WWE SmackDown 2012. december 28. – 2012. utolsó SmackDown-ja

A SmackDown 2012. december 28-án pár összefoglalóval indul, amiben láthatjuk Sheamus és Show sztoriját, valamint AJ véleményét, miszerint John Cena összetörte a szívét és most inkább a Show-Off-val tart, aki emiatt félredobta magától Vickie Guerrero-t. A mai adás lesz 2012-ben az utolsó SmackDown és kérdéses, hogy látjuk-e majd a Shield-et, vagy a frissen áthozott NXT növendéket, Big E. Langstont.

Az arénába először a Kelta lép be. Sheamus lepacsizik a rajongóival és magabiztosan sétál be a ringbe, ahol fog egy mikrofont. A Great White először szeretne mindenkinek utólag is boldog karácsonyt kívánni, valamint elmondja, hogy ez az ünnep azért olyan csodás, mert mindenki nagyszerű ajándékokat kap. Sheamus-nek a legszebb ajándéka az előző RAW-n volt, amikor egy Lumberjack Frost mérkőzésen legyőzte Big Show-t. Ez pedig éppen elég lesz ahhoz, hogy az új év elején már ő legyen az új Nehézsúlyú Világbajnok. Ami megtörtént a RAW-n, az meg fog most is… Show ennek hallatán a ringbe menetel a Nehézsúlyú Bajnoki övvel a vállán és először is azt mondja el Sheamus-nek, hogy úgy néz ki, mint a Mikulás. A Great White erre azt feleli, hogy igen, Show is úgy néz ki, csak kövérebb… Show ezen mosolyog egyet és gúnyosan kijelenti, hogy Sheamus ha így folytatja, akkor egy Stand up komikus lesz belőle. Majd hozzáfűzi, hogy legyen inkább viccmester, mert Nehézsúlyú Bajnok úgysem lehet többé.
Show szerint nem karácsonyi ajándék volt ez a győzelem Sheamus-nek, csak egy sima véletlen, egyébként is ez a csata nem számított bele a komoly kihívások közé és nem is lesz ma bajnoki meccsük. Elmondja, hogy ő a Big Show, ő a Világ Legnagyobb Sportolója, és ha Sheamus ilyen tájolt, akkor mondja meg neki, hogy ki lesz az, aki legyőzi majd őt és aki legyőzi ki ellen fogja megvédeni a címet. Sheamus-nek ennyi éppen elég volt és erre azt mondta, hogy a 213 centis és 200 kilós óriás megijedt tőle és fél kiállni, mert tudja, hogy ezután már nem lenne Világbajnok. Show egyből rávágja, hogy nem fél Sheamus-től és nem fél senkitől sem a mostani Roster-ban. Sheamus akkor egy csatát akar, amiben a Nehézsúlyú öv a tét, ha nem akarja ezt Show, akkor a beleegyezése nélkül indul majd el a küzdelem, itt és most!
Sheamus ledobja a felsőjét, kihajítja a közönség soraiba és már készen lenne, hogy nekiessen az óriásnak, de megszólal a SmackDown General Menedzserének a zenéje és megjelenik Booker T. Book sietősen érkezik az arénába és próbálja megállítani, hogy a kemény összecsapás ne indulhasson el. Booker egyet ért Show-val, mert végül is ő nyert a TLC-n és ezért nem kéne egy újabb Bajnoki mérkőzés, de Sheamus nyert a Lumberjack meccsen a RAW-n és ezért ő maradt a kihívó, tehát vele is egyet kell értenie. Show erre válaszol, hogy a PPV-ken elég lenne Bajnoki meccseket vívni. Ilyenkor az öltözőben csak a veszteseket látja és bűzlik az összes folyosó a kisebbrendűségtől. Nincs olyan ember a roster-ban, aki legyőzné őt. Booker sajnálja, de nem változtat a döntésén, bár ha Show így gondolja, akkor egy WWE Szupersztár ellen fog harcolni a Bajnok ma az övért. Show szeretné tudni az ellenfelének a személyazonosságát, erre a General Menedzser azt feleli, hogy az összes SmackDown Szupersztár közül ő fog kihúzni véletlenszerűen egy nevet. Érkeznek a SmackDown pankrátorai és egy kerék, amiből Book kihúz egy nevet, ami nem más mint: Santino Marella.

Brodus Clay vs Primo
A Funkasaurus bevonulása a szokásostól egy cseppet sem tért el, akárcsak a ringben mutatott teljesítménye. Jól harcolt a Puerto Rico-i Primo ellen, akit egy gyors küzdelemben le is győzött. Rosa Mendes állt oda elégedetlenül Clay elé és ekkor Cameron valamint Naomi egy dupla Suplex-vel hátra dobták a dívát. Brodus behívott bár gyereket a WWE ringjébe és nekiállt táncolni velük a bevonuló zenéjére.

A kulisszák mögött láthatjuk, amint Sheamus és Santino diskurálnak arról a bizonyos címmérkőzésről. Santino nagyon elszánt és a Cobrával szándékozik majd megszerezni a győzelmet, de Sheamus egy ütősebb dolgot szeretne tanítani neki, ami nem más mint a Brouge Kick. Megmutatja, hogy ezt hogyan kell alkalmazni, majd megkéri, hogy mutassa ő is meg. Santino rákészül és rúg egyet, de eléggé gyatrára sikeredik Sheamus mozdulata után. Rúg még egyet, de ez sem az igazi. Sheamus motiválja, hogy csak képzelje el, hogy ott van Show és egy jó mozdulat és Santino máris Bajnok lehet. Santino harmadik rúgásánál az izom beállt a lábában és megmerevedett a combja. Marella meglehetősen vicces arckifejezéssel és hangokkal esik a földre.

Team Rhodes Scholars és Wade Barrett vs Hell No és Kofi Kingston
A hosszas csatát végül Wade Barrett jobbosa után a heel karakterek csapata nyeri, mert Barrett egyből kopogtatni is tudta Kofi-t.

A backstage-ben Booker T kihúz egy újabb nevet a kerékből, de még nem mondja meg senkinek sem, mert érkezik a Nehézsúlyú Világbajnok, aki megkérdezi, hogy Santino sérülése után ki lesz az a SmackDown-os, aki kihívja majd őt. Ekkor megjelenik Ricardo Rodriguez és Booker rámutat. Show egy hatalmasat nevet és visszakérdez, mert nem hiszi el, hogy Rodriguez legyőzhetné őt. Show odaadja neki a bajnoki övet és megkéri, hogy mondja hangosan, hogy ő az új Világbajnok. Ricardo nekiáll: Az új Nehézsúlyú Világbajnok, Ricardo… Ám nem tudja befejezni, mert egy W.M.D.-t kap és elterül a földön. Show megkéri Teddy Long-ot, hogy vegye fel az övét a földről, ami Ricardo vállán volt a jobbos alatt. Teddy felveszi és Booker teljesen kikel magából, hogy a második kijelölt ellenfél is harcképtelenné válik.

Zack Ryder vs Antonio Cesaro
A csatában Cesaro jól szerepelt, de kellett is neki, mert a Main Event-en szerdán Great Khali lesz az ellenfele az United States Bajnoki övért. Antonio a finisherje után lekopogtatta Ryder-t és megnyert a meccset.

The Miz vs Dolph Ziggler
Láthatjuk, ahogyan az előző SmackDown-on kedden Miz a Miz TV-ben több kérdést is feltett AJ-nek és Dolph-nak, végül Ziggler bólintott és ekkor Big E Langston ugrott és kiosztott egy Big Ending-et A WWE Legnézettebb Szupersztárjának. A mostani mérkőzésükön Miz rendkívül jól szerepelt és a felkészülő mozdulata után odasétált a sarokhoz és farkasszemet nézett Langston-nal, amíg Ziggler bevitt egy Zig Zag-et és lekopogtatta ellenfelét. Ahogy AJ-ék távoztak volna Miz fogott egy mikrofont és gúnyolódott AJ-vel, majd végezetül azt mondta neki, hogy Boldog Új Évet Édesem. Dolph ennek hallatán végigrohant a rámpán és nekiállt volna püfölni Miz-t, de a Reality Szupersztár került feljebb és átvette az irányítást, aminek láttán Langston elindult a szorító felé. Miután Big E letarolta Miz-t kiosztotta neki a Big Ending-et.

Láthatjuk a backstage-ben az orvosi szobát, ahol Ricardo meglehetősen rossz állapotban hever és vizsgálják közben. Booker T nem tudja még, hogy ki legyen Show kihívója, ekkor megjelenik Brad Maddoxx, aki akar még egy esélyt, még egy lehetőséget, hogy megmutassa, hogy milyen tehetség is lakozik benne. Book rászánja magát, de ez lesz Maddoxx utolsó lehetősége, ad neki egy mérkőzést, de nem a Nehézsúlyú Világbajnok ellen. A következő mérkőzésen már Brad fog szerepelni, tehát elindult a bejárathoz, hogy felkészüljön, amikor megjelenik Booker mellett Alberto Del Rio, aki teljesen feldúlt amiatt, ami Ricardo-val történt. Del Rio szeretne ezért revansot venni és ő szerepelni Show ellen. A SmackDown General Menedzsere megadja neki a lehetőséget.

Brad Maddoxx vs ?
Maddoxx magabiztosan érkezik a ringbe és elmondja a mikrofonba, hogy ő lesz az a név, amit mindenki meg fog jegyezni, a ma este után egyre feljebb fog kerülni, egészen amíg nem ő lesz a legjobb. Az ellenfele érkezik, aki nem más mint Sheamus. Ekkor már nem volt olyan nagyon határozott Brad, inkább a gong megszólalása után elhagyná az arénát, de Sheamus nem engedi neki és egy gyors csatában elveri őt. Maddoxx ezzel a lehetőséggel sem tudott élni, továbbra sincsen egy győzelme sem a WWE-ben.

Láthatunk egy kis összefoglalót a RAW-ról, amikor Alberto Del Rio megjelent az autójával és elütötte a Mikulást, aki a főeseményen visszatért és a zsákjával levágott egyet Ricardo-nak, majd adott egy Socko-t Del Rio-nak.

Prime Time Players vs The Usos
A Tag Team küzdelem nem sikeredett rosszra, amit végül Rikishi fiai tudtak megnyerni.

A főmérkőzés előtt látunk egy ismerős videót, amit a Shield készített, és elmondják benne, hogy most megjelentek 2012 végén, de 2013 már az ő évül lesz. A Shield lesz a legjobb 2013-ban, mindenki higgye el, mert ez bizony így lesz. Rollins, Ambrose, Reigns…Ez a három név, ami meghatározó lesz majd az új évben.

Big Show vs Alberto Del Rio
A mexikói rendkívül jól szerepelt és komolyan megterhelte ellenfelének a karját, aki kezdett egyre harcképtelenebbé válni. Del Rio amíg a ringen kívül tartózkodott Show elindult a kijárat felé, hiszen akkor kiszámolással veszít és nála marad a Nehézsúlyú Bajnoki öv. Ám érkezett Sheamus, aki megtámadta, ám sikertelenül. Show tovább sétált és a bejáratnál megjelent a SmackDown Roster-ja, és visszapofozták a ringbe az óriást. Azok akiket Show vesztesnek nevezett most óriási dolgot tettek és közös erővel a Bajnok ellen fordultak, ahogyan Show a ringbe visszaért Del Rio egy Enziguri-t adott neki a sarokban. Majd érkezett a Great White és kiosztott neki egy Brouge Kick-et, ami után a Világ Legnagyobb Sportolója elterült a földön.

Ezzel ért véget a SmackDown, hétfőn jelentkezik a RAW, amin biztosra vehetjük, hogy ez a történet még tovább fog folytatódni.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!