SmackDown LIVE Összefoglaló, szeptember 11. – A cél szentesíti az eszközt

Maradunk Louisiana államban, ám székhelyünket Lafayette városkájába tesszük át. Mindenekelőtt egy megemlékezésre kerül sor, hisz tizenhét éve ezen a napon érte súlyos terrortámadás Amerikát.

A SmackDown adásának vágatlan verziója ide kattintva tekinthető meg.

Jeff Hardy érkezik a kötelek közé, de a címmeccs előtt van még egy-két dolog, amelyet ki szeretne adni magából.. Démonok vesznek körbe bennünket, akik kísértenek és ránkijesztenek néha, ám az sem szokatlan, hogy szétszakítsanak minket. Jeff elmondja, hogy neki is megvoltak a sajátjai, de minddel leszámolt és ennek következtében, most jobb emberként állhat előttünk. A démonok örökké jelen lesznek, így hát az egyetlen módja a száműzésüknek nem más, mint hogy szembenézzünk velük. Neki, vasárnap a legveszedelmesebbel kell összecsapnia. Randy Orton talán azt hiszi, hogy fájdalmat okoz majd, de nincs tisztában vele, hogy milyen érzés olyasvalakivel csatázni, aki már megjárta a saját poklát. Egy életnyi fájdalmat és szenvedést szabadít majd Ortonra, akinek onnantól nem lesz más választása, mint; fade away and classifies himself as obsolete!

Jeff Hardy Vs. Shinsuke Nakamura (C) – United States Championship Match
Sokadszorra feszültek egymásnak, a kimenetel azonban most sem tért el túlságosan a megszokottól. Nakamura sikere ugyan elmaradt, de a felbukkanó Randy Orton tett róla, hogy Hardy ne kaparinthassa meg a címet..
Kialakult a két rivális közti bunyó, amelyből ezúttal Hardy jött ki jobban.

Kayla Braxton interjúvolná Mizt és Maryse-t, de Miz rögtön tudatja vele, hogy mi a dörgés erre felé. Tisztelet követel asszonykájának, aki ma este főmeccset vív Brie Bella ellen. Kayla a mai találkozóról kérdezi Maryse-t, hisz ez lesz az első egyéni mérkőzése 2011 óta. Maryse persze nyomban odaszúr Bryannek, mondván ő három évet küszködött mire visszatérhetett, ellenben vele, aki mindössze öt hónappal a szülés után máris harcképes állapotban van. Maryse kijelenti, hogy büszkévé teszi családját, amint jól képentörli majd Brie Bellát.

AJ Styles következik. Mint mondja, Samoa Joe tudatában van, hogy a vérmérséklete a legnagyobb gyengepontja. A leggyorsabban a családján keresztül hozhatják ki a sodrából. Belevonta az ügyükbe a feleségét és a három éves kislányát. Ha Joe ilyen eszközökhöz folyamodik, AJ is megtalálhatja az előnyszerzés módját. Húszévnyi barátság után, AJ sokat tud Joe-ról. Neki is van családja, de AJ sosem húzna ujjat egy másik férfi szeretteivel. Joe erőssége a dumálás, és a megfélemlítés. Erőssége továbbá, hogy egy valódi szemétláda legyen. Amint megszólal a gong, nincs jobb, mint AJ Styles. A Hell In A Cellen véget ér a szócséplés, s vele együtt a pszichikai hadviselés. A SummerSlamen már megtapasztalhatta Joe, hogy milyen az ha más családját veszed a szádra. Múlt héten újabb ingyenleckében részesült, vasárnap pedig megtudja, hogy mennyire parádés a bajnok igazából. This Is The House, That AJ Styles Built. Nem eladó, de még csak nem is bérelhető.

Charlotte Flairt kérdezik a ma esti meccséről. Charlotte próbára akarta tenni magát, hisz ezen edződött. Ellentétben Beckyvel, ő kimegy a ringbe és tesz arról amit akar – nem csak a száját jártatja róla. Reméli, hogy korábbi barátnője jól figyel majd..

Charlotte Flair vs. Sonya Deville 
Sonya szépen helytállt, de végül kapitulálni kényszerült a Figure Eightben.
Charlotte ünnepelni kezdett, de Becky a közönség soraiból támadt rá. Esélyt sem adott neki – újabb verésben részesítve ezáltal.

Samoe Joe a mesélő szerepében, új WWE Bajnokot ígérve.

Beckyt kérdezik a támadásról. Megmondta, hogy eltörhetné Charlotte karját, de inkább vele, míg megnyeri a címet.

Rusev & Aiden English Vs. The BAR 
Az olajozott gépezet ezúttal sem hagyta cserben Rusevéket. Aiden English önfeláldozó volt, ezt pedig Rusev könyörtelenül váltotta győzelemre. Ők mehetnek vasárnap a New Day ellen.

R-Truth w/Carmella vs. Andrade “Cien” Almas w/Zelina Vega 
Truthnak nem sikerült szinten maradnia, a Miz elleni bravúrgyőzelmet vereség követte Almastól.

Naomi és Asuka találják meg a közös nevezőt a backstage-ben.

Brie Bella vs. Maryse 
Maryse-nak nem akaródzott összecsapni Brie-vel, aki ennek folytán gyávának is nevezte őt. Miz cáfolt, mondván nem érdemlik meg, hogy egy ringben álljanak velük. Elindultak volna kifelé, de Brie tett róla, hogy ne legyen ilyen könnyű az estéjük. A meccs elkezdődött ugyan, de gyors véget ért DQ-vel. A kialakult kakaskodásból Bryanék jöttek ki jobban, így Miznek és Maryse-nak jobb híján a bosszúság maradt.

8 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, szeptember 11. – A cél szentesíti az eszközt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. a WWE sikeresen elrontotta a Miz-Bryan feudot divákkal
  de ez nem elég mert az egész smackdownt el kell rontani velük
  remélem az evolution után megint eltűnek a bellák mert tényleg tönkretesznek mindent

  Kedvelés

  1. Én nem elrontásnak, inkább időhúzásnak mondanám. Át akarják íveltetni a feudot a WrestleManiara, azt pedig nem lehet folyamatos egy az egy elleni meccsekkel. Ausztráliában mehetnek megint egymás ellen, után viszont szépen lehet építeni tovább. Survivor, TLC, Rumble, Chamber.. WWE övmeccs is lehet belőle akár köztük a WM-re.

   Kedvelés

   1. Ez szép és jó de tényleg két ezer éve visszavonult és frissen szült divát (fontos hogy nem női pankrátort) kell ehhez találni? Főleg így hogy smackdown main event legyen
    Miz karakterének legalább illik hogy az asszony szoknyája mögé bújik de Bryannél ez se jó

    Kedvelés

     1. házasodjanak jobban 😀
      Aj és Joe is jobban be tudták vonni a családot vagy Gargano és Ciampa is sokáig tudták húzni a feudot anélkül hogy reality sztárok “meccseit” kellett volna nézni

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!