RAW Összefoglaló, október 1. – Sérelmektől fűtött indulatok

Öt nappal a Supershowt megelőzően Seattle látja vendégül a flagship showt egy mindent elsöprő hajrá erejéig.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekintheted meg az adást!

Dean Ambrose érkezik a nyitányon a kötelek közé, ahol már ott várja őt egy interjúra Charley Caruso.
Ambrose elismeri, hogy volt néhány igazság a legutóbb elhangzottakban. Roman és Seth egyaránt bajnokok, míg neki nincs semmije. Az is igaz, hogy önerőből volt WWE Champion. És azt sem lehet tagadni, hogy a sérülése következtében Seth Rollins igen gyorsan pótolta őt Jason Jordannel. Bevallja, hogy megfordult a fejében a Shieldnek való hátat fordítás. Még mindig a tagja? Mikor szúrja őket hátba? Vajon csak a megfelelő pillanatra vár? Igazából senki sem tudhatja, hogy mikor kattan be, hisz egy tébolyult legfőbb erénye a kiszámíthatatlanság. Miért tért vissza a RAW-ra? A SmackDownon is végezhetné a dolgát, de ehelyett a testvérei után takarít. Kiáll a családja mellett. A Shield nem üzlet, vagy egy brand. A Shield maga a testvériség. Mindig együtt vonulnak majd a háborúba!
Baron Corbin érkezik.
Az ideiglenes GM megpróbálja szítani a tüzet, mégpedig azzal, hogy három meccslehetőséget kínál Ambrose-nak ma estére. Az elsőt Rollins ellen az Intercontinental Championshipért, a másodikat Reigns ellen a Universal Championshipért, a harmadikat pedig Strowman ellen.. Ambrose nem kíván e szabályok szerint játszani, így szimplán csak Corbint akarja elpáholni azonnali kezdéssel. Corbinnak ez nem nyerő, s be is jelenti rögtön, hogy akkor Strowman lesz Ambrose ellenfele.

Dean Ambrose vs. Braun Strowman
Totális Strowman-dominanciát eredményezett a mérkőzés első felvonása, amelyben Ambrose-nak csak apróbb reményt keltő megmozdulásai voltak. Strowman kontroll alatt tartotta őt, s bár Ambrose próbált a lábára dolgozni, végül az a kísérlet sem vezetett átütő sikerre. A szünetet követően fordult a kocka. Ambrose egyre inkább képes volt kifogni a szelet a Monster vitorlájából. Kiosztotta a Dirty Deedset, de az azt követő kopogtatásból Strowman kettőnél szabadult. Dean nem eresztette a gyeplőt, jóllehet Strowman teret és időt nyert a kisvártatva megeresztett Powerslammel. Kopogtatni nem tudott, viszont nem is különösebben volt célja. Gyötörni kezdte Deant, majd a ringbe visszaterelve újabb Powerslamet adott neki. Készült a harmadikra, de ekkor megérkezett Reigns..
A Universal Champion nyomban nekiesett Strowmannek, aki azonban állta a sarat. Felbukkant Rollins is egy Flying Knee-vel, elszabadítván az indulatokat.. Corbin nem engedte, hogy kitörjön a balhé, így hát kiírta egyrészt a McIntyre vs. Rollins mérkőzést, valamint a Ziggler vs. Reigns összecsapást.

Ambrose jegeli magát, mire betoppan hozzá Rollins. Az IC Champ elég hűvös fogadtatásban részesül, s a legkevésbé sem bírja lenyugtatni partnerét, aki odaveti, hogy most akár ő is lehetne Intercontinental Champion.

Roman Reigns vs. Dolph Ziggler 
Pörgős jó iramú csatát láthattunk azok után, hogy Corbin letiltotta Romant a címvédés opciójáról. Ziggler mindent bevetett és a határig tolta a Big Dogot, de a ZigZag kihagyásával a Spear ezúttal is megkerülhetetlen tényezőt vont maga után.

Belláék és Natalya figyelik elégedetten, amint Rousey a Ruby elleni meccsére készül.

Ronda Rousey vs. Ruby Riott 
Ruby küzdött ahogy tudott, de nem tartóztathatta számottevően a címvédőt, aki feladásos győzelmet aratott..
Liv Morgan megkapta az orvosi engedélyeket, így ott lehet a Super Show-Downon!

Bobby Roode vs. Konor 
Gable után a mesteren volt a sor, ám Roode is elvérzett Konorral szemben.

B-Team vs. The Revival 
Boldog szülinapot Axel. B-Team győzelem, amelyet AoP támadás követett.

Ambrose még mindig viseli a meccse nyomait. Reigns szeretné megtudni, hogy most akkor hányadán is állnak. Ambrose szerint minden oké, de azért ha nem játszotta volna a tulontúl is kedves fickót, most akár Universal Champion is lehetne.

Corbin fejezi elégedettségét az AoP irányába. Kamatozik Drake Maverick munkája?!

Ziggler győzködi a társakat arról, hogy a Shield az utolsókat rúgja. Strowman inkább Ambrose-t méltatja a szívóssága miatt. Úgy véli ilyen egyénekre van szükségük a győztesek mellett. Gyenge láncszemekre semmi esetre sem.. Súros tekintettel néz Zigglerre, akit ezután még McIntyre is faképnél hagy.

Seth Rollins vs. Drew McIntyre 
Az irammal itt sem gond egy pillanatra sem. McIntyre tökéletesen kiismerte Rollinst az elmúlt hónapok során, így nem egy-egy megmozdulását sikerült hatékonyan kontráznia. Sethnek azonban ezzel együtt is összejött néhány hathatós manőver, amelyeknek következtében Stomp-közelbe került. Ekkor Ziggler rontott le a rámpán, s az elterelés épp elég volt egy bődületes Claymore-ra McIntyre-től, aki meg is nyerte a találkozót.
Kettő az egyben kezdték verni Rollinst, mire megjött Reigns. Utána Strowman, végül pedig Ambrose. Hatalmas verést szenvedett el a Shield.

Elias és Kevin Owens következtek. A közönség a lehető legnagyobb szeretetben részesítette őket, mindaddig míg Elias a szájára nem vette a helyi kosárlabda-ügyeket. Ekkor elszabadult a pokol, s szűk tíz pernyi heat-áradat zúdult az aréna közepére.

Kevin Owens vs. Bobby Lashley 
A lassan csordogáló mérkőzést, s vele együtt az állóvizet Elias kavarta fel azáltal, hogy betámadta Rusht. Lashley figyelme rájuk vándorolt, így Owens fordított és lekopogtatta.

Bayley vs. Alicia Fox 
Bayley könnyed győzelmet aratott.

A főeseményen Shawn Michaels érkezik a kötelek közé. Először is tudatja milyen jó érzés újra itthon lenni, majd rátér a Last Time Everre. Felcsapta a tárcáját és első osztályú repjegyet váltott Ausztráliába, hogy a helyszínen tekinthesse meg az ütközetet, mint rajongó. Ez volt az állás néhány héttel ezelőttig. Személyessé vált a történet, most már vele is, hisz HHH-val már réges régen azzá tette Taker. Shawn hangsúlyozza, hogy messzemenőkig tiszteli Undertakert, de az álláspontján ettől még senki kedvéért sem változtat: Triple H mellett voksol! Ezért vagy azért, de ez bosszantja Undertakert. Ő tette ezt személyessé, ennek megfelelően az is. Ott lesz neki a sarkában a testvére, Kane, de Triple H-nek is ott lesz maga mögött a saját fivére. Shawn végül figyelmezteti Kane-t, hogy ha megpróbál belekotnyeleskedni a mérkőzésbe, néhány jólirányzott Sweet Chine Music lesz a jutalma!
Kane zenéje hangzik fel. A Big Red Machine egyenesen HBK mögött. HBK fordul, de egyenesen Kane jobbosába, amely kifekteti őt. Megjelenik Undertaker is.. A Brothers of Destruction abszolút túlerőben mustrálja Shawnt. Taker felkapja őt a Tombstone-hoz, de ekkor beront a csatatérre Triple H. Kíméletlenül kiosztja Takert, akin hirtelen még Kane sem segíthet. Amint tud, Shawn letámadja hátulról. Takernek ennyi elég, megragadja Hunter nyakát és kiosztja a Chokeslamet. Shawn ugyanígy jár, csak épp Kane keze által. A DX romokban! Taker még egy Tombstone-nal tetézi Triple H gondjait, majd magukra hagyják a megsebzett riválisokat.

Folytatás szombat délelőtt!

6 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, október 1. – Sérelmektől fűtött indulatok” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ilyen egy nevetséges műsort.. Strowman-ék sokkal jobbak mint a Shield.. hitelesebbek, erőteljesebbek. Ez a face shield mint a harmat olyan gyenge fos. Övek meg parkolnak, Dean meg mint valami hímringyó ugrál a tagok között ezzel a “magaviselettel” 😀 nevetséges műsor.

  Kedvelés

 2. Se ic cím se tag címek se universal cím….mindenki parkoló pályán van kb….balornak már se értelmes sztori és meccs….owens nem is tudom mikor nyert egyedül tisztán meccset, pedig lehetne megint a badass mindenkit megtámadó prizefighter mert ez katasztrófa……és tok jó hogy brie-t most nem hagyták birkózni mert amióta visszajött sajnos ön és köz veszélyes….nemtudom ki hogy van vele de nekem zigglerék hármasa sokkal jobb most mint a shield….érdekesebb is és hát fáj mindig kimondani de ez a shield nagyon messze van már a régitől (dean amióta visszajött kb olyan mint aki a lelkét otthon hagyta) de az hogy ezzel a sztorival az összes cím parkol ez nagyon gáz megint…..hiába van itt roman ha nem kell övet védeni mert 3 v 3 meccsek lesznek…szegény universal öv már el van átkozva szerintem Mert amióta van talán csak az owens-es uralkodás volt értékelhető

  Kedvelés

 3. dívák és celebek, dx vs bod, pletykák the rock rumble győzelméről, mick foley a hiac gálán… Vince nem vette be a gyógyszereit és azt hiszi 20 évvel ezelőtt van? még szerencse hogy csak a raw-t nézi és így a többi brand meg adás nézhető marad

  Kedvelés

  1. Igazad van, de azért egy Rock hiaba nem meccselt már pár eve, még mindig bármikor oda tud állni és össze tud hozni egy jó meccset.

   Kedvelés

   1. azért egy Rumble győzelem és Mania főmeccs (és bajnoki meccs persze) elég nagy túlzás lenne
    és persze ő még jó állapotban van nem úgy mint Taker vagy HBK akik szinte lépni nem tudnak már

    meg amúgy is itt vannak a világ jelenleg is legjobb pankrátorai közül elég sokan… szerencsénk hogy nem mindenki gondolkozik úgy mint Neville és nem lépnek le mind
    bár lehet akkor a WWEnél is megértenék hogy nem lehet erre építeni

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!