WWE SmackDown 2012. augusztus 17. – Eredmények és videók

A SmackDown-t augusztus 17-én a Texasi Egyetemen rendezték meg, ahol ey kis összefoglalóval indult az adás, amiben láthattuk a Del Rio és Sheamus közti sztorit. Del Rio autójának az ellopását és mikor Alberto biztonsági emberei keményen nekiestek a Nehézsúlyú Világbajnoknak. Ám az utolsó szavak a General Menedzser, Booker száját hagyták el: “A mérkőzés lefújva, vége”.

Josh Mathews és Michael Cole köszönt minket a kommentátori állásból, a ringbe először pedig a Mexikói Arisztokrata lép. Del Rio fog egy mikrofont és azt mondja, hogy vissza akarja kapni az ő Bajnoki címmérkőzését a Summerslam-re most azonnal. Sheamus ellopta az autóját, mégis milyen Nehézsúlyú Bajnok tenne ilyet, és milyen General Menedzser vonna vissza egy fontos meccset. Kijelenti, hogy addig nem fogja elhagyni a ringet, ameddig meg nem kapja, amit akar.
Ekkor felhangzik Booker T zenéje és a SmackDown General Menedzsere a ringbe érkezik egy mikrofonnal. Del Rio azonban folytatja és szerinte egy igazi ember nem lopná el más autóját. Book szerint pedig egy igazi férfi nem bérelne fel 5 másik embert, akiket zsarunak öltöztet, hogy elintézzenek valaki mást. A General Menedzser szerint Del Rio eléggé átlépte az a bizonyos határt és ő nem tolerálja, ha akárki is átlépi.
Del Rio szóba hozza az ügyvédeit is, de ekkor megérkezik Chris Jericho, aki a szokásostól eltérően farmerben mutatkozik. Y2J azt mondja, hogy a pokolba is kussoljon Del Rio, senki sem törődik Alberto nyafogásával és panaszkodásával. Alberto olyan mint egy kis chihuahua, de Chris szerint Del Rio ezt nem érti meg és inkább elmondja neki spanyolul. Aztán Chris kijelenti, hogy miután ő legyőzi Ziggler-t a Summerslam-en, már csak Sheamus lesz vissza, akitől elveszi a Nehézsúlyú övet. Del Rio erre egyből felhozza, hogy az ír ellopta az autóját, de Jericho nem fogja ellopni a címmeccsét. Booker-nek kell meghoznia a döntést, ő pedig azt mondja, hogy Sheamus nem fog ringbe szállni a Summerslam-en, de a mai SmackDown-on egy kasszasiker mérkőzést fogunk rendezni…Chris Jericho vs Alberto Del Rio.

Rey Mysterio és Sin Cara vs Cody Rhodes és The Miz

A mérkőzés látványos volt, köszönhetjük a két mexikói highflyernek, akik a csapatmunkában és az egyéniben is remekül szerepeltek. Végül Sin Cara kidobta a ringből The Miz-t és ekkor Cody Rhodes elkapta hátulról, a maszkját próbálta levenni, ám sikertelen volt, mert Rey adott neki egy 619-et és lekopogtatta. Miz az ünnepléskor megpróbálta leütni Mysterio-t az övével, de Rey neki is adott egy befejező mozdulatot, majd a ringen kívülre ejtett címhez sétál és a magasba emeli.

Tyler Reks és Curt Hawkins vs 2 ismeretlen pankrátor

Tyler és Curt csapata tánccal érkezik meg a ringbe, majd a kommentátoroktól érkeznek az ismeretlen pankrátorok. A tapasztaltabb szupersztárok nyernek a csapat befejező mozdulatuk után.

láthatjuk a promoját a WWE Bajnoki címmérkőzésnek, ami egy Triple Threat mérkőzés lesz a Summerslam-en. Majd ismét Wade Barrett visszatéréséről pár készülő videót.

Eve vs Kaitlyn

Ezt a mérkőzést Teddy Long a kommentátorok mellől nézte, azért folyt a csata, hogy ki lesz majd Booker T asszisztense. Végül Eve nyert a befejező mozdulata után.

Láthatunk egy régebbi Rey Mysterio vs Dolph Ziggler mérkőzést.

Eve-et üdvözli Booker, mint az új aszisztensét, de azt mondja, hogy egy dolog kéne ahhoz, hogy a segédje lehessen, jó kapcsolatban kell lennie Teddy Long-gal.

Daniel Bryan vs Randy Orton

A harc hosszasan tartott, aminek a végén Daniel bevitte a NoLock-ot és szorításba fogta ellenfelét. De Orton nem kopogott, mert felgyulladtak a lángok és Bryan a ringen kívülre ment, hogy menekülni tudjon a Nagy Vörös szörny elől. Kane nem érkezett meg, Daniel mikor visszament a szorítóba kapott egy RKO-t és le lett kopogtatva.

Antonio Cesaro vs Zack Ryder

Santino a kommentátoroktól figyeli a mérkőzést, ami előtt Antonio ismét fog egy mikrofont és azt mondja Marellának, hogy vesztes. A közdelmet Antonio nyerte a befejező mozdulata után, majd kiment Santino-hoz, akit ellökött, majd bevágta a kommentátori asztal mögé.

Látahatjuk a már sokszor levetített Triple H vs Brock Lesnar sztorit, amiben sok és izgalmas pillanat volt már.

Albeto Del Rio vs Chris Jericho

Alberto érkezik elsőként, aki végignéz a rajongókkal egy kis backstage videót, amiben Y2J-t megtámadta Ziggler. Aztán a mexikói kijelenti, hogy mivel Jericho nem tud ma este ringbe szállni a győztes ő lett. Aztán Booker T-t kéri meg, hogy végre engedélyezze a mérkőzését a Summerslam-re. De ebben a pillanatban nem a General Menedzser, hanem Chris érkezik meg.
A harc nem volt unalmas és rövid, végül a Walls Of Jericho-ból kiszabadulva Alberto kilökte a ringből ellnfelét, mert Dolph érkezett, aki lehúzta a kötelet. Ziggler visszalökte Jericho-t és ekkor Del Rio lerúgta majd kopogtatta. Aztán bevitte még a harc után Alberto a Cross Arm Breaker-t. Ám ekkor már érkezett Sheamus, aki nagyon keményen és határozottan nekiesett a mexikóinak. Del Rio elmenekült, de Booker jött, aki ismét hivatalossá tette a Summerslam mérkőzésüket Sheamus kérésére.

Ezzel ért véget a SmackDown, vasárnap következik a 25. Summerslam és utána Hétfőn a RAW.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!