WWE SmackDown 2012. január 13. – Eldől-e a Nehézsúlyú Világbajnoki öv sorsa?

A SmackDown-t 2012. január 13-án Laredo városában, Texas államban rendezték meg, ahol azzal a bejelentéssel indult az adás, amit már a RAW-n is hallhattunk: Ma este sor kerül egy Big Show vs Daniel Bryan mérkőzésre a Nehézsúlyú Világbajnoki övért, amin nincsenek szabályok, azaz nincs kiszámolás és nincs diszkvalifikáció.

A ringbe először Daniel Bryan lép, miután Lilian Garcia felkonferálta, és a Bajnok elmondása szerint:

– (Daniel Bryan) Tudjátok, nekem a Nehézsúlyú Világbajnoki cím megszerzése volt az álmom, mindig arra vágytam, hogy ezt az övet felemeljem a magasba. Most, hogy ez teljesült a második álmomat váltom valóra, életem végéig megfogom védeni. Előző héten sikeresen megóvtam Big Show ellen, aki a “Harcok Bajnoka”, de mégsem éreztem, hogy boldog lennék, mert diszkvalifikációval lett vége a meccsnek. Ezért szerintem megérdemli ezt a visszavágót ma estére, amin nincs kizárás és kiszámolás. A saját véleményem szerint undorító, hogy Mark megtámadott és ezért nyertem, egy “szar” győzelem, ilyet nem akarok többé. Ám nem biztos, hogy a mai is tiszta lesz, mert itt van minden probléma okozója, akinek a neve Mark Henry. Fel kéne függeszteni, mert folyamatosan beleavatkozik mások mérkőzéseibe…

– (Mark Henry) Tényleg, hát képzeld Daniel, ha engem felfüggesztenek, akkor a WWE elbúcsúzhat a pénzétől. Aztán arról még senki sem tud, hogy beszéltem Teddy Long-gal, és továbbra is itt leszek a SmackDown-on és a főeseményeken szerepelek majd. A General Menedzser azt is megígérte, hogy a jövő héten megküzdhetek a Nehézsúlyú Bajnokkal a címért.

– (Daniel Bryan) Mi? Várj egy percet! Azt mondod, ma le kell győznöm Big Show-t és jövőhéten veled nézek szembe az övemért?

– (Mark Henry) Igen.

– (Daniel Bryan) Hát jó, várlak…

Justin Gabriel vs Heath Slater
Előző héten a SmackDown-ban Heath Slater vereséget szenvedett Hornswoggle ellen egy Over The Top Rope mérkőzésen, majd megtámadta a kisembert, akit Justin Gabriel védett meg.
Ezen a meccsen Justin szénája nem állt túl jól, de megjelent Hornswoggle, aki elterelte Slater figyelmét, ez után Gabriel lerúgta ellenfelét és bevitte a 450 Splash nevű befejező mozdulatát, ami után győzelmet aratott.

Cody Rhodes vs Ezekiel Jackson
Cody Rhodes jelenik meg és elmondja a mérkőzése előtt, hogy:

– (Cody Rhodes) 5 hónap. 5 hónapja védem az Interkontinentális Bajnoki övet, ezzel utolértem akkora pankrátorokat, mint Pedro Morales, Tito Santana, Booker T és a testvérem, Goldust. Biztosíthatok mindenkit, hogy a következő PPV főeseményét, a Royal Rumble-t én nyerem meg.
Ez után megjelenik Ezekiel Jackson és kezdetét veszi a mérkőzés. Nem volt hosszú harc, mert Cody gyorsan bevitte a Cross Rhodes-ot és lekopogtatta ellenfelét.

Egy kis összefoglaló következik, aminek a főszereplőjét jól ismeri mindenki, úgy hívják, hogy Edge. A Hall Of Fame tagok közé lépett, ezzel koronázza meg a már befejezett karrierjét.

A kulisszák mögött Santino a SmackDown GM friss asszisztense beszélget Teddy-vel, amibe bekapcsolódik David Otunga is .Végül egy újabb mérkőzést hirdetnek ki Santino és David között.

Drew McIntyre vs Ted DiBiase
A szupersztárok megjelenése után megérkeznek a “latinok” is, Camacho és Hunico a kommentátorokhoz csatlakozik és onnan szemlélik a mérkőzést. Az összecsapáson Ted győzött, mert bevitte a Dream Street nevű befejező mozdulatát.

Sheamus vs Jinder Mahal
Mahalt többször legyőzte a Great White, a Brouge Kick segítségével, az előző héten azonban Jinder elszántnak tűnt és győzelmet is aratott. A mai mérkőzésén viszont nem sikerült felülkerekednie ellenfelén, a meccs végét ismét a Brouge Kick jelentette, ami után Sheamus sikeresen kopogtatni tudott.

Egy összefoglalót láthatunk a a WWE jótékonykodásáról, amibe több híresség is bekapcsolódik, valamint a 2002-es Royal Rumble meccset, amin Kurt Angel-t kidobva Triple H győzött.

Santino Marella vs David Otunga
Marella részéről ismét a “bohóckodás” áradt, de ezzel nem tudott győzni, nem szerepelt rosszul, ám David kivédte a Cobra nevű befejező mozdulatot, és bevitte a sajátját.

Láthatjuk a RAW főeseményeinek összefoglalóját, amin Kane ismét hozta a formáját, egy brutális támadást indított Zack Ryder és John Cena ellen.

Brodus Clay vs Tyson Kidd
A hétfői RAW debütálás után most a SmackDown-on jelent meg Brodus, de ez a funky megjelenés még mindenkinek szokatlan, ám a harcstílusa cseppet sem változott, két mozdulatból megnyerte a mérkőzését.

A kulisszák mögött Aksana és Teddy Long beszélget, majd ismét Royal Rumble reklámot tekinthetünk meg.

Tamina vs Natalya
A dívák mérkőzése is borzasztóan rövidre sikeredett, aminek a végén Tamina győzött.

Majd Wade Barrett jelenik meg és elmondja:

– (Wade Barrett) Sheamus teljesítménye engem nem nyűgözött le, azt mondta Royal Rumble győztes lesz, de ezzel a szerepléssel elsőként fog kiesni. Én leszek a győztes, mert nekem van elég erőm hozzá és kontrollom is, amivel bármire képes vagyok. A jövő héten Sin City-ben rendezik meg a SmackDown-t, ahol én kihívom Sheamus-t.

Egy régebbi Tag Team meccset láthatunk, aminek a szereplői John Cena, Shawn Michaels, Undertaker és Triple H vs Randy Orton, CM Punk, Ted DiBiase és Cody Rhodes.

Big Show vs Daniel Bryan (AJ)
Danielt AJ kísérte be. A mérkőzés keményre sikeredett de nem ért véget, mert egy véletlen sérülés közbe avatkozott. Bryan futott Big Show elől, majd véletlenül az óriás fellökte AJ-t, ami után nyakmerevítőben és hordágyon vitték ki a dívát. Az adás Show könnyeivel ért véget, láthatóan bántja, hogy akaratlanul ugyan, de sérülést okozott.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!