WWE SmackDown 2012. január 6. – Remekre sikeredett 2012 első SmackDownja

A SmackDown 2012. január 6-án egy kis vissza emlékezéssel kezdődik el, amiben láthatjuk a brutális Wade Barrett vs Randy Orton Falls Count Anywhere meccset, amin a Vipera komoly sérüléseket szenvedett.

Booker T vs Cody Rhodes (Interkontinentális Bajnoki öv)

Cody és Booker között már hosszú ideje zajlik a párharc, amin közben több támadást és mérkőzést láttunk, eddig sikerült megvédenie az övét Rhodes-nak, de Booker nagyon elszántnak tűnt egy hete a SmackDown-on. Cody viszont kevésbé, sőt kétségbeesettnek, mert megtámadta a saját testvérét, aki tulajdonképpen semmi rosszat nem mondott neki.
A mérkőzésen Rhodes irányított, de Booker többször képes volt fordítani, köszönhetően a közönségnek is, aki folyamatosan neki szorított. De végül is Booker a befejező mozdulatával földre küldte a bajnokot, aki kirúgott a kopogtatásból. Nem sokkal később befejező mozdulat nélkül a kötélről ugró rúgásával terítette le a kommentátort, majd sikerült lekopogtatnia. ezzel a győzelemmel megvédte Rhodes az Interkontinentális Bajnoki övét.

A kulisszák mögött Cody diadalmasan sétál, amikor megállítja Dustin, a testvére.

– (Dustin Rhodes) Gratulálok neked Cody, hogy legyőzted minden idők egyik legjobbját.

– (Cody Rhodes) Azt hiszed szükségem van a hízelgésedre? Neked nem volt semmid a múlt héten és nem lesz semmid ezen a héten. Nem kell a szerepjáték és már most jobb vagyok, mint amilyen jó te akármikor is voltál. Ha nem használod azt a szánalmas sárga festékedet, akkor talán tisztelnének, akkor még én is meghajolnék, de így csak egy vicc lettél, nevetségessé tetted magad, nem egy pankrátor, hanem egy bohóc voltál.

Majd Zack Ryder és Teddy Long beszélget a general Menedzser irodájában.

– (Zack Ryder) Teddy, had legyek a GM asszisztense, most már készen állok rá.

– (Teddy Long) eddig is ezt mondtad, de úgy is kezeltelek, mintha az lennél.

– (Zack Ryder) Megnyertem a United States Bajnoki övet, most már tényleg lehetnék a segéded.

– (Drew McIntyre) ezt komolyan gondolod, én vagyok Teddy asszisztense, te miről beszélsz, ez az ember nem lehetne…

– (Santino Marella) Teddy, Teddy csak emlékeztetnének, hogy nekem ma kiírtál egy meccset múlt héten az iPododról, valamint azt mondtad a múlt héten, ha Drew kikap az ellenfele ellen akkor ki lesz rúgva és az egész világ látta azt a vereséget.

– (Teddy Long) Állj fiúk! Drew McIntyre és Santino, ti ma este össze csaptok, ha Drew veszít, akkor nagyon vékony jégen táncol, ha Santino nyer, akkor ő lesz az új asszisztensem.

– (Drew McIntyre) Várj Teddy, mi lesz ha én győzök?

– (Teddy Long) Akkor talán nem leszek kirúgva.

Heath Slater vs Hornswoggle

Egy Over The Top Rope mérkőzés, aminek a lényege, hogy kidobjuk az ellenfelet a felső kötél felett. Hornswoggle győzött nagy meglepetésre, de a mérkőzés végén Heath megtámadta ellenfelét, majd megérkezett Justin Gabriel, aki bevitte a 450 Splash-t.

Ted DiBiase vs Hunico

Hunico ismét megjelent Camacho kíséretében, majd a mérkőzésen egy bámulatos kopogtatással győzött a latin szupersztár.

Wade Barrett lép be a ringbe és azt mondja:

– (Wade Barrett) Randy Orton és Én egy Falls Count Anywhere meccsen verekedtünk, ami után ő megsérült. Nem kell aggódnia a sok kisfiúnak, mert csak a háta alsó részén egy porckorongsérvet szenvedett. Most beszéltem az orvosokkal és azt mondták, hogy nem túl vészes. De ennek ellenére Orton a karrierjét befejezte, már ha visszatér is nem lesz ugyanaz, nem tud olyan mentalitással verekedni. Nem fogja úgy végezni mint egy másik álldogata a Barrett Barrage-nak. A Royal Rumble 4 hét múlva kissé ironikusan Randy szülővárosában lesz, ez azért ironikus mert bizonyára St.Louise azt várja, hogy a hős megjelenjen és a másik 29 embert kihajítsa a ringből, majd menjen a WrestleMania XXVIII. főmeccsére. De Randy csak a közönség sorában fog ülni és irigyen nézi majd ahogyan én kidobom a többieket és megnyerem a Royal Rumble-t.

– (Sheamus) Tudod Wade te az unokatestvéremre emlékeztetsz, Wilfred-nek hívják, olyan volt mint te. Csak a győzelmeit hajtogatta és mindig a legnagyobb sikert akarta elérni. Wilfredben nem volt sok fantázia, pont mint benned, ám sikeres volt. De mindig amikor ott állt a karrierje legnagyobb kapujában akkor megjelent egy Sheamus nevű pankrátor aki legyőzte. Biztosítalak, hogy semmiképpen nem fogod megnyerni a Royal Rumble-t.

Majd Jinder Mahal jelenik meg, aki odaáll Sheamus elé, de a Great White megtámadja, ekkor érkezett Wade Barrett és ketten megverték az írt.

Drew Mcintyre vs Santino Marella

A mérkőzésen Drew irányított, de végül Santino bevitte a Kobrát és megnyerte a mérkőzést.

Epico és Primo vs Kofi Kingston és Evan Bourne

A meccs nem tartott sokáig, az Air Boom irányított az összecsapáson, de végül Evan készült az Air Bourne nevű befejező mozdulatára, de Primo elguult és ellenfele luftot ugrott, ami után kopogtatni tudták.

A kulisszák mögött Matt Striker-nek Big Show ad interjút, ami közben megjelenik Daniel Bryan.

– (Matt Striker) Mit gondolsz Show, milyen lesz a mai mérkőzésed, sikerrel zárul a számodra vagy nem?

– (Big Show) Én…nem becsülöm le sosem az ellenfelemet, most Danielt sem, mert a TLC-n tőlem vette el a Nehézsúlyú Bajnoki övet, de úgy érzem, hogy magabiztosan mehetek a ringbe. Minden álmom, hogy visszaszerezzem a címet, igaz, hogy Daniel egy jó pankrátor…

– (Daniel Bryan) Jó pankrátor? Nem Show had javítsalak ki, én egy remek, egy hatalmas pankrátor vagyok, hisz ha csak jó lennék akkor nem én lennék az, aki elvette az övet minden idők legrövidebb ideig uralkodó Bajnokától.

Natalya vs Tamina

A dívák összecsapása nagyon rövid idejig tartott, mert Tamina bevitte a Superfly Splash nevű befejező mozdulatot, ami után kopogtatni tudta ellenfelét.

Visszaemlékezünk a RAW-ra, ahol feledhetetlen történéseket láthattunk hétfőn.

Big Show vs Daniel Bryan ( Nehézsúlyú Bajnoki öv)

A mérkőzésen Big Show hatalmas teljesítménnyel küzdött, de végül is nem tudta megszerezni az övet. Kiszabadult a LeBell Lock-ból és több befejező mozdulattal próbálkozott, de végül Mark Henry aki a kommentátorok közül nézte a mérkőzést megtámadta Daniel-t és ezért Show-t diszkvalifikálták.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!