WWE SmackDown 2012. január 20. – Rulett Las Vegasban

A SmackDown-t 2012. január 20-án a bűn és a szerencsejáték városában Las Vegas-ban rendezték, ahol a szupersztárok a szerencse alapján léphettek a szorítóba. Tavaly a RAW-n rendezték meg a Roulette adást, most viszont Teddy Long segítségével a SmackDown-on tekinthettük meg. A show-n több izgalmas momentum és mérkőzés volt, főleg az előre bejelentett Mark Henry vs Daniel Bryan összecsapás, ami a Nehézsúlyú Világbajnoki övért zajlott.

Bevezetésnek egy összefoglalót látunk az előző heti SmackDown-ról, amikor a Big Show és Daniel Bryan mérkőzésen Show fellökte AJ-t, akit hordágyon kellett levinni. Az adást az óriás könnyeivel zárták, miután Daniel azt mondta neki, hogy egy “bestia”.

Legelőször Daniel Bryan jelenik meg és fog egy mikrofont a kezébe, a kötelek között azt mondja el:

– (Daniel Bryan) A mai estén rendezik meg a Sin City SmackDown-t, aminek a neve találó, mert mi itt vagyunk Las Vegas-ban. A bűn városa, de a bűnről nekem Big Show jut eszembe, amikor a múlt héten a 200 kilós súlyával elgázolta a mindössze 49 kilós barátnőmet AJ-t. És amint mondtam már a Hétfői RAW-n ez nem baleset volt, hanem szándékosság, de Big Show mégsem mondta, hogy sajnálom, hanem krokodilkönnyeket hullatott. Mert ő keserű…keserű, mert ő volt a történelem legrövidebb ideig uralkodó Nehézsúlyú Bajnoka. Mindössze 45 másodpercig tartott, miután beváltottam a Money In The Bank szerződésemet és megfosztottam a Nehézsúlyú címétől, és ő sosem adta fel. Ő egy megkeseredett, önző, bosszúálló őrült. Aj viszont nyaksérüléseket szenvedett…ezért könnyen lehet, hogy a karrierjének is vége. Mindez azért mert ő ragaszkodott ahhoz, hogy a ring mellé állhasson, mert szeret engem. Ezért a RAW-n szentelek neki egy meccset, és igaz ma nincs itt, de úgy érzem, hogy lélekben ismét ott áll a ring szélénél. Ma a Világ Legerősebb Emberével küzdök meg, de nem félek, viszont Big Show fél, nem jelent meg ma este. De nem is baj, mert nem lennék felelős azért, amit csinálni fogok vele.

A kulisszák mögött, Teddy Long irodájában több szupersztár jelenik meg, Aksana és Long beszélgetés abból áll, hogy a GM elmagyarázza a hölgynek, hogyan működik a rulett kerék. Majd megjelenik Cody Rhodes, aki ismét elmondja röviden a Goldust és közte lezajlott történetet. Pörget és végül a Player’s Choice-on áll meg a mutató, aminek a lényege, hogy ő választhatja ki a saját ellenfelét. Legelőször csak mutat abba az irányba, ahol hárman is állnak, megfordul Ezekiel Jackson, majd Santino, de végül a Bajnok választottja a kicsi Hornswoggle.

Cody Rhodes vs Hornswoggle
Cody nem várja meg, hogy ellenfele beérjen a ringbe, már odakint megtámadta és a lábával lökdösi a földön. Ekkor felhangzik Justin Gabriel zenéje és az afrikai highflyer nekiesik Rhodes-nak, majd Gabriel megragad egy mikrofont és azt mondja:

– (Justin Gabriel) Cody te kiválasztottad őt, miért nem vagy képes valakit kihívni a saját súlycsoportodból, mondjuk engem?

Cody Rhodes vs Justin Gabriel

Justin beszéde után átvette Hornswoggle szerepét és megküzdött az Interkontinentális Bajnokkal. A mérkőzés jóra sikeredett, mert Gabriel ismét remek formában szerepelt, ami meglepte ellenfelét. De végül Cody ismét megmutatja, hogy miért ő a címvédő, gyorsan fordított és bevitte a Cross Rhodes-ot, ami után lekopogtatta Justin-t.

A GM irodájában most Mark Henry tűnik fel, én azt mondja:

– (Teddy Long) Nos, hát forgasd meg a kereket.

– (Mark Henry) Ez egy nagyon rossz koncepció, AJ kórházba került, Big Show vesztett, nem akarok balszerencse áldozata lenni.

– (Teddy Long) Nem leszel, csak pörgess.

– (Mark Henry) Nem! Mondtam ez egy rossz koncepció, te pörgess nekem!

Teddy Long eleget tesz Henry kérésének és elindítja a rulett kereket, ami végül a Lumberjack meccsen áll meg, aminek a lényege, hogy a SmackDown összes tagja a ring köré vonulhat és azt a pankrátort megtámadhatja, aki kiesik a szorítóból.

Epico és Primo vs The Usos
Egy Tornado Tag Team mérkőzést vívtak, aminek a lényege, hogy mindannyian egy időben tartózkodhatnak a ring-ben. Végül nem nagy meglepetésre a latin fivérek megvédik a Bajnoki övüket. Jimmy bevitte a befejező mozdulatát a kötél tetejétől Epico-nak, azután feltűnt Primo és adott egy Backstabber-t ellenfelének, majd kopogtatott.

Újra Royal Rumble összefoglalót láthatunk, majd Sheamus áll Teddy mellett és itt az idő, hogy kisorsolják milyen mérkőzést fog vívni a Great White és Wade Barrett. A pörgetés eredménye az asztalos meccs, amit már mindenki ismer, a győzelmet úgy lehet elérni, hogy eltörik a másikkal az asztalt.

Brodus Clay vs Vickie Guerrero
A Ringben közben Brodus Caly jelenik meg egy nem is akármilyen mérkőzésre egy Dance Off összecsapásra, amin egyszerűek a szabályok, csak táncolni kell és a közönség dönti el, hogy ki volt a jobb. Brodus a tőle jól megszokott stílusban jelenik meg, aztán utána érkezik Guerrero. Az esemény inkább komikus volt, mint a pankrátoroktól megszokott, de Vegasban adni kell a show-nak is…

– (Vickie Guererro) Ma este ez az én mérkőzésem, itt van a szerencse a vállamon, megmutatom mindenkinek, hogy milyen az igazi tánc, azt hogy kell rázni.

Vickie táncán mindenki szakadt, nem lehetett nevetés nélkül végignézni, de a közönség döntése értelmében Brodus lett a győztes. Megjelent William Regal is, aki azt mondta:

– (William Regal) Mrs. Guererro, kérem jöjjön velem, szörnyű ahogy ezt a szerencsétlen hölgyet kinevették.

– (Brodus Clay) Ha egyszer már beléptél a ringbe, akkor táncolnod kell, vagy nem vállalod és egy Funky csirke vagy.

Regal visszalép a szorítóba és táncra perdül ő is, de végül Brodus megtámadja és beviszi a befejező mozdulatát, ami után csak annyit mond: “Valaki hívja a mamáját”.

Sehamus vs Wade Barrett
Az asztalos meccs kezdetét veszi, megjelennek a küzdőfelek és a közönség ahogy várható volt inkább az írt biztatja, de hiába, mert megérkezik Jinder Mahal, aki eltereli a Great White figyelmét. Wade nekivágja az asztalnak ellenfelét ami ennek következtében eltörik. Jinder is nekidobná Shemus-t egy asztalnak, de a Kelta kiszabadul és ad egy Brouge Kick-et Mahalnak, majd ő töri el Jinderrel az asztalt.

Ted DiBiase vs Hunico
A szupersztárok egy Flag meccset vívnak, amin a sarkokban felfüggesztett mexikói és amerikai zászlók közül valamelyikőjüknek a sajátját kell megszerezni. Akinek előbb sikerül, az nyer. A győzelmet meglepően Ted szerzi meg, mert a Dream Street után az amerikai zászlót megszerezte.

Láthatunk egy kis összefoglalót a Hétfő Esti RAW-ról, ahol Punk keményen kiosztotta John Laurinaitist, aki nem bírta a kritikákat és megtámadta a ringben beszélő Mick Foley-t.
Teddy és Drew McIntyre állnak a rulett kerék mellett, Teddy azt mondja neki, hogy nem akarja tovább visszatartani, ki van rúgva. De Drew nem akarna menni ám nem tehet mást. McIntyre-t Santino menti meg mert megküzdene vele. Egy különös mérkőzésen fog szerepelni a két szupersztár, bekötött szemmel verekednek.

Sanitno Marella vs Drew McIntyre
A mérkőzésen csak tapogatóztak, nem volt sok ütésváltás, de végül Santino a közönség iránymutató segítségével egy Cobra után kopogtatott.

Mark Henry vs Daniel Bryan (Nehézsúlyú Világbajnoki öv)
A szupersztárok a Lumberjack meccsen jól szerepeltek, de aztán nem ért véget a mérkőzés, mert a ring szélén lévő társaik berohantak és megtámadták a Világ Legerősebb Emberét. Daniel addig elmenekült és a kulisszák mögött Teddy Long-gal futott össze, akinek “hisztizett” hogy sokszor kell megvédenie az övet. De Long végül azt mondta neki, hogy: “Akkor készülj mert a Royal Rumble-ön is meg kell védenek az övedet. Big Show vs Mark Henry vs Te egy Triple Threat meccsen, és hogy ne menekülj el, mint ma este Steel Cage mérkőzés lesz!”

Las Vegasban tehát újabb Royal Rumble mérkőzést hirdettek ki.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!