WWE SmackDown 2012. december 18. – Élő szupershow

2012. december 18-án ismét élő SmackDown szupershow-t rendezett a WWE. Az adás Pittsburgh-ből jelentkezett és azt hiszem senki nem lepődött meg azon, hogy először Big E. Langston előző napi RAW debütálását, azaz a John Cena elleni támadását nézhettük meg ismét. Kaptunk pár képkockát a Sheamus-Big Show székes esetről és láthatjuk, hogy ma este sor kerül a John Cena és Sheamus vs Dolph Ziggler és Big Show mérkőzésre.

Az élő képek a Miz TV-vel nyitják az adást. Miz elmondja, hogy ma esti vendége olyan valaki lesz, aki sokkolta a világot a TLC-n, ma pedig meg fogja kérdezni azt is: miért.
Dolph Ziggler és AJ érkezik. Megállnak a bejáratnál egy csókra, nem maradhat el mellőlük Big E. Langston, a tegnapi támadó sem.
Miz azt mondja, ez nagyon egyszerű dolog lesz. Egy kérdés. Miért???
AJ válaszol: Valóban? Miért nem kérdezed John Cenát? Miért nem kérdezed, hogy miért játszott a szívemmel?
A lány azt hitte, hogy a csókjuk valami szépnek a kezdete, de ez az ő hibája volt. Ő volt az, aki elveszítette a munkáját Cena miatt és ő volt az, aki segített John nevét tisztára mosni. Cena csak szórakozott vele és az érzelmeivel.
Közben láthatjuk az elmúlt hetek eseményeit a kivetítőn: az első csókot, azt, amikor Vickie Guerrero a John Cenás hajcsatot találta AJ öltözőjében, vagy amikor Cena nem akarta, hogy a lány a ringhez menjen vele, mert féltette. (A közönség azt kiabálja: AJ őrült, a lány pedig láthatóan ideges.) Cena nem akarta felvállalni őt – folytatja, rejtegetni akarta mint egy piszkos kis titkot. Pedig John Cenának másnak kellett volna lennie, mint a többi srácnak, mint Daniel Bryannek és CM Punknak. Ő szerette őket, de mindhárman csak kihasználták. John Cena senkivel nem törődik, csak saját magával, így hát AJ sem aggódik érte. John Cena összetörte a szívét, ezért segített Zigglernek összetörni őt.
Miz Zigglerhez fordul és megkérdezi, hogy ő tényleg képes volt beszállni ebbe az őrült vonatozásba? Ám Big E. Langston közéjük áll. Miz végignéz a termetén és közli, hogy lehet, meg kéne változtatni a kérdését. Rákérdez, ki a srác, AJ pedig Big A. Langstont a barátjaként mutatja be. olyan barátként, aki nagyon nem szereti, ha az őrült szót hallja AJ-vel kapcsolatban.
Miz még megkérdezi, miért ugrál a lány körbe a ringben, amikor bocsánatot kéne kérnie?
Ziggler tudatlannak nevezi Mizt. AJ nem őrült, hanem szenvedélyes, ezt megtapasztalta tegnap ő is, amikor a lány odavitte Langstont a ringhez, hogy összetörje John Cenát. De a szenvedélyességét már korábban is megértette, akkor, amikor az este folyamán a RAW történetének legforróbb csókját váltották. john Cena nyerte az Év Szupersztárja Slammy díjat, gratulál ehhez neki. Zigglernek nincs Slammy díja, de a TLC-n megtartotta a MITB táskáját. Ziggler úgy véli, ő ellopta a show-t és ellopta John Cena barátnőjét.
Miz úgy gondolja, Ziggler és AJ megérdemlik egymást – a mondatban nem kevés irónia van. Felveti, hogy AJ kezdett kicsit elkallódni a szörnyek, kecskearcok között, de Ziggler talán képes kielégíteni a lány többszörös személyiségét, most, hogy ő a hatodik tagja a One Direction-nek. (Miz ezzel feltehetően arra utal, hogy a One Direction banda tagjai talán soha nem lettek volna jóban, ha nincs az X-Faktor, ami összehozza őket. Itt AJ az, aki összehozza közös szálként a szupersztárokat.)
A mondat után Big E.Langston leüti Mizt, majd ugyanúgy teríti ki, mint előző este John Cenát. Langston Miz fölé, Ziggler mellé áll, AJ pedig bemondja a kétértelmű találatot: Show Off. Aztán elkezdi a szokásos körbetáncolását….

A backstage-ben Teddy Long megy oda Booker T-hez, mondván van ott valaki, akire kéne egy pillantást vetnie. Brad Maddoxx nyújt azonnal kezet a SmackDown General Managerénel, Booker T azonban faképnél hagyja a srácot. Amikor Teddynek is elmondja, hogy ez az a srác, akit levert Ryback, aki csak bohóckodott az előző adásokban, Teddy visszakérdez, látta-e Booker a Youtube show-t. Brad Maddoxxnak van tehetsége, ki van éhezve a sikerre, mindenáron szerződést akar és hatalmas közösségi média tábora van…
Booker T talán fél a vitától? Teddy Long helyett mindketten tudják, hogy kell adni egy második esélyt is és ő azért lobbizik Maddoxx mellett, hogy kaphasson még egy lehetőséget.
Booker T belemegy, de Maddoxx csak akkor fogja megtudni, ki az ellenfele, amikor már a ringben lesz…

Damien Sandow vs. Sin Cara
Úgy látszik a Rhodes Scholars és a mexikói páros között rendszeresek lesznek az oda-visszavágó mérkőzések. Tegnap este is őket láthattuk, akkor Sandow alulmaradt Mysterioval szemben. Ma Sin Cara állna jobban, ám váratlan esemény zavarja meg a meccset.
A közönség soraiból a Shield tagjai érkeznek a ringhez és Roman Reigns Rey Mysterio maszkját dobja oda Sin Carának. Damien Sandow ezt a pillanatot használja ki, hogy elkapja és lekopogtassa ellenfelét.
A mérkőzés győzelme így Damien Sandow. Az események azonban tovább folytatódnak, ugyanis a Shield tagjai- ha már úgyis ott vannak – támadást indítanak a mexikói ellen. Rollins ugrása után csak remélhetjük, hogy Sin Cara nem szenvedett komolyabb térdsérülést…

Santino Marella vs. Tensai
Tensai és Marella már előző este is együtt jöttek ki a Slammy kapcsán és úgy tűnik, hogy a korábban igen harcos karakternek induló Tensai kezd egy kicsit “elmarellásodni”. A mérkőzésen Santino a szokásos bohóckodó formáját hozza, Tensai ügyetlenkedik. Végül Marella nyer.

A kommentátorok a Shiledről beszélnek, közben pedig megnézhetjük a tegnapi RAW-ból Rick Flair visszatérését, az Év Szupersztárja bejelentését, CM Punk érkezését, illetve azt, amikor a Shield megtámadta, Ryback pedig megvédte Rick Flairt.
Közben Michael Cole arról tájékoztat bennünket, hogy Sin Cara súlyos térdsérülést szenvedett. (Valószínűleg a mexikói szupersztárt egy időre kiírják a televíziós adásokból.)

A backstage-ben Kofi Kingston gratulál Kane-nek és Daniel Bryannek azért, mert kiálltak a Shield-del szemben, Kofi szerint ideje volt, hogy valaki megtegye… Kane szerint hasznos lenne, ha Kofi növesztene egy szemet a tarkójára is, mert mindannyian tudják, hogy a Shield ott van mögöttük. Tudják, mit tettek Mysterioval, mit tettek Sin Carával. Kofi kéri, hogy a következő meccsen hadd kapja ő a kezei közé Wade Barrettet. Daniel Bryan azért mérges, mert nem nyerték meg a Slammy LOL Moment díjat…
Kane azzal nyugtatja: érezze magát szerencsének, hogy Rick Flairrel lóghatott előző este.
Kofi szerint tegnap Rick Flair a “Woooo”-val a legjobb jelmondat Slammy díját nyerhette volna, ám ezen Daniel megint begurul. No! No! No!

Kane, Daniel Bryan és Kofi Kingston vs Wade Barrett, Titus O’Neil és Darren Young
Rövidebben: A Prime Time Players Wade Barrettel a Tem Hell No és Kofi Kingston ellen.
Jó meccset vívtak, aminek a végén Kane kopogtatta Darren Youngot egy Chokeslam után.

A meccs alatt Michael Cole elmondja, hogy nem csak Sin Cara, hanem Rey Mysterio is megsérült. A Shield támadása miatt nyaksérülése van, amit súlyosnak értékeltek, akárcsak Sin Cara térdsérülését. A két mexikói szupersztárt kórházba szállították. Úgy látszik, a közönség egyik maszkos kedvencét sem fogja látni egy ideig.

Ismét megnézhetjük, hogy intézte el tegnap Big E.Langston Cenát, majd látjuk, hogy az öltözőben Sheamus és John Cena beszélget. Sheamus egy sztorit mesél Cenának, ő azonban nem érti. Viszont elmondja, hogy szerinte jelenleg Big E.Langston a legerősebb ember a WWE rosterben.
Sheamus szerint ez keménynek hangzik. A Great White rákérdez, mi volt végülis Cena és AJ között, mi történt, mi volt a gond, de Cena nem akar semmit mondani. Sheamus erősködik, hogy ketten vannak, nem hallja őket senki, mire Cena valamit súg az ír fülébe, amitől elkerekedik a szeme. Komolyan??! – kérdi, John pedig megnyugtatja, csak viccelt. Sheamust foglalkoztatja a dolog: De, ez lehetséges? – kérdezi…

Lilian Garcia CM Punk és Paul Heyman érkezését jelenti be. A WWE Bajnok most is mankóval jön. Először a Slammy-ről kezd beszélni, ami egy nagyon fontos díj, az Év Szupersztárja pedig John Cena lett. Punk szerint a rajongók egy színlelt szavazáson adták Cenának a díjat. Olyanok szavaztak, akiknek a gyerekei rongylabdákkal játszanak pontszám nélküli játékot, így a gyerekek nem jönnek rá, hogy ugyanolyan vesztesek, mint a szüleik. A világ győztesekből és vesztesekből áll. Győztesekből, amilyen Paul Heyman és ő maga és vesztesekből, mint amilyen a teljes közönség.
A rajongóktól ez volt várható, de John Cenától, aki Mr. Hustle-Loyality-Respect, többet várt – mondja. John Cena tudja,hogy nem ő az év szupersztárja! Tudja, hogy CM Punk a jobb ember, tudja, hogy a trófeának annak a kezében kellene lennie, aki a legjobb a világon!
John Cena azonban elfogadta a díjat és képmutató volt, amikor az ő (Punk) Slammy díját Rick Flairnek adta csak azért, hogy benyaljon neki!
Arra szólítja fel a Pittsburgh-i rajongókat, hogy ünnepeljék csak Flairt és szeressék azokat, akik visszakérik a jegy árát, mert csak így tudják a gyerektartást kifizetni.
Aztán azt mondja: több, mint lenyűgöző 16 alkalommal nyerni valamit és 394 napig birtokolni a WWE Bajnoki övet. Rick Flair sokkal több címet veszített, mint amennyit nyert, míg ő Punk eddig nem veszített senki ellen, beleértve John Cenát és Rybacket, akit egyszerűen csak “knuckle dragging”-nak (olyan embernek, aki meggyőzőnek hat, de közben primitív, civilizálatlan, ezért majomszerű) nevez, aki sérülést okozott neki. Ő azonban emiatt a sérülés miatt nem ül otthon sírva, miközben fájdalomcsillapítókat szed, pedig a legtöbben ezt tennék, hanem teszi a munkáját. Ő az az ember, akit minden héten néznek. A Pittsburgh Penguins csapatát lányoknak nevezi és közli, hogy jövőre is visszajön ide, és senki nem lesz, aki megverje a mostani szavaiért. Sem John Cena, sem Ryback, sem The Rock…. Ekkor szólal meg a Feed Me More és mikrofonnal a kezében a ringhez megy Ryback.
Már-már komikus, ahogy CM Punk egy lábon ugrál, mankóit pedig mint fegyvert szegezi Rybackre.
Paul Heyman figyelmezteti Rybacket, hogy a vitathatatlan WWE Bajnok, CM Punk orvosilag nincs rendben, Ryback azonban csak ennyit válaszol: “De az orvosok szerint rendben lesz!” Majd közli, hogy az új év első RAW adásában épp ezért fognak megküzdeni és ő lesz az új WWE Bajnok!
CM Punk és Heyman távozik, Antonio Cesaro pedig érkezik.

Ryback vs Antonio Cesaro
A meccs kicsit déja vu érzést kelt, mert Antonio most is gyorsan megunja az egyoldalúságot, elkéri az övét és távozni akar. Ryback azonban felkapja, bedobná a ringbe, de nem sikerül, mert Cesaro hárítja a mozdulatot és nekiküldi Rybacket a lépcsőnek.
Győznie azonban nem sikerül, pár perc múlva Ryback már a vállára emeli, elkezdi a menetelést, majd a Shell Shocked után kopogtat.
A győztes: Ryback.

A backstage-ben Kaitlyn halad az aréna felé, AJ lép oda hozzá és sok szerencsét kíván neki. Kaitlyn szerint AJ megnehezíti a barátságukat, mert minden alkalommal ugyanazokat a dolgokat ismétli, ugyanazokat a hibákat követi el. AJ sírni kezd, Kaitlyn pedig ott akarja hagyni, hisz cím mérkőzése lesz, ami neki most érthetően fontosabb. AJ meg is kérdezi, hogy a díva cím többet ér, mint ő? Kaitlyn inkább a címet választja, mint egy holdkórost…
Amikor Kaitlyn távozna, AJ hátulról rátámad, a mérkőzésvezetők lépnek közbe.

WWE Díva Bajnoki cím mérkőzés: Kaitlyn vs Eve Torres
Eve határozottan kezdett és úgy tűnt, hogy simán megvédheti a címet, ám Kaitlynből is előjött a vadállat. A két lány remek meccset vívott, ám amikor Eve teljesen kilátástalannak látta a helyzetét, a mérkőzésvezető lábába kapaszkodott. Ráadásul annyira, hogy a földre is rántotta és még ott sem volt hajlandó elengedni. A díva bajnokot diszkvalifikálták.
A mérkőzést tehát DQ-val Kaitlyn megnyerte, ez azonban azt jelenti,hogy Eve a címet megtartja és továbbra is ő a WWE Díva Bajnoka.

A backstage-ben AJ-t láthatjuk Ziggler és Big E.Langston társaságában. A lány még mindig ideges a korábban történtek miatt, Ziggler nyugtatja azzal, hogy a jövő WWE Világbajnokával van.
Big Show érkezik és rátenyerel Ziggler vállára. Figyelmezteti, hogy gipszben fogja tölteni a karácsonyt, ha ugyanazt a szart önti rá, amit Cenára tegnap este. Langston közbelépne, de AJ egy kézmozdulattal leállítja.
Ziggler magyarázkodna, hogy bízzanak egymásban, hisz ma este partnerek, ám Show nem bízik a Show Off-ban. Hogy is tehetné, mikor épp az ő övére fáj a foga?
Show annyit mond, hogy ha Dolph megpróbál bármit tenni ellene, hogy beválthassa a táskáját, olyan távoli jövőbe fogja átküldeni egy WMD-vel, hogy mire visszatalál, a MITB szerződése már nem lesz érvényes…

Ismét a tegnapi RAW-ból láthatunk képeket, majd Brad Maddoxx érkezik, hogy a még meg nem nevezett ellenfelével meccseljen.

Brad Maddoxx vs Brodus Clay
Maddoxx ma este sem azonos súlycsoportú ellenfelet kap. Brodus Clay érkezik és egy gyors, egyoldalú mérkőzésen legyőzi Maddoxxot.
Azonban az események itt sem érnek véget, jön a Shield!
Ambrose, Rollins és Reigns áldozata Brodus Clay, aki beléphet azon megtámadottak sorába, akik megkapták a triple powerbombot.

John Cena és Sheamus vs Big Show és Dolph Ziggler
Ziggler és Show párosa mellett AJ és Big E.Langston is megérkezik, hogy figyeljenek(?) a mérkőzésre.
Cena Zigglerrel kezd, ám a Show Off nagyobb hangsúlyt fektet a saját népszerűsítésére, mint a meccsre, így gyorsan beleszalad egy pofonba, majd átadja Cenát Big Show-nak egy időre. Amikor Cena már gyengül, ismét Ziggler jön a képbe. Többször is tudnak váltani, mire Sheamus és Cena is megteszi ezt. A Great White elköveti azt a talán fölösleges dolgot, hogy Dolph mellett Show-t is megüti, ez a villanásnyi félrenézés épp elég Zigglernek ahhoz, hogy felálljon és kirúgja őt a ringből. ott aztán Show-tól kapja az ütést, amitől padlót fog.
Nem maradnak el a mérkőzésvezető háta mögötti kisebb támadások sem és a Cena-Sheamus páros esélye egyre kisebbnek tűnik.
Nem sokkal később Big Show már a Chokeslame-re készül, Sheamus azonban kivédi a mozdulatot, és fordít. Míg ők kettejük személyes párharcát kezdik vívni a kötelekn kívül, Cena kap egy ZigZag-et a ringben, ám kettőnél kirúg. Shzinte azonnal adja az AA-t és kopogtatna, de Big E.Langstonnal találja szemben magát, akárcsak egy nappal korábban. És ugyanaz történik, ami egy nappal korábban: Jön a Big Ending, John cena pedig nem kel föl…
A mérkőzést diszkvalifikációval Cena és Sheamus nyeri, ez azonban minden, csak nem győzelem.
Langston Cena fölé áll, AJ egy brazil szappanoperába illó arckifejezéssel felsegíti és megcsókolja Zigglert, majd indul a tánc…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!