RAW Összefoglaló, szeptember 24. – Az ajánlat

Két héttel az ausztráliai Super Show-Down előtt a Colorado állambeli Denver városába teszünk kitérőt a PPV-vel kapcsolatos építkezés kedvéért.

Videó-tiltás esetén ide kattints az adás megtekintéséhez.

Adásunk nyitányán egy limuzint láthatunk begurulni az aréna parkolójába. Corbin elszántan odalép, majd dalolni kezd a kiszálló Stephanie-nak, aki ugye ma ünnepli a születésnapját. Corbin nyomban visszafogja magát, amint meglátja Triple H-t. Stephanie előveszi Corbint, mondván abban a reményben nevezti ki a posztjára, hogy elvégzi a munkát, amelyre Kurt képtelen volt. Vezetőhöz illő munkát várt volna el, nem pedig azt, hogy Corbin egy Universal Championship meccsbe bookolja magát.. Corbin azzal takarózik, hogy a Shield provokálta őt.. Ebben az esetben, Steph úgy véli, a problémákat a ringben kell rendezni. Utasítja Corbint, hogy találjon maga mellé két partnert, akikkel összecsap a Shielddel. Ellenkező esetben, Kurt meglehet, hogy hamarabb tér vissza a szabadságból.

Kapcsolnak nekünk a lényegi dolgok játszóterére, ahol a Shield zenéje hangzik fel. Reigns, Rollins és Ambrose hatalmas ováció közepette veszik birtokba a ringet. “A WWE három igáslovát látod most itt. Talán elvesztettünk néhány csatát, de a háborúkat sosem, és mint láthatjátok még mindig talpon vagyunk!” – világít rá Ambrose. Roman veszi át a szót, mondván a címek beszélnek helyettük. Ezek a királyság kulcsai. Ezért tért vissza Brock Lesnar, és ezért lépett fel Baron Corbin múlt héten. A cím megváltoztatja az életed. Ami pedig tény, hogy egytől-egyig itt vannak a kötelek között azok, akik rászolgáltak.. Seth szerint ez csakis arról szól, hogy a legjobb legyél. Szeretnének belecsapni a dolgok közepébe, így hát kéri Corbint, hogy jöjjön ki, hadd mutassák meg neki mekkora gondot is tudnak okozni igazán.
Érkezik is Corbin, mégpedig erődemonstrációt előrevetítve. Úgy hiszi ezzel majd lenyűgözi Stephanie-t. Szembesíteni fogják a Shieldet mivoltukkal, nevezetesen, hogy mindhárman önimádó alakok. Az öltöző ki nem állhatja őket, egyenként sem, nemhogy együttesen.
Strowman, McIntyre, valamint Ziggler bukkan fel. Strowman arra kéri Reignst, hogy tartsa szép fényesen a címet, mert nem sokáig lesz már nála. Ami a Shieldet illeti, már látja is az újabb szétválásukat. Kettő a négy elleni harcot vetít előre, nem törődve Seth értetlenségével. “Dean már elkezdte látni a fényt az alagút végén!” – mondja sejtelmesen Strowman. “Dean! A Shieldnek van rád szüksége, nem pedig fordítva. Két évvel ezelőtt, ott voltam veled a SmackDownon. WWE Champion voltál, és csak is magadnak köszönhetted. Láttam a tüzet a tekintetedben, tudom mennyire jó lehetsz igazán, de most, Dean – nekik megvan mindenük, míg neked semmid! – teszi hozzá Ziggler. “Dean, én egy kíméletlenül őszinte ember vagyok és az embereknek nem is tetszik mindig a mondandóm, de mint tudjuk az igazság bizony fáj. És esetünkben az az igazság, hogy te múlt héten a korlátaimat feszegetted és nagyon szerencsésnek mondhatom magam ennek következtében, hogy győzni tudtam. Most azt akarom, hogy nézz a szemembe mert őszinte leszek hozzád. Nézz a szemembe! Roman és Seth nem becsülnek téged! Te többet érdemelsz! – véli McIntyre. “Ez az igazság. A hátad mögött biztosan ‘egyszerhasználatos Ambrose’-nak hívnak téged! Amikor Seth nem tudott volna engem legyőzni a SummerSlamen, kit mozgósított az ügy érdekében? Téged, Dean! Feláldoztad magad Sethért, és mi volt a viszonzás cserébe? Semmi? Na és mi a helyzet a másnap estével, amikor Braun Strowman megpróbálta beváltani a szerződését a Universal Championshipre? Mi történt akkor, Dean? Feláldoztad magad Romanért! Mit kaptál ezért? Megintcsak semmit? Szóval jelen állás szerint, Seth és Roman is bajnok, de Dean csak egy kolonc!” – tetézi Ziggler, mire Rollins közbevág, de Ziggler gyorsan kap a lehetőségen! “Látod, félbeszakít, nem is hagy téged válaszolni! Seth, hálás vagyok amiért közbevágtál, mert ez olyan vicces. Meddig tartott amíg pótoltad Deant a sérülése nyomán? Ti ugye testvérek vagytok, ugye srácok? Meddig tartott, Seth? Egy hétig? Talán kettő és már ott is volt Jordan. Küldtél neki egyáltalán egy üzenetet mialatt sérült volt? Hadd egyszerűsítsem ezt le, Dean! Drew és én vagyunk a Tag Team bajnokok. A Crown Jewelen, Braun Strowman megveri Romant a Universal Championshipért. Gondold ezt át, Dean.. Csatlakozz hozzánk, és akkor tiéd az Intercontinental Championship. Tudom, hogy nem könnyű ez neked, mégiscsak évekről van szó, de minden amit mondtam igaz a legutolsó szóig! – fejezi be Ziggler. Reigns eleget hallott, inkább bunyót sürget, hogy kicsipkézhessék Zigglerék valagát..
Corbin azonban megálljt parancsol az indulatoknak a mindent a maga idejében elv alapján.

Jinder Mahal (w/Alicia Fox, Sunil Singh) vs. Finn Bálor (w/Bayley)
A mérkőzés első részében Mahal dominálni tudott , leszámítva a Top Con Hilo-t, amellyel Bálor fektetett. A szünetet követően is jobbára Jinder kezében volt a gyeplő, s ha véletlenül komolyabb lehetőség adódott Bálor ellen, akkor Sunil tett róla, hogy nem kamatozzon. Mahal lendületbe jött volna, ekkor viszont Bayley is belenyúlt a meccsbe viszonzásképp. Ezzel el is indult a lavina: Foxy kifeküdt egy pofontól, Sunil pedig a Belly-to-Belly Suplextől. Mahal nem akart hinni szemének, s pillanatokkal később már csak a vereségre ocsúdhatott. Bálor átfordította, majd lekopogtatta.

Natalya & The Bella Twins vs. The Riott Squad 
Ez ugye eredetileg egy az egyben zajlott volna Ruby és Brie között, de egy órával a RAW előtt változást eszközöltek.. A Riott Squad igyekezett ugyan akaratot eröltetni az ellenfelekre, de Nikki és Brie szinte mindent visszavert, ráadásul elég hatásos módon. A bejátszott Triple-suplex a reklám előtt kimondottan serkentőleg hatott, mind a meccsre, mind a közönségre. A szünetet követően, lassan de biztosan megérkezett a buliba Natalya, aki a hatékony takarítást követően magára maradt. Brie a kiiktatott testvérét ápolgatta a ring mellett, miközben a Riott Squad módszeresen járt túl Nattie eszén. Miközben ő Sarah-t kínozta, már Ruby volt meccsben, Ruby pedig nem is hibázta el a győzelmi sanszot.
Livnek ezúton is jobbulást kívánunk, miután Brie kétszer is telibe rúgta a fejét instant KO-t érően. A PWInsider tájékoztatása szerint, Livet vizsgálatok sorának vetették alá a backstage-ben, hogy kiderítsék érte-e agyrázkódás!

Dolph Ziggler környékezi meg a merengő Dean Ambrose-t a színfalak mögött, ugyanazzal a monológgal, amelyet odakint is elmondott. Próbálja beleültetni a roppant morcos Ambrose fülébe a bogarat, de ki tudja mennyit ér el vele, hisz Ambrose arcvonásai kifürkészhetetlenek.

Chad Gable vs. Konor
Viktor után Konor következett Gable-nek, ám ezúttal váratlan vereséget szenvedett.

Triple H és Stephanie útnak indulnának, Charley azonban nem szalasztja el az alkalmat, hogy megkérdezze Huntertől van-e bármi reakciója Undertaker legutóbbi szavaira. Hunter szerint, Taker máris veszített ha egy öltöny miatt aggódik. Ami a lelkét illeti: Hunter bevallja, hogy réges-rég eladta. Ha őszinték akarnak lenni, érezni a levegőben, hogy közeleg a vég Undertakerrel.

Dolph Ziggler & Drew McIntyre (C) vs. The Revival – RAW Tag Team Championship Match 
Wilder és Dawson erőn felül küzdve tartották életben bajnoki esélyeiket, megpróbálván kihasználni a kissé rozsdás bajnokok bizonytalanságát. Zigglerék azonban a hajrára magukra találtak, s miután minden létező offenzívát túléltek, lezárták az összecsapást a Claymore-ból osztott ZigZag-gel.

Elias vs. Bobby Lashley 
Viszonylag hosszasan gyűrték egymást, mindhiába, hisz a Lashleybe futó Owens tettét DQ-val tette egyenlővé a spori. Owens azonnal meg akarta torolni a dolgot Lio-n, akinek ismét sikerült kikecmeregnie a szorult helyzetből.

Drew frissít, miközben Seth közelíti meg. Ha már Dolph kipécézte magának Deant, ő sem mulasztja el az alkalmat, hogy felnyissa Drew szemét annak kapcsán, hogy ki is van itt valójában felhasználva s mire. Seth kiemeli Drew erősségeit, amelyekkel szerinte Ziggler csak hátráltatja őt, sőt, Ziggler a maga javára fordította mindezt. Seth szerint, Drewnak ideje volna észhez térni.. A távozó Architect nyomán megjelenik Ziggler, ám McIntyre faképnél hagyja őt egy-két mogorva szó kíséretében.

Nia Jax (w/Ember Moon) vs. Alicia Fox (w/Alexa Bliss, Mickie James)
Niának kissé meggyűlt a baja, de végül csak legyűrte Aliciát.

Ambrose-hoz toppan be McIntyre, ugyanis nem tudja eldönteni, hogy Seth miért környékezte meg. Őt szánják a Shield negyedik tagjának egy minden addiginál pusztítóbb erő reményében? Netán Ambrose-t akarják pótolni? Drew elismeri, hogy talán túlreagálja a dolgot. Mintha Seth soha nem tett volna hasonlót a múltban..

Shawn Michaels visszatér jövő héten, ahogy arra számítani lehetett az előzetes hírek alapján.

The Shield vs. Baron Corbin & The Authors of Pain 
A főeseményen meglehetősen látványos és színvonalas tag-csatát figyelhettünk, főszerepben az AoP-vel, akik most először mutathatták meg igazán a nagyok között, hogy mire képesek. A végjáték is fordulatosra sikeredett, Rollins magánakcióját követően úgy tűnt Ambrose zárhatja rövidre az összecsapást, de aztán egy okos váltás nyomán a Reigns által kiosztott Spear mattolta az ellenséges frontvonalat.
Ambrose-nak szemmel-láthatóan nem volt kedved ünnepelni, és két tűz közé helyezkedett. Hosszasan mérlegelt a két csapat között, majd a ringbe csúszott a közönség legnagyobb örömére és odatartott öklét a társainak.

Folytatás jövő héten, amikor is már csak hat napra leszünk a Super Show-Downtól.

8 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, szeptember 24. – Az ajánlat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nagyon tetszett ez adás ami az elmejátékra volt felépítve végig ahogy másztak bele egymás fejébe, Deannek egyébként minden oka meglenne, hogy a Shield ellen forduljon ugyanúgy ahogy McIntyrenek, hogy lerázza magáról Dolphot. Ambrose mikor hallgatta a többieket, a monológok közben talán egyszer sem kacsintott az arcáról tényleg nem lehetett leolvasni szinte semmit. Rollins mikor ellenük fordult hatalmas durranás volt, kíváncsi vagyok ha egyszer kisiklik újra a Shield vonat akkor vajon Ambrose árulásával fog-e megtörténni.

  Kedvelés

  1. Nézd meg ambrose-t miután a választás után seth és reigns felemeli az övet…..szerintem deannek garantált a turn

   Kedvelés

   1. Általában pont ilyenkor nem jön a turn, mikor ennyire belengetik. Jó volna, de tény, hogy sose szokták ennyire alájátszani, függetlenül attól, hogy mindenki várja és az okokkal is tisztában vannak.

    Kedvelés

    1. Szerintem a 3ból valamelyik tuti turn és hát ugye romanből nem lehet heel (köszi vince) igaz sethre is ráférne hogy újra heel legyen de deanre is szóval hát nemtudom de a kettőből valamelyik tuti fog és mivel tényleg mindenki deanre gondol így lehet rollins viszont sztoriilag nemtudom mennyit adna hozza hogy megint ő fordul a többiek ellen

     Kedvelés

    2. Igen, általában ilyenkor van valamilyen duplacsavar. Simán benne lehetne egy 4 fős Shield Drew-val is akár, csak jelenleg sokáig nincs értelme a szervezet top arcait egymás mellett tartani.

     Kedvelés

    1. Nekem is ez jött le, mintha legbelül tudná, hogy ő nem ezért tért vissza, hogy most bohóckodjon a Shielddel. Rollins visszahozta, de benne is az volt, hogy védi legalább így a saját hátát. Azt nem akarom egyedül, hogy mondjuk most rögtön elsütni a turnt egy ilyen supershowdownon…

     Kedvelés

 2. 3 óra és kb 40 férfi pankrátor és mi mégis csak egy sztori van 7 emberrel (és az össze övvel természetesen)
  fáj nézni mennyire nem tudnak mit kezdeni a rosterrel

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!