WWE SmackDown 2012. február 10. – Orton karaktere heel-re fordul?

A SmackDown 2012. február 10-én Tulsa városában került megrendezésre, ahol a show egy bejelentéssel indul az este főeseményére, amin Randy Orton és Daniel Bryan fog csatázni.

A ringben Lillian Garcia, aki azt mondja, hogy: “Hölgyeim és uraim kérem köszöntsék a 2012-es Royal Rumble győztesét…Sheamus!” Megszólal a Great White zenéje és a közönség hangzavarja borítja el az arénát. Mindenki örömmel fogadja, a Kelta a ringbe sétál és felkap egy mikrofont.

– (Sheamus) Emlékeztetek mindenkit, hogy megnyertem a 2012-es Royal Rumble-t és szerepelni fogok a WrestleMania XVIII. főmeccsén. Amit el kell döntenem, hogy versenybe szálljak a WWE Bajnoki övért vagy a Nehézsúlyú címért, ám reálisan nem lehet meghatározni, hogy a WrestleMania estéjére ki lesz az övek birtokosa. Már sokan megmondták nekem, hogy most döntsek és hogy mit is válasszak, de ezzel az a probléma, hogy én utálom, ha megmondják mit tegyek. De folyamatosan csak körülvesznek és terrorizálnak mint egy gyereket. Már szétrúgtam jó pár ember seggét és ezek a győzelmek hoztak ide a WWE-be. Ennek ellenére engem folyamatosan zaklatnak, ha nem döntök, akkor következik a hajam, a bőröm, vagy az akcentusom, amit kibeszélnek a hátam mögött. Nem fognak ezek a szavak megfélemlíteni, inkább a WrestleMania-n harcolok, és amikor megnyerem a Bajnoki övet, akkor kiáltani fogom, hogy rohadt büszke vagyok arra, hogy vörös a hajam és ír vagyok.

– (Wade Barrett) Micsoda szívmelengető történet így a show elején. Tudod én egy kicsit tisztellek téged, de szerintem szállj versenybe a WWE Bajnoki övért a WrestleMania-n, mert addigra a Nehézsúlyú Bajnok én leszek. Én tudom, hogy meg foglak verni téged, ha a SmackDown címéért lépsz ringbe. Azután mindenki ismerni fog, de csak úgy emlegetnek, hogy “az ír vesztes”.

– (Sheamus) Tudod barátom én nem hallgatok rád, mert ezt mondtad Randy Ortonnak is, aki az előző héten végig rugdosott a ring körül.

– (Cody Rhodes) Veletek ellentétben én tudom, hogy milyen érzés nyerni a WrestleMania-n, és hogy milyen érzés Bajnoki címet nyerni. Nem az a vágyam, hogy sírjatok, mint a közönség amikor a tükörben meztelenül látják magukat. Az Elimination Chamber-en megnyerem a Nehézsúlyú Világbajnoki övet és velem együtt te is bekerülsz a rekordok könyvébe Sheamus. Én mint az első olyan Bajnok a WWE-ben aki két övet birtokol, te pedig aki elvesztette a mérkőzést az Interkontinentális és Nehézsúlyú Bajnok ellen is.

– (Big Show) Sheamus én tisztellek téged, és tudom, hogy olyat fogsz tenni ami nem rád vall. Tudom, hogy bármire képes lennél, hogy ismét Bajnok lehess. Cody te pedig ha nem fogod be a szádat, akkor olyan pofont kapsz, hogy az öklöm íze a nyelveden marad. Én nem mondom, hogy 19-én győzni fogok, de küzdeni fogok az övért, és miután elértem a célom, megadjuk mindenkinek amit látni akar. Sheamus vs Big Show a WrestleMania-n a Nehézsúlyú Bajnoki övért.

– (Wade Barrett) Elnézést, de el kell mondanom, hogy te nem leszel ott a WrestleMania-n mint Bajnok, hisz Snooki-nak is jobbak a teljesítményei mint neked. (Ezzel az előző WrestleMania-ra utalt, ahol a valóságshow szereplő Snooki is megjelent.)

– (Cody Rhodes) A Giants nyerte a Super Bowl-t, de ez nem jelent egyet a WrestleMania-val, ott nem az óriásoké lesz a siker. Mit gondolsz legyőznéd Undertakert? Nem, senkit nem vernél meg. Inkább menj bokszolónak, vagy szumó birkózónak, vagy…

De Big Show nem engedi meg, hogy Cody befejezze a mondatát, mert lecsapja, a négy szupersztár egymásnak esik. Sheamus kihajítja a ringből Wade-et, Show pedig kivágja Rhodes-ot. Ezzel egy újabb mérkőzés alakul ki az estére, ami egy Tag Team összecsapás lesz: Big Show és Sheamus vs Cody Rhodes és Wade Barrett.
A következő képen a folyosón Great Khali sétál a mérkőzésére.

Jinder Mahal vs Great Khali
Great Kahli sokáig sérült volt, a Royal Rumble 2012-n láthattuk újra, ahol mindenki örült az óriás visszatérésének. Most viszont Khali ellenfele Mahal, aki már többször megalázta a hatalmas szupersztárt, sőt először Khali sógoraként láthattuk a WWE-ben. Khali irányított a mérkőzésen, az összecsapás végén az ő kezét emelték magasba, mert a befejező mozdulata után sikeresen lekopogtatta Jinder-t.

Egy visszaemlékezés következik az előző hétre, ahol Teddy Long bejelentette Bark Henry felfüggesztését. Mark Henry folyamatosan követelte a Nehézsúlyú Bajnoki övért a mérkőzést, Teddy ezért mondta, hogy: “Azt mondod, hogy nem vagy igényes, de mindig, ha kell valami, egyből megfogod a kezemet, ebből elegem van.” Ezek a szavak után meghatározott időre inaktívvá tette a Világ Legerősebb Emberét.

Teddy Long irodájában Aksana tűnik fel és beszélget a General Menedzser-rel:

– (Teddy Long) Tudod Aksana nekem az előző héten ezt kellett tennem, ez az egyetlen dolog volt amit megcsinálhattam.

– (Aksana) Teddy, én el voltam ragadtatva tőled, én szeretem azt aki a tettek embere, aki bátor, magas és Long.

– (Daniel Bryan) Mi a pokol, mi a fenét csináltok? Ez igaz?

– (Teddy Long) Micsoda igaz?

– (Daniel Bryan) Ez igaz hogy te barbecue partit rendeztél a parkolóban?

– (Teddy Long) Oh, a barbecue parti, igen bocsánatot kérek amiért nem hívtunk meg téged.

– (Daniel Bryan) Hogyan tudtátok megenni az elszenesedett testű halott állatokat? Ez milyen rettenetesen undorító.

– (Teddy Long) Meg kellene kóstolnod, mert tényleg nagyon finom, de elnézésedet kérem, hogy nem vagyok vegetáriánus.

– (Daniel Bryan) Én viszont az vagyok, én nem eszek semmilyen állati eredetű terméket, megbetegítené a gyomromat és nem tudnék ma este küzdeni.

Beth Phoenix vs Alicia Fox
A dívák meccse nagyon rövid lett, a Bajnok nyerte, miután bevitte a Glam Slam-et és lekopogtatta ellenfelét. De ez a győzelem nem volt elég neki és megtámadta volna ismét Aliciát, ám megjelent Jimmy Snuka lánya, Tamina, aki csak farkasszemet nézet a Bajnokkal, majd Beth elhagyta az arénát.

Egy rövid összefoglaló következik a világ egyik legjobbjáról, az Emberek Bajnokáról, The Rock-ról.
Aztán a kulisszák mögött Tyson Kidd és Natalya állnak egymással szemben, régebben mindketten tagjai voltak a Hart Dinasty nevű csapatnak.

– (Natalya) Ezt nem tudom elhinni, nem tudom irányítani, mindig megtörténik velem és roppant idegesítő.

– (Tyson Kidd) Ez természetes, undorító, de természetes.

Natalya folyamatos szellentéseiről beszélnek, ami most is megtörténik, Tyson gyorsan elsétál onnan, de érkezik Hornswoggle, aki elájul és szó szerint feldobja a talpát. 😀

Big Show és Sheamus vs Cody Rhodes és Wade Barrett
A meccs hosszasan zajlott, de végül a szimpatikusabb csapat aratott győzelmet a rajongók örömére. Sheamus készült a Brouge Kick-re, amikor Cody Rhodes jelent meg mögötte, de Big Show segített csapattársának és egy Spear-rel terítette le Cody-t. Majd a Kelta bevitte a befejező mozdulatát, ami után kopogtatta Wade-et és megnyerte csapatának a mérkőzést.

A következő képen Michael Cole áll a ringben és AJ állapotáról esik szó:

– (Michael Cole) Egy kis figyelmet kérnék. Lesz ma este egy vendégem, aki ma beszél először nyilvánosan a balesetéről, ami miatt a karrierje majdnem véget ért. Köszöntsék hatalmas szeretettel AJ-t… AJ már jobban érzed magad, de látom, hogy a nyakad nem 100 %-os, mert még mindig viseled a nyakmerevítőt. De úgy hallottam, hogy a jövő héten már nem kell hordanod. Én személy szerint remélem, hogy sikerül visszatérned a tavasszal.

– (AJ) Köszönöm mindenkinek aki eddig és a sérülésem során is támogatott elegem.

– (Michael Cole) Emlékszem arra, hogy mi is történt, hisz itt ültem végig, és borzalmas volt, ahogy fellökött az a nagy mamlasz, de miért is álltál a ring mellett?

– (AJ) Mert engem Daniel megkért erre és én szeretem őt, így természetes, hogy teljesítettem a kívánságát. A balesetem miatt pedig nem haragszom a Big Show-ra, mert nem szándékkal tette. De van olyan ember aki több kárt tett nekem mint a Big Show, ennek az embernek a neve Michael Cole.

– (Michael Cole) Micsoda? Hogy lehetnék rosszabb mint a Big Show?

– (AJ) Te sosem hittél a barátomnak, folyamatosan sértegetted Danielt és az egész díva részleget. Szerintem te csak egy elfogult, ellenszenves bunkó vagy. (Cole megszólalna, de AJ elveszi tőle a mikrofont) Még nem fejeztem be, de ahogy ismerem a WWE-t és téged, jobb lenne ha többé meg sem szólalnál.

– (Michael Cole) Én csak a munkámat végzem, ezért vagyok itt, ezért kapom a fizetésemet, a személyiségemet nem tudom megváltoztatni. Az emberek viszont azt mondják, hogy Daniel egy utolsó szemét, hogy csak nézte, ahogy Show elgázolt téged.

– (AJ) Annyira vakon szerelmes vagyok, hogy Daniel miatt még egy mozgó busz elé is kiugranék, nem az ő hibájából adódott, csak rosszkor voltam rossz helyen.

– (Michael Cole) Nem tévedtem Daniel-lel kapcsolatban, nem ér semmit, az Elimination Chamber után elveszti az övet és csupán egy lábjegyzet marad a WWE történelmében. (Megjelenik Daniel Bryan)

– (Daniel Bryan) Elég volt! Cole ha még valami sértő dolgot mondasz a barátnőmnek akkor eltöröm mindkét kezedet. Ne szólj többször hozzá, mert AJ-nek te egy nagyon negatív személyiség vagy, irritálja a karaktered, ahogy engem is. Megígérem neked, hogy én több leszek mint egy lábjegyzet, én egy jó pankrátor és a Nehézsúlyú Világbajnok vagyok, egy példakép. Azért vagyok mert vasárnap mindenki – rajtam kívül – úgy nézte a Super Bowl-t, hogy itta a sörét és tömte az arcát a rengeteg hússal. Azt kérdezem mit éreztek, amikor a legyilkolt állatokat ették és amikor a palackokat dobálták, és nem a szelektív hulladékgyűjtőbe dobták? Segítséget kérek, hogy a jövő generációja egy tiszta, egészséges környezetben élhessen. Én újrahasznosítok, mert törődöm a környezettel, törődöm a jövőbeli generációval és törődöm AJ-vel. (Bryan megcsókolja AJ homlokát és átöleli) AJ iránt barátságtalanok lettek az emberek, de ez változzon meg, mert ez az ő és az én otthonom.

Majd elhagyják a ringet és a kulisszák mögött Teddy Long-gal találkoznak, akivel egy kis vitába keveredik Bryan:

– (Daniel Bryan) Teddy kérlek láthatod, hogy AJ milyen rossz állapotban van, hadd kérjek egy nap szabadságot, és legyek vele.

– (Teddy Long) Rendben, biztosítom nektek az autót, de ha elmész a főmeccsről akkor biztosítalak arról is, hogy elveszted a Nehézsúlyú Bajnoki övedet.

Ted DiBiase vs Hunico
A meccset a sérült Ted nyerte, mert egy váratlan fordítással lekopogtatta ellenfelét. Ami következtében a mexikóiak megtámadták volna a győztest, de ő elhagyta az arénát.

Ismét leadják a Be A Star reklámját, ami olyan fiatalokért harcol, akik a folyamatos veréseknek és piszkálásnak vannak kitéve. El is mondjál: Ne légy gonosz, légy sztár.

Randy Orton vs Daniel Bryan
A meccs izgalmasan alakult, amit Daniel Bryan nyert meg, mert Randy-t diszkvalifikálták: a kommentátorok mellett ülő Big Show-t megtámadta a Bajnok, majd az óriás belökte a ringbe és úgy kapott Bryan RKO-t. Randy nem viselte el a vereséget és megtámadta Big Show-t, a Vipera karaktere egyre jobban kezd heel irányba átfordulni. A show Daniel mosolyával zárult, miközben a nagy kivetítőn a két szupersztár verekedett.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!