WWE SmackDown 2012. február 21. – SuperSmackDown élőben

2012. február 21-én ismét élőben jelentkezett a SmackDown Szupershow, ezúttal Illinois államban, Rockfordban jöttek össze a WWE szupersztárjai.

Az adás a Nehézsúlyú Világbajnokkal, Daniel Bryannel indul, akit barátnője, AJ kísér be. Daniel arról beszél, hogy az emberek nem hitték, hogy ő megvédi az övet az Elimination Chamberen. Szerinte Marella olyan akart lenni, mint Rocky, de ő (Bryan) egy példakép, az ő története olyan, mint Rockyé. Az ünneplését azonban Sheamus tönkretette, ezért ő tönkre fogja tenni Sheamus WrestleMania szereplését. Ő lesz a győztes, akárcsak ma este, amikor legyőzi CM Punkot. A bajnokot Miz szakítja félbe.

Miz azt mondja tudta, hogy egy nap Bryan bajnok lesz, hisz ő mentorálta az első napoktól az NXT-ben. Gratulál neki, hogy főp esemény lehet a WrestleManián és arról beszél, hogy egy nap tag teamet alkotnak talán, amikor Sheamus Bryan kihívója is megérkezik.

A Nagy Fehér beszól Bryannek, Miz azonban a Nehézsűúlyú Bajnokot védi. A trió szócsatája tettlegességig fajul, amiből Sheamus kerül ki győztesen.

Sheamus vs The Miz
A meccset Sheamus nyeri egy Kelta Kereszt után.

Az irodáknál Aksana beszélget Teddy Longgal. A lányt szeretné, ha Teddy lenne a SmackDown és a RAW együttes igazgatója. Megjelenik John Laurinaitis és David Otunga. Folytatódik a RAW-ban megkezdett szópárbaj közöttük.

Kofi Kingston és R-Truth vs Dolph Ziggler és Jack Swagger
AZ előző esti RAW adásban a Kofi-Truth páros Epico és Primo fölött aratott győzelmet. Ma este Vickie Guerrero két kedvencével kerülnek szembe, és remek kis meccset láthattunk. A győztesek végül: Dolph Ziggler és Jack Swagger.

A következő mérkőzés előtt láthatjuk, hogy Big Show és Mark Henry harca már az öltözőkben elkezdődött és Show már padlóra küldte a Világ Legerősebb Emberét egy KO-val.
Santino Marella új kobra kesztyűjét próbálgatja, amikor Heath Slater zavarja meg. Rosszil teszi, mert az olasz azonnal megismerteti a köpködő kobrával.

The Great Khali vs. Drew McIntyre
Kicsit fura párosítás és McIntyre is érezheti, hogy esélytelen, ezért nem is igazán akar küzdeni Khalival. Az óriás pillanatok alatt megnyeri a meccset.

Mark Henry vs Big Show
Ismét az óriások csatája. Henry és Big Show között hónapokra visszanyúló ellentét van és meccseknél valami, vagy valaki mindig közbejött. Ma este sincs ez másképp, amikor Show már közel áll a győzelemhez, megjelenik Cody Rhodes és 2005-ből, a 21. WrestleManiáról mutat be felvételeket a Big Show vs Aki Bono szumó mérkőzésről. A figyelemelterelést kihasználja Mark és megtámadja Big Showt, aki ismét a földre küldi ellenfelét, majd elhagyja a ringet és Cody után indul.
Győztest tehát ma este sem tudnak hirdetni az óriások párharcában.

Kapunk egy visszajátszást a hétfői RAW-ból, arról a részről, amikor Undertaker kihívását végül Triple H elfogadta a WrestleManiára, majd újabb mérkőzés következik.

David Otunga vs Ezekiel Jackson
Otunga és Jackson hétfő este a RAW-ban már megmérkőztek, a keddi SmackDownban pedig láthatjuk a visszavágót.
Ezekiel ezúttal is alulmarad Laurinaitis segítőjével szemben, így az Otunga-Laurinaitis páros javára már 2-0 a presztízsmeccs állása a Jackson-Long párossal szemben.

CM Punkot Matt Striker kérdezi a színfalak mögött. A bajnok először arról beszél, hogy támogatja Teddy Longot, abban, hogy ő legyen mindkét show igazgatója, majd nem hagyja ki, hogy Chris Jerichonak visszavágjon a hétfői nyilatkozatra.

Daniel Bryan vs CM Punk – Champion vs Champion mérkőzés
A WWE Nehézsúlyú Világbajnoka a WWE Bajnoka ellen. Daniel Bryan főként feladatással próbálkozott, azonban Punk minden alkalommal ki tudott jönni a szorításokból. A GTS azonban nem sikerült, sőt Bryan elhagyta a ringet és megpróbálta elhagyni az arénát is. Ekkor érkezett Sheamus, aki visszapenderítette a ringbe, CM Punk pedig azonnal egy Roundhouse Kick-kel fogadta, majd kopogtatott.
A bajnokok csatáját tehát CM Punk nyerte.
A meccs után megjelent John Laurinaitis, aki – már megszokhattuk – rendszerint beleavatkozik Punk mérkőzéseibe. Laurinaitis szerint a meccs igazságtalan volt, ezért újraindíttatja.
A második kört Daniel Bryan nyeri, ám ekkor megjelenik Teddy Long. Teddy szerint ez az ő show műsora és mivel Daniel a kopogtatáskor a kötélbe kapaszkodott, az eredmény érvénytelen.
A két bajnok a gong megszólalása után elkezdi a harmadik, egyben a legnehezebb menetet is.
S hogy végül ki is a győztes? Egy kettős kopogtatás után Teddy Long CM Punk kezét emeli a magasba, John Laurinaitis pedig Daniel Byanét. Valóban nehéz eldönteni, hogy ki fogott kit, ki kopogtatott kit, így azonban megadták a lehetőséget, hogy mi válasszunk…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!