.

Seth Rollins (C) vs. AoP – RAW Tag Team Championship 
Corbin ugyan Ambrose-hoz is intézte a szavait, de gyakorlatilag a legkevésbé sem zavarta, hogy Rollins handicap felállásban vág neki a csatának, amelyet ugyan jól kezdett, de Akamék gyorsan helyretették őt jelenében. Rollins vissza tudott vágni valamicskét, sőt, a győzelemhez is nagyon közel került, de Akam és Rezar a létfontosságú pillanatban megfordították a szerencséjüket. Csapatmanőverüket követően, elhódították a címeket!

Lassan de biztosan Dean Ambrose is felbukkant. Térdre bukott Rollins mellett, mustrálni kezdte, majd megkérdezte: “Tudni akarod, miért tettem?” – szegezte korábbi társának. Rollins akarta volna, de mire talpra állt már kapta is a Dirty Deedset, amelynek nyomán totális képszakadás következett be.

Charley interjúvolja Corbint, aki rendes bunkert építtet maga köré. Charles kikotyogja hol is vannak pontosan, Strowman azonban enélkül is hamar odatalál. Beront a helységbe, lepofoz mindenkit, majd Corbin után ered.

Dolph Ziggler következik. Annak ellenére, hogy mi történt a döntőben, Shane McMahon nem a világ legjobbja! – igyekszik tisztázni Dolph. Ő maga az. Kezdettől fogva bizonyítja ezt a képességeivel és a munkájával. Mi történt pénteken? Drew a színfalak mögé küldték, a D-listás hátulról támadott rá, aztán a Shane a helyébe lépett – mindez pedig egy SmackDown-bíró irányítása alatt. Összeesküvést vél felfedezni Dolph!
Mielőtt azonban kifejthetné, betoppan Elias, aki hízeleg egy kicsit a közönségnek, kicikizi Dolphot, majd énekel egy sort a meccsük előtt.

Dolph Ziggler vs. Elias
A röpke szóváltást egy hosszú, már-már PPV-kaliberű mérkőzés követte a srácok között. Ziggler sehogy sem bírt az abszolút közönségkedvenc Eliasszal, aki túlélte a ZigZag-et is, mielőtt még pontot tett volna a találkozó végére a Drift Awayjel.

Ronda Rousey érkezik. Emlékeztet Becky szavaira, amelyek szerint ki lesz tépve a karja. Ronda szerint ez bájos. Tiszta sor, hogy miért szereti mindenki Beckyt, mint ahogyan az is, hogy mit tett le az asztalra a bajnokság érdekében. Egy karrier munkáját tette az Evolution-meccsében, és Ronda tiszteli is őt, de figyelmeztet, hogy ne vegye ezt Becky gyengeségnek. Ő az utolsó ember a földön, akit Becky provokálni akar. Rousey párhuzamokat von, majd közli, hogy egy megújult mentalitásnál többre lesz szükség Beckynek a legyőzéséhez. Ronda egy született gyilkosnak vallja magát, aki az első naptól arra törekedett, hogy a legnagyobb legyen. Ronda a legjobbat akarja magával szemben, hisz kihívásra vágyik a Survivor Seriesre. “You may say you are the man, I’m the baddest bitch on the planet!”
Végezetül megérkezett Nia, aki próbálta Rousey tudtára adni, hogy az Evolutionhöz hasonlóan most sem önös érdekekért, hanem a csapatért küzd meg. Egyébiránt, várni fog rá a Survivor Series után.

Nia Jax vs. Ember Moon 
Ember harcra késztette Niát, de a bajnoki cím leendő kihívója magabiztos győzelmet aratott.
Tamina ismét a ringbe baktatott, ám ezután ahelyett, hogy egymásnak estek volna, inkább Embert vették célba.

Corbin menekül egy limuzinnal, de előtte még bejelenti, hogy Drew McIntyre csap majd össze Angle-lel a főeseményen.. Strowman éppencsak hogy lekési a dolgokat, hisz Corbinnal elhajt a limó.

Bobby Lashley vs. Finn Bálor 
Bálor az elmúlt hetekben számtalanszor borsot tört Lashley orra alá, kétszer le is győzte őt, legutóbb viszont nagy verésnek lett kisgazdája. Lashley folytatta ahol abbahagyta, igaz ezúttal is kellett Lio közbenjárása ahhoz, hogy a Dominatornak esélye legyen befejezni a küzdelmet.
Befutott a főesemény egyik résztvevője, Drew McIntryre. Tökösen odaállt Lashley elé, akinek jobbnak is láttak nem kötöszködni abban a pillanatban. Drew felsegítette Finnt, de aztán frissében le is rúgta egy Claymorral.

Jövő héten visszatér Stephanie, itt lesz Lesnar, valamint Alexa Bliss is megnevezi majd a Team RAW tagjait!

Drew McIntyre vs. Kurt Angle 
Angle azonnal nekiesett McIntyre-nek, akit váratlanul ért a vehemens kezdés. Nagy nehezen egy Glasgow Kiss-szel vissza tudta szorítani Angle-t. Drew igyekezett irányítani, sikerült is neki, de csakhamar villant egy Angle Slam, amely után Drew jobbnak látta elhagyni a küzdőteret. A reklámot követően mégis ő dominált, és a mérkőzés lassacskán átcsapott egy erődemonstrációval vegyes megaláztatásba. Angle elszenvedett egy Claymore-t, amely látszólag végérvényesen kifogta a szelet a vitorlájából. Drew innentől már csak játszadozott, még úgy is, hogy meg kellett menekülnie egy ízben az Ankle Lockból. Ezután viszont, saját fegyvereit vetette be Kurt ellen. Kiosztotta a Slamet, majd az Ankle Lockban feladatta Kurttel a csatát.

Drew elégedetten távozott, Kurt pedig igyekezett magához térni a megaláztatásból.

A Survivor Series eddig ismert mérkőzései:

*Team RAW vs. Team SmackDownWomen’s Elimination Match 
*Intercontinental Champion Seth Rollins vs. United States Champion Shinsuke Nakamura 
*RAW Tag Team Champions Authors of Pain vs. SmackDown Tag Team Champions The BAR (Még nem hivatalos, de az lesz!)
*RAW Women’s Champion Ronda Rousey vs. SmackDown Women’s Champion Becky Lynch 
*Universal Champion Brock Lesnar vs. WWE Champion AJ Styles 
*Team RAW vs. Team SmackDownMen’s Elimination Match 

Mit lép mindezek után a SmackDown? Kiderül a folytatásból, tartsatok akkor is velünk!

18 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, november 5. – Szisztematikus felőrlés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nekem nagyon tetszett a main event. Az öreg Kurt szerintem egész jó volt, de talán még fontosabb ,hogy Drew milyen jó munkát mutatott be!

  Kedvelés

 2. McIntyret élményt volt nézni. Tökéletesen van bookolva. Zseniálisan működik heelként, és az a Claymore Kick nagyon beteg minden alkalommal. Én vele vadásztatnám le Lesnart másodjára.

  Kedvelés

 3. Eléggé felejthető adás volt, azon kívül, hogy Strowman gyorsan vissza is turnölt, nem sok minden történt. 2009 után soha nem gondoltam, hogy ennyire királynak fogom tartani Drewt, Roman távollétében ő lehet a vörös adás csúcspontja.

  Kedvelés

 4. Szerintem az aop megérdemelte csak kéne nekik valamit kreálni mert a közönség nem nagyon reagál rájuk általában….a revivalt viszont sajnálom….nekik nagyon kijárna már az öv….egyébként ezt leszámítva konkrétan semmi nem történt…..a seth dean feud eddig kb semmi érdekes….balor továbbra is kreatív mélyponton van…..természetesen az öv már el is tűnt….a raw egy vicc és hétről hétre rosszabb….nem hogy a nézőszám esik szerintem lassan már jegyet se fognak venni az emberek ha ilyen “jó” adásokat raknak össze

  Kedvelés

  1. Én egyedül Dean-Seth feudtól várok valamit, talán lesz belőle egy jó story (remélem), de ha továbbra is ezt a “Seth: Why? Dean: Dirty deeds” és ennyi lesz belőle, akkor sok jót nem várhatunk.

   Válaszolhatna már erre a “Miért-re”
   He did it for Roman Reigns
   He did it for the people
   vagy
   He did it for The Rock xD

   Kedvelés

 5. AoP? tényleg? hihetetlen hogy pont ezt a csapatot sikerült az NXT után használni

  Ronda meg essen már teherbe vagy valami
  fáj nézni meg hallgatni azt a szerencsétlenkedést

  Kedvelés

  1. Ronda még mindig jobban beszél, mint a fele roster és tehetségesebb, mint a 98%. Az nxt-ből feljövők között van pár, akik jók, de a női divizió jelentős része gyönge, tehetségtelen és szenvedés nézni. Erre itt van egy csaj, akit lehet gyűrni és leteszi az asztalra, amit elvárnak tőle vagy még többet. Vagy te jobban favorizálod, a totál tehetségtelen Nia Jax, Dana Brooke, Bella, Natalya tipusokat? Akiknek van valamennyi mikrofon skillje, ha jól megvan irva a szöveg, de az inringjük nulla, és nulla fejlődést mutattak be az elmúlt ~5 évben, vagy amióta a tv-ben láthatóak (Natalya pl…)

   Kedvelés

   1. Mar kezdtem azt hinni hogy Sashara alexara vagy a tibbiekre gondolsz de natieval en sem ertem mi bajod a tobbiek meg oke de ő amugy meg nem tudom mit kedvelsz ennyire rondan ezalatt a par honap alatt sok mindent nem mutatott csak azt hogy ufcbol jott es legyezget allandoan azt be adja a felaldasos fogast azt ennyi konkretam Lesnar 2.0

    Kedvelés

   2. jobban beszél mint a fele roster? úgy hangzik mint aki mindjárt elsírja magát az izgalomtól miközben próbál keménynek látszani
    Csak színésznek is borzalmasan gyenge
    a ringben meg hoz kb 3 mozdulatot

    nézd meg Becky mai válaszát rá és akkor úgy megérted mi a jó

    Kedvelés

   3. Csatlakozom a többiekhez, Ronda alig mutat, két mozdulat, na jó,három, Natti simán lehoz egy meccsen ötször annyifélét. Ronda és a beszéd meg a másik vicc….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!