RAW Összefoglaló, szeptember 10. – Fittyet hányni a jóslatokra

Hat nappal a PPV előtt sem lassít a WWE vándorcirkusza, amely ezúttal az áprilisi WrestleMania helyszínére, vagyis a Louisiana állambeli New Orleans városába látogat.

A RAW vágatlan verziója ide kattintva tekinthető meg!

A nyitányon – csakúgy mint legutóbb – Dolph Ziggler, Drew McIntyre, valamint Braun Strowman érkezik – a trió körül pedig a múlt heti bűntársak. Ziggler nyomban az orrunk alá dörgöli, hogy ők bizony megmondták. Csak egyetlen szóval írható le, amit a Shielddel tettek.
Strowman szerint, Roman Reigns csakis a gyávaságának és a teszetoszaságának köszönhetően lehet még mindig Universal bajnok. A Shield túl sokáig rontotta errefelé a levegőt, de múlt héten megtudták miben rejlik a túlerő.
Ziggler veszi vissza a szót, felhívva rá a figyelmet, hogy a ring körül állók döntést hoztak és felléptek a Shield által produkált zsarnokság ellen – saját maguk érdekében.
McIntyre véleményének értelmében, ez még csak a kezdet volt.
Strowman szerint meg semmi ahhoz képest, ami Roman Reignsszel fog történni a Cella falain belül.
Érkezik a Shield, s velük együtt a bosszú, amely hidegen tálalva az igazi.

Brie mint láthatjuk ide-oda rohangál a brandek között, hisz megint itt van a RAW-n, s szörnyülködik el Nikkivel azon, hogy az öltölzőjüket feldúlták.

Baron Corbin próbálja jobb belátásra téríteni a Shieldet, sőt még azt is előrevetíti, hogy megfosztja Reignst és Rollinst a címeiktől amennyiben képtelenek lesznek kontrollálni magukat.

Nikki Bella vs. Ruby Riott 
A múlt heti tag-meccs után egyéniben kellett bizonyítania Nikki-nek, s sikerült is legyőznie Rubyt, akin nem segíthettek a társai.

Drake Maverick igyekszik az AoP-be súlykolni a formáció legnagyobb erényét, a pusztítást.

Authors of Pain vs. Ronny Ace & Nathan Bradley
Újabb könnyed siker Akamék részéről.

Triple H érkezik a kötelek közé, tekintettel a múltkori szegmensre. Hunter emlékeztet, hogy rábólintott a Last Time Everre, és hogy ennek következtében összecsap majd Melbourne-ben Undertakerrel a tisztelet jegyében. Legendák foglaltak állást a találkozót illetően, azután pedig szavazás is indult a leendő győztes kérdésében. A többség Undertakerre voksolt, de Hunter szerint ez várható volt – szemközti sarokban mégiscsak Undertaker lesz látható. Ezen a szinten nem számottevőek ezek a jóslatok, de a történet fordulatot vett, amint egy személy megosztotta a véleményét. Valakit ez borzasztóan zavart. Magát The Undertakert. Majdhogynem nevetséges is, hogy Undertakert zavarja Shawn Michaels véleménye. Hunter bevallja, hogy nem érti ezt. Taker csőrét piszkálta Shawn jelenése, melynek nyomán kétségbe vonta őt és fenyegetni kezdte. Hunter közli, hogy visszanézte a történteket és felbőszült. Úgy tűnt, mintha Undertaker elveszítette volna a tiszteletet az irányukba Shawnnal. A lényeg ellenben az, hogy saját maga iránt veszítette el a tiszteletet. Hunter rávilágít, hogy a WrestleMania-kon vívott meccseik után Taker sosem volt már a régi. Zuhanórepülésbe kezdett; oda lett az aura, majd a Streak, végül pedig a misztikum. Mondott azonban Taker olyasmit is, amely megkérdőjelezhetetlen. Ez innentől személyes ügy. Le fogja nyomni Undertaker, méghozzá a felé táplált tisztelet utolsó szikrájával.

A kopók továbbra is résen, várva, hogy felbukkan-e a Shield.

B-Team vs. Dolph Ziggler & Drew McIntyre (C) – RAW Tag Team Championship
Címvédés, mégpedig elég simán.
Zigglerék azonban nem úszták meg ennyivel az estét.. Felbukkant Seth Rollins és Dean Ambrose, akik kitakarították riválisaikat a ringből.

Corbin már küldené Rollinsékat a dutyiba, mivel úgy érzi kijátszották. Rollinsék viszont előhúzzák a jokert egy helyi sheriff személyében, akit azért delegáltak, hogy vegye őrizetbe Corbint. Corbin tagad, majd javasolja Sethnek, hogy próbálják meg négyszemközt orvosolni a problémát.. A mini-tárgyalás eredményeképp, Seth közli, hogy nincs szükség a sheriff szolgálataira.

Kevin Owens vs. Tyler Breeze 
Elsöprő KO-roham.
Owens mikrofont fog, majd kijelenti, hogy a két héttel ezelőtti felmondás jó érzéssel töltötte el. Corbin felhívta, mégpedig azért, hogy térjen vissza. Ellenben a többiekkel, Corbin látja az értékeit, mint a RAW valódi MVP-je. Kevin elfogadta a visszatérését, de csakis azzal a kikötéssel, hogy nem vállal szolidaritást a tetteiért. Múlt héten azért segédkezett a Shield elpusztításában mert azt akarta, és nem azért mert bárkit is segített volna. Senki sem állítja meg, a felelősség pedig kizárólag egy embert terhel, Bobby Lashleyt. Sami Zaynnek az oldalán kellene lenni, de Bobby Lashley ellehetetlenítette ezt azzal, hogy lesérítette. Lashley miatt mondott fel, és miatta is tért vissza. A múltkori csak a kezdet volt, és jobb ha az emlékezetünkbe véssük, hogy ez még mindig a Kevin Owens Show.

Bobby Roode & Chad Gable vs. The Ascension 
2:0, Bobbyék újabb győzelmet arattak a szebb napokat is megélt duóval szemben.

Zigglerék nagyon szeretnék tudni, hogy mit keres a Shield az épületben.. Corbin tisztázza a helyzetet, valamint bejelenti, hogy Ziggleréknek kockára kell tenni a címeket vasárnap, méghozzá Rollins és Ambrose ellen.

Ronda Rousey & Natalya vs. Alexa Bliss & Mickie James 
A már-már PPV-időmennyiségű találkozón Ronda Rousey ismét érvényre juttatta az Armbart, amelyben Mickie volt kénytelen kopogni.
Alexa ezután lesből támadott, bordára, azzal a megfontolt szándékkal, hogy valamelyest kiegyenlítse az erőviszonyokat vasárnapra.

Braun Strowman keresgéli Roman Reignst a backstage-ben.

Ronda Rouseytől érdeklődnek, hogy készen lesz-e vasárnapra. Ronda eloszlatja a kétségeket.

Elias szokásosnak vehető szegmense következik. A félbeszakítás sem felejtett el szerepet játszani, így hát megérkezett Mick Foley, aki szimpátiájáról biztosította a vándorzenészt. Elias tudja, hogy Mick az Undertakerrel vívott Cella meccsének 20. évfordulója miatt van itt. Elias fohászkodott érte, hogy a zuhanást követően Mick lent maradjon, de megint a Cella tetejére mászott és lechokeslamelték. Az élete soha nem lesz már a régi. Különleges pillanat volt, és Mickben is volt valami különleges. Az viszont régen volt, ez már a jelen. Most Eliasszal áll a ringben, Elias viszont csak egy megtört emberrel. Mick elismeri, hogy Elias megfogta őt, ugyanakkor közli, hogy nem a múlt miatt van jelen. A jövőről szeretne szót ejteni. Bejelenti, hogy ő lesz a Universal bajnoki címmeccs vendégbírója – emellett pedig megkérték, hogy írjon ki egy meccset ma estére.

Elias vs. Finn Bálor 
Eliasnak nem hozott szerencsét Mick, ellenben Bálornak, aki győzelmével javítani tudta a múlt heti eseményeket.

Braunt interjúvolnák, de úgy gondolja ő teszi fel a kérdést. Merre van Roman Reigns? Charley tudatja, hogy Roman elhagyta az arénát. Strowman kötve hiszi, tekintve, hogy Rollinsék is itt vannak. Charley azt javasolja, vonuljon a ringbe. Ott biztosan célt ér majd.

Undertaker ott lesz a jövő heti RAW-n.

Braun Strowman a ringben, azzal a nemtitkolt óhajjal, hogy szét akarja csapni Reignst. Elege van a várakozásból, így hát azt akarja, hogy Roman jöjjön ide és nézzen szembe vele férfi-módjára.. Gyávának tartja őt, és igyekszik egyértelművé tenni a számára, hogy a Cellában nem lesz hová bújnia. Sem a pajtásai, sem Mick Foley nem segíthet majd rajta. Ha Foley mégis beavatkozik, a húsz évvel ezelőtti sérülése semmiség lesz. Strowman kijelenti, hogy meg fogja szerezni a Universal övet, s a pokolba taszítja majd Reignst, aki nem tér vissza onnan.
Érkezik az érintett, egyből a tettek mezejére lépve. A bejáratnál kezdenek bunyózni, ám Reigns gyors és hathatós véget eszközöl a jelenetnek egy Samoan Droppal.

9 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, szeptember 10. – Fittyet hányni a jóslatokra” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Volt olyan pillanat a Rawn, hogy azt se tudtam mi történik. Mi ez az indok Kevinnél, hogy lehet az “I QUIT”-et egy Lashley elleni feudban felhasználni. Lashley is mióta visszajött csak púp hátán a piros adásnak, annyira semmi extra nincs benne mióta megverte Romant azóta konkrétan csak van az adásokon. Egyszer Shield, egyszer Reigns, Ambrose és Rollins külön-külön. Ennek így nem sok értelme van most van menjenek együtt vagy ne mondjuk akkor, hogy a Shield újra összeállt. Strowmannek látva, hogy jól működött faceként ez a backstage rombolása, hogy dobálja a stáb stagokat bennem már inkább szánalmat keltett mint félelmet. Gyenge adás volt pedig az előző hetek nem ezt ígérték.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!