WWE SmackDown 2012. április 27. – Yes! Yes! Yes!

Az április 27-i SmackDown-non Booker T és Michael Cole jelentkezik a kommentátorok közül és Cole elmondja, hogy a ma este főeseményén Sheamus és Mark Henry egy visszavágón küzdhet meg egymással. Elmondja azt is, hogy nem jelent meg most az adáson Josh Matthews, akit a RAW-n megtámadott Brock Lesnar. Láthatjuk egyből a visszaismétlést, amikor a fiatal szakértőt a falnak vágta, majd nekihajította egy kis ketrecajtónak is.

Legelőször a ringbe Daniel Bryan lép a már jól ismert kiáltásaival: Yes! Yes! Yes! Majd körbetekint és végigfut fültől-fülig egy mosoly az arcán és azt mondja: “Megtettem, végre elvágtam a kötőzsinórt és megszabadultam AJ-től. Nem tudnám elmondani milyen remek érzés volt.” Daniel hirtelen komolyra fordítja a szót: “Csak egy dolog van, ami még mindig bánt engem, az a WrestleMania vereség 18 másodperc alatt. Mert ez nem az én hibám, ezt a meccset AJ vesztette el, nem pedig én. Most viszont Sheamus rohangál az én bajnoki övemmel, de ezt a problémát majd az Extreme Rules-on fogom orvosolni. Mert Sheamus undokul, nem legálisan győzött le engem, most viszont egy 2 out 3 falls meccsen fogunk küzdeni.” Kissé hevesebben magyarázni, mikor szóba kerül a RAW. “Az mondták, hogy nem vagyok valami jó bíró, hogy amikor Sheamus 2 vállon volt túl gyorsan kopogtattam, de a felvétel magáért beszél.” Láthatunk egy kis videót, ami le van lassítva. “Sheamus-t senki sem vádolja, pedig a meccs után megtámadott és nem tisztelte, hogy a játékvezető vagyok. Muszáj volt megvédenem magam. Az az utolsó kérdésem, hogy Mark Henry megverte Sheamus-t hétfőn? Igen! Kihasználtam egy nem túl intelligens nőt? Igen! Visszaszerzem a Nehézsúlyú Világbajnoki övet vasárnap, az Extreme Rules-on? Igen!”
Felhangzik Alberto Del Rio muzsikája és megjelenik Ricardo Rodriguez-zel az oldalán, lassan besétál a ringbe, és azt mondja: “Daniel Bryan próbál mentegetőzni, mert 18 másodperc alatt elvesztette az övet a WrestleMania-n? Si! Az Extreme Rules győztese Daniel Bryan vagy Sheamus veszíteni fog az új első számú kihívó ellen? Si! Alberto Del Rio lesz a következő Nehézsúlyú Világbajnok? Si! Si! Si!” – kiáltozza Ricardo, amikor megszólal Big Show bevonuló zenéje is és megérkezik az Interkontinentális Bajnok a ringbe és azt mondja:
“Azt akarnám megtudni, hogy Yes vagy Si… majd nekiesne a két pankrátornak, de ők mentik magukat, ám Ricardo Rodriguez a ringben marad. Megkérdezi tőle, hogy: “Yes vagy Si” Ricardo nagy nehezen kinyögi, hogy No, ám ez nem volt jó válasz, egy hatalmas Chokeslam-et kapott az óriástól.

Big Show vs Alberto Del Rio
A mérkőzésen Show remek teljesítményt nyújtott, Alberto-nak alig akadt lehetősége támadásra. Egy nagy Spear után a Chokeslam-re készült, de ezt nem sikerült bevinnie, mert Cody Rhodes megtámadta hátulról. A meccs győztese az óriás lett diszkvalifikációval, majd a földön fekvő Show-t megüti egy Kendo pálcával, de ezt meg sem érzi. Aztán felkap egy széked, de ezt Show egy W.M.D.-vel kiüti a kezéből. Majd Cody levette a nadrágövét és megpróbált azzal is támadni, de ez is sikertelen volt, végül két hatalmas ütést ő kapott a szíjjal.

A kulisszák mögött John Laurinaitis és Eve sétálgat, John azt mondja: “Nézzük a dolgokat úgy, mint egy végrehajtó. Nagy dolog várnak ránk mint végrehajtó adminisztrátorra, a hibákat ki kell javítanunk.”
Eve erre azt javasolja, hogy mindenki hordjon névtáblát. A beszélgetéshez csatlakozik Teddy Long, akit John kijelöl Eve asszisztensének, majd a dívának egyből akad egy feladata is Long számára.
Láthatjuk ismét a díva Lumberjill meccset, amin megszerezte Nikki Bella a Bajnoki övet.
Aztán egy kis promo Damien Sandow-ról és máris kezdetét veszi a következő mérkőzés…

Alicia Fox vs Nikki Bella
A Díva meccs nyertese és továbbra is Bajnok Nikki Bella.

A backstage-ben Yoshi Tatsu melegít, amikor megjelenik mellette Titus O’neil és Darren Young. A két fiatal azt akarja megtudni, hogy ki lesz ma estére a japán csapattársa. Majd megjelenik mellette Ezekiel Jackson.
A GM irodájában Teddy Long áll szobalány ruhában, amikor megjelenik Aksana és Johnny. Nem tetszik a nagyfőnöknek, hogy ilyen munkát kapott, inkább egy “reklámfigurának” állítja ki a kommentátorok mellé.

Titus O’neil és Darren Young vs Yoshi Tatsu és Ezekiel Jackson
A harc nem tartott sokáig a fiatal csapat legyőzte ellenfeleiket.

A ringbe Michael Cole lép és bejelenti, hogy megérkezik az az ember, aki az Extreme Rules-on egy Falls Count Anywhere meccsen szerepelhet, a Vipera, Randy Orton…
“Üdvözöllek itt Randy, remélem, hogy ez az interjú udvariasan fog lezajlani, valamit emlékeztetnék mindenkit, hogy amelyik pankrátor megtámadja valamelyik kommentátort az felfüggesztést kap.” (Érdekes módon ez Lesnarra a RAW-ban elkövetett támadása miatt nem volt igaz.)
A beszélgetésük rendben is zajlott, szóba került a WrestleMania és a többi SamckDown, valamint a RAW, amin tovább folytatódott a konfliktus közöttük. Orton elmondta, hogy biztos benne, hogy vasárnapra majd megszállja az ördög és győzni fog. Jinder Mahal a beszélgetés közben belépett a szorítóba. Próbálja kioktatni Randy-t, de kap egy RKO-t.

Tyson Kidd vs Antonio Cesaro
Aksana barátja Antonio beléphetett a ringbe és győzelmet is aratott.

A harc után Teddy Long kap egy utasítást John Laurinaitis-től, hogy emelje a magasba a győztes kezét. Majd Antonio megcsókolja Aksana-t, Long pedig a könnyeivel és a dühével küszködve elhagyja a ringet.

Láthatunk egy összefoglalót, ami a John Cena vs Brock Lesnar mérkőzésre vonatkozik.

Great Khali vs Cody Rhodes
Az előző SmackDown-on egy kissé ijesztő látvány volt, ahogy ki kellett vinni az óriást az arénából, mert Cody támadása következtében megsérült a lába. Ám hétfőn és most már láthattuk, hogy kutyabaja és ismét kész küzdeni. A nem túl sokáig tartó meccset Khali nyerte a befejező mozdulatát követően.

Jacob Kaye vs Ryback
Jacob Kaye most szerepelhetett először a WWE-ben, de nem sok sikerrel, mert Ryback durván elverte őt is.

A kulisszák mögött egy interjút próbálnak készíteni AJ-vel, de nem mond semmit sem arról, hogy mi történt vele az előző héten, majd Kaitlyn csatlakozik a fiatal dívához, de egy hatalmas pofont kap.

Sheamus vs Mark Henry
A főmérkőzést Sheamus nyerte a Brouge Kick után, a bejáratnál azonban Daniel Bryan nézelődött gúnyosan. A Great White csak annyit mondott, hogy: “Egy kérdés van: Szét rúgom a segged az Extreme Rules-on és továbbra is Bajnok maradok? Igen! Igen! Igen!

Vasárnap este Extreme Rules! Aztán rá egy napra ismét RAW. Nem maradunk izgalmak nélkül.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!