RAW Összefoglaló, január 14. – Minden a feje tetejére áll!

A Tennesse állambeli Memphisből jelentkezik az év második flagship showja, amelynek nyitányán a túlontúl is szörszálhasogató Mr McMahont láthatjuk megérkezni az aréna területére.

A RAW ide kattintva nézhető vissza!

Ezt követően, Braun Strowman zenéje hangzik fel és már masírozik is befelé a Universal Championship első számú kihívója. Strowman szerint, kimondva ugyan sosem lett, de Brock Lesnar retteg tőle. Ezt támasztják alá a történtek, mint például, hogy folyamatosan a háta mögé tekintett míg Strowmannél volt a táska, vagy hogy rájuk tört a Cella-meccs kellős közepén – nem beszélve a Crown Jewelről, amelyen Corbin húzta ki a pácból. Strowman reméli, hogy Lesnar figyel, ugyanis a tudtára adja, hogy teljesen egészséges. Corbin sincs már hatalmon, így ezúttal senki nem menti majd meg, A Rumble-n új bajnokat avatunk, Lesnarnak pedig csak ezek a karok maradnak majd hátra..
Corbin toppan be, és kezd rögtön incselkedni Strowmannel. Nem érti, hogy miért ámítja Strowman a WWE Univerzumot. Nem tudja megverni Brock Lesnart. Hozzáteszi: ha csak öt percet állna ezen a rámpán, már az is több volna, mint ameddig Braun húzza Lesnarral szemben. Corbin közli, hogy meg fogja nyerni a Rumble-t, utána pedig olyan helyre megy, amelyhez Strowmannek soha nem lesz a köze. A WrestleMania főeseményére!

Strowman hajszolni kezdi Corbint, aki csakhamar eltűnik a színfalak mögött. Strowman elhajítja Sunilt, majd Eliastól kap útmutatást annak kapcsán, hogy Corbin a limuzinban lapul.. Strowman bezúzza az ablakot, majd leszakítja az ajtót. Corbin elmenekül, Strowman viszont megtorpan, amint szembesül a döbbent Mr McMahonnal.. Vince belátja, hogy Strowman zabloázhatatlan. Százezer dollárra büntetné a szupersztárt, de mivel Strowman ellenkezni kezd – végül megfosztja őt a Rumble-n esedékes címmérkőzésétől.

(Strowman valójában nincs harcképes állapotban a könyöke miatt, ezért van szükség a változtatásra!!)

Ronda Rousey & Sasha Banks vs. Nia Jax & Tamina 
Az előre bejelentett csapatmeccsen, nem meglepően az első számú kihívó Sasha Banks szerezhetett némi lendületet azáltal, hogy feladásra kényszerítette Taminát.. A mérkőzést követő interjúban pedig igyekezett egyértelműsíteni Rouseyval a dolgok menetét – miután bedühödött arra, hogy Rouseyt azt mondta Sasha feladatása lesz a karrierje legnagyobb teljesítménye.

Bayley és Natalya pörölnek a látottakon, mire megjelenik a Riott Squad a későbbi tag-meccs felvezetéseként.

Lucha House Party vs. The Revival 
Két szerencsétlen vereséget követően a Revival a nekik korábban számtalanszor keresztbetevő LHP-t likvidálta.

Mr McMahon érkezik a kötelek közé.. Még semmit nem mond, de már csatlakozik is hozzá John Cena lesz. A fejlemények nyomán, nem meglepő, hogy mit tartogat a Franchise. Tudja, hogy mit akar Vince. Épp most vesztett egy világbajnoki címmeccset a Rumble-re, és azt szeretné ha valaki betöltené az üresen maradt pozíciót. Akárcsak 20 évvel ezelőtt, amikor sorra hagyták cserben a nagyágyúk. Stone Cold, The Rock – és a jelenlegi Universal Champion Brock Lesnar egyaránt bemondta az unalmast. Vince ölni tudott volna valakiért, aki fellép és a vállára veszi a dolgokat. Cena csak egyetlen esélyt kér, és nyomatékosította, hogy ő nem lesz olyan, mint az elődei. Ő ezután többet és többet adott, John pedig mindent alárendelt a WWE érdekében. Cena most is csak egy esélyt kér, és ígéri, hogy ezúttal sem hagyja cserben Vince-t. A Royal Rumble felejthetetlenre sikerül majd. Megveri Brock Lesnart, és megszerzi a tizenhetedik világbajnoki címét. Hogyan? Azzal a Ruthless Agressionnel, amely csak benne lelhető fel a rosteren.
Ami sok az sok – vallja Drew McIntyre. Nem érti, hogyan mereszéli ezt tenni John? Hogy állhat oda és mondhatja rezzenéstelen arccal, hogy még mindig megvan benne az a faktor? Drew szerint, ő az, aki megtestesíti a Ruthless Agressiont. Úgy véli, Cenának lejárt az ideje, és mivel az övé történetesen eljött – Cena nyugodtan követheti Rockék példáját.
Corbin sem maradhat el. Ő is Lesnart akarja, mégpedig egy finoman irányított fenyegetés kíséretében. Ha megkapja a lehetőséget, eltekint a komolyabb következményeitől annak, hogy Strowman az életére tört ma este.
Végül de nem utolsó sorban Finn Bálor toppan be. Hihetetlennek tartja, hogy megint lehagynák egy ilyen beszélgetésből – dacára annak, hogy egyedül ő mondhatta magát valaha is Universal Champnek.
Vince-nek megjön a hangja. Kételkedik benne, hogy Bálor a megfelelő személy – pláne a többiek érvével szemben. Nem vitatja, hogy Bálor nagyszerű előadó és egy nap talán újra Universal Champion lesz, de a nagyfőnök nézetében ez nem az a pillanat.
Bálor kijelenti, hogy Vince valójában sosem hitt benne, ellenben a WWE Univerzummal. Tisztában van vele, hogy nem tudja megváltoztatni Vince véleményét, úgyhogy szimplán csak fejjel ront a falnak..
Kialakul a tömegbunyó, amelyből Drew McIntyre jön ki jobban. Vince bejelenti, hogy Fatal Four Way dönt a kihívói jogról.

Jinder Mahal hozza Vince tudtára, hogy nem esne neki rosszul egy hely abban a kihívói meccsben.. Ment ő volna a ringbe az imént, de a Strowman által elintézett Sunillel törődött. Vince jóváhagyja, de csak azután, hogy Mahal legyőzött valaki a szóban forgó négyesből. Ha legyőzi azt aki választ, bekerülhet a helyén a Fatal Four Waybe.. Jinder választottja Bálor.

The Riott Squad vs. Bayley & Natalya & Nikki Cross 
Nikki a RAW-n? Az NXT-ből érkező leányzó Bayleyéket egészítette ki a győzelmükkel záruló összecsapás alatt.

Lacey Evans is képernyőn, amint Mickie Jamesszel és Alicia Fox-szal társalog.

Ambrose nem tartja helyesnek, hogy címet kell védenie, főleg nem Memphisben, valamint Rollins és Lashley ellenében.

Jinder Mahal vs. Finn Bálor
Mahal bajnoki álmai gyorsan szertefoszlottak: Bálor megverte őt a Coup de Grace által.

Bobby Lashley vs. Seth Rollins vs. Dean Ambrose (c) – Intercontinental Championship 
Rollins hengerelt, de mindhiába, hisz Lio Rush semlegesítette őt a mindent eldöntő pillanatban. A magatehetetlenül zuhanó Rollins helyett, így hát az All Mighty, Bobby Lashley fejezte be Ambrose-t. Lashley kiosztotta a Speart, és kopogtatott a címért!

Az egyik statiszta hoz kávét, de mint látjuk Bliss még éppen csak hogy öltözködik..

Következik a Momen of Bliss szegmens, amelynek elején az ötszörös bajnok bejelenti, hogy az Elimination Chamberen zajló egyik biztos Chamber meccs az a Women’s Tag Team Championshipért zajlik majd. Három duó a RAW-ról, három pedig a SmackDownról lép a kalitkába, a győztes pedig megszerzi a címeket..
Paul Heyman csatlakozik a beszélgetésbe. Bliss arra kíváncsi, hogy mit gondol Paul a bekövetkezek változások nyomán. Heyman szerint a végeredmény szempontjából mellékes, hisz Brock Lesnar meg fogja védeni a címét. Na de kit győz majd le ehhez? John Cenát? Ne feledjük, hogy rá lett alapozva Suplex City. Drew McIntyre? Paul elismeri, hogy rajta tartja a szemét és hatalmas potenciál van benne, biztos világbajnok a későbbiekben, de ez most nem az ő ideje.
Otis Dozovic és Tucker Knight megjelenésével mindenki elveszítette a fonalat.. Úgy tűnik a Heavy Machinery is a flagship show mezőnyét bővíti.

Finn Bálor vs. Baron Corbin vs. Drew McIntyre vs. John Cena 
Corbin zsebben érezhette a címmeccset, hisz acélszékkel rontott ellenfeleire. Cena lenullázta őt egy AA-vel, McIntyre azonban a Claymore bevetésével vonta ki Cenát az egyenletből. Bálor semlegesítette Drewt, éppencsak annyira, hogy a Coup de Grace-t követően kopogtathassa Cenát!

Brock Lesnar vs. Finn Bálor a Royal Rumble-n! Cena még néhány szó kíséretében overré tette a győztest, így mindenki elégedetten távozhatott az arénából!

10 című bejegyzés “RAW Összefoglaló, január 14. – Minden a feje tetejére áll!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hat lexy vissza hozta a regi idoket bar azert trishek jobban toltak.

  Na de a viccet fere teve ez most tenyleg jo raw volt vegre finn es lashley hat ez csoda hogy hasznaljak oket az uj ovek egesz jol neznek ki es csak nekem szurt szemet hogy elegge ra mentek a cema drew wrestlemania meccsre mert ha ez lesz akkor cena megint le lesz squsholva😂😂

  Kedvelés

 2. Na nem rossz adás. Kell a régi dominator gimmick Lashleynek.
  Rollins nyerje a Rumble-t, es akkor Rollins vs Lesnar a WM-en, nagyon jó meccs lenne 😉
  De viszont én nagyon örülök Bálor címmeccsének, hátha villant egy Demon Kinget 😁

  Kedvelés

 3. mik voltak ezek a debütálások? ezért reklámozzák őket hetekig? 😀

  az új övek szépek

  végre nem Dean vagy Seth a bajnok

  végre Braun kikerül a képből egy kicsit és láthatjuk Finnt
  Brock is sokkal jobb meccset fog vele összehozni

  összességében egész elfogadható adás lett végre

  Kedvelés

 4. Szegény dean heel futását úgy elrontotta a kreatív csapat hogy kb senkit nem érdekelt és lashley szerintem egy dominator karakterrel simán jó ic bajnok lehetne…..csak sok kérdőjel lesz itt most: dean helyzete,rollins helyzete az hogy a balor vs lesnar most mi lesz mert mostanában szeretik meg tudják is hogy kell a váratlan szóval hátha balor nyer bár lehet csak wm-n szedik le brockrol az övet…..és jó látni hogy egy új öv végre nem ugy nez ki mint a többi csak más szinben….meglepoen jóra sikerült ez a raw de ezt kéne tartaniuk minden héten ahhoz hogy újra A show pozícióba kerüljenek

  Kedvelés

 5. Eddig keteselyes volt a Rumble most tegyuk hozzá Braunt. Szinte így biztos o nyer es veri Lesnart a Wm en ha csak balor a demonnal nem veri mar meg. Rollins Ic bajnok lesz arra , hat drew meg nem tudom..

  Kedvelés

    1. De egyébként Rollins sem megy az IC-re tovább. Azért vagy Strowman vs Lashley, vagy Owens vs Lashley lesz idővel.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!