WWE SmackDown 2012. április 20. – Még mindig London

A SmackDown-t 2012 április 20-án szintúgy mint a Hétfői RAW SuperShow-t, London-ban rendezték meg, ahol az adás elején bejelentettek egy 6 emberes főmeccset, aminek a résztvevői Randy Orton, Sheamus és Great Khali vs Cody Rhodes, Daniel Bryan és Mark Henry.

Legelőször láthatjuk a volt Nehézsúlyú Világbajnokot, aki mindössze 18 másodperc alatt vesztette el a címét a Kelta Harcos ellen. Daniel Bryan a jól ismert “Yes! Yes! Yes!” kiáltásaival érkezik meg a ringbe. Majd a beszéde közben AJ szakítja félbe, hogy az Extreme Rules-on szerencsét kívánjon neki Sheamus ellen, ám Daniel ezt nem fogadja el és kemény szavakkal illeti a dívák, az kívánja bárcsak meg sem született volna, valamint feltesz egy kérdést: Van e esély arra, hogy AJ-t valaha is visszafogadja, de e válasza – nem. Bryan a földre dobja mikrofonját és a ringben hagyja síró lányt.

A zokogó Aj nem is léphet ki a szorítóból, hiszen érkezik Natalya.

Natalya vs AJ
Daniel kemény szavai után kezdetét veheti az este első mérkőzése, ami a dívák párbaja. Ám a kanadai nem támadt, mert ellenfele nem mutatott semmi jelet arról, hogy kész lenne a csatára. Oda sétált hozzá, nem küzdeni szándékozott, hanem megvigasztalni az összetört szívű AJ-t, aki nem fogadta el a kedves szavakat és egy hatalmas pofon után úgy nekiesett ellenfelének, mint Lesnar a RAW-n Cenának. Láthattuk, ahogy AJ szomorúsága átvált dühbe és fúriaként támad neki a kanadainak. A bíró kétszer “eltépte” a sarokban összerogyott Natalya-tól, de a düh teljesen eluralkodott a fiatal díván és emiatt diszkvalifikációval veszített, reméljük, hogy Natalya pedig nem szenvedett sérüléseket…

Újra pár szót hallatunk a titokzatos Damien Sandow-tól, aki több promo után bármikor feltűnhet a WWE szervezeténél és megmutathatja, hogy kis is ő valójában.

Hunico vs Brodus Clay
A Funkasaurus ismét hozta a villogó formáját, a tánc kíséretében vonult be, ám megállt egy pillanatra a bejárat előtt és kiküldte a táncosait. A mikrofonba pedig bejelentette, hogy megérkezik az ő kistestvére… kis idő elteltével ismét felhangzott a zenéje és a két hölgy kíséretében ezúttal Hornswoggle érkezett Funkasaurusnak öltözve.
A mérkőzésen kezdeténél Hornswoggle odaállt a mexikói elé és megrázta magát, akár csak Clay, ám Hunico ezt a “bohóckodást” nem viselte el és meglökte a kis testvért. Brodus teljesen elvesztette a fejét és nem hagyta ütni ellenfelét, egy nagyon gyors küzdelembe legyőzte a mexikói Hunico-t. Majd ismét táncra perdülhetett.

Teddy Long ismét egy fura feladatot kap John Laurinaitis-től, ki kell állnia angol őr ruhában az aréna bejáratához, természetesen Theodore-nak ez sem tetszik, de megteszi.

Majd egy rövid interjút láthatunk Randy Orton-tól, amiben elmondja a véleményét az előző SmackDown-ról, ahol Kane megtámadta az apját és őt is a backstage-ben.

The Usos vs Titus O’neil és Darren Young
A két fiatal volt NXT-s a backstage után a ringben is megmutathatták magukat egy tag team meccsen, amin Rikishi fiai voltak az ellenfeleik. A ikrek nem tudták megszerezni a győzelmet mert a fiatalok egy csapat befejező mozdulat után megnyerték a harcot.

Láthatunk egy összefoglalót az eddigi RAW eseményekről, aminek a főszereplői CM Punk és Chris Jericho voltak. Chris szerint a Bajnok családja függő, a nővére nem tud megszabadulni a drogoktól, az apja pedig alkoholista. CM Punk egy Straigh Edge, ezért minden RAW-n valahogy belekerül kettőjük csatájába az alkohol. Majd a visszatekintés azzal a mondattal ér véget ami Punk száját hagyta el: “Ez már nem arról szól, hogy ki a legjobb a világon, hanem arról, hogy szétrúgjam a segged…” Minden bizonnyal ez az összecsapás is izgalmas lesz az Extreme Rules-on.

Alberto Del Rio vs Big Show
Lilian Garcia köszönti a ringben Alberto ringmesterét, Ricardo Rodriguez-t, aki felkonferálja a mexikói szupersztárt. Az Interkontinentális Bajnok remek formában volt és közel állt ahhoz, hogy megszerezze a győzelmet. A Spear után készült a Chokeslam-re, ám Ricardo megpróbált a meccs közbe avatkozni. A bíró Del Rio segédjére figyelt és ekkor megjelent az óriás háta mögött Cody Rhodes, aki kiosztott neki egy Disaster Kick-et, majd Alberto-nak csak kopogtatnia kell. Ezzel a kis csalással a mexikói megszerezte a győzelmet.

Danny Lerman vs Ryback
A backstage-ben Drew McIntyre és Heath Slater nézik a mérkőzést televízión és “kinevetik” az angol helyi pankrátort, aki a RAW-ban mutathatta meg magát, de most a SmackDown-on is feltűnt. Danny zavarban van, amikor megjelenik az ellenfele, amit lehet látni az egész mérkőzésen. Ryback egy rúgást engedett ellenfelének, majd szó szerint kivégezte, ez egy bemelegítő meccs volt neki…

Láthatunk egy kis interjút Brock Lesnar-tól, amiben elmondja, hogy honnan indult és hová jutott.

Randy Orton, Sheamus és Great Khali (Big Show) vs Cody Rhodes, Daniel Bryan és Mark Henry
A főmérkőzés nagyon hosszúra sikerült, ám nem volt unalmas. A meccs kezdete előtt Great Khalit megtámadta Cody Rhodes. Khali valószínüleg lábsérülést szenvedett, és nem is volt képes kiállni a tag team mérkőzésen. Reménykedjünk, hogy minél előbb láthatjuk harcolni az óriást. Helyettesítésére Big Show ugrott be.
A mérkőzés legvégén az Orton csapat győzött, Sheamus Brouge Kick-je után Show egy W.M.D.-t, majd a Vipera egy RKO-t adott Henry-nek, aki nem volt képes kirúgni a kopogtatásból.

Az adásban John Laurinaitis ezúttal sem hagyta ki, hogy a SmackDown volt irányítóját, Teddy Longot megalázza. Érdemes belegondolni, hogy ez hova vezethet, mi jöhet még ki a konfliktusból. Ismét érik a Long pártiak vs Johnny pártiak összecsapása?

A WWE Angliai szereplésének utolsó jelentős adását láthattuk a sztárok utaznak vissza Amerikába, ne felejtsétek el, hogy hétfőn rendkívüli, 3 órás RAW SuperShow-t rendeznek, majd alig több mint egy hét múlva, április 29-én következik az igazi Extreme éjszaka, a 2012-es Extreme Rules…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!