RAW Összefoglaló, február 4. – Stone Cold Becky Lynch fellázad

Két héttel az Elimination Chamber előtt az Oregon állambeli Portlandből jelentkezik a flagship show, amelynek nyitányán a RAW Women’s Championship első számú kihívója, Becky Lynch érkezik.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Félbeszakítván Stephanie McMahont, aki konferálta volna. Steph befejezi, majd a jóvoltából vethetünk egy pillantást arra, hogy Becky kihívta Rondát múlthéten.. Steph megjegyzi, hogy még soha, senkit nem látott így Rousey arcába mászni.
Miért is ne mosolyognék? – kérdez vissza Becky. Úgy véli minden oka megvan rá. Megnyerte a Rumble-t, a WrestleMania-n pedig le fogja csapni riválisa fejét.
Stephanie megjegyzi, hogy nála jobban senki nem akarja látni ezt azok után, amit Ronda tette vele, ugyanakkor tény ami tény, miszerint Beckynek nincs rendben a térde. Nem elég, hogy helyén van a szíve. Nem vetette alá magát a szükséges orvosi vizsgálatnak, amely elengedhetetlen a folytatást illetően. Steph emlékeztet, hogy mi történt novemberben, és előrevíteti, hogy ha nem tisztázzák Beckyt – nem fogják engedni, hogy csatázzon a WrestleMania-n.
Becky közli, hogy tudja ám mi a helyzet.. Stephanie ki akarja őt fúrni a meccsből. Becky azonban egy tapottat sem mozdul. Megküzdött azért hogy itt legyen, de mit is tudhat Stephanie apuci kislányaként arról, hogy megküzdjön bármiért is? Becky kijelenti, hogy egy doktor sem veszi el tőle a WrestleMania-meccsét.
Stephanie nem vitatja, hogy Becky kiérdemelte, de akkor is tisztázniuk kell őt. Ez lehet a történelem egyik legnagyobb meccse a WWE-ben, de végső soron Becky egészségéről van szó. Ha nem hajlandó magát vizsgálatnak alávetni, fel lesz függesztve.
Becky erre Stephanie tudtára adja, hogy ez esetben nem vállal felelősséget a tetteiért..
Stephanie nem zavartatja magát, és felfüggeszti Beckyt – mindaddig míg nem adja a fejét a vizsgálatra.
Becky támad, és padlóra küldi Stephanie-t. Érkeznek a bírók és a tisztviselők, de csak nagy nehezen tudják leszedni őt a főnökasszonyról..

Beckyt kísérik kifelé az arénából, miközben odalép elé Rousey. Tudatja, hogy mennyire hajszálon múlik, hogy ne essen neki Beckynek, de nem teszi, mert profi.

Liv Morgan vs. Ronda Rousey 
Rousey villámgyorsan elbánt Morgannel, majd azonnal kihívást intézett Logan felé is..

Ronda Rousey vs. Sarah Logan 
Újabb magabiztos győzelem a bajnoktól.

Ruby ugyan fontolta, de végül mégsem veselkedett neki. Azzal magyarázta, hogy barátnőinek most nagyobb szüksége van rá. De ami késik, nem múlik.

Sasha és Bayley vetítik előre a bajnoki sikerüket a Chamberre, de az érkező Nikki és Alicia ezt azért nem borítékolnék még olyannyira..

Heavy Machinery vs. Lucha Housey Party vs. B-Team vs. The Revival 
A múltkori kieséses meccshez képest most az első tus győzött, ezt pedig történetesen a Revival érte el, miután eltakarították az útból a legveszélyesebbnek vélt ellenlábasokat, a Heavy Machineryt.

Ryder próbálja feltüzelni Hawkinst, méghozzá azzal, hogy nem kevésbé jobb az ő helyzete sem. Tizenplusz év után még a nevét se tudják helyesen leírni, de megfogadja, hogy együtt vetnek véget Hawkins negatív sorozatának.

Kurt Angle következik. Mint mondja, elért mindent, amit csak akart – kezdve az európai címtől, egészen a Hall of Fame-ig. Leszakították a ház tetejét Shawn Michaelsszel a WrestleMania-n, tejjel áztatta el a ringet, és megismerhette a fiát, akiről azt sem tudta, hogy van. Az elmúlt időszakban azonban vereségek és kételyek vették át a szerepet a karrierjében. Néhány meccs mostanság nem úgy ért véget ahogy szerette volna. Bizonyítani akarta, hogy megvan még benne a kraft és el akarta hallgattatni McIntyre-t és Corbint.. Rátérne arra, hogy megbukott apaként, de ekkor megjelent Corbin..
Corbin szerint ennek a beszédnek két éve kellett volna elhangozni a beavatásán. Ehelyett GM lett, és a meccsekbe rakta magát, holott csak kiírnia kellett volna őket. Mostanra csak árnyéka lett önmagának..
Angle megfenyegeti azzal, hogy eltöri a bokáját ha bemerészkedik a ringbe.
Befutott McIntyre is, aki azt vallotta, hogy végső soron semmi nem változik mindaddig, míg valaki nem tesz értük.. El akarták tüntetni Angle-t, de a segítségére megérkezett Strowman, akivel kitakarították a ring könyékét.

Sasha-ék érkeztek volna a selejtezőre, de Nikki és Alicia letámadták őket – köszönhetően bizonyára annak, hogy Sasha nem kapott orvosi engedélyt a birkózásra.

Sasha Banks & Bayley vs. Nikki Cross & Alicia Fox 
Bayley volt végig akcióban, Sasha-nak semmi dolga nem volt azon kívül, hogy egyszer elhúzta őt Nikki útjából.. Gyötörték ugyan a Huggable One-t, de az első adandó alkalommal átfordította és lekopogtatta Alicia Foxot – megszerezve ezzel maguknak a Chamber ötödik helyét.

Jeff Jarrett vs. Elias 
A rögtönzött szópárbajt követően szórakoztató kis meccset raktak össze a srácok. Elias legyűrte a minimális túlerőt, majd a Drift Awayjel rövidre zárta a találkozót.

Finn Bálor vetíti előre, hogy ma este trónfosztást láthatunk majd..

Finn Bálor vs. Bobby Lashley (c) – Intercontinental Championship 
..Lashleynek esze-ágáben sem volt belemenni a címmeccsbe, sőt duplán szedték rá Bálort, akinek végül Lio Rush ellen kellett bizonyítani. Sérüléseivel kiváltképp megszenvedett, de csak megoldotta a fiatal titán szolgáltatta akadályt.

A Moment of Bliss új epizódjában EC3 volt a vendég, de Niáék miatt semmit nem szólhatott.. Dean Ambrose is csatlakozott, nyomatékosan felhívva Nia figyelmét arra, hogy ne üldözze őt a szerelmével.. Ezután leoltotta EC3-t, ráadásul bele is kötött. Jól le lett pofozva, így nem maradt más, mint egy rögtönzött meccs lezavarása..

Dean Ambrose vs. EC3 
Nem sokáig húzták, hisz EC3 hamar megtalálta a módját a győzelemnek egy leszorítást követően..

Strowman és Angle egyértelműen a revansra törekednek majd a főeseményen..

Drew McIntyre & Baron Corbin vs. Braun Strowman & Kurt Angle 
Mozgalmas főeseményt figyelhettünk, miközben mind a négy szupersztár alaposan kivette a részét a küzdelemből. Mikor már azt hihettük tiszta face-győzelem születik, Strowman nem bírt a vérével és egymaga darálta le az ellenfeleket.. A spori beintette a DQ-t, amellyel rövidtávon előnyhöz juttatta McIntyre-t és Corbint. Ellátták Angle baját, majd a lépcső egy darabját a ringbe tolták, de Strowman visszatért és mindkettejüket ráküldte egy Chokeslammel.

Folytatás jövő héten, amikor is már csak hat napra leszünk a PPV-től!

Plusz adalék a végére, hogy április 15-én és 16-án megrendezésre kerül Kanadában az első International Superstar Shake-Up!

7 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, február 4. – Stone Cold Becky Lynch fellázad” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A Dean EC3 interjú volt az adás fénypontja, én röhögtem rajta. 🙂 Dean heel turnjével semmit nem kezdtek, és most megint mintha tolnák vissza face irányba, teljes káosz.

  A main event szerintem nagyon gagyi volt és ezzel a vergődéssel Braun és Drew karakterét is gyengítik. Braun esetében ráadásul a múlt hét után ez volt a megtorlás, hogy egyszer rádobta őket a lépcsőre? Hova lett a pusztító monster? Szóljon már valaki Vince-nek, hogy Braunt nem a mic skillje vagy inringje miatt szerették, hanem mert hiteles pusztító volt (heel vagy face mindegy). Ez a langyos f*s nem jó neki sehogy.

  Kedvelés

 2. ugy látom hogy Dean vhogy nem mükődik semmilyen komolyabb storyban ,hanem csakis a komédiában , de legalább élvezhető volt

  Kedvelés

 3. Most amugy addig amig nem lesz vege dean szerzodesenek szopatni fogjak hrat vince tedd tonkre azt az embert aki az egyik leg zseniálisabb karakterrel rendelkezett.

  Kedvelés

 4. a WM 2 hónap múlva lesz de most kell történetet írni egy sérülés köré… legalább márciusban kezdték volna ezt a baromságot

  örülök hogy Rush került a meccsbe mert így legalább láttunk egy jó meccset ma
  ezen kívül meg a moment of bliss volt az adás fénypontja
  elég mély már ez a gödör amibe ássa magát a raw

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!