WWE SmackDown 2012. június 1. – Címmeccs és visszatérés

A nyár első SmackDown-ja egy összefoglalóval indul, amiben láthatjuk Daniel Bryan támadását Kane ellen, majd a RAW-n a Nagy Vörös Szörny viszont támadását is. Ennek a végén egy bejelentést hallhattunk, amiben közlik, hogy 4 év után a WWE Bajnoknak ismét meg kell védenie az övét a SmackDown-on.

A Baton Rouge-i adásban legelőször Lilian Garciát láthatjuk, aki bejelenti, hogy megérkezik a Nehézsúlyú Világbajnok, Sheamus. A Great White a szorítóba sétál és felkap egy mikrofont. Elmondja:
“Előző héten, miután Alberto Del Rio lett az első számú kihívó, gratuláltam neki, mégpedig a legjobb módon, ahogyan tudok.”
Láthatjuk az előző SmackDown főmérkőzésének végét, amikor Randy Orton RKO-ja után Del Rio lekopogtatta Kane-t, majd megérkezett a Bajnok és megtámadta a győztest. Sheamus folytatja: “Sok minden történt, az is meg fog, hogy a No Way Out-on szétrúgom a gazdag seggét. Mert tudjátok, nem lehet mindent megvenni, és itt egy dologra gondolok, ez pedig a Nehézsúlyú Bajnoki öv!”
Ahogy kimondta megszólalt David Otunga bevonuló zenéje és egy kávés termosszal a kezében a ringbe sétált John Laurinaitis jobb keze. Emberek, David Otunga – mondja Sheamus…Majd Otunga szólal meg: “Sheamus, én most visszatérnék arra, mikor meglökted John Laurinaitis-t és egy bocsánatkérést követelt tőled, de nem adtad meg. Az előző héten, mikor Eve szólított fel, faképnél hagytad. Most harmadszorra kérünk mondd, hogy bocsánat.”
Sheamus ennek a követelésnek nem tesz eleget, hiszen úgy gondolja, hogy a véletlen balesetért nem kell elnézést kérnie. Aztán Otunga folytatja: “Tudod, mióta Bajnok vagy mintha kitűnnél a többiek közül, de ez csak a te szemedben látszódik így. Lehet, hogy te vagy a legfehérebb izzó, de nem a legfényesebb.”
Ekkor pedig megszakítja a beszélgetést az első számú kihívó, Alberto Del Rio. Azt mondja: “Tudod Sheamus te olyan vagy mint egy utcai huligán, azokban pedig nem lehet megbízni. A közönség kedvel téged, egészen addig, amíg Bajnok vagy, de a No Way Out után még sajnálni sem fognak, mert azzal lesznek elfoglalva, hogy körülrajongjanak engem.”
Otunga azt mondja: “A mai estére Mr. John Laurinaitis felhatalmazott engem, hogy kinevezzek egy ellenfelet neked, ez pedig Alberto Del Rio lesz.”
Sheamus közli: “Sajnálom, de nem azt, amit tettem John Laurinaitis-szel.” Ez után hátrál és kioszt egy Brouge Kick-et David-nek. Del Rio pedig kiugrik a ringből és a bejárathoz hátrál. A Great White továbbra sem kért bocsánatot.

Láthatunk ismét egy Sin Cara promót- majd készülhetünk a nagy visszatérésre.

Sin Cara vs Heath Slater
Hét hónap kihagyás után visszatért Sin Cara. A mexikói fehér köpenyben és vörös-sárga szerelésben, valamint egy új bevonulással érkezett meg. Mérkőzésük nem tartott sokáig, a maszkos Sin Cara a La Mística nevű befejező mozdulata után lekopogtatta ellenfelét.

Ezekiel Jackson vs Damien Sandow
Sandow bejelenti, hogy nem szándékozik harcolni, közben undorodva néz ellenfelére. Távozna, de Ezekiel visszadobja a kötelek közé. Végül Damien összekapta magát és megverte ellenfelét.

A kulisszák mögött Del Rio sétálgat és meglehetősen idegesnek tűnik, amikor megjelenik Dolph Ziggler és azt az ajánlatot teszi, hogy harcolna ma este helyette Sheamus ellen. Ezt az ajánlatot pedig elfogadja a mexikói arisztokrata.

Ryback vs Ryan Shelton és Chris Lyons
Ryback-et ismét furcsa volt látni monoklival a szeme alatt, mostanra viszont kezdett eltűnni, ám még vörös volt a szeme. Egy kis csata volt, aminek a végén Ryback nyert, nem meglepetésszerűen.

Visszanézhetjük az előző RAW-n történő pusztítást, amit Big Show rendezett.

Dolph Ziggler vs Sheamus
Vickie Guerrero jelenik meg, de kikapja a mikrofont a kezéből Ziggler és csak annyit mond, hogy: “Én leszek az új Nehézsúlyú Világbajnok.”
Megérkezik Sheamus is, egy hosszas mérkőzésen végül a Great White nyer egy Brouge Kick után.

Darren Young és Titus O’neil vs Santino Marella és Zack Ryder
Egy gyors földre fektetéssel kopogtatott Marella, majd ünnepeltek a bejáratnál, amikor megérkezett Big Show és a két győztesnek, hatalmas fájdalmat okozott. Ki lesz a következő akit elpusztít?

Az Interkontinentális Bajnok csatlakozik a kommentátorokhoz és onnan követi szemmel a következő mérkőzést.

Cody Rhodes vs Tyson Kidd
A harc eléggé rövid volt, Rhodes nyert kopogtatással, majd odasétált Christian-hoz, de nem történt semmi.

CM Punk vs Kane (WWE Bajnoki öv)
Egy hosszú, izgalmas mérkőzést vívtak, aminek nem volt vége, azaz úgy lett vége, hogy diszkvalifikációval maradt az öv Punk-nál. Daniel Bryan a felső kötélről ugorva egy Dropkick-et osztott ki egyszerre mindkettőjüknek. Aztán nekiesett a bajnoknak, de Kane visszatért a ringbe és egy dupla Chokeslam-et adott. Amikor távozott volna megérkezett egy tolókocsiban John Laurinaitis és bejelentette, hogy a Now Way Out-n egy Triple Threat mérkőzést fognak vívni a WWE Bajnoki övért.

Randy Orton 60 napos eltiltása után a WWE vezetése úgy gondolta, hogy kell egy másik nagy kedvenc a SmackDown adásába is. Igazából a RAW és a SD heti adásai eléggé összemosódtak, de Orton felfüggesztése remek lehetőség volt arra, hogy CM Punknak újabb bajnoki címvédést írjanak ki.
Sin Cara visszatérése is emelhet a műsoron, és ne feledjük, hogy még mindig van szupersztár, akinek esedékes az ismételt szereplése.

Nem meglepő az sem, hogy bő két héttel a No Way Out előtt egyre inkább a PPV-re hangolnak a szereplők és egyre több mérkőzés körvonalazódik. Valószínűleg nem lesz ez másképp hétfőn sem…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!