WWE SmackDown 2012. augusztus 31. – Eredmények

A SmackDown 680. adása a szokásos kis promoval indul, majd láthatjuk Tirple H könnyes arcát és alatta a szöveget: Game Over? A RAW-n köszönetet mondott a rajongóknak és a WWE-nek, majd a hangulatából ítélve elbúcsúzott, de a mai show-ban erre szó fog kerülni.

Lilian Garcia kezében a mikrofon, aki bejelenti, hogy megérkezik a ringbe a Nehézsúlyú Világbajnok, Sheamus. A Great White ismét remek formában van, kiélvezi a rajongók szeretetét. Sheamus azt mondja, hogy mielőtt szóba kerülne az üzlet ismerje el mindenki, hogy a WWE egyik legkeményebb embere volt Triple H. Sheamus elmondja, hogy az ő első WrestleMania pillanatában HHH ellen kellett a ringbe lépnie, de ekkor hatalmas mérkőzésen vereséget szenvedett. The Game ha nyert, ha nem akkor is egy bajnok alakját formázta meg, aki a hatalmas alakok közé emelkedett, Alberto Del Rio tökéletes ellentéte.
Sheamus-t ekkor Damien Sandow szakítja félbe, aki azt mondja, hogy a Kelta is tudatlan mint a WWE-ben olyan sokan, hisz Triple H csak egy elbukott, feledésre ítélt emlék. A Great White erre azt válaszolja, hogy szerinte pedig a DX egyik vezetője, aki rendesen kiosztotta Sandow-t az 1000. RAW epizódban. Sandow egy tudatlak huligánnak nevezi a Bajnokot, aki maga után vonszolja a rajongókat, és teletömi a fejüket ezzel a szánalmas maszlaggal. Damien szerint Sheamus éppen olyan szégyenteljes és gyalázatos senki, mint az ő ír ősei. A Kelta ekkor már nem tűri és azt mondja, hogy Sandow inkább lépjen a kötelek közé és az arcába mondja ezeket. Damien viszont nem szándékozik érdemtelen dolgokra pazarolni az idejét, de ismét megmentette a rajongóktól a sok szellemi fájdalomtól.
Amikor távozna viszont megérkezik a SmackDown General Menedzsere, Booker T, aki kihirdeti, hogy a közönség azt szeretné látni ahogyan Sandow-t fizikai fájdalom éri, ezért ma egy Sheamus vs Damien mérkőzést fognak megrendezni.

Rey Mysterio vs Cody Rhodes

A csata eléggé mozgalmas volt, de erre lehetett is számítani a két szupersztár mozdulataiból. Végül Rey a 619-et elrontotta, mert Rhodes elkapta a lábát, de egyből ez után egy fordítással két vállra döntötte Cody-t, aki nem tudott kirúgni a kopogtatásból. Cody nem törődött bele ebbe a vereségbe és megtámadta Mysterio-t, akinek a maszkját próbálta lefeszegetni, de segítségül érkezett Sin Cara, aki rúgásai után a kötelek közé lökte Rhodes-ot. Rey ekkor már sikeresen bevitte a 619-et, majd Sin Cara fogott egy ugyanolyan maszkot mint az övé és felhúzta Rhodes fejére. Abban egyet érthetünk, hogy hatalmas Tag Team lenne, ha összeállna a két mexikói luchador.

Láthatunk pár pillanatot Daniel Bryan csoportterápiájáról és a 2 héttel ezelőtt megrendezett díva Battle Royal-ról, amiben Kaitlyn nyert, mikor kihajította Eve-et a szorítóból és ezzel ő lett az első számú kihívója Layla-nak.

Kaitlyn vs Natalya

Eve a kommentátorokhoz csatlakozik, ahonnan figyelemmel követi a hölgyek harcát. Natalya volt a sikeresebb a mérkőzésen, ő irányított, de végül egy váratlan fordítással lekopogtatták. Kaitlyn legyőzte őt is és egyre jobban közeledünk a Night Of Champions-hoz, ahol a rajongók szertnék látni, ahogy a fiatal díva elhódítja a címet Layla-tól.

A hétfői RAW-t láthatjuk, amiben Vickie Guerrero elmondta a véleményét AJ lépéséről, majd a GM megjelent és rendesen ellátta Vickie baját. Egy rövid interjút készítenek erről Booker T-vel, aki nem lát ebben a történésben hibát, de megérkezik ekkor Guerrero, aki őrültnek nevezi a RAW GM-jét.

CM Punk-ot pedig nem kell bemutatni senkinek sem, láthatjuk a közte és Jerry Lawler között történt eseményeket, amiknek még koránt sincsen végük.

Sheamus vs Damien Sandow

Sandow meglepően jól szerepelt, felülmúlta az elvárásokat, de a Bajnok megmutatta, hogy miért is ő birtokolja a címet. Damien pedig nem akarta a Brouge Kick-et megkapni, ezért elmenekült és kiszámolással elveszítette a mérkőzést.

Justin Gabriel és Tyson Kidd vs Prime Time Players

Az előző SmackDown-on a 4 csapat keményen egymásnak esett, hogy ki is fogja majd kihívni a Bajnokokat. Most nem meglepően Titus és Darren aratott győzelmet.

Láthatjuk ismét azt a bizonyos csoportterápiát, amiben Kane és Bryan is részt vesz, majd Josh Matthews készít a ringben egy interjút Alberto Del Rio-val aki továbbra is az első számú kihívója maradt Sheamus-nek. Matthews feltenné az első kérdését, de Del Rio azt mondta, hogy nemhogy szép mozdulatot vitt volna be, hanem legyőzte és megalázta Randy Orton-t, és ugyanezt fogja tenni majd Sheamus-szel is a Night Of Champions-on. Josh megkérdezi, hogy arra, hogyan reagál a Mexikói Arisztokrata, mikor találkozik a Great White-tal a ringben, akkor alul marad. Del Rio, azt mondja, hogy Matthews is alul maradt a Summerslam-en Kane-nel szemben.
Ekkor felgyulladnak a lángok és megérkezik a Nagy Vörös Szörny, aki egy mikrofont ragad és bocsánatot két Josh Matthews-tól és megköszöni a terapeutájának. Aztán Teddy Long érkezik, aki kihirdet egy mérkőzést Del Rio és Kane között a mai estére.

Alberto Del Rio vs Kane

Eléggé jó küzdelem sikeredett ebből, amiben végül Del Rio nyert, majd egyből elhagyta az arénát. Kane pedig ismét nekiállt rombolni és a bocsánatkérés ellenére nekiesett Matthews-nak.

Triple H videóját látjuk, HHH elmondta a RAW-ban, hogy mindenki azt akarja tudni, hogy visszavonul-e. Egy dolog van, amit tanult a WWE-ben, az pedig az, hogy sosem mondja ki, hogy soha. Amikor kezdett a WWE-ben két egyszerű dolgot akart megcsinálni: Az egyik, hogy létrehozzon valamit, amit addig még senki sem látott, a másik pedig hogy visszavonuljon a pankrációtól, mielőtt a pankráció vonultatja vissza őt. Most válaszúthoz érkezett: maradjon-e miközben nem tud győzni. Ezt a választást Brock Lesnar hozta el és lehet azt kellene mondani, hogy ő Triple H akar maradni és fel fog emelkedni, hogy szétrúgja Lesnar seggét, de nem tudja ezt mondani. és ha nem tudja ezt határozottan mondani, akkor már válaszolt is a saját kérdésére.
A karrierje során sok ellenfele volt és mindegyikük ellen képes lett volna győzni, ha nem adja fel, mint most Lesnar ellen. Tudja, hogy itt van az idő. Az a srác aki sebezhetetlennek hitte magát már nincsen többé. A Summerslam-en úgy érkezett, hogy képes lesz szétrúgni Brock seggét, de végül is kudarcba fulladt. Azt mondja, hogy amit most tehet, hogy köszönetet mond a rajongóinak. Minden szupersztár, aki belép a ringbe azért teszi, hogy szórakoztassa őket, a közönség fontos. Megköszöni nekik is, hogy az egész karrierjét végig kísérték. A közönség hangosan kiabálja: Thank You Hunter! Állva tapsolják meg a legendát. Triple H ezek után könnyek közt hagyja el az arénát, The Game Over.

Dolph Ziggler vs Randy Orton

A főmérkőzésen Randy Orton nyert az RKO után, majd Vickie Guerrero ragadta meg a mikrofont és bejelentette, hogy a Money In The Bank táska birtokosa továbbra is Dolpg Ziggler.

A RAW fog jelentkezni hétfőn, majd 1 hét múlva ismét a SmackDown, szeptember 16-án pedig a Night Of Champions.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!