RAW Összefoglaló, szeptember 17. – Undertaker növeli a tétet

Változatlanul Texas állam látja vendégül a WWE vándorcirkuszát, amely a Dallas-i American Airlines arénában rendezte be a harcállásokat a flagship showra.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Roman Reigns érkezik a nyitányon, méghozzá egymagában, a bajnoki cím kíséretében. Roman mikrofont fog és kijelenti, hogy kemény és brutális estén vagyunk túl. Nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerette volna, de öröm az ürömben, hogy ébredés után még mindig Universal bajnoknak tekinthette magát. Roman elismeri, hogy Brocknak opciója van a visszavágóra, azt ugyanakkor nem gondolta volna róla, hogy képes berúgni a Cella ajtaját és rátámadni amikor védtelen. Ha akarja a visszavágóját, nincs más dolga, mint kijönni a ringbe.
Braun Strowman érkezik, a helyzethez képest igen nyugodtan. Strowman szerint, Reigns köszönettel tartozik Lesnarnak, hisz ha ő nincs, már nem volna Universal bajnok. Brock másodszor húzta keresztül a számításait, de Braun biztosít, hogy nem lesz harmadik eset. Levadássza Lesnart, és amint végzett vele: Reigns következik.
Baron Corbin jelenik meg, mondván nincs senki, akit nála jobban dühítenének a történtek. Naphosszat tárgyalt Stephanie-val arról, hogy orvosolják a problémát. A döntés megszületett, így november 2-án, Roman Reignsnek Triple Threat mérkőzésen kell kockára tenni a címet a Szaúdi Riyadhban.
Strowmannek nem nagyon jön be az ötlet, el is küld a francba minden jelenlévőt.
Paul Heyman bukkan fel végül, de nem utolsó sorban. Azért van itt, hogy szemléltető oktatást tartson. Megemlíti Lesnar tettét, amellyel mindenkit lenullázott. Paul meg fogja tanítani nekünk a Brock-o-nomics féle tudományt, amely végtelenül egyszerű. Minél nagyobb az ázsiód, minél nagyobb sztár vagy, annál többre taksálnak a UFC-ben. Minél többre taksálnak a UFC-ben, annál nagyobb hatalom birtokosa vagy a UFC-ben, ennek megfelelően annál többet kereshetsz a WWE-ben. Nincs erőteljesebb, mint a Universal Heavyweight öv birtoklása. Mialatt Brock Lesnar a történelem leghosszabb bajnokává avanzsált, a WWE új tévés szerződést kötött, valamint a cég részvényei az egekbe szöktek. Ezután a Monster és a Big Dog arra szövetkeztek, hogy likvidálják Lesnart. Ezért tért vissza múlt éjjel Brock Lesnar, és ezért utazik majd a Közel-Keletre annak érdekében, hogy újra Universal bajnok váljon belőle.
Strowman kikergeti Heymant az arénából, Corbin pedig egyfajta csattanóként bejelenti, hogy Reignsnek ma este is kockára kell tenni a címet – mégpedig ellene.

Dean Ambrose vs. Drew McIntyre 
A tegnapi főeseményről áthozott balhéjukat folytatták, viszont lényeges különbség volt, hogy nem tudott jelen lenni a Cella oldaláról lezuhant Ziggler és Rollins. Ambrose alaposan megdolgozta McIntyre lestrapált térdét, amely azonban kellően állta a sarat még a legkeményebb nyomással szemben is. A végjátékban aztán, a skót túljárt Ambrose eszén. Kiszámolásra játszott, s amint Dean az utolsó-utáni másodpercben visszacsúszott a ringbe – Drew egy méretes Claymore-ral fogadta. Kopogtatott, és megnyerte a mérkőzést.

McIntyre halad a backstage-ben, s csakhamar belebotlik Zigglerbe, aki gratulál neki. Az érkező Corbin is így tesz, mielőtt még előrevetítené, hogy meg fogja nyerni a címet Romantől. Továbbá azt tanácsolja Zigglernek, hogy léptesse érvénybe a visszavágóját az Interkontinentális övért – dacára a Hell In A Cellen összeszedett sérüléseknek. Ziggler nem nagyon akar meccselni, viszont Corbin közli, hogy Rollins sincs valami jó börben, ráadásul még itt sem az arénában. Ha pedig nem jelenik meg a mérkőzésre, Corbin megfosztja őt a címtől és meccs nélkül adja oda Zigglernek. Ez már aztán nagyon tetszik a ShowOff-nak: mondja is, hogy benne van a dologban.

Ronda Rousey érkezik meg a Bella-ikrekhez és Natalya-hoz. Arról szeretne tájékoztatást kapni, hogy miképp működik erre az Open Challenge meghirdetése. Címmeccset akar biztosítani valaki számára, méghozzá itt, Dallasban!

Chad Gable vs. Viktor 
Ezúttal az egy az egyben sikerült Gable-nek győzelmet aratni.

Seth Rollins érkezik meg az arénába. Dasha nyomban tudatja vele Corbin ítéletét. Seth meg sem lepődik, de talán csak kínjában. Mindenesetre úgy véli, ideje tisztázni a felállást Corbinnal.

Megszólal az ikonikus gong, az aréna elsötétül – mindez pedig nem jelenthet mást, mint a jelenést! The Undertaker, teljes életnagyságban! Mikrofont fog, s azzal kezdi: azt mondják, a téveszme a kárhozottság utolsó mentsvára. Megtört lélek nélkül senki sem tud hálót fonni a hazugságokból. Taker kijelenti, hogy nem látott még megtörtebb lelket, mint amilyen Triple H-é. Triple H kijött ebbe a ringbe múlt héten, és azt mondta, hogy Undertaker elveszítette a tiszteletet magával szemben. A téveszme lesz Triple H buktatója. Volt idő, amikor Triple H dörzsölt, kegyetlen, valamint igazi harcos volt. Manapság, egyre inkább a korrupt vállalati játszmák felé hajlik. A csatatere immár az irodával jelent egyet. Az élete olyan hazugságokkal telített, amelyeket képtelen megfejteni. Nem látja a félelmet a saját barátja szemeiben, nem látja a saját elmúlását. Taker előrevíteti, hogy az eredmény a Last Time Ever esetében sem lesz más, mint ami legelőször volt. Hat láb mélyre juttatja Triple H-t, aki viszont mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy elkerülje a sorsát. Még a legjobb barátját, Shawn Michaelst is mozgósítja majd. Hadd tegye.. Hadd legyenek meg a téveszméi is. Mindhiába. Shawn Michaels nem azért utazik majd Ausztráliába, hogy a közönség soraiból figyelje ezt a viadalt. Ott fog állni Hunter mögött. Takernek nincs is ezzel gondja, viszont ha már így áll a helyzet ő is mozgósít valakit, mégpedig Kane-t. Mindenki tisztában van vele, hogy elvette Shawn karrierjét. Ezt teszi majd Hunterével is. Úgy tűnik azonban, hogy Hunter ennél sokkal rosszabbat érdemel: ennek megfelelően a lelkét is el fogja ragadni. A Super Show-Downon, Kane biztosítása mellett – Triple H békében fog nyugodni!

Bayley vs. Dana Brooke 
Azok után, hogy Sasha oda-vissza verte, Bayley is megpróbálta felülmúlni Dana Brooke-ot. Olyannyira nehéz dolga azért nem volt, végül csak megoldotta a Huggable One.

Authors of Pain vs. Helyi fiatalok
Pusztítás, AoP-módra.

Ziggler nem örül annak, hogy Corbin szavai ellenére Rollins mégis itt van. Corbin győzködni kezdi Zigglert, miszerint előnyben van Rollinsszal szemben. Megjelenik az érintett is. Egyértelműsíti, hogy esze ágában sincs kihátrálni a meccsből. Készen áll a harcra.

Dolph Ziggler vs. Seth Rollins (C) – Intercontinental Championship 
A zuhanás terhétől roskadozva indultak csatába, és bár Ziggler minden tőle telhetőt megpróbált, úgy tűnt benne hagytak maradandóbb nyomot a gálán történtek. Rollins kiosztotta a Superplexet a sarok tetejéről, a Falcon Arrowt azonban megkontrázta Ziggler egy fordítással. Kopogtatott, Rollins viszont kijött belőle, majd nyomban odapakolt egy Stompot, amellyel megvédte a címet!

Charley kérdezi Romant a főeseményről, és hogy elviekben ő az esélytelenebb. Roman nem így gondolja. Lesnar, vagy Strowman ellen talán, de nem ma. Teszi amit szokott, és megvédi a bajnoki címet!

Ronda Rousey veszi birtokba a köteleket. Mikrofont ragad, és először is gratulálni szeretne Alexa Blissnek. Nem gondolta volna, hogy ilyen szintű teljesítményre képes, és amint a mellékelt ábra mutatja: bizony a határig tolta Rondát. Bajnokunk elárulja, hogy a legjobb címvédő akar lenni, olyan, mint a történelem legnagyobbjai. Ennek megfelelően Open Challenge-et hirdet a címért, bárki számára a rosterben, aki hajlandó kiállni ellene.
Natalya zenéje szólal meg, viszont nem ő érkezik – legalábbis nem önszántából. A Riott Squad vonszolja be, eresztik el, majd indulnak meg Rousey felé. Véget akarnak vetni ennek a folyamatnak, így hát Ruby elfogadja a kihívást..
Megtámadják Rouseyt, a bajnok kitart, de végül legyűrik. Jönnek a Bella-ikrek, innentől pedig nem kérdés, hogy vissza tudják szorítani Riottékat. A támadók kénytelenek meghátrálni, miközben Rousey és Belláék totálisan harcrakészek. Melbourne-ben lehetőségük lesz kiadni a felesleget.

Elias vs. Bobby Lashley 
Vándorzenészünk komoly ellenállásra tudta kényszeríteni Lashleyt, míg nem aztán megérkezett Kevin Owens. Kevin azonnal célbavette Lio Rusht, aki viszont fürgeségét kihasználva eliszkolt előle. Ugrabugra a köbön Lio főszereplésével, így aztán hiába akarták a kezeik közé kapni. Lashley segítségével ráadásul, még rosszabbul is jártak.

Alexa Blisst, Mickie Jamest, valamint Alicia Foxot láthatjuk. Alexa kerítőt játszik épp, méghozzá egy tag team meccsért, amelyben Alicia és Mickie fognak szerepelni Ember Moon és az általa választott személy ellen.

Mickie James & Alicia Fox vs. Ember Moon & Nia Jax 
Egyetlen pillanatig sem forgott veszélyben a hazai közönségkedvenc, illetve a visszatérő Nia győzelme, amelyet követően kezdetét vehette az örömünnep.

Corbin tart még egy utolsó eligazítást a főmérkőzés sporijának.

Baron Corbin vs. Roman Reigns (C) – Universal Championship 
Corbin minden tőle telhetőt elkövetett, hogy megkaparintsa a címet. Sokáig dominálta Reignst, aki viszont lendületbe jött és igen közel került a címvédéshez. Corbin végül nekihajított egy széket, ám ez a megmozdulás DQ-t vont maga után.. Corbinnak nemsokkal később leesett a tantusz, hogy ő itt a hatalmat testesíti meg. Újraindíttatta a mérkőzést, de immár No DQ rendszerben. Megjelent Strowman, és rátámadt Reignsre. A bajnok  visszavágott, de kilátásai nem voltak túl fényesek. Zigglerék érkezése magával vonta Rollinsék jövetelét, így hát újabb ütésváltás következett. Reigns ezalatt összeszedhette magát annyira, hogy a kellő pillanatban egy Spearrel mattolja Corbint. Címvédés a Big Dogtól!

Folytatás jövő héten!

3 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, szeptember 17. – Undertaker növeli a tétet” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Most legalább úgy hozták ki Ambroset és Rollinst, jól használták a végén. Micsoda pozitívum..
    Szerintem egyszerűbb lett volna ha Roman valahogy offolja Strowmant egy spear meg egy 1-2-3 erejéig és vége az adásnak. Nem sok értelme volt ennek az össznépi bunyónak. Ismételten.

    Kedvelés

  2. Azért az még jó volt mikor Strowman azt mondta hogy mindenki bekaphatja és a közönségnek mégis tetszett, nem boozták. Szerencsére Vince papának nem sikerült még ellene hangolnia az embereket 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!