WWE SmackDown 2012. február 3. – Brutális főmérkőzés

A SmackDown 2012 február 3-án Omaha városában rendezték meg, Nebraska államban, ahol a Randy Orton vs Wade Barrett sztorival indul a show. Ismét visszaemlékezhetünk kettőjük brutális Falls Count Anywhere meccsére és a Vipera visszatérésére, majd bejelentik a ma este főmeccsét is, ami Randy Orton vs Wade Barrett lesz. Az összecsapáson, pedig nincs kiszámolás és nincs diszkvalifikáció.

Teddy Long lép be a ringbe és fog a kezében egy mikrofont, majd elmondja:

– (Teddy Long) A Royal Rumble-t is sikerrel zártuk, de van egy fontosabb bejelentésen, a SmackDown részt fog venni az Elimination Chamber nevű PPV eseményen. Most felvezetném azt a 6 résztvevőt, aki megküzd majd a Nehézsúlyú Világbajnoki övért és a WrestleMania szereplésért:
– Először az az ember, aki megvédheti a címét, a Bajnok, Daniel Bryan.
– Majd a következő Wade Barrett.
– Aztán Big Show.
– Negyedszerre az Interkontinentális Bajnok, Cody Rhodes.
– Majd következik a Világ Legerősebb Embere Mark Henry.
– Végül az utolsó belépő az Elimination Chamber-re, a visszatérő Randy Orton.
Elmondanám a rajongóknak az Elimination Chamber meccs szabályait. A belépők nem ebben a sorrendben fognak érkezni a ringbe, ketten kezdenek majd, aztán meghatározott időközönként a többi 4 ember is beszáll a küzdelembe. Egészen addig folytatódik a csata, ameddig 5 embert nem kopogtatnak le, amíg a végen csak egy marad, aki Bajnok lesz és megkapja a WrestleMania szerződést…

– (Mark Henry) Ez nekem nagyon nem tetszik, inkább rakják a meccset 6-1 matematikai esélyre, mert akkor én lennék a győztes.

– (Teddy Long) Mark inkább örülj, hogy szerepeltél a Royal Rumble-ön és itt is szerepelhetsz.

– (Mark Henry) Én egy domináns tehetség vagyok, egy nagy hal a többiek között, én biztosítom neked a mindennapi megélhetést.

– (Teddy Long) Mark inkább koncentrálj a ma estére, mert megmérkőzöl a nehézsúlyú Világbajnokkal, Daniel Bryannel. Megtudhatnám mi fog történni ha nem teljesítem a kérésedet?

– (Mark Henry) Akkor mindenki szégyennek fog tartani, nem adod meg a rajongóknak amit akarnak, nem adod meg nekem amit akarok. De tudod, nem kell nekem az Elimination Chamber meccs, nem kell a ma esti főmeccs. De nem értelek, te nem vagy cserélhető mint John Laurinaitis a RAW-n?

– (Teddy Long) Tudod, én sem értelek téged, azt mondod, hogy nem vagy igényes, de mindig, ha kell valami, egyből megfogod a kezemet, ebből elegem van.
Teddy Long nem mutat félelmet és ellenáll. Marj Henryt azonnali hatállyal felfüggeszti, mert kezet próbál emelni rá. Mark hiba fenyegetőzik azza, hogy Laurinaitishez hasonlóan Teddy is lecserélhető.
Amikor Mark Henry megragadja Teddy Long nyakkendőjét, de ebben a pillanatban megszólal Sheamus zenéje és megérkezik a 2012-es Royal Rumble győztese, aki kioszt egy Brouge Kick-et a Világ Legerősebb Emberének.

– (Teddy Long) Biztonságiak kérem kísérjék ki Mark Henry-t az ajtón. Itt van mellettem Sheamus, hadd kérdezzek valamit. Az érdekel, hogy melyik címért fogsz indulni a WrestleMania-n.

– (Seahmus) Tudod Teddy, ebbe még nem gondoltam bele, de biztosíthatom a rajongókat, hogy remekül fogok szerepelni az Elimination Chamber-en is, majd Bajnok leszek ismét…Elmondja azt is, hogy a WrestleMania nagy kihívás lesz.

– (Cody Rhodes) Nyugalom Great White, elmondom neked, hogy senki nem fog emlékezni arra, hogy te nyerted a Royal Rumble-t, inkább arra, hogy Cody Rodes volt az aki 45 percig volt benn a ringben. Ezt a lendületet tovább megtartom és én leszek az aki az Elimination Chamber-ön legyőzöm az ellenfeleimet és én leszek a történelem első Bajnoka, akinek két öve van.

– (Teddy Long) Cody, köszönöm, hogy eljöttél ide, mert te leszel az első mérkőzés egyik embere, szembenézel Sheamus-sel.

Cody Rhodes vs Sheamus
A meccset a Great White nyerte, amikor a High Cross-ot és a Brouge Kick-et nem sikerült bevinnie megpróbálkozott az új befejező mozdulatával, ami után sikeresen lekopogtatta ellenfelét.

Hunico vs Justin Gabriel
A kommentátori asztal mögött maradt a vesztes Cody, és mikor Hunico vonul be, akkor megtámadta Justin Gabriel-t, majd Camacho és Hunico is nekiesett az afrikainak, de segítségül Great Kahli érkezett.

A kulisszák mögött Teddy Long és Drew McIntyre.

– (Drew McIntyre) Tudod Teddy, ha lehetőséget kapnék, akkor én lennék minden idők legnagyobb szupersztárja.

– (Teddy Long) Nem Drew, te már rengeteg csalódást okoztál, mindig csak újabb lehetőséget kérsz tőlem, legyél hálás, hogy még van munkád.

– (Santino Marella) Teddy figyelj, az előző héten nem működött a SanToshi csapat, de megvan a legjobb Tag Team, méghozzá a Santinoooo.

Megjelenik Jim Duggan Hall Of Famer, akinek Marellával közösen lesz egy mérkőzése Epico és Primo ellen.

Santino Marella és Jim Duggan vs Primo és Epico
Santino remekül szerepelt, de végül vesztettek, mert Rosa Mendes küldött neki egy csókot, amikor a Cobrára készült, a figyelemeltereléstől a befejező mozdulata célt tévesztett, ezért Primo bevitte a Backstabbert.

A ringbe Michael Cole lép be és azt mondja:

– (Michael Cole) Én azt hittem, hogy egy majom, nem gondoltam volna, hogy idáig eljuthat, de most mégis itt tart, ő Daniel Bryan. Egyesek szerint a Triple Threat meccsen nem aratott meghatározó győzelmet és csak szerencséje volt. Lehet, hogy tévedek, de eléggé férfi vagyok beismerni.

Cole kezet akar fogni Daniel-el.

– (Daniel Bryan) Szerintem ez nem lesz elég bocsánatkérésnek, mert itt minden csak rólam szól, a Royal Rumble-ön legyőztem két szörnyet az acélketrecben. Kettejük súlya együtt majdnem fél tonna. Ezzel bebizonyítottam, hogy nem csak bajnok, hanem egy hatalmas Bajnok vagyok, egy nagyszerű példakép. Ezért aki kedvel és majd sok idő múlva visszagondol rám, azt mondja a remek Bajnok, aki nem evett húst. Aki sikeres akar lenni az nem eszik húst, mert megmérgezi a szervezetet. Valamint rettenetes dolog az ártatlan állatok lemészárlása, az, hogy disznót, csirkét, szarvasmarhát visznek a vágóhídra. Én sokkal egészségesebb vagyok, mint bárki más ebben az arénában, nincsenek eltömődött artériáim és nincsen szívelégedetlenségem. Azt akarom, hogy legyen mindenki vegetáriánus, hogy ne folytatódjon tovább az állatok ölése és a sok borzasztó tápanyag ne fertőzzön tovább minket. Nekem is sok áldozatot kellett hoznom és sok szenvedés várt rám, de nem fogok szemben állni a nézeteimmel. Az Elimination Chamber-en az egészségességem miatt tudom majd megvédeni az övemet 5 ember ellen. Közöttük ott lesz az, aki csak 45 másodpercig volt Bajnok, aki szándékosan eltaposta a barátnőmet, mint egy szelet húst. Ezért azt akarom, hogy a mérkőzésből Big Show legyen kivéve, nem érdemli meg, hogy szerepelhessen. Teddy Long mást rakjon a helyére, de ha ennek a kérésemnek nem tesz eleget, akkor az igazgatósághoz fordulok és elintézem, hogy Theodore csatlakozzon John Laurinaitis-hez és a munkanélküliek sorához…

– (Big Show) Elnézést kérek, elnézést azért, hogy nem érkeztem hamarabb, de egy nagy steaket kellett megennem. Meglepődtem, hogy te példaképnek tartod magad, de tudod egy igazi példakép nem utasítja a rajongókat, hogy ezt tegyék, vagy azt tegyék, hanem ő példát mutat és vagy követik vagy nem. Daniel te nem egy példakép vagy, hanem egy nagyképű, arrogáns kis szamár.

– (Daniel Bryan) Nagyképű, arrogáns kis szamár? Lehet, de én vagyok a Bajnok és az Elimination Chamber után is az leszek. Mindenki ellenem van, nem szurkolnak nekem, de nem érdekel. Ha az utálat miatt el is veszíteném a címet, annyit még megtennék, hogy biztosítanám, hogy ne te kapd meg. Mert aki vesztes volt, az vesztes marad, neked ennyi volt, vége és vége…

Majd Big Show megtámadja Daniel-t és egy Chokeslam-et ad neki, ami után megjelenik AJ, aki kissé félve lép be a ringbe. Show bocsánatot akar kérni tőle ismét, de Bryan ugrik elő, akit elkap az óriás, egy W.M.D.-t akarna adni neki, de AJ elkapja Show kezét és nem engedi neki.

Aksana és Tamina vs Beth Phoenix és Natalya
Egy gyors mérkőzésen Natalya és Beth csapata nyert, amikor sikeresen alkalmazták a Glam Slam-et. Majd a meccs után a Díva Bajnok elhagyja az arénát és Natalya akar adni egy Sharp Shooter-t Aksana-nak. De megjelenik Tamina és befejező mozdulatával támadja meg a kanadai dívát.

Az adás elején felfüggesztett Mark Henry helyére Teddy Long új embert jelöl ki a “The Giant Punjabi”, azaz The Great Khali személyében.

Láthatunk egy összefoglalót John Cenáról a WrestleMania hivatalos zenéjére, majd Randy Orton ad egy rövid interjú és elindul a mérkőzésük.

Wade Barrett vs Randy Orton
Az extrém mérkőzésen Randy nyer, amikor egy RKO-t adott ellenfelének egy acélszékre. Ezzel zárult a SmackDown, sok történés, és biztosra vehetjük, hogy az Elimination Chamber-ig még sok-sok ilyet láthatunk.

Az adás végén még a kulisszák mögé nézhetünk, ahol A SmackDown általános igazgatója, Theodore Long közli a Nehézsúlyú Világbajnokkal, Daniel Bryannel, hogy a következő SmackDown adásban egy az egyben kell megküzdenie a Viperával. Bryan azonban közli, hogy nem fél sem az óriásoktól, sem a kígyóktól…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!