RAW Összefoglaló, február 11. – Problémaorvoslás Vince-módra

Hat nappal az Elimination Chamber előtt a Michigan állambeli Green Rapidsból jelentkezik a RAW, amelynek nyitányán Triple H és Stephanie McMahon láthatóak a ringben.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Stephanie köszönti a nézőket, majd promózza kicsit a vasárnapi Chamber-meccset a tag team címekért. Megemlítik Rouseyt, aki ha megvédi a címét, mehet a WrestleMania-ra, hog szembenézzen Beckyvel. Legalábbis ez volt a színtiszta terv a múltheti eseményekig..Stephanie közli, hogy azt fogják tenni, ami a legjobb az üzletnek. Becky Lynch a hétvége folyamán alávetette magát a szükséges orvosi viszgálatoknak, így..
Megérkezik Becky és bár azonnal kötöszködni kezd, Hunter szerint ideje, hogy elfelejtsék a múltat. Hunter elnézést szeretne kérni, mindazért, amiket a SmackDownon mondott. A WWE orvosai egyeztettek Becky orvosaival, melynek eredményeképp kijelenthető, hogy a folyamat végeztével nem lesz veszélyben a szereplése a WrestleMania-n. A meccse továbbra is áll, a felfüggesztése pedig a múltté.
A meccs áll – mondja Stephanie, de csakis akkor ha Becky hajlandó egy egészen apró dologa.. Tekintve, hogy mindennek van következménye, Beckynek bocsánatot kell kérni tőlük a múlthéten történtekért.
Becky köti az ebet a karóhoz. Nem bízik egyikükben sem, hisz időtlen-időt óta szedik már rá az embereket. Mindez csak arra megy ki, hogy elvegyék tőle a lehetőségét a WrestleMania-ra. Harcol ő akárkivel, beleértve Stephanie-t is. Fogják csak meg a bocsánatkérésüket, és töröljék ki vele a hátsó részüket.
Stephanie és Becky már-már egymásnak esnének, mire Hunter csitítja a kedélyeket. Megpróbál észérvékkel hatni Beckyre, amellett, hogy óva inti. Megadták neki az esélyt, hogy válasszon. Az este végéig van lehetősége dönteni.

Bayley & Sasha Banks vs. Nia Jax & Tamina vs. Sarah Logan & Liv Morgan 
A vesztesnek majd elsőként kell kezdeni a Chambert vasárnap. A tét tehát nagy volt, Bayleyék azonban képtelenek voltak túllendülni az akadályon. Nia a Samoan Droppal lenullázta a korábbi bajnokot, így Bayleynek és Banksnek kell majd indítani a címekért zajló csatát.

Bálor és Becky a backstage-ben. Egykori mentora és mestere próbálja jótanáccsal ellátni Beckyt. Finn is óva inti, hogy ne engedje, hogy a büszkesége teret nyerjen.

Elias szegmense következett a Lucha House Partyval.

Drew McIntyre vs. Finn Bálor
Természetesen nem mehetett végig normális keretek között a mérkőzés.. Bálor nyert DQ-val, majd a gondjait Lashleyék tetézték. Befutott Angle, takarított, mindaddig míg Corbin le nem terítette őt.. Strowman zárta a sort, felvezetve ezzel a hat fős tag team ütközetet.

Drew McIntyre & Bobby Lashley & Baron Corbin vs. Finn Bálor & Kurt Angle & Braun Strowman 
Hosszadalmas és bonyodalmas meccs volt ez, hisz újra is kellett indítani az első körben születő vitatott győzelmet követően.. Második nekifutásra már rendeződtek a sorok, így Bálor a Coup de Grace nyomán pinnelni tudta Lashleyt.

Kevin Owenst láthatjuk egy bowling-centrumban. Elmondja, hogy nehéz figyelemmel kísérni az adásokat, miközben valaki más csinálja helyette azt, amire ő jobban is képes volna. Egy hónap múlva visszatér, és akkor a Kevin Owens Show újra beindul..

Becky küldi el a francba a riportert, aki arra volna kíváncsi, hogy mi történik ha mégsem kér bocsánatot..

Nikki Cross vs. Ruby Riott
Ruby lendület-szerző győzelme volt ez a PPV előtt.

Seth Rollins érkezik, majd megjegyzi, hogy Brock Lesnarról és a WrestleMania-ról akart beszélni, de előtte szót ejtene az elmúlt 12 hónapjáról.. Kezdve a Gauntlet-meccsel, amelyben rekordot jelentő időt töltött el. Megnyerte az Interkontinentális címet a WrestleMania-t, majd hétről-hétre kockára tette és a világ számos pontján megvédte. Büszke, hogy mindezt a WWE Univerzummal oszthatta meg.  Aztán jött a Royal Rumble megnyerése, és a következő este, amelyen hat F5-ot szenvedett el. Hazament, így volt ideje gondolkodni a történeteken. A rossz hír az, hogy elég fájdalmas volt az a hat F5. Ugyanakkor, semmi ahhoz képest, amelyet korábban érzett. A jó hír, hogy a beszedett F5-ok ellenére is itt van és a saját lábán áll. Ha meg tud állni a lábán, harcolni is tud. Ha tud harcolni, menni fog a taposás is. Ha pedig a taposás megy, az azt jelenti, hogy megverheti Brock Lesnart. Nem érdekli őt a hat F5.. Ha a WrestleMania lesz az utolsó meccse..
Betoppan Paul Heyman, aki rögtön kioktatná Rollinst, hisz szemben az ő véleményével, egyáltalán nem helytálló, hogy minden ember egyenlő. Heyman nem vitatja, hogy Rollins nagyszerű atléta, top-előadó és a WrestleMania-főmeccses. Sőt az egyik legjobb, akit Heyman valaha látott.. Brock Lesnar azonban egy szörnyeteg, egy valóságos ragadozó. Egy karrier-gyilkos, lelketlen, könyörtelen szadista. Ha tényleg úgy megy Rollins a WrestleMania-ra, hogy ez lehet az utolsó meccse, akkor ez öngyilkos küldetéssel ér majd fel a számára. Ha megkísérli elvenni Brock Lesnartól a Universal címet, a saját pusztulásának tervezőjévé válik. That is not a prediction, that is a spoiler.
Seth elismeri, hogy Heymannek talán igaza van, de ami nem akar eljutni az tudatáig, az az, hogy Rollinst nem érdekli. Brock elhagyta ezt a céget két karcsú év után. Valakinek megálljt kell neki parancsolni, és ha ez egy öngyilkos-küldetés, Rollins bizony a mártírja lesz. A lelkét is el fogja adni az ördögnek, ha arra van szükség ahhoz, hogy Brock Lesnar ne a címmel távozzon a WrestleMania-ról. That is not a prediction, that is a spoiler.

Dean Ambrose vs. EC3 
Ambrose visszavágott a legutóbb elszenevedett vereségért.

The Revival vs. Chad Gable & Bobby Roode (c) – RAW Tag Team Championship 
Az est talán legkellemesebb meglepetését láthattuk, hisz egy PPV-kaliber mérkőzés végén a Revival megkaparintotta a címeket. Nagy nehezen érvényre juttatták a Shatter Machine-t, amelyből nem volt kiút Gable-nek.

Elérkeztünk a főeseményhez, amelyre Becky jön elsőként. Őt követi Hunter, majd Stephanie.. Becky a vártnál könnyebben adja be a derekát, félreteszi az egóját és bocsánatot kér.. Hunterék nem is akartak többet hallani. Garantálják neki, hogy áll a meccse a WrestleMania-ra!
Berobog Rousey, szemtől-szembe kerülnek, ekkor azonban csatlakozik Vince is..
Mint kiderül, ő nem olyan elnéző. Nem vállal szolidaritást Beckyvel, így felfüggeszti őt hatvan napra – ami azt jelenti, hogy öt nappal a Mánia után térhet vissza. Vince azonban pótlásról is gondoskodott. Nem is akármilyenről, hanem a feladathoz illőről. Felkonferálja Ronda Rousey új ellenfelét, aki nem más, mint Charlotte Flair!

Vince hozzáteszi, hogy az új RAW Women’s Championt láthatjuk épp..

4 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, február 11. – Problémaorvoslás Vince-módra” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A Lucha házibuli ilyen sok ajándékot ad el,hogy ennyire kell nyomni őket? Nem rosszak,de nincs értelmük…

  Kedvelés

 2. Az a poén hogy a wwe most mintha kétségbe esetten dobálnák a lehetőségeket vagy öveket azoknak akiknél fenn áll a veszélye hogy mennek….most a revival de sasha ronda ellen vagy az usok övmeccse….mindenestre ha ezért is van nem most kéne kapkodni hanem folyamatosan jól kéne menedzselni a talenteket ….

  Kedvelik 1 személy

 3. annyira szeretem hogy a WWE is leszarja hogy mi a történet
  mindenki tudja hogy a Ruby-Ronda meccsnek az ég világon semmi értelme de hogy még ők sem próbálják meg eladni az nevetséges

  elképzelem hogy mi lenne ha ők írnák a következő Bond filmet
  a 20 percben a főgonosz feladja magát a rendőrségen mert a 007es majd úgyis elkapja és fölösleges az ellenállás

  Kedvelik 1 személy

 4. Én már nem is tudom hogy sirjak e vagy nevessek….mostmar nem az a kérdés hogy charlotte meccsben lesz e hanem hogy becky de valszeg hero comebackkel valahogy visszakerül majd a meccsbe és talán ezzel megoldják hogy addig is érdekes maradjon a sztori….viszont a raw többi része mintha csak a múlthetit vagy bármelyik utóbbit láttam volna újra mert kb ugyanaz van minden héten…..még az elias house party szegmens meglepően jó volt sztem de a többi…..inkább csak bízok benne hogy a mai smack majd elfedteti velem ezt a borzalmat ami már hétről hétre rawnak hívnak….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!