RAW Összefoglaló, október 15. – Az ellentétek vonzzák egymást

Pennsylvania államban, azon belül is Rocky Balboa szülővárosában, vagyis Philadelphiában járunk a flagship show kedvéért. Folytatjuk az ármánnyal és cselszövéssel tarkított utunkat az előttünk álló gálák kedvéért.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekintheted meg a teljes adást!

A nyitányon a Dogs of War triója veszi birtokba a küzdőteret.
Dolph úgy véli nem vitás, hogy ők a történelem legdominánsabb hármas-hadereje. Nincs szükségük se spéci névre, se taktikai mellényekre.
Strowman szerint bizonyították legutóbb, és bármikor megteszik bárkivel szemben.
Drew veszi át a szót, hangsúlyozván, hogy utoljára azt hangoztatni, hogy ő megmondta, pedig ő bizony megmondta. Nem pusztán legyőzték, hanem meg is törték a Shieldet. Drew próbálja Ambrose lépését helyeselni, hozzátéve, hogy Seth és Roman tették semmissé a kapcsolatukat. Végre felnyílt a szeme, de a Shield nincs többé.
Ennek következtében – fűzi tovább a szót Braun -, nem lesznek ott, hogy kihúzzák a csávából Romant a Crown Jewelen, ahol így a személyében új Universal Championt avatunk majd.
Drew a World Cup megnyerésével kívánja bizonyítani, hogy a világ abszolút legjobbja.
Ezzel Dolph is így van, szóval kialakul egy kis baráti erőfitogtatás.
Felhangzik a Shield zenéje, amelyre Rollins és Reigns baktatnak ki a gorillából. Sethnek van egy-két rossz híre a ringben állók felé, hisz a Shieldnek nincs vége, és nincs is megtörve a csapat. Élnek és virulnak. Sethnek nem óhajt kétséget hagyni a világ legjobbjáról szóló eszmecsere nyomán, hogy valójában ő az, és ezt bizonyítani is fogja ma éjjel.
Roman hozzáteszi, hogy a triónak inkább a címek miatt kellene aggódni Ambrose helyett, hisz a közelükbe se fognak kerülni az egyéni aranyaknak. Strowman se, aki a Crown Jewelt követően megy vissza szépen a sor végére.

Drew McIntyre vs. Seth Rollins – World Cup Qualification Match 
Kiegyenlített küzdelem zajlott sokáig, a legutóbb tempós, jó iramú csatát egy lassabb és megfontoltabb változat helyettesítette. Ziggler csakhamar megérkezett, s onnantól minden tőle telhetővel azon volt, hogy megakassza Rollins komolyabb kísérleteit. McIntyre bemutatott egy Falcon Arrowt, amellyel ugyan meg tudta lepni Rollinst, de győzelmet nem bírt vele eszközölni. A lassan de biztosan kettő az egy ellenné alakuló helyzetet Ambrose felbukkanása egalizálta. Dean nekiesett Zigglernek, McIntyre pedig Deannek. Rollins beletaposta McIntyre fejét a szőnyegbe, majd gyorsan visszacsúszott a ringbe a bíró tizedik számolása előtt.

Rollins örömködik, talán túlzottan is hevesen, ugyanis Ambrose-nak nem tetszik a “Lunatic-time” jelző. Gyorsan faképnél is hagyta társait, akik megintcsak nem tudják mire vélni a viselkedését.

Undertakert és Kane-t láthatjuk. Taker azt mondja, hogy Shawn és Hunter a tiszteletről akarnak előadást tartani nekik. A tisztelet megszűnt a Super Show-Downon bekövetkezett támadásnál. Taker szerint a félelem tartotta meglapulva Shawnt az elmúlt nyolc és fél évben. Kane úgy gondolja, Shawn félt az újabb megaláztatástól és Taker elleni vereségtől. A Crown Jewelen, amikor első ízben csap majd össze a két csapat, ígérik, hogy rájuk szabadítják a poklot – valóra váltva ezzel Shawn félelmeit. Hunter talán megnyerte a csatát, de a háborút is ő kezdte. Hunter mehet vissza az iroda kényelmébe, Shawn pedig a nyugdíjaslétbe. Nekik három szavuk van a DX-hez: Rest In Peace!

Ember Moon & Nia Jax vs. Dana Brooke & Tamina 
Tamina tehát visszatért, s immár a RAW-n ténykedik. A szóban forgó tag-meccs némiképp feledésbe merült, hisz előtte bejelentettek az Evolutionre egy mindenkit bele Battle Royalt, amelynek győztese megvívhat majd idővel a brandje regnáló bajnokával.. Tamina és Nia különcsatájából talán előbbi jött ki jobban, bár ezzel együtt is kikaptak, hisz Dana a beváltást követően szinte azonnal kapitulált Moon Eclipsével szemben.
Láthattunk még egy kis perpatvart a Battle Royal jegyében, Dana elégtételével bezárólag.

A címvédő RAW Women’s Champion, Ronda Rousey érkezik a kötelek közé.
Rousey emlékeztet az őt ért árulásra, majd szeretné ha Belláék megmagyaráznák a támadást, amely teljes mértékben váratlan volt a bajnok szempontjából.
Nikki szerint lehet, hogy Ronda magyarázatot akar kapni, a baj csak az, hogy nem érdemli meg. Semmibe vett mindent, amelyet Nikki és Brie tettek a bizniszért. Szóba sem jöhetett, hogy a partvonalon ücsörögjenek. Ronda miatt tértek vissza. Rondát egy vesztesnek és a helyre méltatlannak titulálják. Nikki úgy érzi nekik köszönhető, hogy a Díva jelző jelent is valamit. A Total Divas következtében kezdtek megtelni lelátók nőkkel, és ami azt illeti: Nikki már többet tett le az asztalra, mint amennyit Ronda valaha is fog. Az a cím ami most a kezében van, súlytalan volna a Bellák nélkül.
Ronda feladja. Elismeri, hogy ő tényleg megpróbált tiszteletteljes lenni. Tudta, hogy a WWE már egy bekebelezett terület. Nem akart előítéletes lenni, még úgy sem, hogy a hideg futkos a hátán mindentől, amellyel egyet jelent a Díva-korszak. Azzal sáfárkodtak a legjobban, ami rendelkezésükre állt. A WrestleMania-n, miután Nikkiék odasiettek hozzá meglepődött, ugyanakkor örült és egyből arra gondolt, hogy közös erővel hajthatják előre a szervezet fogaskerekét. Túl szép és jó volt ez. Nem miatta voltak ott, hanem a kamerákért és az azokkal járó reflektorfényért. A pasijaik nevén kapaszkodtak fel mindketten. Legszívesebben kitépné a karjukat, és azokkal verné őket el.
Brie érzése szerint a féltékenységben van a kutya elásva. Múlt héten egy este alatt maradandóbbat alkottak, mint Ronda egész eddigi WWE-s karrierje. Ők ketten valódi úttörők. Több akadályt tettek semmissé, mint Ronda valaha is. Egyáltalán nem fogható hozzájuk.
Rousey közli, hogy másról sem szólt az élete, mint a falak leomlasztásáról, kezdve a Judóval, a judo, a Strikeforce-on át, a UFC-n keresztül egészen a WWE-ig. Az egyetlen hasonló tett, amely Nikki Bella nevéhez köthető, az John Cenának a hálószobája.. amelyből nagyívben ki is lett vágva.
A közönség megőrül, Nikkiék megindulnak a ring felé, de végül megtorpannak. Jönnek a biztonságiak, de Rousey mindet elintézi.

Kurt Angle továbbra is a vakáció utóhatása alatt áll. Totálisan átszellemülve cseveg Roode-dal és Gable-lel, majd együtt táncol No Way Joséval.. A képbe belépő Corbin aztán gyorsan eloszlatja a GM jókedvét, tekintve, hogy handicap meccset ír ki neki az AoP ellenében.

Dean Ambrose vs. Dolph Ziggler – World Cup Qualification Match 
A máskülönben egysíkúra sikeredett találkozót Seth Rollins és Drew McIntyre tették izgalmassá. Rollins alapjáraton csak ki akarta segíteni Ambrose-t, aki azonban ebből cseppet sem kért. Ellökte magától Sethet, de a ringbe visszatérve egy méretes Superkick várta őt.
Rollins számonkérte Ambrose-t, ám ő ismét leütközte fivérét. Rollins utána baktatott, kakaskodni kezdtek, Reigns azonban megfékezte az indulatokat.. Corbin is befutott, de a helyzeten kicsit sem javítva hat fős tag team meccsbe rakta a srácokat ma estére a Dogs of Warral szemben.

Finn Bálor (w/Bayley) vs. Jinder Mahal (w/The Singh Brothers) 
Könnyed győzelem az ír fenegyerektől.

Lashley is megjelent keménykedni, de Bayley feltartóztatta Bálort az agressziótól, amellyel egyébként sem tudott volna szolgálni.

Bobby Lashley vs. Tyler Breeze 
Lashley csak játszadozott Tylerrel, miközben Lio kitartóan hypeolta ügyfelét.

Hall of Famers in da house! Lita és Trish Stratus következnek!
Lita az Evolutionre emlékeztet bennünket, de csakhamar félbeszakítja őt Alexa Bliss zenéje. Alexa vágja a dörgést. Arra kíváncsiak Litáék, hogy mi fog velük történni a PPV-n. Meg lesznek gyalázva! .. Mickie felhívja rá a figyelmet, hogy rég nem jártak már Trishék éles helyeztben a ringben. Alexa szerint az összeállásuk kizárólag a nosztalgiának szól, amely nem utolsó sorban múlandó dolog. Téveszméket kergetnek ha azt hiszik győzhetnek az Evolution alatt. Porolják csak le a felszerelésüket, de őrültek ha azt hiszik, hogy edzés nélkül akár egy fikarcnyi esélyük is van a győzelemre.
Trishék szerint ez nem az edzésről szól, de ha már ezen vannak fennakadva Alexáék, tarthatnak egyet most rögtön.
A lányok persze nem kértek belőle, így minden további a gálára marad.

Kurt Angle vs. Authors of Pain
Valami nem stimmelt, dacára a múlt heti jelmeznek.. Corbin a legkevésbé sem furcsálta, hogy az AoP pillanatok alatt bevégezte a küldetést.. Drake Maverick a maszk letépését indítványozta, s ekkor jött csak rá Corbin, hogy bizony megint rászedték őt. Angle megjelent mögötte, és a Slammel odavágta a padlóhoz.

Ruby Riott (w/Sarah Logan és Liv Morgan) vs. Natalya (w/Bayley és Sasha Banks) 
Sasha visszatért, így a hátvédsor kellő létszámú volt a túlerő elkerülése érdekében.. Natalya hamar a maga javára fordította a mérkőzést, ám a Sharpshooter közben Sarah DQ-t érően rontott rá.
Natty ezután Sasha-ék segítségével verte vissza a Squad támadását.

A természetes heat-mágnes, Elias szegmense volt soron. Alaposan megköszörülte a nyelvét Philly-népén, majd megérkezett Apollo Crews, aki egy rövid szóváltást követően bedarálta a vándorzenészt.

Dogs of War vs. The Shield 
Mintha mi sem történt volna?! Sallangmentesen indít a Shield, Rollins és Ambrose felhőtlenül dolgoznak össze, ám Ziggler nekirúgja Rollinst Ambrose-nak. Utóbbi kiakad, pörölni kezdenek egymással, Reigns beváltja magát, de hiába csitítja a kedélyeket. Jön Strowman, letarolja mindhármukat, majd Ziggler padlóztatja Romant egy Tornado DDT-vel.. A szünetet követően egyrészt felgyorsultak az események, másrészt igen erős széthúzás jelei mutatkoztak mindkét oldalról. Ambrose megelégelte Rollins második rázuhanását, Dirty Deedset adott volna neki, de nagyobb volt a füstje mint a lángja. Roman takarítani kezdett, mint ahogyan McIntyre is kitakarította Strowmant egy Claymore Kickkel. Persze véletlenül, így mire a skót felmérte a helyzet súlyát, már el is veszítették a mérkőzést. Ziggler egyedül akarta befejezni, de a ZigZag-ből lecsorogva egyenesen a Triple Powerbomb karjaiba zuhant.
Strowman beváltotta ígéretét, és leverte a port a felelősön. Ziggler elszenvedte a Running Powerslamet, McIntyre azonban hű társhoz méltóan egy bődületes Claymore Kickkel tette helyre Strowmant.

McIntyre egy cseppnyi megbánást sem tanúsított, miközben Strowman próbált életet lehelni rogyadozó lábaiba.

8 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, október 15. – Az ellentétek vonzzák egymást” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez a heel nagykepu pozolos lashley a kis pincsejevel tetszik, eddig untam lashley de talan ebbol lehet is valami. Csak ne balor ellen nem kene ot jobboltatni.

  Bella szegmrnsben egyedul a tekeres tetszett tole 😀 ok mar nagyon nem ide valok..remelem ronda elveri es nem lesz ujra diva uralom tobb evet kukaba dobnanak ezzel.

  Na hat ezzel a dogs of warnak kb vége is. Jöhet a drew egyeni push talán braunnal az ovmeccs utan (amit roman fog nyerni ki mas) feudba kezdenek. Ziggler meg megy süllyeszto. Jo csapat voltak de nem voltak igazi csapat 3kulonfele ember osszedobalva. De ha most dean nem vesz heel turnot semmi ertelme nem lesz amit eddig csinalni akartak volna vele.
  Meg azt is eltudnam képzelni beavatkozik roman karara az ovmeccsbe es braun nyer mehetnenek drewval de hat ez csak alom.

  Kedvelés

 2. jaaaj de meglepődtem, hogy nem Angle volt a ruhában.. húúúha. Azt a mindenit, napról napra jobb a show. Ambrose a hímkurva még mindig, Shield vs Dogs of War 15. felvonás. Angle is inkább maradhatott volna a sharknado 2-nél, abban maradandóbbat alkotott mint itt a WWEnél.. nevetség a RAW 😀 milyen meglepő, hogy zuhan a nézettség..

  Kedvelés

 3. Látom Reings folyamatosan védi az övet ugyanolyan mint Lesnar csak azzal különbséggel hogy ő itt van és mégse védi a címét és ezért akasztották rá vicc. 😀

  Kedvelés

 4. hónapok óta ugyanaz a szar megy kb szó szerint minden egyes raw adáson
  persze még mindig nem értik hogy lehet minden héten rekordalacsony a nézettség

  Kedvelés

 5. Nekem most kezd nagyon elegem lenni ebből a szappanoperából ami itt hetek óta megy…..a raw 80%a erről a viszályról szól és ahogy ez megvan valósítva vicc….hétről hétre ugyanazok a meccsek dean egyszer tesó egyszer nem…..közben elias és finn csak szenved és van a levegőben….övek sehol mert termesztésen a feud résztvevőinél van az összes…..nevetséges…. ezek a shield reunionok egyre rosszabbak és a wwe új dolgokat is kitalálhatna ahelyett hogy mindig abból akarnak pénzt csinálni ami egyszer régen bevált már…….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!