WWE SmackDown 2012. április 6. – Az új GM első lépései

A WWE SmackDown adás 2012. április 6-án jelentkezik, ahol legelőször David Otunga lép be a szorítóba és köszönti itt is a RAW és a SmackDown közös General Menedzserét, John Laurinaitis-t. A főnök érkezésénél a közönségen látható és hallható volt a gyűlölet és egyáltalán nem tetszik nekik Teddy Long leváltása.
Laurinaitis besétál Daviddel a ringbe és elmondja:

– (John Laurinaitis) Köszöntelek titeket Booker és Michael. (Szól oda a kommentátoroknak, Book kimondottan szomorú és ideges, de Cole mosolyok közt figyeli a GM-et.) Ez egy új korszak kezdete lesz, amit csak nevezzünk The People’s Power-nek. Remélem, hogy ez a változtatás sima lesz, minden marad a régiben. Most pedig megkérném Theodore Long-ot, hogy jöjjön ki ide mellém, hadd mondjak neki köszönetet a sok évi erőfeszítéséért. Kérlek Teddy gyere ide.
Long érkezik egyedül, ám most nem perdül táncra. John elkezd beszélni, de Long félbeszakítja.

– (Teddy Long) Tudod, ezzel most van egy előnyöm, kaptam egy kis szabadságot és ez idő alatt nyugodtan mondogathatom, hogy menj a pokolba. Nem siránkozni jöttem ide, tudok élni azzal, ami vasárnap történt és nem fogok tovább ezen rágódni. Mindenki azt mondta nekem, hogy őrült vagyok, és pont ez kell a SmackDown-nak. Lehet, hogy mégsem megyek el a SmackDown-tól, mert ez lenne az eddigi életem legnagyobb feladata, amit tudnék teljesíteni. Ha mégis mennem kell, köszönetet mondok a WWE Universe-nek. Remélem, hogy amíg én vezettem, szórakoztató volt nézni az adást. (A közönség, pedig Teddy megköszönő szavait kiáltozták: Holla-Holla-Holla.)
Megszólal, Teddy zenéje, ám John félbeszakítja, és azt mondja neki:

– (John Laurinaitis) Teddy, várj csak, én adok neked egy új állásajánlatot. (Teddy elgondolkodik, és csak annyit felel: “Kell egy új állás, de nem fogok neked dolgozni.”) Ha jól tudom, a te unokáid főiskolán tanulnak épp.

– (David Otunga) Ám ha ezt az állást elfogadod, akkor az a főiskolai hely megszilárdul, de ha nem, akkor komoly veszélybe kerülhet.

– (John Laurinaitis) Tudok bízni benned, mert a szavaid aranynak számítanak most. (John kezet nyújt, de mielőtt Teddy megfogta volna visszahúzta.) Kérlek még mondd el, hogy én jobb vagyok, mint amilyen te akármikor is voltál. (Teddy megteszi, akit Johnny kér tőle). Nem vagyok benne biztos, hogy mindenki hallotta, ismételd meg. (Teddy megismételi, majd megkérdezi Laurinaitis-től: “Pontosan milyen pozícióban fogok dolgozni?”) Nem vagyok benne biztos, majd még kialakul.

R-Truth vs David Otunga és Mark Henry
John még kihirdet két meccset erre az estére, ami egy handicap összecsapás lesz, valamint Randy Orton visszavághat Kane-nek a vasárnapért.
Az első mérkőzésen a Johnny csapat volt két tagja Mark és David nézhetett szembe R-Truth-al. A harcban nem volt sok esélye Truth-nak, mert nem bírt a két szupersztárral, majd végül megkapta a World Strongest Slam-et. Ám Otunga nem engedte csapattársának a kopogtatást, hanem kérte, hogy pacsizzanak, David berohant a földön heverő R-Truth-hoz és lekopogtatta, majd egy kicsit dicsőítette magát, ez azonban láthatóan nem tetszett Mark Henrynek..

Kane vs Randy Orton
A csapatnak nem volt ideje az ünneplésre, mert fellobbantak a lángok és megjelent Kane. A nagy vörös szörny egy hatalmas Chokeslam után legyőzte a WrestleMania-n a Viperát, aki most esélyt kapott, hogy visszavágjon a vereségért.
A rajongók állva tapsolták Orton-t, aki magabiztosan érkezett és látszott rajta, hogy ezen a diszkvalifikáció nélküli meccsen készen áll a hatalmas bosszúra. Nem csalódhattunk a szupersztárokban, mert mindent beleadva, keményen harcoltak. A ringben nem sokat fordultak meg, de a bejáratnál, a kommentátori asztalnál és a vaslépcsőnél rendesen püfölték egymást. Végül Randy egy chokeslam-ből kiszabadulva bevitt egy RKO-t és lekopogtatta ellenfelét.

Ryback vs Barry Stevens
Láthattunk egy kis visszaemlékezést a RAW-ra, ahol Sheamus és Alberto Del Rio szóváltásba keveredett.
A következő mérkőzésen a volt Nexus szupersztár Skip Sheffield – aki most Ryback néven mutatkozott be – nézhetett szembe egy új pankrátorral. Barry Stevens nem tudta megütni sem ellenfelét, egy hatalmas vereséget szenvedett.

Daniel Bryan lép be AJ társaságában a ringbe és elmondja:

– (Daniel Bryan) Ezen a héten egy pozitív dolog volt, hogy tudtam gondolkodni, ám még mindig nem értek valamit: ha minden rendben volt, akkor mért lett ilyen borzalmas vége.

– (AJ) Daniel, te egy remek pankrátor és egy csodás ember vagy.

– (Daniel Bryan) Ezt csak te gondolod így, a közönség gúnyolódik velem, mert mikor nem voltam a ringben akkor is kiáltozzák, hogy igen. Nem nyertem mégis ordították. Úgy volt, hogy a WrestleMania-n a győzelmem lesz a korona és én kiabálhatom világszerte. De vesztettem, elvesztettem az övet 18 másodperc alatt. Legyőztem a Big Show-t a Royal Rumble-ön egy Steel Cage meccsen, valamint megvédtem az övemet az Elimination Chamber estéjén, ahol jobb voltam az öt másik ellenfelemnél. Aztán ezek után rájöttem, hogy a te csókod miatt vesztettem.

– (AJ) Az a csók a szerencse amulettje volt.

– (Daniel Bryan) Ez a halál csókja volt! Most szerepelhettem volna először a WrestleMania-n mint Nehézsúlyú Bajnok, a sok kisgyerek engem figyelt, én lehettem volna a példaképük. De te elrontottad! Ez volt az álmom, de elvesztettem. AJ most mégis örülsz neki, hogy tönkre tetted az életemet és az álmaimat? Kérni fogok egy visszavágót Sheamus ellen, ahol egyedül leszek, te pedig menj és csapd be magad a SUV-be és sírj a sajtburgered fölött. (AJ hívja Daniel-t a színfalak mögé, hogy ketten megbeszéljék.) Nem fogok veled beszélni sehol sem, valamint remélem, hogy ez a csók a WrestleMania-n megérte, mert ez volt az utolsó csók. Most pedig menj ki a ringemből! – kiabálja ée elzavarja a lányt.

Heath Slater vs Big Show
Cody Rhodes a kommentátorok között foglalt helyet, Show pedig ismét megmutatta azt a videót, ahol elverte Cody-t. A mostani meccse nagyon rövidre sikerült, mert egy gyors Chokeslam után lekopogtatta ellenfelét. Majd Cody támadni készült, amikor Slater felállt, ám Heath kapott egy hatalmas W.M.D.-t a támadó Rhodes pedig megfutamodott.

A színfalak mögött John Laurinaitis és Sheamus találkoznak, ahol John Laurinaitis elmondja: “Ez egy új nap és egy új korszak kezdete a SmackDown-on. Ez a főmeccs, amin Alberto Del Rio-val küzdesz meg jelképezze a szakmaiságot és a sportszerűséget.” Sheamus csak annyit válaszol erre: “Tudod van pár ember itt, akik gyáva menyétek, vagy olyan arrogáns gazdag fiúk, akik azt hiszik, hogy jobbak mindenki másnál, csak nehogy úgy járjanak mint az egyik rokonom. Felnyomtam a fejét a seggébe.

Beth Phoenix vs Nikki Bella
A dívák egy, a bajnoki címet nem érintő mérkőzést vívtak, melyet meglepetésre nem Beth Phoenix, az aktuális bajnok, hanem Nikki Bella nyert meg.

Majd láthatjuk Damien Shandow-t, aki most jelent meg legelőször a SmackDown-on, majd mond pár szót egy előre felvett videóban.
Aztán visszaemlékezhetünk a RAW-ra, ahol visszatért Brock Lesnar és kiosztotta az F5-ot Cenának.

Alberto Del Rio vs Sheamus
A főmérkőzés tétje, hogyha nyer a mexikói, akkor megkapja az esélyt, hogy a az övért szembenézzen az írrel. Ezért küzdtek meg egy hosszas mérkőzésen, aminek – Albertot ismerve nem meglepően – szabálytalan befejezése lett.
Az Irish Curse után Sheamus készült a Brouge Kick-re, de Ricardo Rodriguez elterelte a figyelmét a Bajnoknak, aki megtámadta a segédet. Eddig Del Rio behozott a ringbe egy széket, amit a Great White elvett tőle, amikor a bíró megfordult, Alberto a földön hevert Sheamus pedig egy széket tartott a kezében. A mexikói megjátszotta, mintha szabálytalanul támadták volna meg és hatalmas fájdalmat színlelve fetrengett a földön. A bíró elhitte a támadást és kihirdette győztesnek Del Rio-t. Az ír ezért egy hatalmas Brouge Kick-et osztott ki a játékvezetőnek.

A WWE az adásban emléket állít egy korábbi tagjának, az április 3-án elhunyt Chief Jay Strongbow-nak. A híresség 1947. óta volt pankrátor, 1979. és 1983. között az akkori WWF tagja volt. 1985-ben visszavonult, de időről-időre visszatért a ringbe. Utoljára 2008. novemberében egy RAW adásban jelent meg.
2011. őszén elesett a saját otthonában, év végén kórházba került. 2012. április 3-án, életének 83. évében halt meg egy georgiai ápolási otthonban.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!